SACCSIV – blog ortodox

Certificate verzi doar pe baza unui test de anticorpi în Bulgaria

Posted in BULGARIA, Coronavirus, vaccin by Vali on noiembrie 12, 2021

Sursa: https://m.ziare.com/europa/bulgaria-certificate-verzi-test-anticorpi-1709414

FOTO Pixabay

Autoritățile din Bulgaria au anunțat marți, 9 noiembrie, că urmează să emită ”certificate verzi”, în urma unui test cu prvire la anticorpi.Totul se va întâmpla începând de joi -, a anunţat marţi ministrul bulgar al Sănătăţii Stoiko Kaţarov, relatează site-ul novinite.com.

Aceste certificate se eliberează persoanelor care au suferit de un covid-19 asimptomatic sau care s-au testat cu un test de la farmacie cu privire la anticorpi IGg (imunoglobulina G).

Certificatul urmează să fie eliberat prin intermediul istemului Naţional de Informaţii Sanitare.

”Cerinţa este să se efectueze un test de laborator, iar în cazul în care valorile depăşesc nivelul stabilit de către experţi o persoană poate primi un certificat valabil 90 de zile”, a anunţat Kaţarov.

Acest document este valabil numai pe teritoriul Bulgariei, pe o perioadă de 90 de zile, precizează novinite.com.

Rezultatul testului de laborator are un număr de referinţă, pe care persoanele testate îl vor putea introduce în sistem şi primi certificatul, potrivit aceleiaşi surse.

”Scopul este (ca acest certificat) să fie deţinut de către persoane care sunt relativ bine protejate de următoarea infecţie cu (noul) coronavirus. Asta înseamnă că oamenii nu doar s-au îmbolnăvit, ci îmbolnăvindu-se sunt protejaţi”, declară un virusolog, profesoara Radka Argirova.

Ministerul bulgar al Sănătăţii recomandă ca membrii comisiilor secţiilor de votare, observatorii şi avocaţii să deţină ”certificate verzi” în cursul alegerilor de duminică, a anunţat Kaţarov.

Ministrul bulgar al Sănătăţii a anunţat că s-a întâlnit luni cu membri ai Comisiei Electorale Centrale, care au refuzat aceste certificate.

El a precizat că, în urma acestui refuz, la alegeri urmează să se respecte prevederi cu privire la dezinfectare, ventilare şi respectarea distanţei sociale, iar deţinerea ”certificatelor verzi” rămâne doar o recomandare.

Ministerul bulgar al Sănătăţii s-a angajat să furnizeze teste gratuite, în cazul în care CEC se răzgândeşte cu privire la aceste ”certificate verzi”.

Sursa:NEWS.RO

Autor:Catalina Sirbu

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Centrul Medi@ said, on noiembrie 12, 2021 at 4:57 pm

    😂🤣😂

    Apreciază

  2. Centrul Medi@ said, on noiembrie 12, 2021 at 4:57 pm

    Pentru oițe obediente 😂

    Apreciază

    • ledpanell said, on noiembrie 12, 2021 at 10:17 pm

      Suna asa frumos „oite obediente”. Nu, nimic la persoana in comment-ul meu. Doar ca frecvent se spune cu o nota fie de superioritate, fie usor-condescendenta, fie din mila, fie dand cu bata judecatii crestine in cei care, multi, sunt nevoiti sa se vaks. Nu toti sunt idioti sau manipulati. Dar sa explice unii copiilor, familiei de ce trebuie sa moara de foame pentru ca nu-si pot pastra job-ul.
      Am impresia, iarasi nu e un raspuns strict pentru dumneavoastra, ca oameni din tabere, ocupatii diferite INCA au luxul de a comenta despre deciziile altora. Gresite sau nu, informate sau in urma dezinformarii, manipularii.
      Desi treburile s-au cam terminat in lumea asta, ar fi interesant asa, de amorul artei, ca oamenii care posteaza despre plandemie s-o faca incepand din clipa in care si-au pierdut job-ul. Sa vedem zmeii ce solutii au, ce-au inceput sa faca si ce vor face. Deocamdata (armata etc.) nu bate la usa. Prin urmare se poate abuza de timpul ramas-cateva luni, poate un an, pierzandu-l in diverse forme. Unii e tot mai informati, din diverse motive: solutii alternative la oras, mantuire, profitare de situatie samd. Dar aproape toti citesc exclusiv cred despre plandemie, incalzire globala…Cu alte cuvinte in infernurile concentrice in care se afunda omul, in prezent se sare in alt cerc. Pacat ca ultimele momente din viata sa fie sacrificate doar cu cate cazuri au fost azi. Informarea de la televiziuni a avut cateva functii, dar nu schimbare sociala prin societatea civila; unii au furat, tradat, altii s-au uitat la tv cum se fura, stand pe canapea. Cu adaugarea de ultima ora ca, chiar daca nu se fura, si chiar daca se intampla totul pe dos din 90 incoace, azi eram in aceeasi situatie cu ceilalti. Milioanele care raman dupa extinctie nu contin romani, asa au stabilit. Epurarea globala e si o forma de razboi rasial, printre altele.

      Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 13, 2021 at 6:35 pm

        Vaccinul nu trebuie facut chiar daca iti pierzi job-ul. Nu stiu cum de cea mai mare temere a oamenilor in ziua de azi a ajuns aceea de a-ti pierde jobul. De fapt aceasta este cea mai mare temere doar in cazul oitelor obediente. Nu cred ca esti in masura sa te pronunti n privinta comentatorilor de pe acest blog. Multi dintre ei au trecut deja cel putin o data prin pierderea job-ului. Eu unul am trecut prin aceasta ecperienta deja de vreo 10 ori….si de fiecare data am observat ca exista viata si dupa job. Avea Cher o melodie care zicea ceva de genul: „Do you believe in life after love?”. Parafrazind-o as putea sa te intreb si eu…”Do you believe in life after job?” Si daca nu crezi de ce nu crezi?. Sa stii ca eu am fost tentat de fiecare data cind am fost dat afara de la un loc de munca sa ma intorc la ei peste citeva luni sa le dovedesc ca nu am murit prin santuri de foame si ca exista viata si dupa pierderea unui loc de munca…si chiar daca am mult mai putini bani (chiar catre deloc) acest lucru este compensat de mult mai mult timp liber..de posibilitatea de aa trezi dupa ora amiezii etc. Nu te ingrijora pentru supravietuire
        ..in cazul meu bunul Dumnezeu a avut grija ca un minim de spuravietuire sa imi fie asigurat intr-un fel sau altul.

        Apreciază

      • ledpanell said, on noiembrie 13, 2021 at 9:02 pm

        @tataia
        Inseamna ca articolele despre saracia din sua, africa etc sunt inventii si exagerari ale unor drogati sau cautatori de senzational? Nu exista oameni care mor de foame? N-ati intalnit si de aia va bateti cu caramida in piept ca ati supravietuit?
        „Nu cred ca esti in masura sa te pronunti n privinta comentatorilor de pe acest blog. Multi dintre ei au trecut deja cel putin o data prin pierderea job-ului. ” Stati linistit, nu voi mai posta! Ii voi frustra putin pe cei carora le-am intrat in vizor. Mi-ati facut un mare bine chiar, rastalmacind ca de obicei. Va multumesc!

        Apreciază

  3. Felix said, on noiembrie 12, 2021 at 10:18 pm

    Brevetul tehnologiei sugerează că stăpânii tehnologiei intenționează să controleze digital oamenii, să acorde „libertăți” bazate pe status ul de vaccinare

    Technology patent suggests tech overlords are planning to digitally surveil people, grant “freedoms” based on vaccination status – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2021-11-12-patent-surveillance-freedoms-social-credit-covid-plandemic.html#
    👎
    Dispozitivele de urmărire în stil Breathalyzer vor fi obligatoriu montate în toate mașinile până în 2026… asta înseamnă că va fi nevoie, de asemenea, de dovada vaccinării înainte ca mașina să pornească

    “Breathalyzer”-style tracking devices to be required in all cars by 2026… does this mean they will also require proof of vaccination before your car will be allowed to start? – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2021-11-12-breathalyzers-required-cars-2026-proof-vaccination.html#

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.