SACCSIV – blog ortodox

Studiu: Expunerea la 5G, un ‘factor semnificativ’ în creșterea numărului cazurilor de covid și a deceselor

Posted in 5G, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on decembrie 18, 2021

NATURAL NEWS: Study: 5G exposure a “significant factor” in higher covid cases, deaths

Studiu: Expunerea la 5G, un ‘factor semnificativ’ în creșterea numărului cazurilor de covid și a deceselor

De Ethan Huff, 12 Decembrie 2021, Natural News

Centrul Național pentru Informații în Biotehnologie (National Center for Biotechnology Information – NCBI) a publicat un nou studiu care avertizează asupra pericolelor tehnologiei 5G, inclusiv asupra modului în care aceasta contribuie direct la simptomele asociate în mod obișnuit cu coronavirusul Wuhan (Covid-19).

Pentru acest studiu, Beverly Rubik și Robert R. Brown au făcut referire la o lucrare anterioară publicată în mai 2020, care a arătat o „corelație semnificativă din punct de vedere statistic între intensitatea radiațiilor de radiofrecvență și mortalitatea cauzată de SARS-CoV-2 în 31 de țări din întreaga lume”.

De asemenea, ei au evidențiat un studiu efectuat în SUA, care arată că zonele din țară cu infrastructură 5G deja instalată și operațională au prezentat rate semnificativ mai mari de îmbolnăviri grave și de decese atribuite covidului, toate acestea fiind independente de densitatea populației, de calitatea aerului și de latitudine.

Doar 5G s-a potrivit cu trei analize cauzale diferite utilizate în cadrul studiului. Densitatea populației, calitatea aerului și latitudinea, între timp, au corespuns doar la una sau două analize fiecare, ceea ce înseamnă că 5G a fost vinovatul verificat în ceea ce privește rezultatele negative ale covid.

Rubik și Brown au folosit aceste constatări pentru a face o comparație între efectele biologice ale WCR (radiații de comunicații fără fir), incluzând 5G, și simptomele atribuite în mod obișnuit covidului, pe care le-au folosit apoi pentru a crea o listă de efecte fizice care se suprapun.

„Simptomele cauzate atât de WCR, cât și de COVID-19 au inclus modificări ale sângelui, cum ar fi rouleaux (‘aglomerarea’ sângelui) pe termen scurt și reducerea hemoglobinei pe termen lung (în cazurile severe de COVID-19); stresul oxidativ și leziuni în țesuturi și organe; perturbarea sistemului imunitar, inclusiv suprimarea limfocitelor T și creșterea biomarkerilor inflamatori; creșterea calciului intracelular, care facilitează intrarea și replicarea virusului; și aritmii (neregularități ale bătăilor inimii)”, a relatat LifeSiteNews.

Expunerea la radiații wireless reduce nivelul glutationului ‘antioxidant principal’

O constatare deosebit de îngrijorătoare din studiul lui Rubik și Brown este scăderea observabilă a glutationului, ‘antioxidantul principal’ al organismului, în urma expunerii la 5G și, de fapt, la toate radiațiile wireless. (ÎN LEGĂTURĂ CU ACEASTA: Donald Trump a redirecționat miliarde de dolari din banii contribuabililor americani pentru a subvenționa o implementare mai rapidă a 5G).

Cel puțin alte două studii au constatat că expunerea la WCR se corelează cu niveluri de glutation mult diminuate, ale căror simptome se întâmplă să se potrivească cu cele ale gripei Fauci.

Rubik și Brown au făcut note specifice în lucrarea lor despre cum „constatarea unor niveluri scăzute de glutation” la pacienții cu virusul chinezesc „susține și mai mult stresul oxidativ ca o componentă” a infecției cu covid.

WCR este deja recunoscut pe scară largă ca fiind un ‘factor de stres fiziologic’ care provoacă efecte dăunătoare pentru sănătate, de la creșterea riscului de cancer și deteriorarea ADN-ului până la probleme de învățare și de memorie.

Sigur, corelația nu înseamnă întotdeauna cauzalitate, dar în acest caz este mai mult decât probabil că WCR – și în special activarea timpurie a 5G în Wuhan, epicentrul plandemiei – contribuie direct la răspândirea și severitatea virusului Wuhan.

„Dovezile privind legătura dintre COVID și 5G, precum și alte forme de radiații de comunicații fără fir (WCR), au constat în două rezultate principale: corelația statistică dintre simptomele / mortalitatea COVID-19 și intensitatea WCR specifică zonei, inclusiv cea a 5G; și suprapunerea dintre efectele WCR asupra organismului și simptomele COVID-19”, a mai relatat LifeSiteNews.

Un cititor a comentat că, aparent, radiațiile 5G ‘agită’ hidroxidul de grafen care se găsește în vaccinurile anti covid, provocând sângerări și coagulări.

‘Hidroxidul de grafen este un metal, și este afectat de 5G’, a adăugat această persoană. „Hidroxidul de grafen nu părăsește niciodată corpul uman, și se acumulează cu fiecare doză de vaccin anti covid adăugată”.

O altă persoană a scris că, deși administrarea de NAC (N-Acetil L-Cisteină) este puternică, așa cum se menționează în articol, vitamina D joacă un rol mult mai important în protejarea împotriva covid și a altor afecțiuni respiratorii.

„Dacă aveți deja un nivel scăzut de vitamina D, așa cum au foarte mulți oameni, de îndată ce organismul este atacat de un virus, aceste rezerve se epuizează și mai mult, ceea ce vă plasează apoi într-o zonă foarte periculoasă”, a adăugat această persoană.

Mai multe știri despre efectele devastatoare ale 5G asupra sănătății pot fi găsite la 5Galert.com.

Sursele pentru acest articol includ:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

 

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Paul said, on decembrie 18, 2021 at 1:20 am

    Un video f bun-Implicațiile teologice ale vaccinarii

    https://danielvla.wordpress.com/2021/12/15/video-excelent-implicatiile-teologice-ale-vaccinarii

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.