SACCSIV – blog ortodox

Faceți cunoștință cu ambasadorul special al Parlamentului European pentru drepturile LGBT. Riccardo Simonetti s-a fotografiat în rolul Maicii Domnului cu barbă, ținându-l în brațe pe Hristos

Posted in HOMOSEXUALITATE by Vali on decembrie 5, 2021

Sursa: https://r3media.ro/ambasadorul-special-al-parlamentului-european-pentru-lgbt-riccardo-simonetti-s-a-fotografiat-in-rolul-maicii-domnului-cu-barba-tinandu-l-in-brate-pe-hristos/

Riccardo Simonetti, un cântăreț german, a publicat pe pagina sa personală imagini în care se înfățișează drept Maica Domnului, ținându-l în brațe pe pruncul Iisus Hristos.

Imaginile, care parodiază tematica Nașterii Domnului, fac parte dintr-o ședință foto pe care Simonetti a realizat-o pentru o revistă a comunității LGBT, „SIEGESSÄULE”, din Germania.

Germanul a însoțit textul de următorul mesaj: „Dacă ignorăm faptul că Iisus n-a fost alb, putem crede la fel de bine că Fecioara Maria avea barbă, de ce nu?”.

Evident, nu a existat un moment mai potrivit pentru a lansa aceste imagini decât în perioada postului Crăciunului. Mișcarea l-a supărat pe jurnalistul maghiar Peter Heltai, scrie The Daily Caller.

Acesta a scris pe Twitter: „Cum altfel ar fi putut celebra postul această comunitate faimoasă pentru toleranța și respectul ei, dacă nu cu o provocare blasfemică și fără sens?”.

Situația nu ar fi atras atenția, poate, dacă Ricardo Simonetti – personajul în cauză – nu ar fi fost numit de Parlamentul European drept „ambasador special” al său pentru drepturile LGBT.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

El a fost numit în această funcție în februarie 2021 și a declarat că este „cea mai mare onoare a vieții sale”.

Reamintim că acest incident vine pe fondul apariției unui ghid elaborat de Comisia Europeană, care recomanda evitarea folosirii termenilor precum „Crăciun”, dar și a numelor cu rezonanță creștină precum „Maria” sau „Ioan”. În urma protestelor la nivel european, ghidul a fost retras pentru a fi refăcut.

Anterior, tot în 2021, Parlamentul European a adoptat „raportul Matic”. Documentul a stârnit stupoare în opinia publică, din cauza unor prevederi care stipulează dreptul bărbaților transgen – adică femei biologice, dar cu statut legal de bărbați – să nască. De asemenea, menționează că avortul ar fi un drept fundamental, dar și nevoia de a expune minorii, de la cele mai fragede vârste, la educație sexuală.

Singurii români care au votat acest document au fost cei de la USRPLUS.

Radu Ursan

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on decembrie 5, 2021 at 5:38 pm

    LGBT = satanism! Pe față!

    Apreciază

  2. stef said, on decembrie 5, 2021 at 5:55 pm

    https://ortodoxinfo.ro/2021/12/05/in-premiera-primul-ziar-romanesc-impotriva-propagandei-plandemice-cititi-raspanditi-si-sustineti-acest-proiect/

    Initiativa importanta luata de un grup de romani la Iasi ! Primul ziar romanesc tiparit cu continut antipropaganda plandemica :

    https://www.docdroid.net/0Wg8KaG/timpul-nou-ziar-nr-1-2021-pdf

    Apreciază

  3. Anamaria Mark said, on decembrie 5, 2021 at 6:01 pm

    O mica eroare s-a strecurat: el il tine in brate pe anticrist, nu oe Iisus.

    Apreciază

  4. nexus said, on decembrie 5, 2021 at 8:09 pm

    saccsiv,

    nu e deloc bine cu poza asta așa la vedere. Link-ul către articol e suficient.

    Apreciază

  5. Irina said, on decembrie 5, 2021 at 9:11 pm

    Inapoia mea satana! Sa te certe pe tine Domnul

    Apreciat de 1 persoană

  6. gigimutu said, on decembrie 5, 2021 at 9:37 pm

    piei, satana!!!!!!

    Apreciază

  7. 7onyk said, on decembrie 6, 2021 at 12:52 am

    O caricatură acest personaj ca si Uniunea Europeană si Uniunea
    Spurcaciunilor din
    România!

    Apreciază

  8. 7onyk said, on decembrie 6, 2021 at 12:57 am

    Nu sunt demni nici măcar să rostească numele Presfintei de Dumnezeu Nascătoare.Dumnezeu nu se lasă batjocorit si Hristos îi va pedepsi pe acești măscărici cu tot cu spurcata lor uniune.Vai de capul lor cum vor urla sufletele la iesirea din trup!

    Apreciază

  9. Moca said, on decembrie 6, 2021 at 9:56 am

    Frate geamăn cu Femeia Cu Barbă Conchita Cârnat, care a câștigat satanoeurovizionul acum câțiva ani…….

    Apreciază

  10. Andrei said, on decembrie 6, 2021 at 10:28 am

    Pope – ”Having a personal relationship with Jesus is dangerous” – but with a child it’s not

    https://www.bitchute.com/video/yUSltClISK6D/?list=subscriptions

    Apreciază

  11. Alex said, on decembrie 6, 2021 at 11:22 am

    Magazinele alimentare din regiunea New Brunswick Canada pot interzice intrarea nevaccinatilor.
    https://albertanationals.com/2021/12/04/grocery-stores-in-new-brunswick-can-now-ban-the-unvaccinated/

    Apreciază

  12. geo said, on decembrie 6, 2021 at 11:33 am

    https://omuldinnordforever.wordpress.com/2021/12/05/noua-normalitate-fara-intimitate-chatcontrol-parlamentul-ue-a-aprobat-supravegherea-in-masa-a-comunicatiilor-private/

    https://r3media.ro/italia-un-atlet-de-24-de-ani-a-decedat-in-timpul-cursei-la-care-lua-parte-dupa-un-stop-cardiac-tot-in-seria-coincidentelor-video/

    https://trenduri.blogspot.com/2021/12/cu-documentele-la-control.html

    https://trenduri.blogspot.com/2021/12/aveti-incredere-in-autoritati.html

    https://trenduri.blogspot.com/2021/12/ce-i-autoritatea-si-ce-s-autoritatile.html#more

    https://anonimus.ro/2021/12/declaratia-de-la-varsovia-a-liderilor-suveranisti-europeni-ue-este-alcatuita-din-state-nationale-libere-si-egale/

    https://blogtraianhoria.wordpress.com/2021/07/10/noul-marxism-ca-spital-psihiatric/

    https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/comandantul-raed-arafat-i-cooperativa-de-presa-de-la-eurocomunicare-pot-fi-anchetati-de-parchetul-european-si-oficiul-de-lupta-anti-fraud-1567021

    https://contramundum.ro/2021/12/02/care-este-legatura-dintre-stanga-politica-si-globalism/

    https://bunsimt.home.blog/2021/10/25/de-ce-totalitarism/#more-534

    https://inpolitics.ro/valerie-pecresse-viitoarea-presedinta-a-frantei_1811866153.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=valerie-pecresse-viitoarea-presedinta-a-frantei

    http://newsfromromaniannet.blogspot.com/2021/12/conspirationistii-au-avut-inca-o-data.html

    https://rechindebahlui.ro/article/soldatul-svejik-gradu-tudor-e-gata-sa-moara-pentru-nato

    https://rechindebahlui.ro/article/las-fierbinti-un-cacat-protv-servit-romanilor-de-craciun

    https://informatialibera.ro/medic-roman-cei-care-au-anticorpi-anti-proteina-spike-sunt-deja-imuni/

    https://informatialibera.ro/vaccinarea-anti-covid-un-fiasco-total-esec-lamentabil-al-vaccinarii-nicio-tara-din-europa-nu-se-mai-afla-in-zona-verde/

    https://mucenicul.wordpress.com/2021/12/05/este-1984-in-olanda-video/

    https://mucenicul.wordpress.com/2021/12/05/vietnam-dupa-ce-120-de-copii-au-fost-spitalizati-provincia-suspenda-lotul-de-vaccin-pfizer/

    https://mucenicul.wordpress.com/2021/12/05/a-inceput-ofensiva-no-jab-no-food-canadienilor-nevaccinati-li-se-poate-interzice-accesul-in-magazinele-alimentare-din-new-brunswick/

    https://ingerisidemoni.ro/rabla-pentru-electrocasnice-inca-o-subventie-mascata-de-la-bugetul-de-stat-in-buzunare-private/

    Apreciază

  13. Ella said, on decembrie 6, 2021 at 2:36 pm

    Cat sa mai rabde Dumnezeul fratilor, mult nu mai este, sa fim pregatiti, spovediti, impartasiti. Turma este din ce in ce mai mica.

    Apreciat de 1 persoană

    • Clement said, on decembrie 6, 2021 at 10:35 pm

      Este absolut legitim sa ne intrebam acest lucru.
      Germania a propus legalizareea incestului, Franta are cateva intorsaturi legislative in care cuvantul incest nu apare, inca din 1791.
      De ce? Pentru ca „dosarul Lot” nu este admis de nicio instanta.
      Academicienii francezi au decis ca pronumele iel prin care se vor identifica indivizii confuzi asupra propriului gen , va face parte din vocabularul limbii franceze si l-au inscris in dictionarul Robert. Pare ridicol dar este gravisim.
      Dumnezeu are tot dreptul sa fie exasperat si sa nu ne mai rabde.
      Este imperativ ca Biserica noastra sa condamne explicit abuzurile asupra minorilor si sa denunte complicitatile institutiilor statului , promiscuitatea sociala, alcoolismul, indiferenta romanilor.

      Apreciază

      • Clement said, on decembrie 7, 2021 at 2:40 pm

        https://www.francetvinfo.fr/replay-radio/le-choix-franceinfo/gender-queer-trans-non-binaire-gender-fluid-qui-sont-iels-rencontre-avec-des-non-binaires_4850539.html
        Acesti tineri, care dupa parerea mea sufera de un sindrom psihic cameleonic de identitate, sunt si potentiali infractori care nu vor avea nicio dificultate sa se deplaseze sub o falsa identitate in orice colt de lume.
        Ceea ce ar trebui sa ne ingrijoreze este faptul ca medicii au legitimat o impostura juridica intr-un moment critic pentru umanitate, in care oamenii si-au pierdut capacitatea de a reactiona in fata unor aberatii menite sa vicieze intreg spatiul european.
        La Varsovia s-au reunit reprezentantii a 15 partide conservator-suveraniste care au constituit o alianta menita sa creeze in parlamentul european o opozitie reala la fortele distructive anti nationale.
        Ungaria a fost deprezentata de Viktor Orban- Fidesz, Spania de Santiago Abescal- Vox, Italiia de Georgia Meloni- Fratelli si Mateo Salvini – liga lombarda, Polonia de Jaroslaw Kaczynski- Def si Franta, de Marine le Pen – Frontul National.
        Nu am gasit nicio informatie privitoare la eventuala participare a unei formatiuni nationalist suveranist crestine care sa reprezinte Romania si acest lucru m-a pus pe ganduri.
        Nici macar in calitate de observatori nu s-au deplasat domnii Claudiu Tarziu si Calin Georgescu la Varsovia!
        Daca le-au facut fratii masoni alta propunere, atunci se intelege si de ce nu fac alianta cu PNTCD ul lui Terhes
        https://www.g4media.ro/liderul-irexit-e-angajat-la-cabinetul-europarlamentarului-roman-cristian-terhes-si-se-razboieste-cu-certificatele-covid-19-dintr-o-functie-platita-de-ue.html
        Marine le Pen, din punctul meu de vedere este un personaj duplicitar, dar..
        In Aprilie va avea loc a doua reuniune a grupului.
        Ce vor face AUR si PNTCD?
        Sa fim atenti ce se va intampla in Austria.

        Apreciază

  14. Centrul Medi@ said, on decembrie 7, 2021 at 4:40 am

    Satanism pe față 😠👎

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.