SACCSIV – blog ortodox

Americanii vaccinați sunt mult mai puțin dispuși decât cei nevaccinați să socializeze

Posted in Coronavirus, SUA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 13, 2021

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian said, on mai 13, 2021 at 4:01 pm

    Asa este si cu romanii vaccinati. E o chestiune generala si tine de teama celor care s-au vaccinat de a se imbolnavii. Ei sunt practic bolnavi de frica. Am multe cunostiinte care s-au vaccinat si teama este ceea ce ii mana in directia asta.

    Apreciază

    • Dana said, on mai 13, 2021 at 7:47 pm

      Cunostintele mele, majoritatea sunt mistocari si vor sa mearga la plaja, in Ro sau Grecia!

      Apreciază

  2. Mihai T said, on mai 13, 2021 at 5:50 pm

    Vă spun nişte lucruri pe care le-am văzut cu ochii mei.
    Doi oameni vorbeau între ei şi ziceau de un tip din localitatea cutare, care a murit la 10 zile după vaccin, din cauză că i s-a coagulat sângele. Tipul parcă avea vreo 50 de ani, dar nu sunt sigur.
    În oraşul unde stau, la o şcoală de acolo este amenajat un centru de vaccinare, în sala de sport. În curtea şcolii, într-o zi am văzut pe un tip răsturnat cu picioarele în sus, şi lângă el vreo trei asistenţi de la centrul de vaccinare (probabil că îl ţineau cu picioarele în sus ca să-i ajungă sânge la creier). După puţin timp, a ieşit din centrul de vaccinare o altă asistentă, în mână cu ce părea a fi un pahar de plastic (probabil îi aducea apă). După o vreme, tipul a fost condus de asistenţi în centru.
    (de fapt, nu ştiu sigur care era cauza, dar posibil să fi fost de la vaccin. Altfel de ce ar fi ieşit cei de la vaccinare ?
    Tipul nu era în vârsă, avea cam 30 de ani, era înalt).

    Apreciat de 2 persoane

    • Aurora said, on mai 14, 2021 at 2:49 am

      Sunt atrasi de moarte ca de un magnet. Sa fie oare neinformati ? Vorba circula. Imposibil sa nu se afle ca unora li s-a facut rau sau altii au murit. Atunci de ce continua sa se duca la vaccinare ? Sa luam exemplul cu un loc unde s-au rasturnat masini. Majoritatea soferilor vor circula cu prudenta pe acolo. Atunci de ce nu se pot abtine si de la impulsul de a se vaccina ? As vrea sa aud parerea voastra cu privire la ce cred eu : ma gandesc ca sunt cuceriti de duhul antihristic si nu mai sunt capabili sa faca alegeri bune, adica ” Cine e nedrept, să nedreptăţească înainte. Cine e spurcat, să se spurce încă. Cine este drept, să facă dreptate mai departe. Cine este sfânt, să se sfinţească încă”. Eu fac un studiu diletant asupra celor vaccinati sau predispusi la vaccinare . Si am ajuns la concluzia ca au fost dintotdeauna niste oameni care au umblat cu jumatati de masura, dispusi la compromisuri, fricosi, lasi,conformisti.Chiar nu ma mira ca s-au vaccinat !

      Apreciat de 2 persoane

      • saccsiv said, on mai 14, 2021 at 8:41 am

        Aurora

        Majoritatea dintre noi am ratacit inainte iar multi evrei se vor trezi in ultima clipa. Pana atunci consider ca se vor mai trezi si altii.

        Apreciat de 3 persoane

      • iulia20m said, on mai 15, 2021 at 12:58 pm

        Sunt informati daaaa dar de la tv digi24 caci asa spun ei ca acolo se dau informatiile adevarate.

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.