SACCSIV – blog ortodox

Noi restricții în Israel. Țara a înregistrat cel mai mare bilanț al infectărilor cu Sars-Cov-2 de la începutul anului

Posted in Coronavirus, ISRAEL, vaccinare in masa by Vali on august 19, 2021

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/noi-restrictii-in-israel-tara-a-inregistrat-cel-mai-mare-bilant-al-infectarilor-cu-sarscov2-de-la-inceputul-anului_611d256fa3850c0fe854f7a6

Deși este statul cu cea mai de succes campanie de vaccinare, Israelul impune noi restricții. Guvernul permite accesul în majoritatea spațiilor doar pe baza certificatului Vovid. Decizia fost luată pe fondul celui mai mare bilanț de infectări din ianuarie și până acum, potrivit Realitatea Plus.
În Israel, accesul în restaurante, hoteluri, muzee și biblioteci se va face doar cu pașaportul de vaccinare sau cu un test PCR negativ. Copiii până în 12 ani pot fi testați gratuit. La fel se aplică și pentru evenimentele culturale sau sportive și la fel și pentru bisericile care primesc mai mult de 50 de credincioși.Evenimentele publice sunt limitate la 400 de persoane la interior și 500 în aer liber, iar la cele private doar 50 participanți au voie în interior și 100 afară.

Israelul este prima țară care a dus o campanie de vaccinare masivă încă din luna decembrie a anului trecut, imediat ce vaccinul Pfizer a fost aprobat. Peste 62% din israelieni sunt imunizați complet anticovid, iar peste un milion de persoane au primit deja și a treia doză de vaccin.

Guvernul recurge la aceste restricții pe fondul celor 8.700 de cazuri raportate într-o singură zi. Este cel mai mare număr de cazuri, iar specialiștii consideră că acest bilanț dă startul celui de-al patrulea val al pandemiei.

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vali said, on august 19, 2021 at 5:17 pm

    Două feluri de a vedea lumea și virusul

    Omul tradițional crede în Dumnezeu și încearcă să se debaraseze de idolii lumii.
    Omul modern nu crede în Dumnezeu și își pleacă genunchii altor idoli: ai hedonismului, ai scientismului.

    Primul vede în lume armonia operei unui Creator, care a instituit legi universale și un sens al curgerii timpului.
    Al doilea crede că lumea e rodul hazardului, aglomerări aleatorii de atomi ai unor substanțe chimice, care compun vremelnic ansambluri biologice, în curs de dezagregare, în evoluția lor din nimic către neant.

    Pentru primul, lumea e materie, dar și transcendent, văzut și nevăzut.
    Pentru al doilea, e doar materie și manifestări (uneori invizibile) ale materiei.

    Omul tradiției știe că lumea e într-o stare căzută, din cauza păcatului și luptă pentru salvarea ei prin mila lui Dumnezeu și prin efort personal în exersarea virtuților. Perfecțiunea e rezervată puterilor supreme și vieții viitoare.
    Omul veacului își concentrează efortul ameliorării vieții pe pământ (pentru el, poate și pentru alții). El crede cu tărie în progresul continuu, în posibilitatea împlinirii unei organizări optime a vieții, după concluziile propriei rațiuni.

    Primul acceptă că există ierarhii, mistere de nepătruns și inegalități.
    Al doilea își propune să rezolve inclusiv inegalitățile trecutului, prin compensații acordate „grupurilor dezavantajate”.

    Primul acceptă că există suferință în lume, boală și neplăcere. Nu le caută în adins și se zbate să le evite sau să le vindece.
    Al doilea nu poate accepta existența suferinței, pentru care are mereu pregătit un analgezic, un drog, o pastilă, care să o anuleze și pe cea mai mică.

    Primul consideră pericolul bolii spirituale, mai grav decât cel al bolii fizice. Decadența, egoismul, răutatea, violența sunt, pentru el, manifestări ale bolii spirituale, cu care își propune să lupte.
    Al doilea nu recunoaște mereu aceste boli nevăzute ca fiind reale. Dimpotrivă, pe unele le vede ca manifestări virtuoase ale drepturilor sale, câștiguri ale libertății și afirmări de sine.

    Omul vechi înțelege moartea, ca trecere spre o altă existență. O tragedie, când survine pe neașteptate, la vârste fragede, o experiență firească la vârste foarte înaintate.
    Omul vechi nu acceptă moartea, care e pentru el o spaimă cumplită, sfârșitul total. Folosește tot arsenalul științei pentru prelungirea vieții, chiar și în stadii absurd vegetative, apoi caută metode costisitoare precum criogenia sau fantasma transumanismului, a „descărcării” informației cerebrale într-un calculator, care să asigure o formă de eternitate bio-digitală.

    Pentru civilizațiile vechi, amintirea morții e sursă a înțelepciunii. Chiar și filosofii vechi vedeau profesia lor ca pregătire pentru moarte. Moartea e prezentă peste tot, dar îmblânzită, în ritual, în istorisiri cu tâlc, chiar și în glume făcute la priveghi.
    Pentru cele noi, moartea e „ofensatoare”, un tabu, orice referință la ea indispune, e taxată ca morbidă și inacceptabilă social. Cetățenii protestează dacă le e amintită și se dau legi, care interzic prezența coșciugelor în vitrinele magazinelor de pompe funebre. (Da, pentru cei noi, și moartea e o afacere riguros organizată, externalizată, ca salubritatea publică.)

    Cei vechi au o legătură mistică cu strămoșii lor, cărora le fac rînduieli și pe care îi pomenesc cu evlavie. În jumătate din Iliada, oamenii se ucid în luptă, iar în cealaltă jumătate se ocupă de riturile funerare ale celor dragi.
    Pentru cei noi, un cadavru e obiectul ororii, posibil aducător de boli, de care trebuie să ne debarasăm cât mai septic. Carcasa materiei inanimate. Și în lumea modernă moartea e omniprezentă, dar doar ca șoc mediatic, injecția supremă cu adrenalină a presei, spaima atavică, animată la fiecare Breaking News.

    La finalul unei lungi suferințe, moartea e acceptată ca o binecuvântare pentru omul vechi, mai ales când acesta a îndurat toate formele mizerabile ale degradării trupului și minții.
    Modernul are mereu în perspectivă un tratament, care să prelungească indefinit viața, un nou transplant, un vaccin. Dacă se întâlnește cu spectrul suferinței, are cealaltă alternativă: moartea asistată, de la cele mai mici semne de pericol.

    O bătrânețe senină și încununată de înțelepciune, e venerată ca un dar, de omul vechi.
    Pentru omul nou, tinerețea corpului trebuie păstrată cu disperare, cu prețul unor operații estetice, care îl fac grotesc în înfățișare. Nu mai puțin ridicole sunt insistențele lui de a nu-și accepta vârsta, simulând un comportament juvenil, chiar când nu-l mai aranjează.

    Frica de moarte a tradiționalului se tratează la biserică.
    A modernului, la psiholog.

    E și coronavirusul tot o problemă de credință. Doar omul contemporan putea suspenda temporar cursul vieții, închizând copiii și adulții, până la găsirea unui vaccin, pentru a prelungi ipotetic cu câteva luni existența bătrânilor. Paradoxal, tocmai ei, care puneau rațiunile economice mai presus de orice, când închideau spitale sau explicau foametea. Poate principiul economic a rămas suprem în inconștient, doar că acum bogații nu puteau cumpăra direct leacul. Și a fost nevoie să fie criogenizată întreaga planetă, până ce spaimei i se va găsi leacul.

    https://evadare.ro/spiritualitate/doua-feluri-de-a-vedea-lumea-si-virusul/

    Apreciat de 1 persoană

  2. Dana said, on august 19, 2021 at 6:33 pm

    Iulian U:
    In tot mai multe universitati din USA, studentii nevaccinati nu doar ca nu vor fi primiti la cursuri, dar vor si amendati si li se va bloca accesul la internet.
    Ei bine cu privire la acest ultim aspect al „‘blocarii accesului la internet”‘ vreau sa atrag atentia, pentru ca o sa vedeti ca in cateva luni de zile, probabil primele luni din 2022, accesul la internet , retele sociale, se va face doar pe baza codului QR aferent certificatului de vaccinare, asta pentru cei care spun „” si ce daca nu mai putem merge fizic in magazine, vom comanda online”‘.
    Scopul lor nu este neaparat sa te impiedice sa cumperi si sa vinzi, desi este primordial si acesta si mai ales ca sa IMPEDICE ACCESUL IN MEDIUL ONLINE a nevaccinatilor, sa stopeze posibilitatea ca acestia sa comunice, blocand astfel orice fel de material stiintific, date, grafice, care ar arata ca de fapt [ vezi Israel, Malta, Islanda, etc] cu cat creste numarul intepatilor cu atat numarul bolnavilor si deceselor se ridica pana la cer.
    https://www.facebook.com/urbaniulian

    Apreciat de 2 persoane

  3. Dana said, on august 19, 2021 at 7:04 pm

    ” Proeminentul cardiolog și expert medical texan, dr. Peter McCullough a avertizat că programul de vaccinare în masă „se va dovedi unul dintre cele mai mortale, nocive și costisitoare din istoria omenirii”.
    (…)
    ” În Marea Britanie, peste trei sferturi din populația adultă (76%) a fost injectată cu două doze, iar aproximativ 90% dintre adulți au primit cel puțin o doză.Cu toate acestea, numărul pacienților internați în spitale a crescut de șapte ori de la începutul lunii iunie.
    (…)
    El adaugă:

    „Americanii sunt în ceață. Nu știu care vaccin este mai sigur. Nu li se dă nici o informație despre asta. Este practic imposibil pentru ei să ia această decizie. Li se spune pur și simplu: Fă vaccinul, nu contează care din ele.”

    Și Peter McCullough conchide:

    „Nimic din toate acestea nu are sens. Ai spune că este vorba de supunere, sau de coerciție, sau de control. Populația este practiv forțată la vaccinarea în masă.”

    https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Avertisment-SUMBRU-Campania-de-vaccinare-anti-COVID-va-fi-%E2%80%9Euna-dintre-cele-mai-MORTALE-din-istorie-168720

    Apreciază

  4. Dana said, on august 19, 2021 at 7:20 pm

    Pentru creștini, întărire, pentru păgîni revenire!
    https://www.facebook.com/photo?fbid=534406647649179&set=a.132013651221816

    Apreciază

  5. sky said, on august 19, 2021 at 7:22 pm

    E minunea vaccinului, il faci sa nu te infectezi si te infectezi.

    Apreciază

  6. Dana said, on august 19, 2021 at 7:58 pm

    Apreciat de 2 persoane

    • Marian said, on august 20, 2021 at 9:54 am

      @Dana Nu reusesc s a deschid video-ul dumitale !

      Apreciază

      • Dana said, on august 20, 2021 at 6:13 pm

        Da, nu mai pote fi accesat. Nici nu mai stiu despre ce era.

        Apreciază

      • Dana said, on august 20, 2021 at 6:18 pm

        Mi-am amintit, mai postam odata!

        Apreciază

  7. scortisoara said, on august 19, 2021 at 8:12 pm

    Mă gândesc ca ăștia ( evreii din Israel) fiindcă trăiesc intr-o țară cu clima calda , nu sunt obișnuiți cu virozele , cu formele de gripa . Normal ca virusul asta a băgat frica în ei și s-au vaccinat . Ei nu știu sa fie bolnavi . O gripa sezoniera ,de-a noastră, ii sperie … darămite covid .

    Apreciază

    • gigimutu said, on august 19, 2021 at 10:37 pm

      Sau au fost manipulati,

      sau au fost santajati, ca nu vor mai putea intra in magazine, in restaurante, la locul de munca, fara intepatura… si atunci, lipsiti fiind de harul lui Dumnezeu, au luat intepatura magica (sau intepaturile), si sa vezi si sa nu crezi, intepatura NU PROTEJEAZA de covrig, fi-r-ar mama lui sa fie de carcalete!!!

      Apreciază

    • Arhanghelul said, on august 19, 2021 at 11:40 pm

      Foarte bine … punctat …

      Apreciază

    • Marian said, on august 20, 2021 at 9:55 am

      @ scortisoara Are dreptate ” gigimutu ” : Sau au fost manipulati,

      sau au fost santajati, ca nu vor mai putea intra in magazine, in restaurante, la locul de munca, fara intepatura… si atunci, lipsiti fiind de harul lui Dumnezeu, au luat intepatura magica (sau intepaturile), si sa vezi si sa nu crezi, intepatura NU PROTEJEAZA de covrig, fi-r-ar mama lui sa fie de carcalete!!!

      Apreciază

  8. acelas said, on august 19, 2021 at 10:38 pm

    Razvan Dumitrescu isi respecta blazonul de redactor la prima televiziune libera din Romania, Soti, si sigur ultima…, pt ca au venit rapid vremurile pe care le stim .. Acest om vorbeste liber 100 procente din acelasi loc unde un radu tudor boraste aproale zilnic elucubratii pro-vaccin. Nu se teme de nimic, probabil nici nu i se impune de fapt ceva, isi facr treaba cu profesionalism, indiferent de ce vede in jur si de ce tendinte sau influente exista. Adevarul ramane mai presus de toate…

    un material cu o suma de marturii infioratoare anti-vaccin, material unic in media din Romania, care priveste si Romania ..

    Apreciază

    • florinache said, on august 20, 2021 at 10:21 am

      La antena 3 e ca la nebuni. Multe informatii de acest fel au fost prezentate de Razvan Dumitrescu, studii dintre cele mai documentate, dar in studio, toti invitatii se comportatu ca si cum nu au vazut nimic, o trageau in continuu cu vaccinare, distantare, masca; ma intreb de ce nu i-a intrebat Razvan Dumitrescu, ba baieti, voi ati vazut ce am prezentat aici? Radu Tudor cand vorbeste de vaccin sau covid zici ca se excita. A anuntat reusita producerii vaccinului, mai avea putin si facea oda vaccinului. Nu inteleg de ce o televiziune da asa informatii contradictorii, decat in logica securistilor, adica, daca vaccinistii/corona credulii au la ce se uita la tv, hai sa dam posibilitatea sa aiba si nevaccinistii/coviscepticii la ce sa se uitea la tv, poate dandu-le amestecat informatiile muta tabara.

      Apreciază

      • contracurent said, on august 20, 2021 at 11:16 am

        radu tudor are comportament de curva, eu cand il vad, schimb canalul, imi e o mare scarba de el

        Apreciază

    • VioletaB said, on august 20, 2021 at 10:59 am

      @acelas Sfatul meu e mai ușor cu admirația pentru acest jurnalist…

      Mă uitam la niste poze cu el de când era tânăr, și a început odată cu Esca. Când te uiți la ei împreună parca vezi mai clar cine e femeia și cine e bărbatul… conform teoriei cu transgenderii din televiziune, sport, politica de care vorbesc de ceva vreme:

      https://evz.ro/sueta-de-colectie-cu-razvan-dumitrescu-nasterea-viata-si-moartea-tv-soti-prima-televiziune-independenta-din-romania.html/amp

      Ce zici de aceasta poza de profil de pe pagina emisiunii unde face cu mâinile simbolul masonic al piramidei? …

      https://m.facebook.com/photo.php?fbid=308658820725988&id=100047456172747&set=a.178762530382285&source=11

      Apreciază

  9. documenteortodoxe said, on august 19, 2021 at 11:20 pm

    „Un studiu britanic de sănătate publică a constatat că protecția împotriva oricăruia dintre cele două cele mai frecvent utilizate vaccinuri COVID-19 împotriva variantei Delta prevalente a coronavirusului este acum slăbită în termen de trei luni…. „. Deci. E clar.. Înțeapă nebunii ăștia din 3 în 3 luni.

    https://www.jpost.com/international/british-study-shows-covid-19-vaccine-efficacy-wanes-under-delta-677128

    Apreciază

  10. Remus Satală said, on august 20, 2021 at 3:42 am

    Papa Francisc „Să ne vaccinăm este un act de iubire”
    https://www.mediafax.ro/externe/papa-francisc-sa-ne-vaccinam-este-un-act-de-iubire-20236427

    Apreciază

    • Marian said, on august 20, 2021 at 10:01 am

      @Remus Satala Asta a luat-o razna definitiv si inca detine ” primatul sfantului Petru ? I-auzi braul : ” „Să ne vaccinăm este un act de iubire” !!!

      Apreciază

  11. documenteortodoxe said, on august 20, 2021 at 3:48 pm

    Site preluat de pe America Frontline Doctors Telegram.. VAXXAT PENTRU MOARTE:
    Studiul alarmant confirmă că vaxxers se vor confrunta cu leziuni și decese catastrofale pentru îmbunătățirea dependenței de anticorpi.De peste un an, cercetările intensive efectuate de experți în sănătate precum dr. Sherri Tenpenny au scos la iveală îngrijorări din ce în ce mai mari cu privire la „Îmbunătățirea dependenței de anticorpi” (ADE), un fenomen în care vaccinurile înrăutățesc boala prin amorsarea sistemului imunitar pentru un potențial mortal. exagerat. De asemenea, numit „răspuns hiperinflamator” la infecțiile ulterioare, ADE este bine cunoscut că apare cu vaccinurile împotriva coronavirusului care au fost testate în experimente pe animale. Marea întrebare a fost dacă va apărea în cele 2,4 miliarde de oameni care au fost acum vaccinați în întreaga lume. Potrivit OurWorldInData.org, 31,7% din populația lumii a fost vaccinată cu unul sau mai multe vaccinuri covide. Adică aproximativ 2,4 miliarde de oameni. În Statele Unite, potrivit CDC, 199 de milioane de persoane au fost vaccinate cu cel puțin o doză. În special, toți cei 2,4 miliarde de oameni care au luat acest vaccin în întreaga lume au luat o intervenție medicală nedovedită, mortală, experimentală, care a fost formulată în mod intenționat pentru a conține arme biologice proteice spike sau, în cazul vaccinurilor ARNm, instrucțiuni pentru propriile celule ale organismului fabrică acele arme biologice proteice. Astfel, globaliștii depopulării care împing acest genocid al vaccinului au reușit să injecteze aproximativ o treime din populația umană a lumii cu arme biologice despre care se știe că provoacă răni și moarte. Cu toate acestea, întrebarea rămâne: Câți dintre acești oameni vor muri din cauza evenimentelor adverse ale vaccinului, inclusiv ADE? O nouă lucrare științifică publicată în Journal of Infection pare să ofere dovezi solide că vaccinurile administrate în întreaga lume vor provoca, fără îndoială, efecte ADE la oameni atunci când sunt expuși variantei Delta sau potențial altor tulpini de coronavirus. Studiul este intitulat, anticorpii anti-SARS-CoV-2 care îmbunătățesc infecția recunosc atât tulpina originală Wuhan / D614G, cât și variantele Delta. Un risc potențial de vaccinare în masă? Scris din punctul de vedere al virologiei și epidemiologiei convenționale, acesta explică faptul că, deși vaccinurile actuale (bazate pe tulpina originală Wuhan D615G) oferă un anumit nivel de imunitate împotriva virusului covid original, ele prezintă un efect secundar nefericit: accelerarea „anticorpi care ameliorează infecția” care reacționează excesiv la infecțiile variantei Delta. Ceea ce descrie lucrarea este ADE clasic, ceea ce înseamnă că o reacție hiperinflamatorie poate ucide persoana, deoarece sistemul lor imunitar „amorsat” reacționează exagerat la infecții noi. Studiul concluzionează, „ADE al variantelor delta este un risc potențial pentru vaccinurile actuale” și continuă să explice mecanismul prin care apare acest ADE: Folosind abordări de modelare moleculară, arătăm că anticorpii potențiali au o afinitate mai mare pentru variantele Delta decât pentru Wuhan / D614G NTD. Arătăm că îmbunătățirea anticorpilor întărește legarea trimerului de vârf la membrana celulei gazdă prin fixarea NTD la microdomeniile plutei lipidice … facilitând anticorpii prezintă o afinitate izbitor de crescută. Astfel, ADE poate fi o preocupare pentru persoanele care primesc vaccinuri pe baza secvenței inițiale de vârf a tulpinii Wuhan (fie ARNm, fie vectori virali). Lucrarea sugerează în continuare că vaccinurile originale ar trebui eliminate în esență și înlocuite cu vaccinuri noi, de „a doua generație”, concepute pentru a ataca țintele antigenice ale variantei Delta. Desigur, până la momentul realizării, o nouă variantă va circula și va amenința aceiași oameni, având în vedere că vaccinarea oamenilor în timpul unei perioade de circulație larg răspândită a virusului oferă în mod efectiv presiuni evolutive virale care determină tulburări noi, rezistente la vaccin. produs în corpurile celor vaccinați (așa cum a avertizat în repetate rânduri Dr. Bossche). Indiferent cât de multe vaccinuri sunt administrate populației lumii, virusul va muta întotdeauna la o nouă formă, făcând aceste vaccinuri învechite. Numai imunitatea naturală – spectru larg, imunitate „generalizată” – poate opri ciclul și opri pandemia. Vaccinurile nu pot opri niciodată mutațiile covide, infecțiile sau transmiterea din simplul motiv că vaccinurile nu pot vedea niciodată viitorul. Chiar și CDC recunoaște că nici nu previn infecția sau transmiterea.Chiar dacă vaccinurile se opresc chiar acum, un miliard de oameni ar putea muri în întreaga lume în următoarele 36 de luni, pe măsură ce vaccinurile își vor afecta
    Ceea ce este crucial să înțelegem este că, chiar dacă vaccinurile covide mortale sunt oprite chiar acum, cu 2,4 miliarde de persoane deja injectate, este bine în sfera posibilității ca un miliard sau mai mulți oameni să moară din cauza ADE, crește daune vasculare proteice, „nebun boala vacii „din atacuri de proteine ​​de vârf asupra neurologiei sau alte efecte devastatoare cauzate de vaccinurile covide. Numai în Statele Unite, o rată de mortalitate de 20% în rândul celor vaccinați ar însemna aproximativ 40 de milioane de decese, cele mai multe dintre acestea apar în orașele și statele albastre în care oile înclinate la stânga demonstrează o ascultare ridicată față de autoritățile false în timp ce își oferă voluntariatul pentru experimente medicale mortale. în numele „științei”. Poate că nu v-ați dat seama că practic întregul partid democrat din SUA s-a oferit, în esență, să fie donatori de organe post-vaccinare, totuși, în același timp, organele lor vor fi colonizate cu nanoparticule proteice de vârf, deci nimeni nu își va dori oricum organele. Obțineți detaliile complete în podcast-ul Situation Update de astăzi, care acoperă, de asemenea, multe alte știri în curs de dezvoltare pe acest front: Brighteon.com/12909292-5cde-4416-a067-09137bf4700b
    https://www.afinalwarning.com/545319.html

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.