SACCSIV – blog ortodox

IVAN PATZAICHIN a fost MASON grad 33. Comunicatele Ritului Scotian Antic și Acceptat si ale Marii Loji Nationale din Romania

Foto: colaj Fanatik

Stelian Nistor, Suveran Mare Comandor al Ritului Scotian Antic și Acceptat din România, a emis un comunicat, conform FANATIK:

„Dragul meu Frate,

Ilustrul Frate Ivan Patzaichin, Gradul 33°, membru al Supremului Consiliu al Ritului Scoţian din România, a trecut la Orientul Etern.

Cred că istoria unui popor este de fapt drumul său prin timp pentru a da Lumii câteva personalităţi. Ivan Patzaichin este una dintre aceste puţine personalităţi dăruite poporului român de către Dumnezeu, pentru a le putea da mai departe Lumii.

A jurat ca sportiv, ca militar şi ca Frate, credinţă Ţării sale, România. I-a apărat şi i-a ocrotit Numele, Poporul şi Drapelul Tricolor. Ne-a făcut de atâtea ori să putem ridica ochii cu mândrie spre cel mai înalt catarg, încât, mai ales azi, fiecare dintre noi se legitimează cu victoriile Campionului.

Azi, însă, fiecare român a pierdut.

Azi Ivan, cu pagaia ruptă, ca la Olimpiada de la Munchen, vâsleşte spre Soare să-i dea înapoi aurul pe care i l-a smuls într-o viaţă de OM, cu trudă, cu iubire, cu har şi cu atâta modestie…

Ce greu îmi este să scriu asta… Este ca şi cum aş comenta ultima lui cursă, cea în care s-a luptat pentru viaţa lui cu… nemurirea!

A dus cursa demn, până la capăt. Doar nemurirea l-a putut învinge pe Campion, deşi mai putea să-l aştepte. „Iar ca sentiment, un cristal”…

Ridic ochii înlăcrimaţi: Drapelul României înălţat de atâtea ori de către Fratele nostru încă flutură acolo sus, sus de tot!

Mergem înainte, Ivan?

De treizeci şi trei de ori regrete…”

Comunicatul emis de Marea Lojă Națională din România, semnat de Prea Respectabilul Frate George Ivașcu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România:

„Iubiții mei Frați,

M-am întristat foarte tare astăzi, când am aflat că Fratele nostru Ivan PATZAICHIN a trecut la Orientul Etern. Știam de ceva vreme de suferința lui, dar niciodată n-am crezut că Ivan ne va părăsi așa curând.

A fost un simbol pentru noi, pentru România, pe care a iubit-o și a servit-o întreaga lui viață. Când vâslea pe lotcă la Mila 23, locul său natal, sau când vâslea pe caiac la Olimpiade, inima sa bătea pentru România.

Marele Arhitect n-a mai avut răbdare și l-a chemat pe Ivan la el, să stea la Orientul Etern alături de alți Frați ai noștri care decorează Coloanele acolo.

Familiei lui Ivan, care suferă în aceste momente, îi transmitem întreaga noastră compasiune și întregul nostru sprijin!

Frate Ivan, ape line acolo unde ești! Vei fi mereu în inimile și în Templele noastre, așa cum ai fost întotdeauna!

Jelim, jelim, jelim, dar sperăm!

George IVAȘCU,
Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România”

Tagged with: ,

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. rudyscc said, on septembrie 6, 2021 at 12:44 pm

    O fi fost mason, ce sa zic, Doamne fereste si Dumnezeu sa il ierte. Despre morti, doar de bine.
    Iata insa ca acum va vedea o lume noua, in care adevarul e ADEVAR, iar minciuna, minciuna. Iar cei ce l-au tradat pe Dumnezeu, au parte de o soarta grea. Doamne fereste!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Cristian Daniel said, on septembrie 6, 2021 at 1:04 pm

    Dumnezeu sa aiba mila de sufletul lui! Eu am o alta nedumerire: cei care fac parte din lojele masonice jurand astfel credinta dracilor si lepadandu-se deci de Sfantul Botez (chiar daca nu explicit), mai pot fi inmormantati crestineste?

    https://www.stiripesurse.ro/s-a-stabilit-cand-va-fi-inmormantat-ivan-patzaichin-funeralii-cu-onoruri-militar-la-clubul-dinamo_1979074.html

    Apreciat de 1 persoană

    • mishuleu said, on septembrie 6, 2021 at 5:20 pm

      Ce namila de femeie a avut dusmanul ortodoxiei. Arată foarte barbată. Oare chiar o fi de sex pardon genul feminin ca sa fim political correct 😉

      Apreciază

      • VioletaB said, on septembrie 6, 2021 at 9:30 pm

        @mishuleu Fiecare să creadă ce dorește și să deschidă bine ochii.. cam multe coincidente… cam multe semnale. Eu am tras concluzia pt mine. Cine mi-a văzut comentariile anterioare știe la ce mă refer.

        In câteva zile s-au dus câțiva masoni (cel puțin la nivel de știri, daca au murit pe bune, asta o știe Dumnezeu.
        Pe pațachinul acesta l-au deplâns o gramada de români naivi care nu înțeleg că acest mason era dușmanul lor și al ortodoxiei, de zeci de ani, sub o aparență „umilă”.
        Caramitru tot mason pare să fi fost. Un trădător de țară oricum, mare participant la „revoluție” , care a lăsat o moștenire toxica și plină de ura fata de Romania și față de ortodoxie numita Andrei Caramitru..

        Cel de la firma de transporturi, Cristian etc., tot mason pare. Fostul lui partener Dragoș nu mai știu cum, de la firma Eurolines, îi plângea pe amândoi (C & P) pe Facebook, de prieteni buni ce erau ei, și la fel face și nevasta lui Ciolos, yoghină care vrea să introducă otrava new age mindfulness in scolile din Romania. Chiar nu ne dăm seama că toți ăștia sunt o cloacă din același cerc închis ?

        Apreciat de 1 persoană

  3. ion said, on septembrie 6, 2021 at 1:58 pm

    Dumnezeu sa-l ierte! il cunosteam indirect pe Patzaichin, nu prea avea stofa de mason, l-au bagat acolo prin inselaciune, asa cum intra majoritatea si cred ca e un fel de club nationalist de elita

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on septembrie 6, 2021 at 2:11 pm

      ion

      20 de ani si grad 33?

      Apreciază

      • mishuleu said, on septembrie 6, 2021 at 5:22 pm

        A facut multe, multe treburi intunecate si spurcaciuni de a ajuns la gradul ala.

        Apreciază

  4. Ines said, on septembrie 6, 2021 at 3:05 pm

    Păcat ca a fost mason. La valoarea lui, faptul ca a fost cel mai valoros campion al nostru la caiac canoe, cu 9 medalii de aur câștigate prin sudoarea frunții și prin ambiția lui, nu știu de ce ar fi avut el nevoie de masonerie. Nu mi-aș fi imaginat. Oricum, era un om modest și cumsecade. De Caramitru as fi crezut imediat ca a fost mason, era dictatorial cu actorii și cu Teatrul Național. Nu era deloc iubit de lumea actorilor.

    Apreciat de 1 persoană

    • VioletaB said, on septembrie 6, 2021 at 9:44 pm

      @ines ce mare valoare unul care dădea din vâsle? La ce admirați asemenea personaje?

      Adevăratele valori sunt oamenii smeriti și drept credincioși, pe care nu o să-i vedeți la televizor, nu sataniștii ăștia care au compotat toată viața lor la temelia ortodoxiei și a poporului român.

      Apreciat de 1 persoană

  5. Spaceman said, on septembrie 6, 2021 at 3:23 pm

    Patriarhul Daniel: Ivan Patzaichin – model de profesionalism, onestitate morală, modestie și patriotism

    https://www.news.ro/social/patriarhul-daniel-ivan-patzaichin-model-de-profesionalism-onestitate-morala-modestie-si-patriotism-1922403506002021091020385045

    Apreciază

    • "Marele Arhitect n-a mai avut răbdare și l-a chemat pe Ivan la el, să stea la Orientul Etern" said, on septembrie 6, 2021 at 5:08 pm

      Corb/mason la corb/mason nu scoate ochii…parca asa era o zicala populara 🙂

      Asa cum Ivan s-a inchinat la Soare/Lucifer, la fel si multpreasmecheritul Daniel o face.

      Zice George Ivașcu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România:

      „Marele Arhitect n-a mai avut răbdare și l-a chemat pe Ivan la el, să stea la Orientul Etern alături de alți Frați ai noștri care decorează Coloanele acolo.”

      => Deci dracul l-a chemat la el, cica sa „decoreze coloanele acolo”…astia sucesc Sfanta Scriptura in spiritul spurcat al Satanei.
      In adevaratul templu al lui Dumnezeu, dreptcredinciosii nu „decoreaza coloane”, ci ei SUNT coloanele (stalpi ai templului Viului Dumnezeu), parte a templului viu, in care locuieste Creatorul (Apoc 3:12).

      Citat:

      „Azi Ivan, cu pagaia ruptă, ca la Olimpiada de la Munchen, vâsleşte spre Soare…”

      => toata masoneria se roaga la zeul Soare.

      „Ce greu îmi este să scriu asta… Este ca şi cum aş comenta ultima lui cursă, cea în care s-a luptat pentru viaţa lui cu… nemurirea!” „Doar nemurirea l-a putut învinge pe Campion, deşi mai putea să-l aştepte.”

      => Spune de 2x, in acest comunicat, ca pe Ivan l-a invins nemurirea! => pe cel se se inchina la zeul Soare (Satana), la invins „nemurirea”!

      Cine este „nemurirea”? Dumnezeu!
      Ei spun pe fata, ca pe fratele lor Ivan (inchinator la Diavol/Soare/Moartea) l-a „invins” Dumnezeu (Viata).

      => pentru masoni Dumnezeu/Iehova/Elohim/Adonai este moartea iar Satana/Diavolul este viata.
      Totul este sucit, cu susul in jos.

      Piramida, in lumea lui Satana, este cu varful in sus, astfel incat varful ei desprins de baza (duhurile necurate din locuri ceresti), este slujit/suportat de catre toata omenirea, asezata in straturi piramidale (regi, imparati, presedinti, preasmecheriti, preafericiti, frati de grad 33, samd, pana la ultima opinca).

      Din Sfanta Scriptura rezulta exact inversul => Dumnezeu este Servul servilor. El ne tine pe toti, prin El se tin toate. Piramida este cu varful in jos si cel mai mare/tare slujeste celui mai minc/slab, in Imparatia Cerurilor.

      Ca Ivan sa ajunga la acest grad 33, inseamna ca si-a dorit cu adevarat si a servit cu adevarat…nu este ca si cum ai calca pe strada intr-un rahat, din neatentie.

      De aceea, Ivan va fi inmormantat cu onoruri militare, pentru serviciile aduse stapanitorului acestui pamant, nu pentru ca avea grad de militian, la clubul Dinamo.

      Apreciază

      • Ciobanu Mihaela said, on iunie 21, 2023 at 5:28 pm

        Mulțumesc pentru descifrarea scrisorii . Eu cred ca mulți erau în organizație și înainte de 1989.

        Apreciază

  6. gigimutu said, on septembrie 7, 2021 at 12:33 am

    n-am stiut,

    pina n-am citit articolul.
    Se pare ca acestia ii atrag pe cit mai multi oameni celebri, artisti, sportivi, afaceristi, etc. pentru a-si indeplini scopurile mirsave.

    cei care merg la ei, daca sunt crestini ortodocsi, pierd harul Duhului sfint, se demonizeaza, si astfel le e foarte greu, daca nu imposibil, sa mai paraseasca organizatia demonica masonica. Oricum, am impresia ca daca cineva dintre ei, de grad mai mare, vrea sa iasa din organizatie, o va putea face, dar numai cu picioarele inainte, ajutat, bineinteles, de colegii intru masonerie. ceva cam ca la mafie.
    parerea mea…

    Apreciază

    • VioletaB said, on septembrie 7, 2021 at 1:08 pm

      Ce-ar fi o schimbare de perspectiva și anume că masonii nu ii atrag pe artiști, sportivi, celebrități, etc. ci dimpotrivă, toți cei care sunt promovați în aceste poziții sunt selecționați din rândurile cercului lor închis, fiind toți închinători la satana, comunicând între ei prin semne masonice (pe care oamenii de rând majoritatea nu le cunosc) sau afișând public anumite semne pentru a-și arăta apartenenta la grupul satanist?

      Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.