SACCSIV – blog ortodox

Vaccinarea copiilor de 5-11 ani ar putea începe în România în decembrie, spune Valeriu Gheorghiță

Posted in Coronavirus, Romania, vaccinare in masa by Vali on noiembrie 2, 2021

Sursa:https://www.libertatea.ro/stiri/valeriu-gheorghita-in-decembrie-asteptam-primele-transe-din-vaccinul-pfizer-pentru-grupa-de-varsta-5-11-ani-3773556

Vaccinul anti-COVID de la Pfizer va fi autorizat în curând în Europa pentru grupa de vârstă 5-11 ani, a anunțat, joi seară, Valeriu Gheorghiță, la Digi24. Imediat după autorizarea EMA, în România se va da drumul imunizării.

Autorizarea pentru Europa a vaccinului anti-COVID de la Pfizer/BioNTech e așteptată „la sfârşitul lunii octombrie ori începutul lunii noiembrie”, a anunţat şeful campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă. Pasul următor e primirea primei tranșe de ser destinat celor mici, iar aceasta va veni la începutul lunii decembrie.

Cum imediat după obținerea unei autorizări, România a dat drumul vaccinării pentru grupa de vârstă vizată sau cu vaccinul aprobat, ar putea însemna că înainte de sfârșitul anului, copiii de 5-11 ani vor avea „verde” la vaccinarea anti-COVID la noi în țară. Medicul militar dă asigurări că stocul e suficient pentru a asigura și imunizarea acestei grupe de vârstă, plus că „pentru 2022 avem contractate 1,2 milioane de doze”, a precizat el.

Potrivit președintelui CNCAV, vaccinul se va administra tot în două doze şi ar putea fi imunizaţi cu schema completă 600.000 de copii din această grupă de vârstă.

Pfizer și BioNTech au anunțat joi că au solicitat autorității de reglementare din SUA (FDA) autorizarea în procedură de urgență pentru utilizarea vaccinului său anti-COVID pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani. Solicitarea a fost făcută după ce studiile au arătat un răspuns „robust” de anticorpi la copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani, într-un regim în două doze la o distanță de 21 de zile – schema folosită și în cazul adulților.

Doza administrată copiilor de 5-11 ani va fi însă mai mică – 10 micrograme, față de 30 de micrograme, doză utilizată pentru cei cu vârsta de peste 12 ani.

De Bobi Neacșu

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Apa trece, pietrele rămân said, on noiembrie 2, 2021 at 6:51 pm

    Vor da greu răspuns toți cei care vor sminti copiii!

    Apreciat de 2 persoane

  2. Un om said, on noiembrie 2, 2021 at 7:07 pm

    Părinții TREBUIE să se opună! Altfel există riscul de a fi nevoiți să își poarte copiii pe ultimul drum! Trezirea!

    Apreciat de 2 persoane

  3. Miha said, on noiembrie 2, 2021 at 7:27 pm

    Vor sa ucidă copiii!! Cei mici nu fac gripă!! Noi toți am avut in familie anul trecut, copiii mari au făcut forme ușoare sau erau asimptomatici iar cei mici nu au avut nimic! Iar noi ăștia adulții, ne-am tratat cu antibiotic(tusea de după, am tratat-o asa) !!! Știu si pe alții care au fost un picuț mai grav dar au fost deștepți, s-au programat la clinică particulară si au primit rețetă de antibiotic.
    Deci, repet copiii nu fac covid. Ca le mai curge năsucul sau mai tușesc, nimic in neregula.Asta e dintotdeauna.
    Evident că vor fi si părinți care-și vor duce copiii spre distrugere!Bieții copilași… 😥
    In finalul acestui mesaj vă rog să vă amintiți cum la începutul plandemiei au pus prin nu știu ce oraș afișele unei,, artiste”picturi cu medici extratereștri! Extratereștri cu nimb! Remember?
    Știau ei ce știau…
    Extraterestru = necuratul
    A se vedea mărturiile unui fost brancardier al spitalului Oradea(găsiți pe activenews)
    Dumnezeu sa fie cu noi toți!

    Apreciază

  4. Centrul Medi@ said, on noiembrie 2, 2021 at 8:52 pm

    😱😠👎

    Apreciază

  5. Marian said, on noiembrie 2, 2021 at 8:56 pm

    Profetia pr Elpidie de aici, în care spune ca atunci când le vor face ceva copiilor, Dumnezeu își va varsă toată mania. Cred ca la vaccinare se refera. Voi ce părere aveți?

    Apreciat de 1 persoană

    • P.M. said, on noiembrie 3, 2021 at 4:32 am

      @@@Marian,eu cred că trebuie să mai ,,profețeascã”încã mult până va nimeri ceva…

      Īn ceea ce privește otrãvirea copiilor,doar niște pãrinți ce vroiau să scape de copiii lor pot face așa ceva;acum,avånd pårghiile legale și pe cine da vina,se pot duce liniștiți la cãlãi;știu,sunã dur ceea ce exprim,însã,cum sunt pãrinți ce s au dus să și extermine copii cu vårsta 12+,așa vor fi și pentru această categorie de vârstă.

      Mã criminalilor,cu ce v au supãrat așa de rãu bieții copii de vreți să fie uciși?ce rãu așa mare v au fãcut de nu puteți trece peste?

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.