SACCSIV – blog ortodox

Covid-19 și falsificarea certificatelor de deces

Posted in CDC, Coronavirus, morti by saccsiv on iulie 8, 2021

Global Research: Covid-19 and the Falsification of Death Certificates: The CDC’s “More Often Than Not” Clause

Covid-19 și falsificarea certificatelor de deces: clauza CDC „Adesea cu”

Conform CDC: „…regulile pentru codificarea și selectarea altei cauze care ar fi de așteptat să ducă la COVID-19 ca fiind cauza principală [a decesului] va fi – deseori asociat cu”.

De Prof Michel Chossudovsky, Global Research, 07 Iulie, 2021

Introducere

La începutul pandemiei, CDC fusese instruit să schimbe metodologia privind certificatele de deces în vederea umflării artificiale a numărului de „decese Covid”. Conform lui H. Ealy, M. McEvoy și colaboratorilor săi.

Principiile generale din 2003 privind emiterea certificatelor de deces au fost anulate. „Dacă CDC ar fi folosit standardul său din domeniu, conform manualului Medical Examiners’ and Coroners’ Handbook on Death Registration and Fetal Death Reporting Revision 2003, așa cum a făcut-o pentru toate celelalte cauze de deces în ultimii 17 ani, numărul de decese trecute ca fiind de COVID-19 ar fi aproximativ cu 90,2% mai mic decât este în prezent. ”(Covid-19: Politici discutabile, manipularea regulilor de colectare și raportare a datelor. Se pot întoarce elevii în siguranță la școală? de H. Ealy, M. McEvoy și colaboratorii, 09 august 2020)

Imagine, grafic: decesele din SUA cu una sau mai multe comorbidități, sursa datelor: rapoartele fiecărui departament de sănătate din SUA până pe 12 iulie. Mov: cu cel puțin o comorbiditate, albastru: comorbiditate necunoscută, verde: fără comorbidități.

(more…)