SACCSIV – blog ortodox

Noi “relaxari” de la 1 iulie 2021: spectacole cu peste 2 500 de spectatori. Acestia trebuie sa fie si vaccinati si mascati si distantati

Posted in Coronavirus by saccsiv on iunie 24, 2021

Ziare com: Noi relaxari de la 1 iulie: baruri si restaurante deschise pana la ora 2 noaptea, concerte cu numar mare de spectatori doar daca sunt vaccinati

Premierul Florin Citu a anuntat, la finalul sedintei de Guvern de joi, pe 24 iunie, noi relaxari ale unor masuri impuse in contextul pandemiei de COVID-19.
Intre altele, se permite organizarea de festivaluri, spectacole, concerte si evenimente culturale cu peste 2.500 de spectatori, cu conditia ca acestia sa fie vaccinati, sa poarte masca de protectie si sa li se asigure o suprafata de un metru patrat pentru fiecare.
„Am modificat anexele 2 si 3 la hotararea Guvernului privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 12 iunie. Este vorba de noi relaxari”, a anuntat Citu.
Premierul a prezentat cateva dintre acestea.
„In spatiile inchise sau deschise, competitiile sportive se pot desfasura pe teritoriul Romaniei cu participarea spectatorilor pana la 50% din capacitatea maxima a spatiului, in anumite conditii… un numar mai mare de participanti la spectacole, concerte, festivaluri publice si private sau alte evenimente culturale organizate in aer liber – 2.500 de spectatori, bineinteles peste aceasta cifra toate persoanele trebuie sa fie vaccinate.
Se permite organizarea festivalurilor, desfasurarea in aer liber a spectacolelor, concerte, festivaluri publice sau private si a altor evenimente culturale cu participarea unui numar mai mare de 2.500 de spectatori cu asigurarea unei suprafete de un metru patrat pentru fiecare persoane – initial erau 2 metri patrati, am redus si acest numar – precum si cu purtarea mastii de protectie. Participarea este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului”, a explicat el.

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a propus ca de la 1 iulie la evenimentele private (nunti, botezuri, mese festive) sa se desfasoare cu 100 de invitati la interior si 150 de invitati la exterior fara a fi solicitata dovada vaccinarii, a unui test negativ sau a trecerii prin boala. In cazul in care toti invitatii sunt vaccinati, testate sau fac dovada trecerii prin boala, limita este de 300 de persoane.
Restaurantele si cafenelele pot fi deschise pana la ora 2 noaptea, la capacitate maxima.
Va fi prelungit programul cluburilor si al barurilor pana la ora 2 noaptea, iar pensiunile si hotelurile pot caza la limita maxima. In continuare, in cazul cluburilor si al barurilor se mentine restrictia potrivit careia pot intra doar persoanele vaccinate.
Creste si numarul spectatorilor care pot participa le evenimente sportive la 50% din capacitate, indiferent daca evenimentul se desfasoara la interior sau la exterior, cu conditia ca spectatorii sa fie vaccinati sau testati. Daca toate persoanele sunt vaccinate, evenimentele se pot desfasura cu participarea spectatorilor pana la capacitatea maxima a spatiului.
Se redeschid si targurile, balciurile si talciocurile. Si salile de fitness vor fi deschise pana la capacitatea maxima.

Tagged with:

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Paul said, on iunie 24, 2021 at 8:45 pm

  Discurs profetic din 1993 al lui Corneliu Vadim Tudor despre oculta mondiala. Foarte adevărat!

  https://fb.watch/6kvlWPTG4D/

  Apreciază

 2. Ines said, on iunie 24, 2021 at 10:18 pm

  Și ce afacere au făcut? Cata lume proasta…

  Apreciază

 3. Cosmin said, on iunie 24, 2021 at 10:19 pm

  O tot lălăie si o dau cu țârâita până în toamnă, când iar vor incepe balamucul la cote nebunești. Valul 4, 5, 6,…49…

  Apreciază

 4. Yuki said, on iunie 25, 2021 at 12:08 am

  Da spectatorii trebuie sa fie neaparat 💉, mascati si distantati, dar distanta sa fie de o bâtă intre ei, ca sa nu se stropeasca prea tare.

  Apreciază

 5. gheorghe said, on iunie 25, 2021 at 7:36 am

  Segregare politica mascat pseudo-medical.

  Apreciază

 6. Tudor said, on iunie 25, 2021 at 9:18 am

  Țintesc tinerii.
  Dacă vor să-și piardă, pe lîngă părți din suflet, nopțile sau nu au tăria să nu facă ceea ce fac cunoscuții lor, să caute certificat de vaccinare sau să găsească pe cineva care le dă fără a se vaccina.
  Ținți minte, nu vaccinarea este ținta lor, de aceea nu este impusă cu forța, puțin le pasă de „consimțămînt”, este doar pt a ne abate privirile de la alceva ce urmăresc cu adevărat.

  Apreciază

 7. gigimutu said, on iunie 25, 2021 at 11:04 pm

  relaxarea p…..ii

  Apreciază

 8. P.M. said, on iunie 26, 2021 at 5:27 am

  @@@Tudor,eu cred că tocmai vaccinarea este ținta lor;tot ce se întâmplă din Februarie 2020, pentru vaccinare se întâmplă;ei au spus o pe față:depopularea este obiectivul primordial în viitorul apropiat.

  În Italia,obligativitatea a fost impusă cadrelor medicale.
  În Moscova,obligativitatea a fost impusă unor categorii de oameni.
  Deocamdată se testează reacția oamenilor;încep cu pași mici;în plus nu au pårghiile legale pentru a o impune la scară mare;și mai este ceva:încă sunt doritori de sinucidere;probabil că în funcție de cum va evolua numărul sinucigașilor până la sfârșitul anului,vor decide dacă vor impune obligativitatea la scară largă.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: