SACCSIV – blog ortodox

Albert Pike (mason grad 33, secolul XIX) despre al treilea razboi mondial

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 14, 2021

Primul Război Mondial trebuie să fie declanşat cu scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea Ţarilor din Rusia și de a face această țară o fortăreață a comunismului ateu. Divergențele cauzate de “agentur” (agenți) Illuminati între britanici și imperiile germanice vor fi folosite pentru a instiga la acest război. La sfârșitul războiului, comunismul va fi construit și utilizat în scopul de a distruge alte guverne și pentru a slăbi religiile.

Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele dintre fasciști și sioniștii politici. Acest război trebuie să fie declanşat astfel încât nazismul să fie distrus și sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, comunismul internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a contrabalansa creștinătatea, care va fi apoi restrînsă și ținută în frâu până în momentul în care vom avea nevoie de ea pentru cataclismul social final.

Al Treilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele cauzate de “agentur” ai “Illuminati” între sioniștii politici și liderii lumii islamice. Războiul trebuie să se desfășoare în așa fel încât islamul (lumea arabă musulmană) și sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc.

Între timp, celelalte națiuni, o dată în plus divizate pe această temă, vor fi constrânse să lupte până la punctul epuizării fizice, morale, spirituale și economice complete… Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Enoh said, on mai 14, 2021 at 9:28 pm

  Frati romani! Iesiti sa protestati fata de vanzarea pamantului stramosesc oricarui strain cu bani…va ajunge pe mana corporatiilor satanice, paravan al bancherilor satanici….fiecare bob de grau si metru de pamant va fi sub puterea celui rau, vine blestemul, foametea…sa nu i lasam sa ne vanda pamanturile

  Apreciază

 2. ce ni se pregătește said, on mai 14, 2021 at 10:49 pm

  Off topic,
  Ascultați cu atenție.
  Mărturia unei asistente medicale din Canada despre tot ce se întâmplă acum în sistemul medical, și despre ce ni se pregătește.

  https://brandnewtube.com/watch/nurse-in-halifax-canada-breaks-her-silence_VQgEOrWSLWaMOqF.html

  Apreciat de 1 persoană

  • Cosmin said, on mai 15, 2021 at 6:11 am

   @ ce ni se pregătește

   Foarte interesant, dar nimic nou.

   Stiam de anul trecut acele lucruri si au fost dezbatute pe acest blog.

   Ai idee cam cate astfel de testimoniale am vizionat in ultimul an jumatate?

   De exemplu asta stiam anul trecut in mai:

   COVID = Certificate Of Vaccination ID

   Despre cei ce stiau acest lucru s-a spus ca sunt adeptii teoriilor conspiratiei.

   Ce s-a votat de cateva zile in parlamentul european?

   Exact: COVID PASS

   Cei care au acuzat de teorii conspirationiste, isi cer scuze acum? Vin sa intrebe de unde am stiut? Abordoeaza altfel problema?

   NU!

   Apreciat de 2 persoane

   • ce ni se pregătește said, on mai 15, 2021 at 12:05 pm

    Cosmin,

    asistenta medicală care dă aceste avertismente nu ne informează doar despre ceea ce o parte dintre oameni știau deja. Mărturia ei este foarte completă, și este, dacă vrei, ca un ultimatum, ca un strigăt de disperare că dacă oamenii nu se vor trezi cât mai repede, va urma în curând sclavia totală și fără întoarcere. Da, nimic nou, dar felul în care avertizează oamenii nu e deloc soft, informativ, ci sunt cuvinte grele spre trezire, foarte bine formulate. Ăsta e motivul pentru care am pus link-ul.

    Apreciază

   • ce ni se pregătește said, on mai 15, 2021 at 3:00 pm

    Și încă ceva, asistenta a spus că FDA-ul american nu a aprobat și nu va aproba aceste vaccinuri experimentale. Asta pentru cei care nu știau acest lucru. Interesant, nu-i așa?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: