SACCSIV – blog ortodox

Tatal ucigasului ursului Arthur l-a decorat pe Klaus Iohannis / Florin Citu: nu este cel mai mare urs, pana la urma

Posted in ANIMALE, COVASNA, KLAUS JOHANNIS, VANATOARE by saccsiv on mai 6, 2021

Dupa cum probabil ca deja stiti, Printul Emanuel von und zu Liechtenstein l-a ucis pe Arthur:

Cum l-au ucis pe Arthur, cel mai mare urs din UE

Iata ce s-a mai aflat intre timp:

ZIARUL FINANCIAR: Nikolaus von Liechtenstein, tatăl prinţului care a ucis ursul din Covasna, l-a decorat pe Iohannis

Josef-Emmanuel von und zu Liechtensein, prinţul care a împuşcat, într-o pădure din Covasna, un urs considerat de organizaţiile de mediu cel mai mare exemplar din UE, este unicul fiu al lui Nikolaus von Liechtenstein, preşedintele Societăţii Europene Coudenhove-Kalergi.

În calitatea sa de preşedinte al Societăţii Europene Coudenhove-Kalergi, Nikolaus von Liechtenstein l-a decorat anul trecut pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru rolul său în construcţia europeană.

Potrivit site-ului oficial al Preşedinţiei, Iohannis a primit distincţia „Premiul European Coudenhove-Kalergi” pentru anul 2020 direct de la Nikolaus von Liechtenstein, într-o ceremonie la Palatul Cotroceni.

Prima dată, acest premiu a fost acordat fostului preşedinte Emil Constantinescu, după cum a afirmat însuşi Klaus Iohannis, în discursul de mulţumire pentru premiul acordat.

[…]

Nikolaus von Liechtenstein, al treilea din stanga

Ziare com: Citu, despre ursul impuscat in Covasna: Se pare ca nu este cel mai mare; vom vedea concluziile anchetei VIDEO

Premierul Florin Citu a declarat, miercuri, ca a avut o discutie cu ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Tanczos Barna, cu privire la ursul impuscat in judetul Covasna, sustinand ca nu toate informatiile care au aparut in spatiul public ar fi corecte.
„Am avut o discutie cu domnul ministru. Inteleg ca exista o ancheta. Vom vedea care vor fi rezultatele. Se pare ca nu toate informatiile din spatiul public sunt corecte si aici nu as vrea sa comentez ceva ce nu este corect, dar se pare ca nu este cel mai mare urs, pana la urma. Vom vedea care sunt concluziile anchetei”, a precizat Citu, intr-o conferinta de presa, la Palatul Victoria.
[…]

 

Comentariu saccsiv:

La ceremonia în care președintele român a primit premiul „Coudenhove-Kalergi”, președintele PPE, Donald Tusk, fost președinte al Consiliului European, declara că in 2019 i-a propus lui Klaus Iohannis să-i fie succesor, deci președintele Consiliului European, dar fost refuzat:

„Îi spun cu mare convingere că ar fi un nemaipomenit președinte al Consiliului European. Președintele Iohannis zâmbește cordial, îmi mulțumește pentru această propunere și după o vreme adaugă: «Știi ceva, Donald, eu mai am ceva treabă de făcut în România, așa că, te rog, nu lua în considerație candidatura mea»”

Cititi va rog mai multe la:

Klaus Iohannis a primit premiul Kalergi

In cartea sa Praktischer Idealismus, Richard Coudenhove-Kalergi scria:

„Omul viitorului va fi de rasă mixtă. Actualele rase și clase vor dispărea treptat din cauza dispariției spațiului, timpului și prejudecatilor. Rasa viitorului euroasiato – negroida, similara la infatisare cu anticii egipteni, va inlocui diversitatea popoarelor cu diversitatea indivizilor.”

Cititi va rog mai multe la:

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Viespe Linda said, on mai 6, 2021 at 1:44 pm

    Daca ii privesti atent neamul o sa observi ca sunt handicapati ( sa imi demonstreze ca nu sunt ) ca rezultat al incrucisarii in interiorul familiei (incest) cu veri sau verisoare , o practica intalnita in familiile nobiliare ca sa pastreze averea.

    Apreciază

    • Vanator said, on mai 6, 2021 at 3:11 pm

      „Daca ii privesti atent neamul o sa observi ca sunt” STAPANII TAI :

      Ei vaneaza pe pamanturile tale tu nu ai voie!

      Apreciază

      • Dana said, on mai 6, 2021 at 9:41 pm

        Nu stapani, poate vrei sa spui paraziti!

        Apreciază

  2. isa said, on mai 6, 2021 at 5:36 pm

    Liechtenstein este, ca fapt divers, paradis fiscal. Banii unora poate ca au trecut sau chiar se afla pe acolo. Si nu putini.

    Apreciază

  3. sictir said, on mai 6, 2021 at 7:20 pm

    Vanatoare de ursi , complement la vanatoarea de oameni. Astia n-au nici o rusine. Poate era mai bine pe vremea lui nea Nicu, desi…. .

    Apreciază

  4. Clement said, on mai 6, 2021 at 8:26 pm

    Raman la parerea ca scopul ultim al ascensiunii Presedintelui laureat al premiului inmanat de tatal fiului asasin al ursului nostru carpatin este ocuparea unui jilţ, pe viaţa, in Clubul Bilderberg.
    Polonia a fost rasplatita pentru fidelitatea fata de Structuri, a sosit si randul Romaniei.
    Domnul Presedinte are sustinerea lui Merkel, a unor importanti monarhi europeni si mai ales a lui Macron deci..

    Apreciază

  5. Dana said, on mai 6, 2021 at 9:54 pm

    Pana la urma, nimeni nu este cel mai mare in fata lor, asa ca nu mai pot ei de urs si de opinia noastra! Dar asa ne mai plac acestia si alegerile …

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.