SACCSIV – blog ortodox

Unde vor sta elevii care nu participa la ora de Educatie Sexuala?

Posted in EDUCATIE SEXUALA, SCOALA by saccsiv on iunie 28, 2021

Comentariul cititorului documenteortodoxe postat la Florin Cîțu, despre educația sexuală în școli: De anul viitor, va funcționa ca ora de religie. Decizia e luată:

Este așa de alunecoasa problema cu acordului părinților.. Să vă spun de ce, ca profesor… Ei sunt înscriși obligatoriu la aceasta oră de curs, iar părinții pot face o cerere de retragere.. Până aici pare să fie oarecum o portiță pentru cei care refuză participarea.. Însă.. Nu este așa.. Practic.. Deoarece această „nouă disciplină școlară ” , fiind obligatorie, se va desfășura conform orarului școlar în curs, pe întreaga durata a unei zile de curs, de ex. De la ora 8 la ora 14,pentru gimnaziu.. Vine acum întrebarea. Ce te faci la a doua, treia, patra, cincea clasă din orar,cu cei care refuză participarea în baza cererii? (excludem 1 și 6) Ies afară în curtea școlii? Sunt supravegheați de profesori de serviciu pe școală? Clar.. NU.. fac exact ce fac și ora de Religie Ortodoxă cei de alte confesiuni.. STAU ÎN CLASĂ! Vor, nu vor, neavând pârghii de supraveghere, vor sta în clasă, bineînțeles, fără notare.. De fapt, aici e ținta lor psihopata.. Să rămână în clasă.. Dar fără notare și participare.. Vedeți găselnița? E gândită bine de tot!

Tagged with: ,

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Oana said, on iunie 28, 2021 at 12:13 pm

    Eu sunt tare curioasa cine vor fi cei care predau aceasta ora. Daca vor fi profesori din cadrul scolii, de biologie de exemplu, carora li se va adauga o ora in plus la norma, sau vor fi niste asa-zis specialisti care vor veni sa predea. Daca e prima varianta, atunci putem avea o urma de speranta, mizand pe buna credinta a profesorilor decenti, ca vor vorbi despre lucruri normale. Daca nu, ce vor face? Vor scoate la concurs cate 2 3 ore in fiecare scoala? Ar trebui sa vedem totusi si o programa, ce continuturi se vor aborda la aceasta ora.

    Apreciază

    • A. said, on iunie 28, 2021 at 12:33 pm

      Vor fi fani, suporteri sau ‘specialisti’ ai LGTBQ+…. urmeaza P-Pedofili, Z-Zoofili, N-Necrofili… muuuulte litere ‘halfabetu” are !!!

      Apreciat de 2 persoane

  2. florinache said, on iunie 28, 2021 at 12:25 pm

    Si chiar daca sunt unii parinti care vor reusi sa-si scoata fizic copilul din clasa, ce se intampla cu colegii lui? Nu vor fi depravati? Copilul care nu va participa la ora de sexologie va avea un anturaj depravat.

    Apreciat de 4 persoane

  3. Tiatira said, on iunie 28, 2021 at 12:46 pm

    Doamne ajuta , imi cer iertare dar ma repet si sper ca o ni dintre parintiil cu frica de Dumnezeu vor intelege nebunia lor . Copii not mai sunt ai vostri , sunt ai statului subjugat in acest ciclon colonialist demonic . Deasemenea Parinti care refuza vaccinarea lir si a copilului pe motiv fie religios fie de constiinta vor vi decazuti din drepturi , haituiti si priviti ca teroristi sociopati . Treaba este grava si foarte serioasa , tot aici va intra si discriminarea dintre copii care ne fiind copti si prinsi in tavalugul de masacrare intelectuala si indobitocire educational isi vor bate joc si marginaliza pe colegi lor a caror parinti avand dreapta credinta realizeaza pericolul . Nu spun eu ticalosul si putrezitul ca am soluti la aceasta nebunie pe care doar si numai Hristos o va putea rezolva , dar si asta doar dupa multele vaiuri si prigoanele ce be vor paste si cerne . Sincer situatia este de.a dreptul luciferica in toata esenta ei . Tot aici intervine si lipsa de solidarirate si comuniune intr.e cei care Inca mai au iubire de aproapele . Situatia sau panza asta de paianjen este asa se bine tesuta pana intracolo incat discrepanta va fii precum in latinescul divid et impera . Asta au dorit si pentru pacatele noastre Dumnezeu a ingaduit deoarece acum cred eu ca se separa graul de neghina . Nu spun si nu incurajez la violenta sau la revolta ca asta si doresc ei , dar spun ca trebuie luata atitudine atat Duhovniceasca cat si morala , ca precum am spus soluti omenesti nu mai sunt este gata . Caracatita este atat de mare , batrana si perfida de nici o mie de Tepesii nu ar reusi sa o scoata la capat . Aceasta lupta sau acest razboi este intr.u totul dus la nivelul constiintei si nu altundeva . Se stie ca copii sunt cheia viitorului unei nati precum familia (barbat femeie) este celula de baza a fostei societati . Dar acum ne.am cam luat sah mat din pacate. Sunt multe de vorbit , dezbatut si inteles dar intreg sistemul este compromis si de data asta pestele nu sa imputit de la cap ci a mucegait si este animat de viermele cel neadormit care il comanda .
    Nadajduiesc intr.u pronia lui Hristos Dumnezeu ca ne va lumina pe fiecare imparte dupa puterea fiecaruia could m sa actioneze atat la nivel individual cat si de families , iar pe voi dragi mei frati intr.u Hristos va rog sa va rugati pentru mine copilul putregai . Va doresc o zi binecuvantata si mantuire .

    Apreciat de 2 persoane

    • Kastanka said, on iunie 28, 2021 at 5:07 pm

      Copiii pot pleca acasa fiindca refuza ora. Pe timpuri noi chiuleam la ore cu profesori greoi. Poti lipsi cat vrei. Sa moara catu partzu de ciuda. Nu vor fi ore de satanism in scoli fiindca suntem o societate crestina. Cu de-a sila nu se poate. Cine incearca sa abuzeze de copii, ii vom acuza de pedofilie care se pedepseste de la 7 la 15 ani cu executare. Nu va temeti. N-au nici temei legal, nici constitutional, si nici european.

      Apreciat de 2 persoane

      • documenteortodoxe said, on iunie 28, 2021 at 8:55 pm

        Niciun elev nu poate părăsi perimetrul Școlii Publice, indiferent dacă vrea să facă sau nu o astfel de „oră”.. Deci, este exclus părăsirea campusului școlar.. Ba mai mult, multe din școlile de oraș au și bodyguarzi la porțile acestora.. Apoi, niciun profesor nu va vrea să facă „de pază” pentru astfel de situații (știu exemplu la mine la Școală), având în vedere că acea „zi liberă – metodică” nu mai există.. Iar „ferestrele orare” ale profesorilor nu prea se vor potrivi cu orarul noii discipline școlare.. Și atunci, ce rămâne? Simplu.. 1.Ori se merge pe varianta „ca la ora de Religie” , unde profesorul de Religie oferă celor de alte confesiuni doar supraveghere strictă, fata participare și notare la ore.. Sau… 2.Se votează în Consiliul Profesoral sau (mai rău) în Consiliul de Administrație „soluții inovative” – psihopate, de a-i oferi(probabil) lectii „online”, de consiliere școlară sau spațiu de făcut „teme”.. Vom trai și vom vedea.. Ideea e că elevul care refuză astfel de „noi discipline” nu va sta ca o legumă în acea oră.. Asta e clar.. Însă.. Ce va face? Depinde de fiecare școală ce va implementa… Apropo, poate cineva să aprecieze cum se va desfășura la clasă (cel puțin cele de 7,8-a)o ora de Religie după o ora de „educație sexuala”? Hmm

        Apreciază

  4. Ioan said, on iunie 28, 2021 at 1:19 pm

    Nu cred ca e adevarat. Inainte cei care nu doreau sa ramana inscrisi la ora de religie alegeau alta disciplina optionala si mergeau la cursul respectiv.

    Ce este rau, este ca unii nu se vor deranja sa mai faca cererea pentru a se retrage. Stim bine ca ce e „default”, e majoritar. In plus, cred ca multor elevi li se va parea ora respectiva un bun prilej de gluma/caterinca (chiar e o gluma) si vor dori sa participe.

    Apreciază

  5. Un om said, on iunie 28, 2021 at 2:45 pm

    Corect se spune: ora de SEX! Nu există nicio educație, poate doar între ghilimele!

    Apreciat de 1 persoană

  6. educație normală said, on iunie 28, 2021 at 3:20 pm

    În condițiile în care majoritatea părinților nu se va revolta, și nu va cere desființarea acestei aberații, atunci singura opțiune care rămâne este școala on line. Și dacă mulți vor opta pentru școala on line, e posibil ca o parte dintre școli să se închidă.
    În ceea ce privește obligativitatea școlii care e situația, pentru că nu sunt la curent. Părinții au posibilitatea să-și retragă copiii de la școlile depravate, adică să nu mai facă școală? Știu că mulți vor sări în sus la afirmația asta, dar ia gândiți-vă, în vremurile care se apropie cu mare viteză. va mai conta dacă ai școală, sau nu? Cred că nu va mai conta deloc.

    Apreciat de 2 persoane

  7. sky said, on iunie 28, 2021 at 3:36 pm

    Cu adevarat gandita treaba… gandita de Satana…

    Apreciat de 1 persoană

  8. Christina said, on iunie 28, 2021 at 3:44 pm

    Intr adevar, situatia este f grava… pentru caci si copiii care nu vor participa la educatia sexuala vor intra in contact cu ceilalti copiii, carw isi vor pune amprenta asupra lor, prin prisma lucrurilor invatate. Mai mult decat atat, majoritatea nu va putea avea o parere personala in fata minoritatii, fiindca vor fi represalii.
    De aceea este nevoie sa protestam acum cand inca se mai poate, fiecare in felul lui si prin metodele lui.
    De exemplu, pe grupurile de copii in online este generalizata treaba ca ei nu se prezinta ca ceea ce sunt, unde locuiesc, la ce scoli sunt… ei se definesc prin prisma sexualitatii, asa cum au fost spalati pe creier in tara lor. De exemplu, sunt copii virgini care se declara bisexuali sau in alt gen in dungi … o data ce se produce schimbarea in mentalul lor, se va produce si in comportament. Niciodata nu am simtit i presiune atat de mare a spurcaciunii si nefirescului…
    Desi materialisti, in anii lui Ceausescu nu se puteau atinge nicicum de copii, fie ei nenascuti sau de toate varstele! Problema e ca profesorii vor accepta sa predea dupa “ curricula” ( ce denumire sugestiva) adica vor face compromisuri, de dragul jobului…

    Apreciază

  9. marian said, on iunie 28, 2021 at 4:21 pm

    Tara asta se afla si sub asediul ursilor, nu numai sub criminala diriguire a politrucilor, dușmani declarați ai natiei noastre.
    Ursii cred ca au fost dintotdeauna, chiar si anterior inventarii prafului de pusca. Pe atunci, oamenii aveau FURCI, TOPOARE, SABII, SULITE, PRASTII, dar, mai ales Îl aveau pe Dumnezeu cu ei, în tot ce erau și în tot ce faceau.
    Azi, ursul intra la Malnas in restaurant face praf totul si pleaca. Oamenii, implora intervenția satanicului stat, care, doar rade de ei, ii scuipa si le da un sut in dos, injurandu-i pe țigănește desigur, ca doar e multiculturalismul la putere. Romania nu mai există decât in memorii.
    Ne-am nascut spre a fi victime sigure, fara urma de lupta. Frica de amenda a cumparat orice constiinta. Sufletul valoreaza cat scrie in procesul verbal: DOI MICI, O LINGURA DE MUSTAR SI O FELIE SAU DOUA DE PAINE. Lumea asta in care traim nu sesizeaza ca pentru a stapani UN SINGUR OM(!!!) SUNT NECESARI MINIMUM PATRU(!) ANGAJATI AI FORTELOR DE REPRESIUNE? Faceti un calcul, ca nu doare …vorba lui Metin Cerchez.

    Apreciat de 2 persoane

  10. marian said, on iunie 28, 2021 at 5:12 pm

    Anunțăm pe membri, că începând cu data de astăzi, 21 Februarie 1938, partidul «Totul pentru Țară» nu mai există.
    Întreaga conducere a căzut de acord, că raţiunea de existență a partidului a încetat.
    Toți cei legați până în prezent juridiceşte de acest partid, funcționari de stat sau nefuncționari sunt dezlegați de toate aceste legături, luându-şi completa libertate de acţiune. Toate funcțiunile, şefi de regiuni, de județe, etc., sunt desființate.
    Motivele care ne-au determinat la această hotărâre sunt:
    Decretul regal nr. 870 din 17 februarie 1938 cuprinde următoarele dispoziții:
    a) Funcționarii statului nu pot face politică, nu mai pot face parte din partide.
    b) Cei ce nu sunt funcținari, adică restul de cetățeni, dacă acționează politiceşte sunt sancționați.
    c) Conducerea este sancționată, dacă mai dă circulări, ordine, dispoziții.
    Deci suntem aruncați din raportul de drept în raportul de forță.
    Pe acesta însă, noi nu-l primim. Noi am înțeles să acționăm în cadrul legii, manifestându-ne credințele noastre.
    Dacă aceasta n-o putem face şi dacă orice manifestație de credinţă ne este interzisă, rațiunea de existență a partidului nostru a încetat.
    Noi nu voim să întrebuințăm forța.
    Ne este suficientă experiența din trecut, când, fără voia noastră, am fost atrași pe calea violenței. La orice violentare noi nu mai răspundem în niciun fel: suportăm chiar și atunci când întreaga națiune este tratată ca o turmă de animale inconștiente.
    Lovitură de stat nu voim să dăm.
    Prin existența însăși a concepției noastre, noi suntem contra acestui sistem. Ea înseninează(??? posibila eroare de redactare) o atitudine de bruscare, de natură exterioară, pe când noi aşteptăm biruința noastră de la desăvârşirea în sufletul națiunii, a unui proces de perfecționare omenească.(!)
    Nu vom întrebuința aceste mijloace, pentru că tineretul de astăzi are prea adânc înfiptă conştiinţa misiunii sale istorice și a răspunderii sale, pentru a face acte necugetate, care să transforme România
    într-o Spanie însângerată.
    Generația noastră întreagă vede bine mănuşa care i s-a aruncat.
    Mănușa aruncată va rămâne însă jos.
    Noi refuzam să o ridicăm.
    Ceasul biruinței noastre încă n-a sunat. E încă ceasul lor. Dacă generația bătrânilor noştri crede că e mai bine aşa cum a procedat, noi nu avem să ne amestecăm pentru a da lecții.
    Ei poartă răspunderea în fața lui Dumnezeu și a istoriei.
    De altfel, părerile mele, simple păreri, asupra ultimelor evenimente, vor fi fixate într-o scrisoare adresată unui din miniştrii actualului cabinet.
    În acelaşi decret regal se vizează comerțul legionar. Pentru a nu da naştere la nici o posibilitate de conflict, cu multă durere, renunțăm și la activitatea noastră comercială, întreg comerțul legionar se lichidează. Şefii de întreprinderi vor anunța personalul din timp pentru a
    se putea plasa în altă parte. Cei 70 de copii întreținuți de noi vor fi trimişi acasă, noi nemaiputând suporta cheltuiala întreținerii lor. În timpul liber care ni se deschide, îndemn pe toţi tinerii să studieze cât mai profund în direcția meseriei lor.
    De altfel și eu, profitând de acest timp, voi pleca peste o lună la Roma, pentru a mă ocupa de traducerea și tipărirea în limba italiană și franceză a cărții mele. De asemenea, voi scrie volumul al 2-lea.
    Şi acum, în ceasul dizolvării noastre, noi tineretul României crescuți în credință legionară mulțumim generației bătrânilor oameni politici pentru modul cum s-au purtat cu noi, pentru modul în care ne-au tratat, pentru exemplele de caracter, onoare, demnitate şi lealitate pe
    care ni le-au dat.
    Închizând această tristă pagină, rămânem legați de duhul lui Moța, Marin și a celorlalți morți ai noştri, care se roagă pentru noi lui Dumnezeu.
    Credeți, camarazi din sate, din munți și din câmpii în viitorul legionar al României, pe care nici ura, nici uneltirea vicleană şi nici
    moartea nu-l poate împiedica.
    Bucureşti, 21 februarie 1938
    Corneliu Zelea Codreanu
    Cartea Căpitanului Corneliu Zelea Codreanu, vol. I,
    Editura Politică a Mişcării Conservatoare, București, 2008,
    pp. 666 – 667.

    Apreciat de 3 persoane

  11. Aly Aly said, on iunie 28, 2021 at 5:47 pm

    Ai mei vor sta acasa in ziua respectiva dar ma tem ca ii vor informa colegii a doua zi.

    Apreciat de 3 persoane

  12. Vladimir said, on iunie 30, 2021 at 11:32 am

    Părinți care au credință în Dumnezeu și le pasă de viața copiilor lor sub nici o formă nu ar trebui să își lase copii la astfel de ore pentru a fi sodomizati în școli ! Copii nu au nevoie de educație sexuală predată la școală ! Este suficientă predarea anatomiei umane în clasa a 7a ,în cartea de anatomie în mod normal copii ar trebuii sa învețe si despre funcția de reproducere a corpului uman.
    La care se adaugă și educația morală primită la ora de religie în care tinerii ar trebuii sa fie îndemnati sa se căsătorească formând o familie !
    Părinții ar trebuii să protesteze în stradă împotriva educației sexuale în școli !!!
    Trebuie să ieșim în stradă să îi susținem pe părinți tot poporul în frunte cu Biserica!!!!! Este crimă!!!! Genocid ce se intampla!!!! Este strigător la cer !!!!
    Patriarhul împreună cu episcopii si cu preoții bisericii creștin ortodoxe ar trebuii sa blesteme cu anateme si cu blesteme preoțești pe politicienii sataniști care vor să își bată joc de copii.
    Patriarhul si episcopii bisericii ce așteaptă ? Nu sunt oare ei slujitori ai lui Hristos ? Nu le pasă lor oare de copii creștini ortodocsi ? De ce nu stau împotrivă regimului satanic, mărturisind muceniceste dreapta credință ?
    Se mai pot mântui copii corupții de societate să trăiască în desfrânare ?
    Masiv ar trebuii sa se iasă în stradă la protest în frunte cu patriarhul !!!!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.