SACCSIV – blog ortodox

Video – preotul Calistrat Chifan s-a saturat si de plandemie si de guvernanti si de Raed Arafat: “Este inadmisibil sa faci o medicina de forta, ca in vremea nazismului”

Tagged with: ,

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on august 8, 2021 at 1:30 pm

    Nu stiu franceza dar postez pt cine înțelege .

    Apreciază

  2. carla said, on august 8, 2021 at 3:33 pm


    De la minutul 37.55 în care se asociază hărțuirea populației cu acțiunea de bulling, făcută de șmecherii din școli și care nu încetează câtă vreme victimele nu oferă o ripostă fermă.

    Apreciază

  3. scortisoara said, on august 8, 2021 at 7:19 pm

    Apreciază

  4. scortisoara said, on august 8, 2021 at 7:21 pm

    Apreciază

  5. Andrei said, on august 8, 2021 at 8:18 pm

    Nimic despre incendii ?

    Apreciază

  6. Spaceman said, on august 8, 2021 at 8:25 pm

    Anticorpii, asta este „cheia” înțelegerii scopului „urgenței sanitare”, așa-zisei „pandemie de covid”! Așa cum am mai spus →

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/30/video-mari-duhovnici-preoti-si-ierarhi-romani-impotriva-actelor-cu-cip/#comment-482580

    Scopul pandemiei este emiterea unor certificate digitale care să ateste concentrația de anticorpi din sânge pe care i-ai dobândit prin:

    – trecerea prin boală, adică în mod natural, sau

    -urmând un tratament: cu vaccin sau alte tratamente / medicamente omologate, cum ar fi tratamentele cu anticorpi sintetici, monoclonali, de tipul – Regeneron, Kevzara, Bamlanivimab, Etesevimab

    Dă clic pentru a accesa trad._EMA%20press%20release_antibody%20combination.pdf

    https://www.sanofi.ro/-/media/Project/One-Sanofi-Web/Websites/Europe/Sanofi-RO/Home/centru-media/comunicate-presa/2017/Sanofi-i-Regeneron-anun-aprobarea-n-Uniunea-European-a-Kevzara-sarilumab.pdf?la=ro

    https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/ro/ip_21_3299

    Așadar pașaportul de vaccinare, adeverința de vaccinare vor dispărea și vor fi înlocuite cu: pașaport de sănătate, certificat de imunizare. Asta se va considera că ar fi și o soluție de împăcare a celor care sunt împotriva vaccinării obligatorii, însă până la omologarea alternativelor la vaccin se vor face presiuni ca oamenii să se vaccineze.

    Iar aceste certificate digitale să înregimenteze oamenii în sistemele digitale asistate de I.A. Cum am arătat aici→

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/08/07/stiri-despre-draceasca-inteligenta-artificiala/#comment-483354

    Apoi se va stabili nivelul concentrației de anticorpi din sânge care asigură imunitatea pentru fiecare variantă de covid, și în funcție de asta se vor acorda „permise”, de exemplu:

    – ai între 30% și 40% , poți să mergi la muncă

    – ai între 40% și 50%, poți să mergi la muncă și să participi la diferite evenimente

    – ai peste 50%, poți să mergi la muncă, să participi la diferite evenimente și să călătorești

    Cum se va măsura nivelul concentrației de anticorpi din sânge? Cu teste rapide de anticorpi. Dar nu cu orice fel de teste rapide de anticorpi, ci cu „acele teste rapide” pentru „acei anticorpi”! Adică, degeaba spune un Calistrat că are nu știu ce anticorpi dacă s-a testat cu „barza”, că trebuie să se testeze cu din ăla șmecher, cum ar fi de la Mologic, ca să primească certificat digital de imunizare la covid!

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/22/george-soros-impreuna-cu-bill-gates-vor-oferi-teste-covid-ieftine-pentru-africa-si-asia-de-sud/

    De aceea am spus toate acestea →

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/23/este-real-o-lucrare-stiintifica-vorbeste-despre-nanosisteme-magnetice-care-se-auto-asambleaza-ca-biocircuit-de-interfata-cibernetica-si-sisteme-de-control-in-oameni-inclusiv-despre/#comment-481960

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/23/este-real-o-lucrare-stiintifica-vorbeste-despre-nanosisteme-magnetice-care-se-auto-asambleaza-ca-biocircuit-de-interfata-cibernetica-si-sisteme-de-control-in-oameni-inclusiv-despre/#comment-482233

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/23/este-real-o-lucrare-stiintifica-vorbeste-despre-nanosisteme-magnetice-care-se-auto-asambleaza-ca-biocircuit-de-interfata-cibernetica-si-sisteme-de-control-in-oameni-inclusiv-despre/#comment-482276

    Apreciază

    • Spaceman said, on august 9, 2021 at 10:56 am

      Completare

      Directorul CDC, madam Rochelle Walensky, a afirmat recent că atât cei vaccinați cât și cei nevaccinați anti covid prezintă același risc sanitar de covid pentru oamenii din jurul lor, și recomandă ca toți să poarte mască la interior.

      Atunci ce rost mai are prezentarea dovezii vaccinării?

      Directorul CDC, în aceleași declarații recente, vorbește de tot mai numeroasele cazuri de covid în rândul vaccinaților, de așa-zisele infecții care trec de protecția vaccinului, și a spus că vaccinul anti covid nu face altceva decât să reducă șansele dezvoltării unor simptome severe ale bolii.

      https://theconservativetreehouse.com/blog/2021/08/06/cdc-director-makes-case-vaccination-passports-are-futile-vaccines-do-not-prevent-covid-infection-or-delta-variant-transmission/

      Adică, madam Walensky sugerează că unii vaccinați anticovid nu dezvoltă un răspuns imun suficient să ofere protecție la covid și că pe viitor acest răspuns imun va trebui testat.

      YT a șters imediat de pe platforma sa videoclipul cu pricina, pentru că aceste declarații ale directorului CDC afectează grav programele actuale de vaccinare și certificare de covid.

      ***

      „Cu atenția concentrată pe cursanții adulți, AI Institute for Adult Learningand Online Education, sau ALOE (Institutul IA pentru Învățământul Adult și Educație Online) va căuta să îmbunătățească educația online pentru cei peste 100 de milioane de muncitori americani care vor trebui să se „recalifice” în următorii 10 ani.

      „COVID-19 ne-a schimbat lumea”, spune Ashok Goel – ALOE va face parte din soluție, prin dezvoltarea de asistenți virtuali foarte personalizați. Goel intenționează să creeze programe de IA care să se adapteze la nevoile individuale ale cursanților…”

      https://saccsiv.wordpress.com/2021/08/07/stiri-despre-draceasca-inteligenta-artificiala/

      Șomerii americani vor fi obligați să se înscrie în baze de date digitale pentru a primi ajutoarele de șomaj.

      Utilizând de exemplu ID.me →

      ID.me este o rețea de identitate online americană care permite oamenilor să-și dovedească identitatea legală online. Utilizatorii acestei rețele pot utiliza acreditări digitale pentru a accesa servicii guvernamentale, servicii medicale sau să beneficieze de reduceri oferite de comercianți.

      https://en.wikipedia.org/wiki/ID.me

      ID.me folosește tehnologie certificată federal pentru verificarea securizată a identității digitale.

      https://www.uc.pa.gov/unemployment-benefits/Pages/Identity-Verification.aspx

      https://www.zerohedge.com/technology/new-identity-authentication-requirement-unemployment-spreads-across-country

      Apreciază

    • Spaceman said, on august 9, 2021 at 12:58 pm

      Actualizare:

      Raport: 14 israelieni au făcut COVID-19, în ciuda faptului că au fost vaccinați anti covid cu doze de rapel.

      https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/report-14-israelis-have-caught-covid-19-despite-receiving-booster-shot/

      Datele Ministerului intern al Sănătății arată că 14 israelieni au fost infectați cu COVID-19 la o săptămână după ce au vaccinați anti covid cu doze de rapel, transmite Channel 12.

      Rețeaua spune că 11 dintre cei infectați au peste 60 de ani – dintre care doi sunt acum spitalizați – iar ceilalți trei au primit o a treia doză de vaccin pentru că sunt imunocompromiși.

      Dacă s-ar confirma la scară largă, cifrele ar putea pune la îndoială eficacitatea unei a treia doze de rapel, pe care Israelul a început s-o administreze înainte sa fie aprobată de către organismele majore de sănătate din întreaga lume.

      „A treia doză de vaccin”. Israelul va administra o nouă doză de rapel Pfizer persoanelor de peste 60 de ani

      29.07.2021,

      https://www.mediafax.ro/externe/a-treia-doza-de-vaccin-israelul-va-adminstra-o-noua-doza-de-rapel-pfizer-persoanelor-de-peste-60-de-ani-20208850

      Imunocompromiși!

      Apreciază

    • Spaceman said, on august 9, 2021 at 2:24 pm

      Israel prezintă planul său de redeschidere a școlilor: Testați, testați și iar testați

      https://www.timesofisrael.com/testing-testing-and-more-testing-israel-lays-out-plan-for-reopening-schools/

      În cadrul planului, elevii cu colegi de clasă testați pozitiv vor avea permisiunea de a rămâne la școală atâta timp cât au un test cu rezultat negativ în fiecare zi timp de o săptămână.

      Plan aprobat de Naftali Bennett, prim-ministrul Israelului, pentru deschiderea noului an școlar.

      Punctele majore ale planului sunt următoarele:

      • Toți cei 1,6 milioane de copii de grădiniță și clasele 1-6 vor fi supuși unui test serologic pentru a se verifica dacă au anticorpi COVID-19. Testarea va începe în sectorul tradiționaliștilor (haredi) apoi se va extinde la ceilalți. Ministerul Educației spune că probabil se va descoperi aproximativ 20-30% dintre elevii testați că și-au revenit din boală și, prin urmare, vor primi un permis verde care îi scutește de carantină în cazul în care sunt expuși la cei confirmați ca purtători.

      • Familiile a 1,9 milioane de copii de grădiniță și din clasele 1-9 vor primi un kit de testare rapidă COVID-19 în 48 de ore de la începutul anului școlar, și li se va cere să își testeze copiii înainte de a-i trimite la cursuri.

      • Dacă un elev are test cu rezultat pozitiv pentru COVID-19, acesta va intra în carantină, iar întreaga lor clasă va trebui să fie testată. Cei cu rezultate negative pot rămâne în clasă atâta timp cât sunt testați în fiecare zi timp de șapte zile. Cei care refuză să fie testați zilnic vor trebui să intre în carantină.

      • Elevii școlilor din orașe considerate „portocalii” sau „roșii” în semaforul covid, vor fi testați toți o dată pe săptămână.

      Sunt luate în considerare noi restricții pe timpul sărbătorilor evreiești din lunile următoare.

      Între timp, șeful Sindicatului Profesorilor din Israel, Yaffa Ben-David, și-a retras recent amenințarea cu grevă dacă planul de redeschidere a școlilor va fi aprobat.

      „Când un copil are test cu rezultat pozitiv, cine va merge cu ceilalți să facă teste zilnice timp de o săptămână?” a întrebat ea. „Evident că nu profesorii” a răspuns tot ea.

      Apreciază

      • gheorghe said, on august 9, 2021 at 4:45 pm

        Man!
        Nu au gasit nici un ucigas = inventatul SARS care ar fi facut fantezia COVID!
        Aduci aci povesti fantastice propuse si impuse ca noua realitate cand de fapt asta este doar mascarada de acoperire a manevrelor de distrugere sociala.
        Testele nu sint teste, ce gasesc ei e dovada ca omul e om – deseuri biologice inerte care nu se inmultesc si nu produc nici contaminare, nici imbolnavire.
        Ce numara „ei” sint bolnavi normali, adica avand suferinte cunoscute medical sub alte nume.

        Daca vorbesti ca ei, orice ai spune te duce in randul lor.
        Daca nu vezi si nu poti controla veridicitatea spuselor lor ai nevoie de multa cunoastere si discernamant – emotia si analiza de text a prostillor si minciunilor lor nu tin loc de exprimare a adevarului obiectiv.

        Apreciază

  7. Dana said, on august 8, 2021 at 11:10 pm

    Apreciază

  8. Dana said, on august 9, 2021 at 12:06 am

    ” Din Grecia vin multe mărturii despre intervenția minunată a sfinților…
    „Minune recenta a Sfantului Ioan Rusul (7 August 2021)
    De cateva zile, Insula Evia este in flacari. Autoritatile au dat dispozitie ca si locuitorii satului Prokopi sa-si paraseasca locuintele datorita pericolului iminent. La indemnul mitropolitului, preotul de la biserica Sfantului Ioan Rusul, unde sunt adapostite sfintele lui moaste, a facut o procesiune de peste o ora cu icoana Sfantului si cu alte sfinte moaste pe care le detine biserica parohiala. Moastele Sfantului Ioan au ramas in lacasul de cult. Procesiunea s-a incheiat dupa ora 22.00. La ora 3 dimineata, politia a revenit cu indemnul de a fi parasit locul. Dupa o ora a aparut un nor, luminat de jur-imprejur de stele, care a slobozit timp de 20 de minute o ploaie torentiala. Astfel, satul si regiunea din jur au fost salvate in mod minunat. De remarcat ca nu exista absolut nici o previziune meteorologica prin care sa se fi dat speranta aparitiei vreunui nor (ce sa mai zicem de ploaia in sine?!). Marturia apartine parohului din Prokopi, Evia, par. Nikolaos si a fost prezentata recent la un post de televiziune local. Am vizionat materialul si v-am facut o scurta prezentare pentru a arata puterea Sfintilor lui Dumnezeu, precum si faptul ca pedagogia Lui ne este cunoscuta doar partial. Sfantul Ioan Rusul sa ne fie tuturor protector si chip de urmat!
    Cu dragoste de sfinti,
    pr. Petru Sidoreac -Nea Kallicratia , Thesalonic”
    sursa Emanuel Iscu https://www.facebook.com/profile.php?id=100004310973990

    Apreciază

  9. hristodom said, on august 9, 2021 at 6:10 am

    Judecătoarea Adriana Stoicescu, postare virală împotriva comunităţii LGBTQ: „Îi lăsăm să îi dea foc Lui Dumnezeu”
    https://www.antena3.ro/actualitate/judecatoare-adriana-stoicescu-postare-comunitate-lgbtq-610372.html

    Apreciază

  10. Traian said, on august 9, 2021 at 10:45 am

    SPARS – noul „virus” va fi lansat de eugeniști în 2025! Anticipat, s-au pregatit pentru presa din 2025-2028 articole, mesaje video cu „bolnavi”, postări pe Twitter, dispute între medici, poziții ale CDC, FDA etc. Vaccinarea devine mai obligatorie decât moartea.

    https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/08/07/%e2%9d%97spars-noul-virus-va-fi-lansat-de-eugenisti-in-2025-deja-s-au-pregatit-pentru-presa-din-2025-2028-articole-mesaje-video-cu-bolnavi-postari-pe-twitter-dispute-intre-medici-poziti/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.