SACCSIV – blog ortodox

Lista din 1963 cu “Obiectivele Comuniste Curente”. Daca de uitam in jur, ce observam?

Posted in COMUNISM, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on august 12, 2021

Vigilant Citizen: The 1963 List “Current Communist Goals” is Becoming a Reality Right Before Our Eyes

Lista din 1963 cu „Obiectivele Comuniste Comune”  devine o realitate chiar înaintea ochilor noștri

Documentul „Obiectivele Comuniste Comune” cuprinde 45 de obiective urmărite de comuniști pentru a răsturna America din interior. Deși acest document are o vechime de peste 60 de ani, este mai relevant ca niciodată. De fapt, toată lumea ar trebui să o citească chiar acum. Iată o privire la această listă importantă.

10 August 2021, de Vigilant Citizen

Pe data de 10 ianuarie 1963, un document intitulat „Obiectivele Comuniste Comune” a fost prezentat Congresului SUA și a fost înregistrat în Registrul Congresului „sub acordul unanim”. Acesta enumeră 45 de obiective urmărite de comuniști pentru a răsturna America prin infiltrarea și corupția instituțiilor sale cheie.

Această listă este un extras din cartea The Naked Communist din 1958 scrisă de Cleon Skousen, agent special al FBI . Citirea ei astăzi este la fel de uluitoare pe cât este de îngrijorătoare. Deși unele puncte sunt oarecum depășite – în special cele referitoare la geopolitică – cele mai multe dintre ele sunt, astăzi, mai relevante ca niciodată.

În timp ce parcurgeți această listă, nu puteți să nu realizați că multe obiective au fost atinse pe deplin în urmă cu câțiva ani. Celelalte sunt urmărite agresiv chiar în fața ochilor noștri.

Aceasta nu înseamnă că URSS s-a întors din morți pentru a conduce lumea cu comunismul. Totuși, aceasta înseamnă că elita globală folosește componentele cheie ale acestei liste pentru a-și avansa o veche agendă a unui guvern unic. De ce? Deoarece componentele cheie ale acestei liste sunt tehnici atemporale, verificate-și-adevărate pentru a prăbuși indivizi și națiuni întregi.

Iată înregistrarea Congresului în întregime.

Registrul Congresului – Anexă, pp. A34-A35 10 Ianuarie 1963 Obiectivele Comuniste Comune

Domnule HERLONG. Domnule Președinte al Camerei Reprezentanților: doamna Patricia Nordman, reprezentantă a De Land, Florida, este o opozantă înflăcărată și articulată a comunismului, și a publicat recent De Land Courier, pe care l-a dedicat scopului de a alerta publicul asupra pericolelor comunismului din America.

La cererea doamnei Nordman, am inclus în REGISTRU, sub acordul unanim, documentul „Obiectivele Comuniste Comune”, pe care ea îl arată ca fiind un extras din „Comunistul așa cum este”, de Cleon Skousen:

[Din „Comunistul așa cum este”, de Cleon Skousen]

SCOPURILE COMUNISTE COMUNE

  1. Acceptarea de către SUA a coexistenței ca singura alternativă la războiul atomic.
  2. Disponibilitatea SUA de a capitula, decât să se angajeze într-un război atomic.
  3. Dezvoltați iluzia că dezarmarea totală a Statele Unite ar fi o demonstrație a forței morale.
  4. Permiteți comerțul liber între toate națiunile, indiferent de apartenența comunistă și indiferent dacă articolele ar putea fi folosite sau nu pentru război.
  5. Extinderea împrumuturilor pe termen lung către Rusia și Sovietele satelit.
  6. Oferiți ajutor american tuturor națiunilor, indiferent de dominația comunistă.
  7. Acordă recunoaștere Chinei Roșii. Admiterea Chinei Roșii la ONU.
  8. Înființează Germania de Est și de Vest ca state separate, în ciuda promisiunii lui Hrușciov în 1955 de a soluționa problema germană prin alegeri libere sub supravegherea ONU.
  9. Prelungiți conferințele pentru a interzice testele atomice, deoarece Statele Unite au fost de acord să suspende testele atâta timp cât negocierile sunt în desfășurare.
  10. Permiteți tuturor Sovietelor satelit reprezentarea individuală în ONU.
  11. Promovați ONU ca singura speranță pentru omenire. Dacă i se va rescrie carta sa, cereți să fie înființat ca un guvern unic, cu propriile sale forțe armate independente. (Unii lideri comuniști cred că lumea poate fi preluată la fel de ușor de către ONU ca și de către Moscova. Uneori, aceste două centre concurează între ele, așa cum fac acum în Congo.)
  12. Opuneți-vă oricărei încercări de a scoate în afara legii Partidul Comunist.
  13. Înlătură toate jurămintele de loialitate.
  14. Continuați să acordați Rusiei acces la Oficiul de Brevete al SUA.
  15. Capturați unul sau ambele partide politice din Statele Unite.
  16. Folosiți deciziile tehnice ale instanțelor pentru a slăbi instituțiile americane de bază, susținând că activitățile lor încalcă drepturile civile.
  17. Obțineți controlul școlilor. Folosiți-le ca centuri de transmisie pentru socialism și propaganda comunistă actuală. Înmuiați programa. Obțineți controlul asociațiilor de profesori. Puneți linia partidului în manuale.
  18. Obțineți controlul asupra tuturor ziarelor studențești.
  19. Folosiți revoltele studențești pentru a încuraja protestele publice împotriva programelor sau organizațiilor sub asediu comunist.
  20. Infiltrează-te în presă. Obțineți controlul asupra misiunilor de recenzie a cărților, redactării editoriale, pozițiilor de elaborare a politicilor.
  21. Obțineți controlul pozițiilor cheie din radio, TV și filme.
  22. Continuați să discreditați cultura americană degradând toate formele de exprimare artistică. Unei celule comuniste americane i s-a spus să „elimine toate sculpturile bune din parcuri și clădiri, să înlocuiască formele fără formă, incomode și fără sens”.
  23. Controlează criticii de artă și directorii muzeelor ​​de artă. „Planul nostru este să promovăm urâtul, arta respingătoare, fără sens”.
  24. Eliminați toate legile care guvernează obscenitatea numindu-le „cenzură” și o încălcare a libertății de exprimare și a presei libere.
  25. Descompune standardele culturale de moralitate promovând pornografia și obscenitatea în cărți, reviste, filme, radio și televiziune.
  26. Prezentați homosexualitatea, degenerarea și promiscuitatea ca „normale, naturale, sănătoase”.
  27. Infiltrează-te în biserici și înlocuiește religia revelată cu religia „socială”. Discreditați Biblia și subliniați nevoia de maturitate intelectuală care nu are nevoie de o „cârjă religioasă”.
  28. Eliminați rugăciunea sau orice aspect de exprimare religioasă din școli pe motiv că încalcă principiul „separării bisericii de stat”.
  29. Discreditați Constituția americană numind-o inadecvată, de modă veche, care nu corespunde nevoilor moderne, un obstacol în calea cooperării dintre națiuni la nivel mondial.
  30. Discreditați părinții fondatori americani. Prezentați-i ca aristocrați egoiști care nu aveau grijă de „omul obișnuit”.
  31. Depreciază toate formele de cultură americană și descurajează învățătura istoriei americane pe motiv că a fost doar o parte minoră a „tabloului general”. Acordați mai multă atenție istoriei rusești de când comuniștii au preluat conducerea.
  32. Sprijiniți orice mișcare socialistă pentru a oferi control centralizat asupra oricărei părți a culturii – educație, agenții sociale, programe de asistență socială, clinici de sănătate mintală etc.
  33. Eliminați toate legile sau procedurile care se suprapun cu funcționarea aparatului comunist.
  34. Eliminați Comitetul Camerei pentru Activități Non-americane.
  35. Discreditați și, în cele din urmă, demontați FBI-ul.
  36. Infiltrează-te și preia controlul a mai multor sindicate.
  37. Infiltrează-te și preia controlul asupra marilor afaceri.
  38. Transferați unele dintre competențele de arestare de la poliție către agențiile sociale. Tratați toate problemele de comportament ca fiind tulburări psihiatrice pe care nimeni în afară de psihiatri nu le poate înțelege [sau trata].
  39. Domină profesia psihiatrică și folosește legile sănătății mintale ca mijloc de a obține controlul coercitiv asupra celor care se opun obiectivelor comuniste.
  40. Discreditați familia ca instituție. Încurajează promiscuitatea și divorțul ușor.
  41. Subliniați nevoia de a crește copiii departe de influența negativă a părinților. Atribuiți prejudecățile, blocajele mentale și întârzierea copiilor influenței supresive a părinților.
  42. Creați impresia că violența și insurecția sunt aspecte legitime ale tradiției americane; că studenții și grupurile de interes special ar trebui să se ridice și să folosească [„] forța unită [“] pentru a rezolva problemele economice, politice sau sociale.
  43. Răsturnați toate guvernele coloniale înainte ca populațiile native să fie pregătite pentru auto-guvernare.
  44. Internaționalizați Canalul Panama.
  45. Abrogarea rezervei Connally, astfel încât Statele Unite să nu poată împiedica Curtea Mondială să preia jurisdicția [cu privire la problemele interne. Acordați jurisdicție Curții Mondiale] asupra națiunilor și persoanelor deopotrivă.

 

De-a lungul anilor, nenumărate articole din The Vigilant Citizen au indicat mai multe puncte de pe această listă, în special cele referitoare la controlul artelor, divertismentului, educației și mass-media. Trebuie doar să citiți știrile din ultimii ani pentru a realiza că mai multe aspecte ale acestei liste sunt, în acest moment, o prioritate absolută.

Din acest motiv, această listă face din The Vigilant Citizen o resursă importantă pe care toată lumea trebuie să o cunoască. Dacă se pun deoparte unele dintre punctele învechite care au fost aplicabile doar în timpul Războiului Rece, această listă prezintă un plan atemporal cu privire la modul de descompunere a indivizilor și, prin extensie, a națiunilor întregi.

Desigur, din 1958, această listă a fost cel mai probabil actualizată pentru a deveni infinit mai sofisticată. Grupurile de reflecție elitiste finanțează în mod constant studii avansate în psihologia umană și procesele cognitive pentru a-și rafina tehnicile de control ale maselor.

Acestea fiind spuse, nu există prea multe modalități de a răsturna indivizii și națiunile. Principiile de bază sunt toate acolo. Elita globală a lucrat din greu la punerea în aplicare a acestor obiective în ultimele decenii și, în ultimii câțiva ani, sunt în aplicare cu pedala de accelerație la podea.

O completare perfectă a acestei liste este acest videoclip important al fostului agent KGB, Yuri Bezmenov, care a descris în 1984 modul în care URSS s-a infiltrat în națiuni prin cele patru etape ale subversiunii ideologice (demoralizare, destabilizare, criză și normalizare).

În concluzie, trebuie să subliniez că aceasta nu este o problemă „Stânga vs Dreapta”. Încadrând adevărurile obiective într-o perspectivă „Stânga vs Dreapta” pică direct în agenda lor de control al narațiunilor. Fapt: Un număr mare de politicieni – din ambele părți ale spectrului politic – sunt vândute pe deplin acestei agende și o împing de ani buni. Ele sunt elita ocultă. Nu le pasă de politica locală, operează la nivel global, dincolo de partidele politice.

Această agendă nu se aplică numai Statelor Unite. Se întâmplă în întreaga lume. Chiar acum. Mai mult decât oricând.

P.S. If you appreciated this article, please consider supporting the site on Patreon . With a small monthly donation, you get great perks such as browsing the site ad-free. Alternatively, you can make a one-time donation here. Thank you for your support!

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

VIDEO (subtitrare in limba romana): “How To Brainwash A Nation” (CUM SE SPALÃ CREIERUL UNEI NAŢIUNI), un excelent interviul luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cocoandro said, on august 12, 2021 at 8:20 pm

    URMARITI ACEST MATERIAL VIDEO INCENDIAR!!!
    DECONSPIRAREA CONTRACTELOR DINTRE PFIZER SI TARILE LUMII

    DISTRIBUITI SA STIE TOT OMUL CE- NE ASTEAPTA!!!!

    https://m.ok.ru/video/3114091547244

    Apreciază

  2. cocoandro said, on august 12, 2021 at 8:21 pm

    URMARITI ACEST MATERIAL VIDEO INCENDIAR!!!
    DECONSPIRAREA CONTRACTELOR DINTRE PFIZER SI TARILE LUMII

    DISTRIBUITI SA STIE TOT OMUL CE NE ASTEAPTA!!!!

    https://m.ok.ru/video/3114091547244

    Apreciază

  3. carla said, on august 12, 2021 at 8:30 pm


    Părintele Elpidie pentru radio Focus.FM din Salonic, despre însemnare.

    Apreciază

    • VioletaB said, on august 12, 2021 at 11:10 pm

      @carla Ai privit clipul? Eu doar l-am frunzărit puțin și de la min 30:10 pr Elpidie spune niste enormități ecumeniste, de fapt erezii, papistașii sunt biserica???..

      Zice: Credeți că si catolicii nu înțeleg greșelile care se întâmplă în propria lor „Biserica”? (Ghilimelele puse de mine).
      Ortodocșii și catolicii am fost cândva una..
      O să vina un fel de scanteie duhovnicească văzută și de catolici și de ortodocși….

      Combinate cu celelalte abateri despre antihrist ca fiind fiul trupesc al lui Lucifer și altele pe care le are acest părinte Elpidie care nu a întrerupt pomenirea ierarhilor ecumeniști…. mare atenție la ce spune! Sa nu fie înșelări.

      Apreciază

  4. nenimenea said, on august 12, 2021 at 11:37 pm

    Planul–film animat 1920

    Apreciază

  5. Marian said, on august 13, 2021 at 8:43 am

    Saccsiv : Thank you 🙂 chiar nu cunosteam { d e unde sa le fi cunoscut si mai ales cand } aceste amanunte !!!

    Apreciază

  6. rudyscc said, on august 13, 2021 at 9:40 am

    De astazi se pare ca Israel, cea mai vaccinata tara intra in scenariul rosu.
    Poate inteleg din asta cate ceva si „corifeii” vaccinarii. Sau nu?!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.