SACCSIV – blog ortodox

Agenţia Europeană pentru Medicamente a autorizat VACCINAREA ADOLESCENTILOR cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani cu Pfizer

Posted in adolescenti, copii, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 29, 2021

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/vaccinul-pfizer-pentru-copiii-de-12-15-ani-a-fost-autorizat-de-agentia-europeana-a-medicamentului-1544897

Vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani poate începe în Uniunea Europeană. Agenţia Europeană pentru Medicamente a autorizat vineri vaccinul Pfizer pentru aceste categorii de vârstă.

Vaccinul Pfizer este primul care primește undă verde din partea EMA pentru persoanele de 12,13, 14 şi 15 ani. Produsul anti-COVID de la Pfizer-BioNTech a fost deja autorizat în Statele Unite și Canada.

Copiii care au împlinit 12 ani vor primi tot două injecții, cu aceeași concentrație ca adulții.

Pfizer se bazează pe studii clinice care au arătat o eficiență de 100 la sută pentru această grupă de vârstă. Deși majoritatea copiilor dezvoltă simptome ușoare sau chiar deloc în urma infectării cu SARS-CoV-2, ei pot contribui la răspândirea virusului.

Autoritățile din România au declarat în repetate rânduri că pot începe vaccinarea copiilor la începutul lunii iunie, dacă EMA autorizează vaccinul Pfizer pentru aceste categorii de vârstă.

Editor : Luana Pavaluca

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sky said, on mai 29, 2021 at 11:09 am

    Autorizate fara a fi testate…. ce fac oamenii pentru bani. Domnul cu mila.

    Apreciază

    • Aly Aly said, on mai 29, 2021 at 5:23 pm

      Eu am in birou persoane vaccinate. Nu au devenit mai furioase. Sunt normale.

      Apreciază

  2. sky said, on mai 29, 2021 at 11:12 am

    Rata de supravietuire la varstele intre 12 si 15 ani sunt de 100%, mai are rost sa intreb pentru ce e nevoie de vaccin? Bani, cat mai multi bani in contul traficantilor de medicamente.

    Apreciază

  3. Eu said, on mai 29, 2021 at 11:27 am

    Ce cadou sinistru de Ziua Copilului!

    Apreciază

  4. Riko said, on mai 29, 2021 at 11:42 am

    Sa fie car de la inceput ca FDA, agentia americana a alimentelor si medicamentelor nu a autorizat niciodata un vaccin covid, contrar la ce se propaga pe toate canalele de stiri. FDA-iul nu a aprobat vaccinul covit, dar sub stare de urgenta a fost emisa o autorizatie de urgenta. EMA (Emergency Use Authorizations). Chiar daca FDA a respins autorizarea.

    Apreciază

  5. Clement said, on mai 29, 2021 at 3:47 pm

    Este vorba despre minori deci, articolul doamnei Pavaluca ar trebui sa propuna dezbateri publice legate de responsabilitatea parintilor peste care medicii nu au dreptul legal de a trece.
    Agentia Europeana pentru Medicamente valideaza utilizarea unui ser care nu este un medicament si in notita caruia Pfizer precizeaza ca Nu se recomanda persoanelor care au capacitatea de a procreea.
    In Romania copiii au o dezvoltare hormanala precoce, motiv pentru care pot procreea la 12 ani.
    Indicatia Pfizer privind restrictiile de vaccinare( nou nascuti, mame care alapteaza, femei insarcinate, adolescenti) indica clar faptul ca Pfizer considera ca nu isi asuma riscul de a recomanda minorilor serul/vaccinul.
    In mod normal ,tinandu-se cont de indicatile din Notita Moderna Pfizer publicata si de Sacciv, Autoritatea pentru Protectia Copilului ar trebui sa faca plangere impotriva EMA .
    Cat despre copiii din orfelinate…Sa contam pe constiinta pediatrilor?

    Apreciază

  6. In trecere said, on mai 29, 2021 at 5:08 pm

    profit de ocazie sa intreb aici, stiti ceva cum ca cei care se vaccineaza devin mai agresivi si/sau irationali? parca citisem pe undeva chestia asta dar nu imi mai amintesc unde. am dat o cautare pe acest site dar nu a returnat nimic semnificativ.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 29, 2021 at 5:16 pm

      In trecere

      EFECTE? Cei vaccinati anti Covid-19 devin furiosi?
      https://saccsiv.wordpress.com/2021/04/11/efecte-cei-vaccinati-anti-covid-19-devin-furiosi/

      Apreciază

      • In trecere said, on mai 29, 2021 at 7:10 pm

        Daaaa, asta era! eu am cautat agresivi / agresivitate, d-aia n-a returnat, trebuia sa caut furiosi / furie. Pot sa confirm ca am avut mai multe experiente in ultima perioada in care persoane necunoscute de diverse varste si barbati si femei au sarit la mine din senin total nejustificat de ajunsesem sa ma intreb daca nu cumva fata mea cere palme desi pana acum nu a cerut. Si am observat ca reactiile cele mai rele sunt la haine negre dar mai ales rosii. Si culmea daca ii lasi insista dar daca te infigi putin in ei fac stanga imprejur pun capul in pamant si o tulesc fara macar sa injure. Zici ca-s niste roboti ! Si dupa aia am inceput sa pun cap la cap lucrurile. Familia si prietenii zic ca i-a tampit carantina dar eu nu cred asta. Din contra cand scapi de carantina iti revine speranta si cheful de viata pe cand astia zici ca erau morti pe dinauntru si teleghidati pe afara. Sinistru rau…..

        Apreciază

    • Zina said, on mai 29, 2021 at 5:31 pm

      Am o colega care s-a vaccinat si mu-a spus ca intr-adevar ceva s-a schimbat in psihicul ei. A facut si o alergie la brat, dar nu renunta, vrea si rapelul. Doar pt a merge in strainatate.

      Apreciază

      • Isa said, on mai 29, 2021 at 7:30 pm

        Exemplu clasic de negare. Nu-i nimic, a doua oara va face reactie si mai nasoala. Asa a facut si mama, pt ca nu m-a ascultat. S-a ales cu o nevralgie, pe partea cu bratul In care i s-a facut injectia. A facut rapel, si s-a ales mai nasol cu nevralgie … A doua data nu a mai spus ca e coincidenta. Uneori e bine ca si parintii sa asculte de copiii.

        Apreciat de 1 persoană

  7. Clement said, on mai 29, 2021 at 5:44 pm

    Comentariul precedent ramane valabil in masura in care Agentia Europeana pentru Medicamente nu a publicat un document prin care Notita Pfizer Modena sa fie retrasa din circulatie.
    Dupa postarea primului comentariu am citit stirea prin care se confirma acordul EMA privind vaccinarea minorilor cu serul Pfizer dar si cu Johnson & Johnson.
    Ideea este ca pot publica ce vor muschii celor care ii consiliaza (platesc) pe pseudo-anonimii de la EMA, Autoritatea parintilor primeaza asupra minorilor .
    Si à propos de respectivii membrii EMA, toti oficialii europeeni ,comisari sau nu, primesc o indemnizatie de participare la teleconferinte de 200€ pentru ca stau cu posteriorul in fotoliul din sufrageria proprie, pe banii contribuabililor europeeni.
    Lupta a fost acerba in Parlament cand reprezentantul Cehiei a cerut desfiintarea acestui venit necuvenit care a reprezentat anul trecut ceva mai mult de 13 milioane de €.
    Ante-pandemie, gargaragii primeau 280€ pentru o deplasare de o zi la o discutie pe tema
    utilitatii bornelor de indicarea kilometrajului pe autostrazi, spre pilda.
    Alesii au considerat mai rentabil sa stai acasa in chiloti si cu cravata in fata ordinatorului si sa primesti 200 de paraï spor din naivitatea alegatorilor.
    Elvetia a decis ca in vecii vecilor nu va adera la CE.
    Poate patriotii de la AUR vor propune un referendum pe tema ramanerii sau iesirii din structura asta policephalopatha.
    https://www.francetvinfo.fr/sante/maladie/coronavirus/vaccin/covid-19-quatre-questions-sur-la-vaccination-des-jeunes-apres-le-premier-feu-vert-de-l-agence-europeenne-des-medicaments-pour-les-12-15ans_4641231.html

    Apreciază

  8. Aurelian said, on mai 30, 2021 at 10:01 am

    La Sibiu, in parcarea de la mall, au adus un balci, cu carusele, masinute, etc, dar si cu un centru de vaccinare mobil (un container). Le mai lipseste parpalacul roz.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.