SACCSIV – blog ortodox

Șeful Comisiei Permanente de Vaccinare din Germania: Nu mi-aș vaccina copilul împotriva Covid-19

Posted in Coronavirus, GERMANIA, vaccinare in masa by Vali on decembrie 6, 2021

Sursa:https://flux24.ro/seful-comisiei-permanente-de-vaccinare-din-germania-nu-mi-as-vaccina-copilul-impotriva-covid-19/

 

Șeful Comisiei Permanente de Vaccinare din Germania – STIKO, Thomas Mertens, a declarat joi că nu și-ar vaccina în prezent copilul de șapte ani pentru că „nu există date” privind toleranța vaccinului la grupul de copii de la 5 la 11 ani, informează SWR.

„Nu mi-aș vaccina copilul împotriva Covid-19, nu există nici date sau studii de autorizare privind compatibilitatea vaccinului în categoria 5-11 ani. Nu putem ști nimic, pe moment, privind eventualele daune pe termen lung”, a afirmat Mertens în cadrul unui podcast la Frankfurter Allgemeine Zeitung conform Ziarului Românesc din Germania.

„Tocmai pentru că infecțiile cu coronavirus la copii sunt de obicei inofensive, trebuie să fim cu atât mai siguri că vaccinarea este bine tolerată pe termen lung. STIKO are în vedere acum acest aspect”, continuă Mertens.

Declarațiile lui Mertens au creat discuții, având în vedere că STIKO se pregătește să facă o recomandare privind vaccinarea copiilor sub 12 ani, în jurul datei de 13 decembrie, după ce vaccinul Pfizer-BioNTech pentru copii între 5 și 11 ani a fost aprobat de către Agenția Europeană a Medicamentului ( EMA).

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. max777 said, on decembrie 6, 2021 at 4:25 pm

    https://gbdeclaration.org/

    Apreciază

  2. Radu Humor said, on decembrie 6, 2021 at 10:40 pm

    „Cine controleaza plandemia

    Black Rock și Vanguard sunt firmele ce controlează toată economia mondială.
    Acționari la aceste firme sunt:
    – Familia Rothschild
    – Familia DuPont
    – Familia Rockefeller
    – Familia Carnegi
    – Familia Orsini
    – Familia Bush
    – Familia regală britanică
    „Laboratorul Biologic Wuhan este deținut de Glaxosmithkline, care (în mod accidental) deține Pfizer!, cel care face vaccinul împotriva virusului care a fost (întâmplător) conceput la Laboratorul Biologic Wuhan, care a fost (accidental) finanțat de Dr. Fauci, care ( accidental ) promovează vaccinul.
    GlaxoSmithKline este (accidental) administrat de divizia de finanțe de Black Rock, care (accidental) gestionează finanțele Companiei Open Foundation (Fundația Soroș) și (întâmplător) conduce AXA franceză.
    Soroș (întâmplător) deținea compania germană Winterthur, care (întâmplător) a construit un laborator în Wuhan și a fost cumpărată de germana Allianz, care (întâmplător) are ca acționar Vanguard, care (întâmplător) este acționar în Black Rock, care (întâmplător) controlează băncile centrale și gestionează aproximativ o treime din capitalul investițional global.
    Black Rock este de asemenea (întâmplător) un acționar majoritar de MICROSOFT, deținut de Bill Gates, care (întâmplător) este acționar Pfizer (cine, vă amintiți? Vinde un vaccin miracol) și (întâmplător) este acum primul sponsor al OMS!”

    Ca sa vedeti de ce toate se leaga si de ce au atata putere: toti sunt unul!

    Apreciază

  3. Marius1488 said, on decembrie 7, 2021 at 11:16 am

    ITALIA – țara cu peste 85% din populație vaccinată, se confrunta cu o creștere a numărul de cazuri
    https://www.nationalisti.ro/italia-tara-cu-peste-85-din-populatie-vaccinata-se-confrunta-cu-o-crestere-a-numarul-de-cazuri/

    Apreciază

  4. Marius1488 said, on decembrie 7, 2021 at 11:17 am

    Medicul căruia i s-a INTERZIS să mai folosească rețelele sociale pentru că a pus sub semnul întrebării eficacitatea măștilor a câștigat dosarul de la Înalta Curte
    https://www.nationalisti.ro/medicul-interzis-pe-retelele-sociale-pentru-ca-a-pus-sub-semnul-intrebarii-eficacitatea-mastilor-a-castigat-dosarul-de-la-inalta-curte/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.