SACCSIV – blog ortodox

Substanțele periculoase descoperite în mâncarea de la McDonald’s, Burger King și Pizza Hut. Specialiștii sunt îngroziți

Posted in McDonald’s by Vali on noiembrie 5, 2021

Sursa:https://playtech.ro/stiri/substantele-periculoase-descoperite-in-mancarea-de-la-mcdonalds-burger-king-si-pizza-hut-specialistii-sunt-ingroziti-415840

Un nou studiu ce are legătură cu mâncarea de la mai multe restaurante fast food, printre care McDonald’s, Buger King și Pizza Hut i-a speriat pe internauți. Specialiștii au emis un semnal de alarmă cu privire la produsele pe care le preferă foarte mulți oameni.

Studiu nou. Ce au descoperit experții la mâncarea fast food

Mulți preferă să nu mânânce mâncare fast food pentru a nu se lupta cu o siluetă rotunjoară, dar aceste produse ar aduce mai multe probleme pe lângă kilogramele în plus, după cum au descoperit experți din cadrul Universității George Washington.

Se pare că substanțe numite ‘toxic chemicals’, cunoscute și ca PFAS, au fost găsite în burgeri, pizza și burrito. Specialiștii au comandat zeci de produse de la McDonald’s, Burger King, Domino’s, Pizza Hut și Chipotle, potrivit jurnaliștilor de la publicația Daily Mail.

Ftalații sunt folosiți și pentru a crea alte produse, de la ambalaje de plastic până la săpunuri și șampoane. Substanțele duc și la o mulțime de probleme de sănătate, astfel că specialiștii au dezvăluit un studiu alarmant prin care au arătat că mâncarea poate să aibă un impact negativ asupra sănătății.

Ce probleme pot să aducă alimentele fast food

Oamenii sunt expuși la aceste substanțe prin ingerarea de alimente și băuturi care au intrat în contact cu ele sau prin inhalarea particulelor de ftalați din aer, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Riscurile sunt și mai ridicate la cei aflați la o vârstă fragedă.

Cercetătorii au ales cele mai cunoscute restaurante și cele mai populare produse, printre care hamburgeri, cartofi prăjiți, burritos cu pui, pizza cu brânză și nuggets de pui. Produsele pe bază de carne au un nivel mai ridicat de ftalați, în timp ce cartofii prăjiți și pizza cu brânză prezintă un risc mai scăzut.

Ce oameni ar putea să fie afectați, de fapt

Studiul a fost publicat, ulterior, în Journal of Exposuse Science and Environmental Epidemiology. Cercetătorii se tem că mai multe comunități care au venituri mai scăzute pot să fie expuse la acest gen de mâncare pentru că nu au acces așa de ușor la alimente sănătoase, printre care fructe și legume.

„Cartierele dezavantajate au adesea o mulțime de magazine de tip fast-food, dar acces limitat la alimente mai sănătoase, cum ar fi fructele și legumele.

Trebuie făcute cercetări suplimentare pentru a afla dacă oamenii care trăiesc în astfel de deșerturi alimentare prezintă un risc mai mare de expunere la aceste substanțe chimice dăunătoare.”, a transmis unul dintre autori, Ami Zota, profesor la GWM.

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pfizer: adio dar raman cu voi ca sa va innoculez balsoi! said, on noiembrie 5, 2021 at 6:30 pm

    Pfizer, despre tratamentul COVID: „Nu este un motiv pentru a refuza vaccinul” 

    În ciuda datelor promiţătoare ale companiei despre un tratament antiviral administrat oral, vaccinurile sunt încă importante în lupta împotriva virusului, a declarat CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, pentru CNBC.

    Pastilele antivirale sunt „pentru persoanele bolnave, scopul principal este de a preveni îmbolnăvirea oamenilor”, a spus Bourla.

    Aici intervin dozele de rapel ale vaccinului, a precizat CEO-ul Pfizer.

    Studiu: Medicamentul pentru Covid de la Pfizer, foarte eficient
    https://www.cotidianul.ro/studiu-medicamentul-pentru-covid-de-la-pfizer-foarte-eficient/

    Apreciat de 1 persoană

  2. Energia verde este drumul către un IAD global al foametei said, on noiembrie 5, 2021 at 7:08 pm

    Energia verde este drumul către un IAD global de foamete

    Brighteon
    https://www.brighteon.com/3ad9c05d-86cb-434b-93a1-a7b4f62ef8ce

    Apreciază

  3. Serban said, on noiembrie 5, 2021 at 7:52 pm

    Doamne ajuta!

    Saccsiv, am o rugaminte. Poti aborda putin subiectul Metaverse-ului, te rog? Aparent, e noua moda a companiilor mari de tehnologie (Facebook, Microsoft etc.) sa investeasca masiv in aceasta noua tehnologie legata de realitate virtuala si augmentata.

    Am gasit aceasta analiza (ce abordeaza mai mult decat un articol tipic de prezentare): https://salvomag.com/post/the-metaverse-heaven-for-soy-boys-hell-on-earth-for-us
    Ceea ce mi-a ramas in minte este ca un programator (inventator al unui limbaj de programare pentru VR) este si “technopagan” si “ritual magician”. Of…

    De asemenea finantarea masiva a acestei noi tehnologii pare sa fie in concordanta cu ceea ce descrie Klaus Schwab despre a 4a revolutie industriala in care biologicul va fuziona cu digitalul. Doamne pazeste! Vin vremuri nu tocmai usoare.

    Apreciat de 1 persoană

  4. rr said, on noiembrie 5, 2021 at 7:59 pm

    Un dialog intre deputatul Mihai Lasca si brancardierul Cristian Cernat dn Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Oradea:

    “- Deci, testele erau falsificate! Celor care ajungeau cu salvarea sau care veneau cu diferite probleme…

    – Da! Automat erai catalogat drept cu covid, indiferent ca ai cancer, tuberculoza, chestiuni care presupun analize amanuntite, nu 5-6 minute cat dura o internare!

    […]

    – Deci, testele sunt falsificate, exact cum am anticipat eu de foarte mult timp, iar persoanele care ajungeau in spital, pur si simplu nu erau tratate de diferitele probleme. La intrare, automat se presupunea ca ai aceasta boala inventata covid, orice alta problema respiratorie ai fi avut, si sunt multe, sunt zeci, sute de boli pulmonare, asta se stie, dar odata ajuns in Spitalul de pneumoftiziologie care se ocupa numai de plamani, acum nu mai exista alta boala decat aceasta inventie covid!

    – Cati din 10 pacienti ajungeau pozitivi de covid ?

    Toti! Toti ajungeau, unul nu a plecat acasa sa fie negativ, sa-i spuna: „nu ai covid, poti sa pleci”, unul nu a fost! Si daca venea cu degetul taiat, tot de covid era… Mai erau si persoane care faceau scandal sa ii lase sa plece acasa. Care era mai indraznet, i se dadea un tratament sa-l faca acasa si pleca, dar apoi era amenintat „vezi ca oricum vei ajunge inapoi!”

    […]

    – Oamenii ajungeau de voie, de nevoie sa li se administreze protocolul criminal covid, protocolul directionat de arafat, ca el e stapanul protocoalelor. In aceste tratamente, tu imi spuneai de REMDESIVIR, celebra pastila galbena, iar pacientii erau obligati sa accepte aceasta pastila, altfel erau legati de pat si obligati cu forta, ca in spitalele de psihiatrie pentru criminali.

    […]

    – Haideti sa va aratam cum procedau doctorii, si cum procedeaza si acum, romanii nostri sunt omorati si acum in spitale! Uitati cum procedau cu unii pacienti care nu acceptau aceste tratamente, unii dintre ei aveau suspiciuni ca tratamentele sunt pentru a-i imbolnavi si nu pentru a-i trata! Vreau sa va arat o poza (minutul 16.23) cum i se cerea dlui Cristian ca sa participe si sa intimideze pacientii care nu acceptau. In poza apare imbracat in negru, cu cagula neagra, are undeva la 130-140 kg, are 1,85 m si imbracat in negru exact ca un inger al mortii. Asa trebuia sa se prezinte el in fata pacientului care nu „colabora”, iar cel care se opunea, era legat de pat. Ceea ce nu se face decat in spitalele de psihiatrie, la ordinul unui medic psihiatru, nu a altui tip de medic sau in alt tip de spital, si nu poti fi obligat sa iei tratament, oricare ar fi acela, impotriva vointei tale! Deci, pacientii care refuzau sa inghita aceste medicamente, precum remdesivir, erau legati de pat si pur si simplu obligati sa le inghita!

    – Da, altfel erau sedati cu diazepam! Ce cauta un medicament psihiatric intr-un spital de pneumoftiziologie!

    – Ce efecte are acest remdesivir? Cum se prezentau pacientii dupa ce erau obligati sa-l ia?

    – Dezvoltau o serie de simptome, de la hipopotasemie (lipsa potasiu din organism), anemie, lipsa celulelor rosii din organism, hipotensiune (atentie, nu hipertensiune, ci hipotensiune, cand ai hipotensiune nu te poti ridica din pat ca esti ca o leguma)…

    – Deci, oamenii ajungeau leguma dupa acest tratament!

    – DA! Ajungeau leguma, nu mai puteai discuta cu ei, INTRAU IN COMA, erau intubati, iar apoi, in momentul decesului, erau automat trimisi la inmormantare cu sicriul sigilat, fara autopsii si din start cu diagnosticul pneumonie virala nespecificata, adica covid!

    – Deci, pacientii trebuiau sa accepte aceste pastile ale mortii, ajungeau legume, nu mai aveau reactii, erau pur si simplu inerti, dupa care erau transferati la ATI. La Municipal, unde era practic capatul drumului, mai traiau max.1 zi deoarece nu mai mancau, nimeni nu mai manca, se arunca mancarea in prostie, nimeni nu dadea nutrienti perfuzabili nimanui.

    […]

    – Ai amintit de cineva care a decedat la 86 ani care avea cancer pulmonar.

    – Chiar am avut ocazia sa-i citesc fisa acelui pacient unde scria ca are cancer, am prins persoana in viata, chiar am participat la resuscitarea dansului, insa din pacate nu a putut fi salvat, a decedat, a fost impachetat, sigilat ca un parizer, fara nici o urma de decenta, inmormantat cu sicriul sigilat, cauza covid, fara nici o autopsie!

    […]

    – Vi se ofereau sporuri covid.

    – Da, care sunt uriase pentru nivelul de trai si al statutului sistemului sanitar, sunt niste sume incredibile. De unde vin aceste sume?

    – Doctorii aveau un interes sa se mentina aceste sporuri?

    – Bineinteles! In primul rand, doctorii aveau interesul principal sa mentina pandemia si starea de alerta deoarece au mai multe feluri de sporuri. Spor 85% doar ca e stare de alerta si e pandemie. Apoi, un spor necunoscut mie, spor de cap de mort, ca la animale, ca la o subventie APIA de cap de oaie sau capra!

    – Deci, doctorii aveau interes sa se pastreze cat mai mult aceste sporuri si era o concurenta intre ei care sa aiba cat mai multi morti de covid.

    – Da, exact, chiar daca suna sinistru!

    […]

    – Stim cu totii ca ambulantele circula de dimineata pana seara ca sa dea impresia ca sunt atat de multi pacienti incat ele trebuie sa circule cu sirene, aud sirene toata ziua, ce stii de asta?

    – De multe ori, ambulantele sunt folosite pe post de taxi particular pentru cadre medicale, nu au nici o legatura cu vreun caz nu doar de covid, ceea ce e si mai grav, ca e combustibil din banii statului, poate o ambulanta trebuie sa fie la un accident sau un atac vascular sau infarct, in schimb ea plimba brancardieri si infirmiere intre spitale pe post de taxi!

    – Tu ai participat?

    – Da, am fost, avem poze (minutul 28) pe post de „turist”.

    – Deci, erai plimbat prin oras.

    – Da.

    – Uitati poza, se plimba cu ambulantele goale. Aceasta directiva tot lui arafat ii apartine, ca sa induca frica in populatie privind gravitatea acestei boli inventate, covid.

    […]

    – Cati dintre pacienti consideri ca mureau din cauza pastilelor?

    Toti! Toti primeau tratament, indiferent cu ce boala veneau, primeau acelasi tratament, luau pastila galbena cu multiplele ei efecte adverse! REMDESIVIR.

    – Mai cunosti si alte pastile?

    – Da. FAVIPIRAVIR.

    – Facea parte din acel protocol?

    – Da. Si AZITROX.

    – Deci, un om sanatos care de exemplu avea o problema chirurgicala…

    – Medicamentele alea sunt moarte curata!

    – Deci, in circa 1 zi – 2 zile, aceste medicamente il puneau jos..

    – Poate si mai putin. Cei care si-au revenit pot sa ii multumeasca poate doar Celui de Sus!

    […]

    – Oxigenarea noastra, a oamenilor sanatosi, este undeva la 4 litri pe minut. Iar in spital, celor care ajungeau sa fie intubati, li se administra o oxigenare de …

    – 15 litri pe minut! MAXIMUM POSIBIL AL BARBOTORULUI!

    15 litri pe minut in loc de 4 litri pe minut, cat are oxigenarea unui om sanatos, va faceti idee cum explodeaza plamanii acelui pacient? Tie ti se cerea sa programezi acel aparat…

    – Da, noua, brancardierilor, ni se cerera tuturor sa… cum sa spun, sa adaptam barbotoarele la priza de oxigen, noi faceam lucrul acesta, iar in majoritatea cazurilor ni se spune „DA-L LA MAXIMUM!”

    – Iar medicii stiau ca o oxigenare corecta era de 4 litri pe minut.

    – Absolut! Asta invata in primul an de facultate de medicina, orice medic stie!

    – Iar medicii va cereau sa puneti aparatele la maximum, de fapt erau autorii morali ai crimelor respective, ca nu poate nimeni sa supravietuiasca la 15 litri pe minut in loc de 4 litri pe minut!

    […]

    – Intelegeti acum de ce mor oamenii in spitale, pentru ca sunt testati fals pozitiv de aceasta boala imaginara, sunt obligati sa li se administreze aceste tratamente criminale, iar daca nu le accepta, intervin acesti brancardieri mascati, precum niste infractori cagulati si sunt legati de pat ca sa ajunga sa fie tratati cu forta, sa ajunga niste cifre, iar sporurile sa fie pastrate de „eroii salvatori”, care trebuie sa raspunda pentru faptele lor. Aceia sunt bani patati cu sangele romanilor, dar pentru asta vor trebui sa curga anchetele!”

    Sursa: https://www.activenews.ro/covid/Masacrul-din-spitale-Le-dadeau-oxigen-la-maxim-pacientilor-pana-le-ardeau-plamanii-inclusiv-oxigen-tehnic-industrial-nu-medicinal.-Marturie-tulburatoare-despre-ce-se-intampla-in-Spitalul-Clinic-de-Pneumoftiziologie-Oradea.-VIDEO-170385

    Apreciat de 1 persoană

  5. paul said, on noiembrie 5, 2021 at 9:22 pm

    Medic legist Manu: „Multi care au murit de covid n-aveau simptome si nu stiau ca au covid.
    Au murit din picioare la pescuit sau facand infarct. Medicii nu stiu daca erau vaccinati.”

    https://observatornews.ro/sanatate/seful-medicinei-legale-arges-mesaj-alarmant-din-10-autopsii-la-decese-suspecte-8-au-fost-pozitive-pentru-covid19-444281.html?fbclid=IwAR2k1XfkzkXeNZ6E-B23jIAqZoeO3I8yySKQXQRiAWobfHn1rOnYXT6l9kY

    Apreciază

  6. […] Substanțele periculoase descoperite în mâncarea de la McDonald’s, Burger King și Pizza Hut. Sp… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.