SACCSIV – blog ortodox

Drapelul curcubeu va fi arborat la sediile Parlamentului European, ca raspuns la decizia UEFA de a nu permite iluminarea Allianz Arena

Posted in HOMOSEXUALITATE, PARLAMENTUL EUROPEAN, UNGARIA by saccsiv on iunie 24, 2021

Ziare com: Drapelul curcubeu va fi arborat la sediile Parlamentului European, ca raspuns la decizia UEFA de a nu permite iluminarea Allianz Arena

Presedintele Parlamentului European (PE), David Sassoli, a aprobat miercuri propunerea unei eurodeputate ecologiste ca drapelul comunitatii LGBT sa fie arborat pe sediile acestei institutii europene si ale reprezentantelor acesteia in statele UE, dupa refuzul UEFA ca stadionul Allianz Arena din Munchen sa fie iluminat in culorile curcubeului la partida Germania-Ungaria de la EURO 2020 si in contextul criticilor europene la adresa Ungariei pe tema unei legi care interzice in aceasta tara promovarea homosexualitatii in scoli.
Eurodeputata germana Terry Reintke, din grupul Verzilor, a cerut la inceputul sesiunii plenare a Parlamentului European care se desfasoara miercuri si joi la Bruxelles ca aceasta institutie sa se alature demersului unor stadioane si autoritati publice europene, care au anuntat ca miercuri seara vor arbora steagul LGBT sau isi vor ilumina sediile in culorile acestuia, relateaza agentia EFE.
Initiativa vine dupa ce UEFA a respins cererea primariei din Munchen ca la partida Germania-Ungaria stadionul Allianz Arena sa fie iluminat in culorile curcubeului. UEFA a propus evenimente alternative pentru aceasta, dar primaria orasului german dorea sa faca acest lucru acum in semn de solidaritate cu comunitatea LGBT din Ungaria, tara unde a fost adoptata o lege care interzice promovarea homosexualitatii in scoli si in randul minorilor si care a creat un nou conflict intre Budapesta, de o parte, si institutii ale UE si oficiali europeni, de cealalta parte.
Aceasta lege este ”incompatibila cu ideea mea de a face politica”, a declarat cancelarul german Angela Merkel, in timp ce presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a descris respectiva lege ungara drept o ”rusine”.
In opinia eurodeputatei germane care a cerut arborarea steagului LGBT pe sediile Parlamentului European, acest drapel nu reprezinta ”o provocare politica”, ci un ”semnal fata de drepturile fundamentale, diversitatea si demnitatea umana”.
Presedintele PE, David Sassoli, a multumit pentru aceasta propunere si o sustine, dand asigurari ca institutia pe care o conduce este ”angajata fata de promovarea drepturilor LGTBQI” si participa activ la campaniile de constientizare.

Prin urmare, incepand de miercuri si pentru o perioada neprecizata drapelul curcubeu se va regasi pe cladirile Parlamentului European din Bruxelles si de asemenea la sediile reprezentantelor acestei institutii in orasele statelor membre.
Si primaria orasului Bruxelles a anuntat ca miercuri va ilumina in culorile steagului LGBT celebra Grande Place.

 

Comentariu saccsiv:

De fapt, UEFA nu este impotriva curcubeului:

https://www.uefa.com/insideuefa/about-uefa/news/026a-129679d2d1d6-66cada236eab-1000–uefa-respects-the-rainbow/

Referitor la Parlamentul European, oricum cladirea a fost in mod special construita cumva pentru a simboliza ceva:

SIMBOLURI: Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus…

Asa ca este firesc sa i se adauge si drapelul curcubeu, ca sa nu existe dubii.

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cosmin said, on iunie 24, 2021 at 10:26 pm

    Asa ca fapt divers: arborarea de steaguri oficiale ale statelor este reglementata clar prin legislatia specifica.

    Ce rang oficial sau regim ocupa acest drapel lgbt, daca nu este drapelul oficial al vreunui stat?

    Apreciază

  2. Clement said, on iunie 24, 2021 at 10:52 pm

    Ce le-o trece prin minte puhoaielor de oficiali romani care se plimba impreuna cu neamurile aferente in Grande Plece, pe sub drapelul diversitatii fara limite ?
    Intrebarea este oarecum fara sens caci in mod cert li-se falfaie.
    S-au obisnuit deja cu ideea ca daca Belgia are un/o prim-vice prim ministru transgender, asa trebuie sa arate noua normalitate.
    Abrutizati cum au ajuns sub fascinatia fluturasului de salariu, nici nu realizeaza sensul teribil al numirii unui transgender medic ginecolog specialist in fertilizare intr-o functie politica importanta, creindu-se un precedent in Europa.
    Elvetia s-a retras definitiv din tratativele de aderare la Comunitate..
    https://information.tv5monde.com/terriennes/belgique-petra-de-sutter-premiere-ministre-transgenre-en-europe-378261

    Apreciază

  3. gheorghe said, on iunie 25, 2021 at 7:26 am

    Zice o satanizata: „un ”semnal fata de drepturile fundamentale, diversitatea si demnitatea umana”.”
    Demnitate vine de Domn, sa fii ca Domnul tau, ca Dumnezeu – sa te asemeni Lui.
    Cultul fecalei si practicile subumane nu reprezinta „drept”, nu au nimic cu a fi FUNDamental – poate ca fund=dos=cur e singura legatura…, si este indemnitate, potrivnicie – nimic de respectat, de promovat sau de tolerat.
    Vorbele nu sint faptuitoare, actiunea omului poate duce la repararea situatiei de cadere in care a cazut [si] Romania.
    CE E DE FACUT?
    Ne bucuram in taina ca se face „raul” repede si ca „vine” vreun salvator iute, iute?

    Apreciază

  4. ROGVAIV said, on iunie 25, 2021 at 9:24 am

    Adevăratul curcubeu de pe cer are șapte culori: ROGVAIV = roșu, oranj, galben, verde, albastru, indigo și violet.
    Ori acesta e o imitație de curcubeu, o înșelare cu șase culori. Șase? Ca să vezi ce cifră simbolică.

    Apreciază

    • gigimutu said, on iunie 25, 2021 at 8:40 pm

      pai da rogvaiv,

      probabil bestiile astea de aia au lasat intentionat numa 6 culori pa steagu lor de rahat, ca daca pun ei trei steaguri de astea unu linga altu, le da numaru lor satanic, stii tu care, nu il mai pomenesc spurcaciunea aia aici!!!!

      acu sa vad pa comunistii si pa lingaii nwo cum sar pe mine, cu ” teoria conspiratiei ”.
      poftiti, baieti, pe rind, nu va ingramaditi, ca am ac de cojocu vostru, pentru toti!!!!

      Apreciază

  5. Tiatira said, on iunie 25, 2021 at 11:33 am

    Doamne ajuta, ma bucur nespus de mult sa vad cum steagul UE sa metamorvozat precum un cocon in adevaratul steag pe care la inceput sa codit sa il expuna . Iar acum urmeaza intrebarea : oare ce steag credeti dragi frati intr.u Hristos ca era pe vremea Babilonului ? Oare nu unul asemanator cu cel LGBTQ din moment ce si atunci ca si acum era o degringolada generala ?
    Eu cred ca nimic nu este nou sub spare , precum si Eminescu frumos spune in Glossa : Tot cea fost or o sa fie, in prezent le avem pe toate . Dar de.a lor zadarnicie tu te intreaba si socoate .
    O zi binecuvantata va doresc .

    Apreciază

  6. Clement said, on iunie 25, 2021 at 11:35 am

    Activ News a publicat lista comisarilor europeni romani care si-au vandut sufletul satanei votand adoptarea rezolutiei Matič.
    Si cei care s-au abtinut si-au rezervat un loc in Iad pentru o bucata buna din eternitate.
    Interesant mi-s-a parut faptul ca reprezentanta BOR pe langa institutiile Europene nu a intervenit in dezbateri, cu toate ca avea dreptul legal sa o faca, lasand mielutii turmei crestinilor romani, prada lupilor de la Brussel.
    http://www.orthodoxero.eu/pages/acasa/reprezentanta/contact.php
    Daca m-am inselat asupra acestei informatii, asteptam precizari din partea importantului corp ecleziastic ortodox din Belgia.
    Comisia Episcopatelor Catolice -COMECE -atasate UE a publicat o interventie in care isi exprima dezacordul fata de masurile propuse in Raport , subliniind faptul ca institutiile UE nu au tinut cont de ” dreptul de a refuza o decizie legala, din motive de constiinta” ( objection de conscience”) garantat prin Articolul 10.1 din Carta Drepturilor Fundamentale ale Cetatenilor UE.
    Referirea la acest articol au facut-o avand in vedere faptul ca sunt prevazute sanctiuni pentru medicii care vor refuza sa efectueze anumite interventii medicale ( avorturi, operatii ptr schimbarea sexului, tratamente hormonale improprii).
    http://www.comece.eu/rapport-mati-la-comece-appelle-les-eurodputs-prendre-conscience-de-limportance-et-de-la-complexit-de-la-question-et-voter-avec-responsabilit

    Apreciază

  7. Remus Satală said, on iunie 25, 2021 at 2:43 pm

    Statul New York a adăugat opțiunea de gen neutru pe documentele de identitate https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/statul-new-york-a-adaugat-optiunea-de-gen-neutru-pe-documentele-de-identitate-1575237

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.