SACCSIV – blog ortodox

Israel: De la 1 iunie pașaportul de vaccinare va fi anulat

Posted in Coronavirus, ISRAEL, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 26, 2021

Sursa: https://animanews.org/2021/05/24/israel-de-la-1-iunie-toate-restrictiile-legate-de-coronavirus-vor-fi-ridicate-si-pasaportul-verde-va-fi-anulat/

Ministrul israelian al Sănătății, Yuli Edelstein, a declarat duminică că de la 1 iunie toate restricțiile legate de coronavirus vor fi ridicate în Israel și cetățenii nu vor mai avea nevoie să-și prezinte „pașapoartele verzi” (dovada recuperării sau vaccinării) pentru a intra în spații închise.

Acest anunț apare deoarece doar 12 cazuri noi de Covid-19 au fost înregistrate în 24 de ore. Astăzi, țara are 510 pacienți activi împotriva a peste 88.000 de acum câteva luni.
Cu toate acestea, Ministerul Sănătății a precizat că purtarea unei măști în spații închise rămâne în vigoare și că o decizie finală cu privire la acest subiectul va fi abordată în următoarele două săptămâni.
„Israelul revine la normal”, a spus Yuli Edelstein. „Cu mai puțin de șase luni în urmă, am lansat campania de vaccinare. Datorită muncii excelente a personalului medical, am realizat cea mai bună campanie de vaccinare din lume. De câteva luni primim recompensa continuă a scăderii contaminării și morbidității”, a adăugat el.
„Acum, spre marea mea bucurie, situația ne permite să anulăm utilizarea pașaportului verde și restricțiile privind limita de persoane în interior”, a spus el.
La vârful epidemiei din țară, rata de pozitivitate pentru testele de screening a fost de aproximativ 10% față de 0,2% astăzi.
În plus, peste 5,1 milioane de persoane au primit cele două injecții ale vaccinului Pfizer și 92% dintre cei peste 50 de ani sunt acum imuni la virus.
„Ministerul Sănătății se străduiește să mențină o rată scăzută de infecție și va continua să monitorizeze riguros situația pentru a evita revenirea epidemiei. Cu toate acestea, dacă există o creștere a cazurilor, ne vom întoarce ”, a spus Yuli Edelstein.
De asemenea, el i-a îndemnat pe israelieni să nu călătorească în țări în care rata contaminării este ridicată.
Cu toate acestea, un nou studiu a dovedit eficacitatea vaccinului Pfizer împotriva multor variante, inclusiv varianta indiană.
Restricțiile impuse călătorilor care intră în Israel vor rămâne în vigoare, ministerul luând în considerare chiar înăsprirea acestora pentru a preveni intrarea variantelor pe teritoriul israelian. (Anima News)

Tagged with: ,

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Suflet said, on mai 26, 2021 at 1:41 pm

    Înseamnă că de la toamnă e posibil să ne aștepte lucruri rele, dacă se „relaxează” atât de mult

    Apreciază

  2. P.M. said, on mai 26, 2021 at 2:46 pm

    @@@Sufet,asta este făcută pentru a le arăta la gåște că și au luat plasă;este un mesaj ascuns,un mesaj cu subånțeles…

    Apreciază

  3. Cosmin said, on mai 26, 2021 at 8:08 pm

    Parerea mea personala este ca, in Israel s-a vaccinat cel putin in majoritate cu placebo.

    Consider ca peste tot au fost si loturi placebo, depinde ce s-a dorit de la fiecare popor.

    Apreciază

  4. P.M. said, on mai 26, 2021 at 9:19 pm

    Eu intrevad doua variante legate de vaccinare;doar doua;pentru mine imi sunt indiferente oricare din ele;insa o prefer pe a doua.

    prima varianta-deoarece cei mai multi oameni la nivel mondial refuza sa se vaccineze fiindca stiu sau banuiesc pentru ce au fost create asa zisele vaccinuri,vor introduce OBLIGATIVITATEA OFICIALA;cea neoficiala a fost anuntata chiar inainte de luna Decembrie a anului 2020 cand s a dat startul la exterminare;ea (obligativitatea) este posibila a fi introdusa cel mai devreme spre sfarsitul anului in curs ori cel mai tarziu la sfarsitul anului 2024 cand se va fi sfarsit studiul pentru cobaii ce se duc acum sa se sinucida benevol;pardon,sa se vaccineze.

    a doua varianta-se va renunta treptat sau brusc la publicitatea,la propaganda,la pasapoartele,la avantajele care au legatura cu vaccinarea;din ce cauza,habar nu am;aceasta stire din articolul postat pe acest blog este posibil sa fie inceputul renuntarii la exterminator;pardon,la ,,salvator”.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.