SACCSIV – blog ortodox

Video: Jurnalist BBC fugarit de manifestanti anti restrictii la Londra

Posted in Coronavirus, proteste by saccsiv on iunie 17, 2021

ANTENA 3: Un jurnalist britanic a fost fugărit de manifestanții anti-restricții din Londra

Un jurnalist britanic a fost huiduit și fugărit pe stradă de manifestanții anti-restricții din capitala Marii Britanii.

Jurnalistul Nicholas Watt este editor politic al postului britanic BBC.

Acesta a fost acostat pe stradă de protestatarii care și-au dat drept punct de întâlnire Downing Street, locul unde se află reședința oficială a premierului Boris Johnson.

În niște imagini filmate cu telefonul mobil se vede cum Watt fugit din calea acatorilor care continuau să îl urmărească. Totodată, se pot auzi și reproșurile unei femei care își strigă nemulțumirea față de modul în care BBC a acoperit subiectele legate de pandmemie.

Deși jurnalistul încearca să fugă de oamenii nervoși, aceștia au reușit să îi dea de urmă, depășind cordonul poliției.

Din mulțime se aude și un om care striga către ziarist: „de ce ai mințit spunând că restricțiile de izolare sunt legale? Cum poate fi legal să ții oamenii blocați în case?”

După ce a trecut de el, Watt a încercat în continuare să evite mulțimea, timp în care protestatarii îl numeau „trădător”.

Zeci de manifestanți anti-vaccin și anti-restricții au ieșit în stradă ieri pentru a protesta la adresa prestației lui Boris Johnson.

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. noname 7 said, on iunie 17, 2021 at 11:49 am

    La ei se poate. La noi…..

    Apreciază

  2. In trecere said, on iunie 17, 2021 at 12:28 pm

    Fara legatura adicatelea mai pi iengliziesti off topic bre, ATENTIE se digitalizeaza bancile! Nu esti online nu mai platesti si cat de curand, banuiesc eu, nici n-ai sa mai cumperi.
    Incercam sa facem un pic de anticipatie? Lol – „cipatie”….Dumnezeu are simtul umorului. Cine nu are „anti cipatie” va avea opusul adica „cipatie”. dar sa revenim:
    Ca sa fii online ai nevoie de calculator, telefon pricopsit si curent electric, dar acum totul e in cloud „pentru siguranta ta” sa nu care cumva, Doamne fereste, sa-ti pierzi datele „pretioase” daca pica compu’, netu’, corentu’ etc si atunci computerul/telefonul ceasul devine doar un terminal de acces in „Retea”. Dar si alea se defecteaza raman fara baterie ti le fura etc. si atunci oy vey , ce ne facem? ne trebuie ceva permanent „conectat” la o sursa continua de energie cel putin cat traieste tinta… pardon proprietarul.
    Ce produce un curent care sa alimenteze un tranzistoras mititel dar suficient de maricel sa contina un cod de acces in RETEA? Ei iaca fix trupusoarele din dotare….. Cine pofteste la niste pastilute ? Rosii sau albastre dupa gust ;). Ce ti-e si cu cinematografia asta….Le zic filme si ele sunt de fapt stiri.
    PS umbla vorba prin targul planetar ca Blue Beamul e pe cale de lansare – au interceptat ei vezi Doamne, niste mesaje din spatiu. Parerea dumneavoastra?
    Hi hi, constat ca trec cam des pe la dumneavoastra in ultima perioada. Interesant…Foarte interesant…

    Apreciază

    • R said, on iunie 17, 2021 at 9:32 pm

      Frumos, frumos comentariul tău. E ca o gură de aer proaspăt, fără mască 🙂 …
      Cuprinde cam toată panarama în care trăim.
      Vor să ne lase în fundu’ gol, ca să depindem total de ei. E o chestie de câțiva ani scurți pentru cine poate să reziste, după ce a înghțit pilula roșie.
      Pe vremea romanilor plebea era păcălită cu pâine și cu circ. În curând circul adică distracția se va termina de tot și la fel și pâinea, pentru că nu mai au nevoie de plebe.

      Apreciat de 1 persoană

  3. Clement said, on iunie 17, 2021 at 12:52 pm

    Peste 13500 de copii si adolescenti au fost vaccinati in Romania.
    In mod cert, in orfelinate s-a comis cel mai mare numar de abuzuri asupra nefericitilor inocenti fara aparare.
    Romania este prima tara europeana care vaccineaza minori.
    Cred ca romanii vor trebui sa isi ia gandul de la Mantuire. Indolenta si tacerea parintilor si preotilor se numeste complicitate.

    Apreciat de 2 persoane

  4. ibagul2006 said, on iunie 17, 2021 at 7:49 pm

    Mincinosii nu se pot chema jurnalisti si se incadreaza la legea penala nu la legea care-i protejeaza pe adevaratii jurnalisti.

    Apreciază

  5. Ines said, on iunie 18, 2021 at 8:39 am

    Zeci de oameni la porțile spitalelor. Listele de așteptare pentru internări au ajuns cu programările pana în septembrie din cauza reducerii numărului de paturi în pandemie.

    https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/zeci-de-oameni-la-portile-spitalelor-listele-de-asteptare-pentru-internari-au-ajuns-cu-programarile-pana-in-septembrie-1567345

    Apreciază

  6. […] Video: Jurnalist BBC fugarit de manifestanti anti restrictii la Londra […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.