SACCSIV – blog ortodox

O mulțime în delir la mitingul lui Zemmour în regiunea pariziană: Recucerim Franța

Posted in alegeri, Franta by Vali on decembrie 6, 2021

Sursa: https://flux24.ro/o-multime-in-delir-la-mitingul-lui-zemmour-in-regiunea-pariziana-recucerim-franta/

Candidatul naționalist la alegerile prezidenţiale franceze Eric Zemmour şi-a invitat duminică susţinătorii „să schimbe cursul istoriei” şi să pornească la „recucerirea” Franţei în cursul unui prim miting în regiunea pariziană în faţa unei mulţimi în delir, potrivit AFP.

„Sunteţi 15.000 astăzi! 15.000 de francezi care au sfidat sistemul de politically correct, ameninţările extremei stângi şi ura presei”, a lansat vechiul polemist de 63 de ani susţinătorilor săi, care agitau drapele franceze şi scandau „Zemmour preşedinte!”.

„Miza este imensă, dacă câştig, aceasta va fi începutul recuceririi celei mai frumoase ţări din lume”, a promis candidatul, care îşi construieşte discursul electoral de mai multe luni pe respingerea imigraţiei şi a islamului, care ameninţă, potrivit lui, „un popor francez ce este aici de 1.000 de ani şi care vrea să rămână stăpân la el acasă”.

„Suntem la noi acasă! Suntem la noi acasă!”, a scandat mulţimea.

„Aţi auzit spunându-se că sunt un fascist, un rasist, un misogin”, a afirmat Eric Zemmour, condamnat în două rânduri pentru incitare la ură rasială, înainte de a se prezenta ca o personalitate urmărită de „o haită de politicieni, jurnalişti şi jihadişti”.

Candidatul, al cărui slogan oficial este „Imposibil nu este un cuvânt francez” (citat atribuit lui Napoleon) şi al cărui partid lansat oficial duminică a fost denumit „Recucerirea”, şi-a făcut o intrare triumfală în sunetul unei muzici cu accente grandilocvente.

Busculade s-au produs la sosirea candidatului în imensa sală a Parcului Expoziţiilor din Villepinte (oraş situat într-un departament popular la nord de Paris).

Înaintea intrării sale, jurnaliştii de la o emisiune televizată cunoscută pentru tonul său acerb şi ironic au fost fost huiduiţi şi puşi la adăpost de forţele de ordine.

Un important dispozitiv de securitate a fost desfăşurat în zona unde a avut loc reuniunea şi peste 100 de manifestanţi anti-Zemmour, care au protestat împotriva „rasismului, negaţionismului şi homofobiei” candidatului, au fost dispersaţi de forţele de ordine.

Mai devreme, o manifestaţie la Paris împotriva candidatului extremei drepte a reunit 2.200 de persoane, potrivit poliţiei, 10.000, conform organizatorilor (50 de sindicate, partide şi asociaţii).

Eric Zemmour, fost editorialist de televiziune, s-a lansat marţi în cursa electorală pentru preşedinţie, afirmând că vrea să „salveze Franţa”.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Eric Zemmour, evreul berber din Algeria, devenit naționalist francez înfocat, are sanse la prezidentiale? Sau ce rol are?

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hilohi Bogdan said, on decembrie 6, 2021 at 2:30 pm

    Nu se înțelege ce poziție are Zemmour față de vaccinarea cu forța…pt.că asta este cel mai important la ora actuală.

    Apreciază

  2. Un om said, on decembrie 6, 2021 at 3:25 pm

    Probabil tot o aparență înșelătoare precum este AUR în România!

    Apreciază

  3. Ioan said, on decembrie 6, 2021 at 3:35 pm

    Vai de capul lor au ajuns. Liderul ‘extremei-drepte’, un evreu, care va salva albii din Franta de imigrantii non-albi. Parca ceva nu face sens.

    Apreciat de 2 persoane

  4. X said, on decembrie 6, 2021 at 3:44 pm

    Pionii albi, din luta NWO vs. f-NWO? Eu cam asta vad…

    Apreciat de 2 persoane

  5. Radu Humor said, on decembrie 6, 2021 at 7:46 pm

    Candidatura lui Zemmour, de altfel un tip cu discurs fermecător are ca scop anihilarea lui Marine Le Pen , singura candidată cu program naționalist .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.