SACCSIV – blog ortodox

Video: Protest impotriva masurilor anti Covid la Luxemburg

Posted in Coronavirus, proteste, VIDEO by saccsiv on decembrie 11, 2021

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bond said, on decembrie 11, 2021 at 8:20 pm

    Noutati despre infernul dezlantuit prin „vaccinurile” cu ARN-mesager.
    https://www.bitchute.com/video/OuIx724mLqd2/

    Apreciază

  2. Mihai said, on decembrie 11, 2021 at 11:42 pm

    Arati mereu proteste din lumea-ntreaga. Care-i scopul? La ce ajuta? Oamenii se conformeaza o saptamana dupa care timp de cateva ore se descarca si „isi iau portia de libertate”. O alta forma de sclavie. Mai perversa de altfel pt ca da iluzia ca fac ceva. Din contra chiar. Sunt o biata supapa prin care societatea se detensioneaza pentru a merge mai departe.

    Cand s-a dat in vara legea obligativitatii vaxx personalului esential in Franta erau vaxx vreo treizeci si ceva la suta. Urma sa intre in vigoare peste 2 luni (in septembrie) cand, ce sa vezi, procentul general al vaxx depasise 70% iar proteste fusesera in toata aceasta perioada.

    Am rugamintea sa nu mai promovati compromisul cu raul. Esti sau nu de acord cu ceva. Iar in ambele cazuri se cere consecventa. Asta inseamna 24/24 si 7/7. Nu pozitia ghiocel o saptamana intreaga si apoi cateva ore de strigat in piata. Asta nu va duce la nimic bun si o stim deja din experienta altora.

    Dumnezeu ne-a ajutat intr-un chip minunat. Chiar nu stiu ce I-am putea cere mai mult. Suntem pe verde si inca avem o legislatie in favoarea noastra. SINGURUL lucru pe care-l avem de facut este SA SPUNEM NU la orice are legatura cu plandemia. Purtarea botnitei, folosirea pass-ului, testarea celor sanatosi samd sunt silnicii la care ne supunem de bunavoie iar prin asta distrugem viitorul copiiilor nostri. Nu suntem parinti doar 3 ore pe saptamana cand iesim in strada ci zi de zi si ceas de ceas. Chiar nu intelegeti?

    Solutia este la fiecare dintre noi. Suntem chemati sa nu mai raspundem unor cerinte aberante. Iar asta continuu. Singurul deranj ar fi sa contestam in instanta eventualele amenzi primite (mai mare este riscul la bataile de strada decat la contestarea unei amenzi).

    Dar nici pe acelea nu ni le dau. Mi s-a intamplat de cateva ori pana acum. Este adevarat ca nu m-am rugat de ei sa ma amendeze dar nici sa n-o faca. Le-am vorbit omeneste, empatic, ca de la om la om. I-am simtit ca preferau mai degraba sa scape mai repede de mine decat sa le mai vorbesc despre lucruri pe care si ei le stiau si cu care nu erau de acord. Simteau ca nu sunt de partea buna.

    Da, inca se mai poate amana. Mai castigam timp. Si Dumnezeu ne ajuta atunci cand vede ca vrem sa ramanem oameni. Confruntarea nu ajuta la nimic dar nesupunerea cu incapatanare la tot ceea ce stim ca este rau este datoria fiecaruia. Iar asta nu este o activitate de weekend ci face parte din esenta noastra de oameni care au nevoie sa ramana verticali si demni.

    Apreciază

    • scortisoara said, on decembrie 12, 2021 at 7:28 am

      Eu inteleg ,confirm ca asa simt si eu . Timpul trece cu mostre de proteste peste tot iar agenda ocultilor merge mai departe .
      Rezistenta si ruga la Dumnezeu !

      Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 12, 2021 at 12:58 pm

      Mihai

      Arat pentru ca exista.
      Nu sunt nici o supapa. Sunt pregatirea celei mai teribile REVOLUTII care va veni.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.