SACCSIV – blog ortodox

Simona Halep, Ion Cristoiu si toti vaccinatii au luat teapa

Posted in Coronavirus, Ion Cristoiu, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 9, 2021

Simona Halep, conform PLAYSPORT:

Nu avem voie să ieșim din hotel, ceea ce nu este ușor. Dar sper, în viitorul apropiat, să se schimbe lucrul ăsta. Este destul de apăsător, după o săptămână sau zece zile e din ce în ce mai rău.

A acceptat sa fie folosita de propaganda:

Mesajul sistemului prin Simona Halep: imunizatul natural trebuie sa se vaccineze, apoi sa se protejeze in continuare cu masca si tot tacamul

Fotografia zilei: Simona Halep multumind din inima partidului

Si ce visa? Ca gata, se va plimba libera de colo colo? Ei bine, a luat teapa, precum Ion Cristoiu si toti cei ce credeau ca cei vaccinati isi vor relua viata de dinainte de 2020.

Adio omenire, la viata din 2019 nu te mai intorci, nici vaccinata, nici nevaccinata. In 2020 ai fost bagata in puscarie iar cheia a fost aruncata. De atunci, cand si cand ti se mai schimba doar regimul de detentie.

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mucenicul said, on mai 9, 2021 at 10:38 am

    A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Nikos said, on mai 9, 2021 at 11:53 am

    Niciodata nu am suferit-o pe machedoanca asta si nu imi dadeam seama de ce. Cand toti o aclamau si o ridicau in slavi mie imi venea sa vomit, mai ales ca era sustinuta de toti rezistii si neomarxistii, deci aveau acelasi duh. Realizam ca nu joaca pt nicio tara cum sustineau toti, ci doar pt ea, pt bani si pentru clica ei de mafioti aromani in frunte cu Tiriac.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 9, 2021 at 12:43 pm

      Nikos

      Tu ai ceva cu aromanii?

      Apreciază

      • isa said, on mai 9, 2021 at 2:17 pm

        S-ar putea sa intelegi ce vrea sa spuna Nikos daca ai trai si prin preajma lor. Multi sunt oameni cu bun simt, care muncesc si isi vad de treaba lor. Dar mai este o categorie, care pentru bani ar face multe, ca sa nu zic orice. Multe institutii publice intesate de neamuri si pile. Multe afaceri cel putin ilegale … Cu jecmaneala asupra romanilor sau ca sa-si bata joc de ei. De la celebra branza inchegata cu aracet, la Cuptorul cu placinte din mizerabilul sat de vacanta (afacere a unui machedon care si-a maritat fata cu un alt tip de minoritar din clanul Oaie) de la care luai foarte usor o toxinfectie gustoasa, la afacerile imobilare ale diversilor acoliti de pe langa clanul Mazare, la fostul rector Epure (un golan de o vulgaritate colosala, care a ajuns in pozitii de conducere numai prin diverse combinatii, favoruri catre unii sau amenintari catre altii si care acum e tot bine mersi dezvoltator imobiliar, oare studentele de care a profitat ce parere au?! …). Si ajungem la nestematul Ion Caramitru, cu al sau fiu Andrei Caramitru, tot un exponent de frunte al machedonimii.
        Oricum, minoritatea lor functioneaza pe model de clan, in primul rand ii ajuta/ favorizeaza pe ai lor, nu conteaza daca sunt prosti de bubuie.
        Si nu se combina cu romanii, rar casatorii sa zicem mixte.
        Despre eroii lor anticomunisti si despre marile lor valori – toata consideratia! Ma plec in fata lor! Cei din ziua de azi insa au ajuns niste caricaturi.

        Apreciază

      • Nikos said, on mai 9, 2021 at 9:50 pm

        Nu neaparat dar cunosc foarte multi infractori si mafioti machedoni, foarte multi sunt si in institutiile publice si sunt foarte conectati intre ei dupa modelul evreiesc. Exista o mafie machedoneasca cum exista si o mafie tiganeasca.

        Apreciază

    • astridcezara said, on mai 9, 2021 at 2:45 pm

      Nikos si Isa,nu-i cunosc pe aromani si oricum nu judec oamenii dupa etnii ,sex,varsta….
      Simona Halep…regret ca s-a vaccinat si observ ca nu mai joaca deloc ok de cand a facut-o ,DAR…
      Halep este o campioana.Nu o admir pentru tenis si bani,ci pentru VOINTA
      si MUNCA …Halep a reprezentat Romania in tenis si pentru munca si daruirea ei in tenis TREBUIE RESPECTATA!

      Apreciază

      • Dana said, on mai 9, 2021 at 3:35 pm

        Forever, TREBUIE RESPECTATA! Ce nu e de respectat, ascundem?

        Apreciază

      • Alin Razvan said, on mai 9, 2021 at 3:38 pm

        Simonica da cu o paleta intr-o minge si castiga milioane de euro, oamenii muncesc 8 ore pe zi si mor de foame.
        Reprrzinta Romania la ce? La nebuniile satanei?

        Apreciat de 2 persoane

      • astridcezara said, on mai 10, 2021 at 2:48 pm

        Chestia ca da intr-o minge si castiga milioane…e o chestie de invidie si atat…de ce nu dati si voi cu mingea sa castigati atat???
        Faptul ca sportul -unele sporturi-sunt supraevaluate -e o problema a societatii contemporane,DAR NU E VINOVATA HALEP…asta a fost vocatia ei ,sa joace tenis …
        Daca s-a vaccinat a facut-o pentru ca ea categoric crede in acest vaccin…daca ati fi vazut declaratiile ,ii era teama de covid…
        eu m-am lamurit de o chestie-problema cu vaccinarea tine de DUHUL SFANT-adica EL iti da discernamantul
        faptul ca noi intelegem adevarul si nu ne vaccinam e de la Dumnezeu,altii mari savanti cica -sunt orbi pur si simplu
        nu vorbesc de cei corupti pur si simplu
        Halep reprezinta Romania la tenis….o lume intreaga a observat cum isi face semnul crucii pe teren…
        Acum,din frica s-a vaccinat…hai sa nu o ucidem..va plati oricum pentru prostia asta

        DANA,
        MUNCA ,TENACITATEA ,PERFORMANTA SI VOINTA UNUI OM pentru a se depasi si a lupta intr-un sport decent TREBUIE RESPECTATE!
        Nu ascund nimic,am spus…a gresit ca s-a vaccinat…si va plati pentru asta!

        Apreciază

      • VioletaB said, on mai 10, 2021 at 6:29 pm

        @astridcezara ciudată lista a valorilor aveți. Singurele care trebuie respectate, dar noi oamenii le încălcăm zi și noapte, și încă cu nonșalanță, sunt poruncile lui Dumnezeu.

        La un om care intra în cârcă cu sataniștii și masonii nu vad ce e de admirat sau respectat.

        Oricât de mult antrenament și autodepășire ar avea Halep în ale sportului, prin exemplul negativ pe care îl da în planul duhovnicesc celor care o urmăresc și admira, cum este aceasta acțiune de a se vaccina și de a fi, pentru bani sau altele, instrument în mascarada covrig, nu este demnă de atâta respect cat pretindeți in mod aiuristic.

        E ca vorba aia: degeaba dă vaca o găleată de lapte daca după aceea o varsă cu copita.

        Apreciat de 1 persoană

  3. Stela Maria said, on mai 9, 2021 at 12:29 pm

    …așa zisa ,,pușcărie ,, poate însemna și asta
    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/india-people-attacking-govt-vaccine-nazis/
    când punem mana pe furci , ghioage și topoare și NE FACEM DREPTATE CU MAINILE NOASTRE PE PAMINTUL STRABUN AL NEAMULUI NOSTRU ORTODOX CEL SFANT …NU ESTE TOTUL PIERDUT DUMNEZEU NE ARATA DAR NU BAGA SI IN TRAISTA PROSTULUI .
    NI S A LUAT LIBERTATEA O VOM LUA INAPOI …AVEM UN ,,INCEPUT,, CA NEAM SI TARA IN 89 SE PARE CA TREBUIE SA TERMINAM CE AM INCEPUT ATUNCI … SI ANUME , STERGEREA ,,omului roșu ,, DE PE ACEST PĂMÎNT.

    Apreciază

  4. Eu said, on mai 9, 2021 at 3:48 pm

    Nu as fi convins ca vedetele de orice fel chiar se vaccineaza.
    Nu am nimic cu Simona Halep, ea cel puțin, a câștigat prin munca ceea ce are. Dar nu o credeam atât de naivă sa conteze mai puțin sănătatea ei, decât reclama la un vaccin.

    Apreciază

    • țeapă said, on mai 10, 2021 at 6:12 pm

      Nici vorbă de naivitate. Face ce i se spune, fără comentarii. Știe ea de ce…

      Apreciază

  5. Alex said, on mai 9, 2021 at 3:59 pm

    Vaccinatii sunt ADEVARATELE FOCARE DE INFECTIE.

    SHOW MUST GO ON !

    Apreciază

  6. mircea.v said, on mai 9, 2021 at 4:17 pm

    „Noi iti vrem binele, si pt acest bine trebuie sa faci ceva obligatoriu.”

    Cativa pasi care au dus catre botnita.

    Centura de siguranta – puscaria din propria masina. Esti singur in masina ta, si trebuie sa porti centura de siguranta, ca asa vrem noi – sistemul. Lumea a acceptat. A zis un expert in siguranta autovehiculelor ca orice sisteme de siguranta ai folosi, omul va merge cu masina pana la limita acestor sisteme, adica, tot castigul se risipeste imediat.
    Nu ma intereseaza argumentele „statistica a demonstrat….”. Asa si la covid „statistica a demonstrat…”
    Nu vreau sa port, si voi suporta consecintele. Cine vrea sa foloseasca, sa foloseasca.

    Farurile aprinse la masini pe timp de zi. Si, culmea imbecilitatii, chiar si atunci cand e soare. Nebunie. Unu vine cu faza lunga, altul cu farurile in sus, altul cu ele in jos, s-a ales praful de toata aprecierea corecta a distantei…. Da lasa ca te vad mai bine… 🙂 In plus, de cand cu treaba asta cu farurile, nici nu mai avem accidente in Romania, au scazut nr accidentelor ceva de speriat 🙂

    Astea au fost de incalzire usoara fata de ce vine, pe auto. Monitorizare in timp real, pe parametri masina, motor, locatie, viteza… Nu semnalizezi si vrei sa schimbi banda, te trage volanul inapoi…

    Si omul cand accepta astfel de conditionari, ajunge sa poarte si botnita, ca i se pare normal, si pt siguranta lui si a celorlalti.. In curand si un lampas ca minerii, pe frunte. Da mai bine un cip, ca sa fie vazut si ziua, si noaptea, si oriunde ar fi. Mult mai sigur asa.

    Ref la Halep, discutia s-a terminat cu toti marii sportivi inca din 2009. Ai pasaport biometric, poti fi si mama campionilor mondiali, nu faci decat sa smintesti lumea. Si o smintesti pe masura performantelor tale.

    Apreciat de 1 persoană

  7. Cristian Daniel said, on mai 9, 2021 at 10:31 pm

    …Nu cred ca au luat tzeapa, ei doar au executat un ordin pe care l-au primit. daca nu ar fi facut-o (nu s-ar fi intzepat), asa cum au fost ridicati de oculta pe culmile gloriei (singurul care mai misca in front uneori e Djokovic, dar si asta e genul un pas inante si 10 inapoi), tot asa se stergea pe jos cu ei pe de nu s-ar mai fi vazut, 7 ape nu-i mai spalau. s-ar fi primit ordinul sa fie „eliminati” din atentia publica sau tratati periferic, indiferent de ceea ce ar fi facut sau zis…pe ei practic publicitatea ii tine in viata, daca nu sunt in atentia opiniei publice sunt ca si „morti”, practic nu exista…asadar, daca-i ordin, cu placere…parerea mea

    Apreciază

  8. marian said, on mai 10, 2021 at 1:28 am

    Halep e de un egoism feroce, dezgustator.
    Nu uit cand fiind intr-o masina super-smechera, (a ei), prin Dorobanților a fost rugata de un cerșetor, la semafor, sa dea si ea ceva din mult-prea-plinul ei. Monstrul uman cu chip de vedeta, a refuzat pe motiv ca… ea muncește pt banii pe care ii are. Posibil, daca as crede ce e la TV. In realitate, ma tem ca e o predestinare mediatica, un aranjament, la modul: azi tu, maine eu, la anul Ferrari si apoi Mercedes, Renault etc. Nu cred in realitatea vreunei competitii.
    Iarta-ma Doamne, dar, nu o suport pe individa asta!

    Apreciază

  9. gloria said, on mai 10, 2021 at 8:20 am

    dragilor ! asa cum fiecare boala are leacul ei , se pare ca exista si-o solutie la actiunea deja consumată !https://actadiurna2016.wordpress.com/2021/05/10/11926/

    Apreciază

    • iulia20m said, on mai 10, 2021 at 6:53 pm

      Anihileaza si nanoparticulele? nanoroboteii?

      Apreciază

    • VioletaB said, on mai 10, 2021 at 11:20 pm

      @gloria pr can new age articolul ăla in engleza. Ceaiul din ace de pin suna că și cum ar fi cea mai mare descoperire… Cel mai „antibacterian, cel mai cel mai. Asta in opinia vesticilor eretici neortodocși care nu știu puterea aghiazmei, a uleiului de la maslu, a spovedaniei și împărtășaniei.

      @iulia20m nu fiți naivă… ceaiul de pin vreți să anuleze lucruri care ataca și partea duhovnicească a omului? Hai sa nu luam de buna orice informatie de pe net fara putina cercetare în prealabil…

      Apreciază

  10. mandilosul said, on mai 10, 2021 at 9:14 am

    Fratilor, tineti minte un lucru clar si categoric:
    – cei nervosi si suparati, iritati etc. vor fi vaccinatii, nu cei care nu se vaccineaza. Intrucat si-au luat teapa.

    Apreciază

    • gheorghe said, on mai 10, 2021 at 12:07 pm

      Scuze: ce inseamna „si-au luat teapa”?
      Ce fel de formulare e asta?
      Am facut scoala cu mai ulti ani in urma si nu ma dumiresc ce fel de exoresii sint astea?
      Analfabetism sau batjocura, promovate de nestiutori sau de neatenti?…?

      Mai sint unii foarte isteti care pronunta „virgula” intre cuvinte sau baga „ca si” acolo unde este chiar asa, nicidecum „ca si”… nu stiu destul romaneste ca sa exprime corect un mesaj.
      Asa apare si exprimarea ta.

      Apreciază

      • florinache said, on mai 10, 2021 at 2:04 pm

        a lua plasă / țeapă expr. a se păcăli, a se fraieri. Nu este refelxiv.

        Corect: Ei au luat teapa. Gresit: Ei si-au luat teapa.

        Apreciază

      • mandilosul said, on mai 11, 2021 at 1:21 pm

        Am gresit frate, IARTA-MA te rog!

        Apreciază

  11. gheorghe said, on mai 10, 2021 at 11:55 am

    „Adio omenire, la viata din 2019 nu te mai intorci, nici vaccinata, nici nevaccinata. In 2020 ai fost bagata in puscarie iar cheia a fost aruncata. De atunci, cand si cand ti se mai schimba doar regimul de detentie.”

    10 +++
    Felicitari pentru exprimarea clara a realitatii.
    Pacat ca este asa, da’ nu stiu daca nu cumva e prea putin din ce meritam ca natie si ca regn/specie…

    Apreciază

    • Christina said, on mai 11, 2021 at 3:22 am

      Sportul in toata lumea este construit pe sistem piramidal. Pe plan local, atat cluburile de stat si private, asociatiile sportive, toate entitatile sportive cat si sportivii ( teoretic) independenti, ca sa ajunga sa joace in orice competitie internationala, trebuie sa aiba acceptul federatiei sportive de profil. Presedintii de federatie nationala sunt numiti politic. Ei pupa mana prededintelyi de federatie internationala la care sunt afiliati. Nu zboara nici musca inafara procedurilor ( regulament de federatie, statut, etc). Nimeni nu ajunge inafara daca nu a depasit bariera lantului teofic: antrenor, sef de club, presedinte de federatie… si nimeni nu castiga de capul lui, decat in interiorul unor limite bine stabilite si bine intelese de cei ajunsi acolo. Mai este industria pariurilor care are un cuvant f important de spus in orice competitie sportiva: de la forbal, tenis, box, etc. Si sa nu uitam marile corporatii, care si promoveaza marfa: de la sucuri, echipamente, tampoane, genti de voiaj, Dedeman, etc. Banii se impart tot pe lantul trofic si ajung destul de putini la sportivi. Ajunge intr o competitie internationala doar acel sportiv care pe langa calitatile necesare sportive, da semnale foarte clare ca a inteles regula jocului si e dispus sa o aplice pana la capat. Asa ca, o data ajuns acolo, sportivul se vaccineaza ( sau mimeaza), bea cola ( o dusca si apoi o scuipa), mananca pufuleti si apoi ia spirulina sa se dezintoxice, etc., etc., etc. Este alegerea lui daca se prostitueaza in continuare sau alege sa antreneze copii mintindu i ca vor ajunge ca Halep cand vor fi mari, daca vor fi muncitori, seriosi si vor manca tot din farfurie. Sportul este o industrie, un f mare business si nu are legatura cu nimic din ceea ce vedem la TV.

      Apreciază

  12. […] e dupa cum am mai spus: in 2020 omenirea a fost bagata in puscarie. De atunci, cand si cand i se mai schimba doar regimul […]

    Apreciază

  13. […] Simona Halep, Ion Cristoiu si toti vaccinatii au luat teapa […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.