SACCSIV – blog ortodox

Daca sunt acceptati doar spectatori vaccinati sau testati, atunci de ce numarul lor nu trebuie sa depaseasca 25 la suta din capacitatea maxima a stadionului?

Posted in Coronavirus, SPORT, TEST, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 14, 2021

Florin Citu ne anunta, conform Ziare com, ca:

Se creaza posibilitatea ca in spatiile deschise, competitiile sportive sa se poata desfasura pe teritoriul Romaniei cu participarea spectatorilor pana la 25 la suta din capacitatea maxima a spatiului. Participarea va fi permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS CoV-2 pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sky said, on mai 15, 2021 at 7:20 am

    Pentru ca indivizii trebuie sa ramana in stare de teama permanenta.

    Apreciat de 3 persoane

  2. agache18 said, on mai 15, 2021 at 9:27 am

    Am sa raspund la intrebarea titlului. Nu se doreste sa se dea drumul la capacitatea maxima deoarece ei stiu foarte bine ca aceasta criza in care ne am bagat, nu se va termina aici. Ei stiu foarte bine ca daca ar relaxa 100% lucrurile, nu si ar mai atinge scopurile pentru care au pornit toata aceasta nebunie. Un alt motiv ar mai fi faptul că prin limitarea nr de spectatori, indirect vor convinge sa se vaccineze. Lupta ce a mare se da in zona mentalului. Aici se va dovedi cine e puternic si rezista acestor atacuri mizere. De aceea spune parintele Iustin Pârvu si alti mari sfinți. Soluții omenești dragilor, nu mai sunt. Sa privim materia ca pe ceva trecător si de foarte scurtă durată si sa prețuim cele ale veșniciei. Hristos a inviat!

    Apreciat de 5 persoane

    • Viespe Linda said, on mai 15, 2021 at 2:17 pm

      Cititi hotararea CNSU din 15 MAi 2020 si o sa vedeti ca libertatea este hiper-conditionata ori de vaccinare (tinta de vaccinare pentru luna in curs) ori de rata de infectare sau de ambele. Asa ca: indiferent daca te vaccinezi cu 3-4 doze asa-zisa schema completa (nu este definita clar ce inseamna) daca vor ei te baga in restrictii cu ajutorul ratei de infectare facute cu teste fals-pozitive + teste gratuite de dsp + teste in spitale masluite si tot asa. Deja suntem vorba lui Piperea „septelul” care putem fi bagati cand vor la cotet. In plus, in hotararea cnsu si ca peste tot , vaccinarea anticovid este singura solutie a lor , planetara bineinteles. Suntem prinsi de tentaculele masonice (semnul globului) sau „Spectre”.

      Apreciat de 1 persoană

    • Lecaru Ion said, on mai 15, 2021 at 3:12 pm

      Lupta se da in zona mentalului pentru cine are mental, multi au doar instinct material. Pentru cine e invatat / obisnuit sa traiasca in colectivitate,la terase cu prietenii, una-alta va accepta vaccinarea sau se va trezi la realitate ca prietenii nu exista la situatii grele ci doar Dumnezeu. Daca il ai pe Dumnezeu si uiti de macar 80 % din partea materiala cea de fudulie si mandrie, ai sanse sa te trezesti la realitate si sa nu te simti singur fara prieteni.
      PS:oamenii au uitat ca existi fara a fi pe retele sociale , prima parte a transumanismului , care i-a invatat pe oameni sa se zgaiasca la ecrane si sa cada in canale din neatentie.

      Apreciat de 2 persoane

  3. ioansperling said, on mai 15, 2021 at 9:47 am

    😂😂😂

    Apreciat de 1 persoană

  4. Cristian Daniel said, on mai 15, 2021 at 10:19 am

    …practic, acesta este semnalul pentru inceperea discriminarilor vaccinati/nevaccinati. cu siguranta vor urma treptat si alte discriminari, in toate domeniile vietii publice pana cand, la final, asa cum spunea un sfant parinte, ti se va pune in fata, pe masa, doua lucruri dintre care trebuie sa alegi: Crucea sau painea!

    Apreciat de 3 persoane

  5. tictictak said, on mai 15, 2021 at 2:00 pm

    Pentru ca vaccinatii sunt oricum foarte putini.
    Cu ce sa umple stadioanele?…

    Apreciază

  6. John said, on mai 15, 2021 at 8:13 pm

    Acest Gollum al Neamului Românesc😆
    Un kkt nu’mib repungă ca acest No_Name- Châțu🤭

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.