SACCSIV – blog ortodox

Israelul și-a vaccinat majoritatea populației, dar e pe primul loc la infectare cu COVID din lume. Europarlamentarul Terheș: Te apăra de Covid aceste vaccinuri sau nu?

Posted in Coronavirus, ISRAEL, vaccinare in masa by Vali on septembrie 4, 2021

Sursa: https://flux24.ro/israelul-si-a-vaccinat-majoritatea-populatiei-dar-e-pe-primul-loc-la-infectare-cu-covid-din-lume-europarlamentarul-terhes-te-apara-de-covid-aceste-vaccinuri-sau-nu/

Cu toate ca deja si-a injectat vasta majoritate a populatiei cu doua doze iar acum o injecteaza cu a treia doza de vaccin, Israelul e in prezent tara cu cea mai mare rata de infectare cu Covid din lume. Am aratat acest lucru de cateva zile. In prezent si presa internationala vorbeste despre acest lucru „inexplicabil”. Pana la urma, intrebarea normala trebuie pusa: te apara de Covid aceste vaccinuri sau nu?, a scris pe Facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on septembrie 4, 2021 at 7:31 pm

    Intr-o lume de berbeci si de oi cum este a noastra aceasta intrebare nu-si va gasi raspunsul normal si firesc. Ma uit in jurul meu si vad o populatie sedata, incapabila sa-si puna intrebari, de parca cineva le-a scurcircuitat neuronii, asa ca ceva se intimpla cu mintile noastre.
    Israelul a fost ales ca exemplu de indobitocire unde septelul a fost vaccinat pe banda rulanta cu scopul de a da tonul la resetarea fiintei umane si unde rezultatul se vede cel mai bine de catre cineva care chiar cauta niste raspunsuri.
    Am fost zilele trecute la o manastire undeva in tara si am stat de vorba cu un calugar de acolo care mi-a zis sa nu ne vaccinam sub nici o forma si sa rezistam fiecare cum putem caci vremurile vor fi grele, insa Maica Domnului se roaga pentru noi in fata Lui Iisus sa ne ierte si sa ne mai acorde o sansa. Aceasta viziune o are de la un calugar de la Muntele Athos care ne-a cerut tuturor o intensificare a rugaciunii catre Maicuta Domnului si catre Hristos.
    Dumnezeu sa fie cu noi si sa ne tina treji!

    Apreciat de 3 persoane

    • Ardelean Ioana Dalia said, on septembrie 4, 2021 at 11:48 pm

      Amin! Bine spus și adevarat. Dar au început sa se piardă oamenii. Nu mai știu de cine sa asculte. Este exact ca și pe vremea lui Moise,când a urcat pe munte după Tablele legi. Cat a fost Moise cu ei,a fost liniște și când a urcat muntele,sau speriat și și-au vândut sufletul,,celuilalt „

      Apreciat de 1 persoană

    • scortisoara said, on septembrie 5, 2021 at 7:36 am

      @ dante,

      Mulțumim.

      Apreciat de 2 persoane

    • noname 7 said, on septembrie 5, 2021 at 2:20 pm

      Rugaciunea „Atotmilostiva”, a Sfantului Serafim de Sarov catre Maica Domnului, este o rugaciune ce o putem spune cu usurinta.
      E scurta, are doar cateva randuri, e usoara, si se invata repede. E facatoare de minuni celor ce o rostesc cu credinta si de mare ajutor in orice scarba si nevoie. Sa credem si sa cerem Maicii Domnului sa ne izbaveasca de inselarea ce a cuprins lumea, sa ne ierte pacatele si sa ne dea vremuri de pocainta. Pe cei loviti de vaccinare obligatorie sa-i scape, pe ceilalti si pe noi, sa ne fereasca de aceasta. Planurile masonilor satanisti la pamant sa le culce, intru nimic sa le prefaca si sa le nimiceasca.
      Ea e cea care toate le poate, caci sileste nesilit pe Fiul ei si Dumnezeul nostru. Numai de-ar dori ceva, ar si primi, ca Atotputernica e Maica noastra in rugaciunea catre Fiul ei, si cine-i va sta impotriva?
      Cand ne rugam, si avem un mare necaz, asa sa spunem: „Doamne, Tu esti Cel care ai zis <>. Oare Cel care a dat porunca, nu o va pazi pe ea? Oare Cel ce porunceste, se va arata calcator de porunci? Primeste dar, pentru mare mila Ta, pe Maica Ta, cea care in tot ceasul mijloceste si se roaga pentru noi, si pentru ale ei rugaciuni, ne miluieste si ne ajuta”: https://mantuireaorg.blogspot.com/2021/09/rugaciunea-atotmilostiva-sf-serafim-de.html

      Apreciază

  2. scortisoara said, on septembrie 4, 2021 at 7:57 pm

    Au revenit …. în varianta digitala

    Apreciază

    • scortisoara said, on septembrie 5, 2021 at 7:51 am

      Geniali oamenii aceștia …. Îmi era dor de ei . Am crescut cu muzica lor . Era o vreme când muzica era … normala iar cântărețele nu erau botoxate, siliconate , manelizate , despuiate , maimutarite , computerizate vocal samd…. cam cum e Loredana Groaza acum la noi și altele ca ea …. E horror femeia asta …

      Am mai ascultat-o pe Anieta , am urmărit interviurile ei și am toată admirația pentru ea ca femeie, cum și-a gestionat viață personală după succesul avut cu ABBA . Spunea într-un interviu ca nepoții ei nu au știut pana când s-au făcut mari cine a fost bunica lor . S-a retras undeva la o ferma , și-a crescut copii , apoi nepoții iar acestora nu le-au spus nimic despre ea o vreme . Spunea ca i se părea periculos ca nepoții ei sa creasca în umbra succesului ei .
      Frida , a avut parte de suferință ei în copilărie .Făcuse parte din generația de copii care trebuiau exterminați , în Norvegia parca , pentru ca tatal ei era german iar mama ei era norvegiana . Nu îmi mai aduc aminte cum a fugit de acolo știu ca citisem un articol în care e povestea abia acum când statutul de printesa ii dădea o siguranță .

      Iar băieții de la ABBA geniali compozitori …. N-ai cum sa uiti muzica lor . Ca și. cei de la Bee Gees …. și aceștia au avut o viață dramatica … dar la fel de geniali …

      Apreciază

      • VioletaB said, on septembrie 5, 2021 at 5:43 pm

        @scortisoara nu înțeleg ce aveti de admirat la asemenea sataniști… căci asta sunt, ca toți din tagma „artistică”, membri ai ocultei. Ăștia sunt geniali? Va ajuta la mantuire asemenea „modele” și muzica lor?

        https://mobile.twitter.com/JeimesD/status/1434029572048162819

        Apreciază

      • scortisoara said, on septembrie 5, 2021 at 8:13 pm

        Cum sa nu admir talentul pe care l-a pus Dumnezeu în ei ? În slujba cui și-au pus talentul …e alta poveste .
        Nu mă ajuta la mântuire …dar mă relaxează pe lumea asta …:)))

        Apreciază

  3. Alex said, on septembrie 4, 2021 at 8:27 pm

    Proteste live din italia
    Jos cu corona passul

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.