SACCSIV – blog ortodox

Video: De ce China îndeamnă populația să-și facă provizii alimentare și rezerve de produse de primă necesitate?

Posted in CHINA, hrana, VIDEO by saccsiv on noiembrie 9, 2021
Tagged with: ,

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Elena said, on noiembrie 9, 2021 at 1:19 pm

    DIGI 24 -Chinezii își fac provizii de varză și magazinele au început să vândă doar câte 3 bucăți de persoană….

    Apreciat de 1 persoană

  2. Cosmin said, on noiembrie 9, 2021 at 3:49 pm

    In momentul cand autoritatile recomanda ca populatia sa-si faca provizii de mancare, urmatorul fenomen ce se petrece este panica, urmata de haos.

    Si hop asa, se mai naste o criza.

    Apreciază

  3. Centrul Medi@ said, on noiembrie 9, 2021 at 3:59 pm

    😱🤔🙏🏻

    Apreciază

  4. Sorin Bunea said, on noiembrie 9, 2021 at 4:01 pm

    Pentru cine doreste mai multe detalii, poate sa urmareasca si aceasta emisiune:

    DARK WINTER: CHINA TELLS CITIZENS TO STOCKPILE FOOD AND NECESSITIES NOW

    Today on TruNews, the Chinese communist government told its citizens to stockpile food and basic necessities in case of an emergency. The prepper notification was made by Beijing’s Ministry of Commerce. The government agency also urged local officials to stabilize food prices. The notice to stockpile food and necessities before this year’s winter sparked speculation in China and around the world about the motivation for the unusual announcement. Rick Wiles digs into this story and considers the possibilities.

    https://www.trunews.com/stream/dark-winter-china-tells-citizens-to-stockpile-food-and-necessities-now

    Apreciază

  5. ledpanelll said, on noiembrie 10, 2021 at 6:13 pm

    Proviziile nu urmaresc sa scapam de moarte prin infometare, in case. In primul rand, prin mecanismul profetiei care se autoimplineste, crizele devin reale fizic cand cineva sperie lumea cu teme de baza: terorism, cataclisme, criza economica, plandemie. Odata ce mecanismele psihologice care formeaza motorul actiunii la populatii au intrat in functiune, inertia e mare, fenomenul odata creat se amplifica enorm, isi creeaza propria realitate.
    Deci se doreste continuarea panicii si pe alte cai. Termenele profetite de guverne, mediile de informare in care s-au bagat miliarde de miliarde sa dezinformeze lumea nu s-au respectat vreodata, si nici n-a contat. Cand guvernul spune provizii pentru 2 saptamani, se urmareste stoarcerea banilor de la populatie, teste psiho-sociale la scara globala samd. In nici un caz binele! Nimeni nu vrea binele ci doar moarte in chinuri cat mai mari si mai complexe, pe toate planurile-fizic, psihic, spiritual.
    Mai degraba, proviziile facute au ca scop „programarea” la nivel de luna, eventual saptamana a marelui razboi civil, care va fi peste tot. Lumea nu trebuie sa iasa pe strazi luna asta, ci incepand din decembrie incolo, dar „preferabil” in primele luni din 2022. Pana in martie cel tarziu mai au „termen-limita” de rezolvat cu populatiile. Daca vaksu si racirea globala nu dau roade prin metodele implementate, incep sa apara si alte solutii de reducere a populatiei. In final vor face viata imposibila pe pamant, cand vor fi deja bine ascunsi in orasele subterane. Jongland cu clima ca si pana acum, vor „da drumul” la conditii de viata dupa ce vor fi eliminati toti cei care trebuie.
    In plus, la cat de ticalosi sunt, vor avea grija sa nu se bucure lumea de provizii. E o banuiala.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.