SACCSIV – blog ortodox

Patriarhul Daniel, primul îndemn la vaccinare: „Sperăm să putem trimite și noi din nou pelerini în Locurile Sfinte”

Posted in Coronavirus, ORTODOXIE, Romania, vaccin by Vali on mai 2, 2021

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/patriarhul-daniel-prezenta-multor-credinciosi-la-sfantul-mormant-din-ierusalim-s-a-datorat-vaccinarii-1515319

Lumina Sfântă s-a aprins la Sfântul Mormânt din Ierusalim, iar Patriarhul Ierusalimului a împărțit-o cu credincioșii. Foto: Profimedia Images

Patriarhul Daniel a spus sâmbătă seară, la ceremonia de primire a Sfintei Lumini, că intrarea mai multor credincioşi în Biserica Sfântului Mormânt de la Ierusalim a fost posibilă şi datorită faptului că în Israel, ca urmare a vaccinării unui procent foarte mare din populaţie, au fost relaxate măsurile. Astfel, Patriarhul a adresat un îndemn la imunizare, spunând că „începând cu 23 mai, sperăm şi noi să putem trimite din nou grupuri de pelerini, desigur, de preferinţă pelerinii vaccinaţi, care să reia vizitele, pelerinajele în Locurile Sfinte”.

„Anul acesta, 2.500 de persoane au fost lăsate să intre în Basilica Sfântului Mormânt, în Biserica Mare. Şi s-a văzut bucuria credincioşilor prezenţi, printre care şi părintele arhimandrit Teofil Anăsătosoaie, ca reprezentant al Patriarhiei Române. (…) Deci, această binecuvântare este o încurajare pentru noi. Şi a fost posibil acest eveniment anul acesta mai uşor şi anume intrarea şi multor credincioşi pelerini în Biserica Sfântului Mormânt şi datorită faptului că în Israel, ca urmare a vaccinării unui procent foarte mare din populaţie, s-au relaxat măsurile sau restricţiile impuse anul trecut”, a spus Patriarhul la ceremonia de primire a Sfintei Lumini pe Colina Bucuriei de la Catedrala Patriarhală, potrivit Agerpres.

Patriarhul a apreciat că acesta „este un pas spre o posibilă redeschidere a pelerinajelor”.

„Începând cu 23 mai, sperăm şi noi să putem trimite din nou grupuri de pelerini, desigur, de preferinţă pelerinii vaccinaţi, care să reia vizitele, pelerinajele în Locurile Sfinte. Ne rugăm Preasfintei Treimi ca să ne învrednicească să ne bucurăm din nou de pelerinajele în Locurile Sfinte din Ţara Sfântă, dar şi aici la noi acasă să fim mai aproape unii de alţii şi să putem să mulţumim mai mult lui Dumnezeu pentru darul vieţii şi pentru darul sănătăţii, pentru că această pandemie, această molimă universală ne-a arătat cât de mult depindem noi de darul vieţii şi al sănătăţii, care vin de la Dumnezeu, dar pe care noi trebuie să le protejăm şi să le cultivăm”, a mai spus Patriarhul Daniel.

O procesiune de primire a Sfintei Lumini pe Colina Bucuriei de către Patriarhul Daniel a avut loc sâmbătă la Catedrala Patriarhală.

Lumina Sfântă a ajuns în România de la Ierusalim sâmbătă seara

Sfânta Lumină de la Mormântul Sfânt din Ierusalim, adusă de părintele arhimandrit Teofil Anăsătosoaie, superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, a ajuns sâmbătă la Bucureşti.

La Aeroportul Internaţional Otopeni, o delegaţie a Patriarhiei Române condusă de Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, Timotei Prahoveanul, a aşteptat pentru a distribui Sfânta Lumină din candela adusă de la Sfântul Mormânt delegaţiilor eparhiilor Patriarhiei Române, cu respectarea regulilor sanitare în vigoare.

Este al 12-lea an consecutiv în care Sfânta Lumină este adusă în România, tradiţia fiind instituită de Patriarhul Daniel în anul 2009.

În acest an, Sfânta Lumină s-a pogorât sâmbătă, în jurul orei 13,55.

Editor : A.A.

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Andrei cel inselat said, on mai 2, 2021 at 1:08 pm

    Una calda, una rece. Bucuria Pastilor si vestea ca patriarhul nostru e orb duhovniceste si indeamna credinciosii spre vaccin in loc sa-i indemne spre pocainta.

    Apreciază

  2. Radu Humor said, on mai 2, 2021 at 1:47 pm

    Că Istoria se repetă, mai ales atunci când nu se trag din ea învățămintele necesare o demonstrează faptul că și astăzi se perpetuează practici din trecut :
    Imperiul Roman își punea în teritoriile ocupate proprii guvernatori , dar în Iudeea au descoperit că n-au nevoie să mai cheltuiască bani cu întreținerea unei guvernări proprii deoarece unul de-al locului , Irod , s-a dovedit mai catolic decât Papa, cum se spune , îndeplinind fără crâcnire toate ordinile cotropitorului și supunându/și poporul cu o cruzime mai ceva ca a unui străin.
    Faptul că mulțimea care/L aclamase pe Iisus la intrarea în Ierusalim îi cerea acum răstignirea se explică prin faptul că era cu totul alta : În locul celor ce/L aclamaseră au fost aduși niște lichele de teapa „reziștilor” din ziua de azi care strigau ce li se cerea și pentru ce fuseseră plătiți !
    Nimic nu s-a schimbat nici până astăzi pentru că cei care ne conduc, acum nici măcar din umbră, ci la vedere sunt din aceeași stirpe !

    Apreciat de 3 persoane

  3. Catalin said, on mai 2, 2021 at 1:55 pm

    legat de https://saccsiv.wordpress.com/2021/04/26/nu-dispar-doar-albinele-si-polenizatorii-ci-si-ramele-din-pamant, ati vazut reclamele alea cu momeala stoparii defrisarilor ilegale aducand 5G in padure (cand e chiar foarte simplu daca s-ar vrea)
    https://www.activenews.ro/opinii/PADUREA-5G.-PADURE-SMART-%3D-PADURE-CONTROLATA-SMART-CITY-%3D-LAGAR-DIGITAL-166090

    Apreciat de 1 persoană

  4. tom beron said, on mai 2, 2021 at 2:01 pm

    Marele Alb m- a dezamagit din nou

    Apreciat de 3 persoane

    • Stela Maria said, on mai 2, 2021 at 2:49 pm

      …asta răscolește pamintul la Sfintele Altarele din Biserica Ortodoxa și mai mult …este un îndrăcit care vrea surparea BISERICII NEAMULUI …nu este de ajuns că a vândut BISERICA ORTODOXĂ A NEAMULUI IN CRETA 2016 PRIN BATJOCORIREA ORTODOXIEI acum vrea sa mâne turma la pieire definitiv pentru ca urâciunea pustiirii sa se așeze în locul cel Sfânt…
      DOAMNE IISUSE HRISTOASE sa nu fie voia lor cea spurcată a preablestematului satan.
      amin.
      HRISTOS A INVIAT !

      Apreciat de 1 persoană

  5. Alex said, on mai 2, 2021 at 3:52 pm

    Pai e securist! La ce te poti astepta la altceva?

    Apreciat de 2 persoane

  6. Dana said, on mai 2, 2021 at 3:53 pm

    Vasile Bănescu, Patriarhia Română: M-am cutremurat când am auzit că unii antivacciniști din rândul clerului spun că vaccinul cel mai bun e Sfânta Împărtășanie
    https://saccsiv.wordpress.com/2021/05/02/patriarhul-daniel-primul-indemn-la-vaccinare-speram-sa-putem-trimite-si-noi-din-nou-pelerini-in-locurile-sfinte/#comments

    Apreciază

      • Andrei cel inselat said, on mai 3, 2021 at 1:01 am

        Am o banuiala; banuiesc ca intelegerea de anul trecut dintre Johannis si patriarh s-a realizat anul asta si anume : sasul lasa sa se organizeze sarbatorile pascale si patriarhul prin vocea sa oficiala va sustine vaccinarea, zic asta deoarece Banescu este doar portavocea patriarhului si saracutul face ‘ascultare’. Prea dintr-o data hop top apar astfel de declaratii fix acum. Parca vad ca dupa aceasta declaratie vor creste numarul de vaccinati, deasemenea observ diferente de pozitionari de opinie intre ierarhi vis-a-vis de vaccinare, cu atacuri marsave si denigratoare asupra tuturor celor care nu sunt de acord cu vaccinarea. Si uite asa precum s-a zis „se cerne graul de neghina” . Oricum Banescu a dat cu mucii in fasole cu toata cultura si intelectul lui sa afirme ca sfanta Euharistie nu este un medicament pentru suflet si implicit si pentru trup. Hristos se daruieste tuturor celor care cred in El , ca aceia sa aiba viata vesnica in ei si sa fie izbaviti de pacat, ce inseamna asta daca nu o tamaduire si reinnoire, un medicament pentru boala asta numita pacat si moartea ce-i urmeaza?

        Apreciat de 1 persoană

      • Manuela said, on mai 3, 2021 at 11:40 am

        Adevarul adevarat este ca nu trebuie sub nicio forma crezut ca impartasania poate fi luata ca pe un potential vaccin. Aici are dreptate vaccinatul Banescu! Dar pentru ca s-a vaccinat, ne-a aratat ca nu vede adevarul despre aceasta injectie demonica. M-a dezamagit profund.

        Apreciază

      • Dana said, on mai 3, 2021 at 12:14 pm

        Banescu, Daniel & company puteau macar sa se abtina, sa nu recomande o solutie experimentala, au citit ingredientele? Si nu era cazul sa faca comparatia cu Sfanta Taina!

        Apreciat de 1 persoană

  7. Euxin said, on mai 2, 2021 at 4:36 pm

    Sa bagi in sange substante create de om e vrajitorie, e contra invataturilor bibliei. In iad, dupa marturiile sfintilor, sunt f multi patriarhi, mitropoliti, episcopi si reprezentanti civili in adunarea bisericeasc.

    Apreciat de 1 persoană

    • cata said, on mai 3, 2021 at 3:53 pm

      Omul nu creează nimic, să nu exagerăm. Că „vaccinul” poate avea reacţii necunoscute şi că nu are ce căuta serul ăla în sângele omului, asta e cu totul altă discuţie.

      Apreciază

  8. Spaceman said, on mai 2, 2021 at 6:51 pm

    Patriarhul Daniel a spus:

    „În Israel, ca urmare a vaccinării unui procent foarte mare din populație, s-au relaxat măsurile, sau restricțiile impuse anul trecut”.

    „Este un pas spre o posibilă redeschidere a pelerinajelor”, a continuat el. „Începând cu 23 mai, sperăm și noi să putem trimite din nou grupuri de pelerini, sigur, de preferință pelerini vaccinați, care să reia vizitele la Locurile Sfinte”.

    „Ne rugăm Preasfintei Treimi ca să ne învrednicească să ne bucurăm din nou de pelerinajele din Țara Sfântă, dar și aici, acasă, să fim mai aproape unii de alții și să putem să mulțumim mai mult lui Dumnezeu pentru darul vieții și pentru darul sănătății”, a mai spus părintele patriarh.

    „Pentru că această pandemie, această molimă universală, ne-a arătat cât de mult depindem noi de darul vieții și al sănătății, care vin de la Dumnezeu, dar pe care noi trebuie să le protejăm și să le cultivăm”, a încheiat el.

    https://basilica.ro/relaxarea-restrictiilor-in-tara-sfanta-ca-urmare-a-vaccinarii-un-pas-spre-redeschiderea-pelerinajelor-patriarhul/

    https://www.agerpres.ro/culte/2021/05/01/patriarhul-daniel-prezenta-multor-credinciosi-la-sfantul-mormant-datorata-vaccinarii–706511

    În susținerea vaccinării anti covid-19, mai șerpește de atât nici dracu’ nu putea să vorbească!

    Dan Ilie Ciobotea n-are decât să meargă-n focul veșnic cu șerpăria, ‘de preferință vaccinați’ !

    Eu mai bine aleg moartea decât să bag în mine mizeria aia numită ‘vaccin anti COVID-19’.

    Ceea ce șerpăria pretinde a fi ‘vaccinuri anti covid-19’, inclusiv cel cu care au fost inoculați israelienii și ‘s-au relaxat măsurile, sau restricțiile impuse’ , sunt de fapt medicamente experimentale, aflate încă în studiu și aprobate pentru uz uman în regim de urgență, ținând cont de recomandările OMS care au la bază politici de prudență medicală!

    Și cea mai înaltă măsură de prudență medicală se pretinde a fi inocularea cu un medicament care ar preveni o boală concept COVID-19 cauzată de un virus concept numit SARS-CoV-2!

    Eu nu am nici o urgență!

    Nu sunt dovezi că există virusul zoonotic transmisibil la om SARS-CoV-2 care ar cauza boala COVID-19!

    Șerpăria și Dan Ilie Ciobotea, îndeamnă oamenii să participe la un studiu, cum ar fi:

    ClinicalTrials.gov cod de identificare studiu: NCT04368728

    Studiu placebo-controlat

    Sponsor: BioNTech SE

    Collaborator: Pfizer

    Condiție / boală: infecție cu SARS-CoV-2 / COVID-19

    Intervenție / tratament: BNT162b1, BNT162b2, BNT162b2SA

    Altele: Placebo

    Data estimativă a completării studiului primar: Octombrie 29, 2021

    Data estimativă a completării studiului: April 6, 2023

    https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

    ClinicalTrials.gov cod de identificare studiu: NCT04516746

    Studiu placebo-controlat

    Sponsor: AstraZeneca

    Collaborator: Iqvia Pty Ltd

    Condiție / boală: infecție cu SARS-CoV-2 / COVID-19

    Intervenție / tratament: AZD1222

    Altele: Placebo

    Data estimativă a completării studiului primar: Martie 5, 2021

    Data estimativă a completării studiului: Februarie 14, 2023

    https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04516746

    ClinicalTrials.gov cod de identificare studiu: NCT04436276

    Sponsor: Janssen Vaccines & Prevention B.V. (Johnson & Johnson)

    Condiție / boală: sănătoși

    Intervenție / tratament: Ad26.COV2.S

    Altele: Placebo

    Data estimativă a completării studiului primar: Decembrie 3, 2021

    Data estimativă a completării studiului: Februarie 2, 2024

    https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04436276

    ClinicalTrials.gov cod de identificare studiu: NCT04470427

    Sponsor: ModernaTX, Inc.

    Colaboratori: Biomedical Advanced Research and Development Authority
    National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID)

    Condiție / boală: SARS-CoV-2

    Intervenție / tratament: mRNA-1273

    Altele: Placebo

    Data estimativă a completării studiului primar: Octombrie 27, 2022

    Data estimativă a completării studiului: Octombrie 27, 2022

    https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04470427

    Dan Ilie Ciobotea vrea ‘de preferință pelerini vaccinați’, dar o să răspundă pentru fiecare suflet pierdut din cauza lui!

    HRISTOS A ÎNVIAT!

    Apreciază

    • Codrin said, on mai 2, 2021 at 8:55 pm

      vaccinul anticovid nu e un vaccin experimental, el a trecut de stadiul experimentelor demult. vaccinul anticovid are o tinta sigura si anume schimbarea fiecarui om, ateizarea lui, spalarea creierului prin modificarea adn’ului. La acest vaccin s’a lucrat destul pana a iesit cum au vrut ei. Cand au terminat vaccinul au dat drumul plandemiei pentru ca nu puteau incepe vaccinarea fara un motiv bine intemeiat

      Apreciat de 3 persoane

      • experimente said, on mai 3, 2021 at 2:59 pm

        Din declarațiile făcute de medici din mai multe țări occidentale, vaccinurile mARN care se fac acum, indiferent de producător, sunt experimentale. De ce ? Deoarece au fost testate doar pe animale, și chiar și acestea au fost insuficiente. Un lucru alarmant s-a petrecut, și anume faptul că majoritatea animalelor pe care s-au făcut experiențele au murit. Testări pe oameni s-au făcut foarte puține, și o parte din subiecții testați au avut grave efecte secundare, unii chiar au decedat. Cred că au lansat mai multe loturi DIFERITE de vaccinuri, pentru anumite categorii de oameni: vârstă, rasă, pentru populațiile anumitor țări, etc. Vor studia cu mare atenție efectele secundare ale fiecărui tip de lot în parte. Așa că ne aflăm în plină fază experimentală a vaccinării, iar rezultatele sunt atent monitorizate pentru „îmbunătățirea” viitoatelor vaccinuri, care vor apăra probabil prin 2023. Acelea vor fi cu ținte foarte precise, și nu vor da greș.

        Apreciază

  9. ibagul2006 said, on mai 2, 2021 at 6:58 pm

    Eu tot nu inteleg ce lumina sfanta s-a coborat printre indracitii aia cu vaccinuri in ei ? Chiar nu se vede ca e o alta inselaciune treaba cu lumina ? Adevarata Lumina Sfanta se va lua dupa Judecata de Apoi de catre adevaratii credinciosi. Adevarata Lumina Sfanta Nu se stinge si Nu arde numai in faclii, lumanari adica pe ceva material care ii intretine arderea. Basca ca se vedea si fum deasupra, adica flacarile erau intretinute de arderea normala a acelor faclii. Ce-i mai place lumii sa alerge dupa minuni false. Pai si un fachir poate face inselaciuni din acestea.
    O spune unul care crede in jertfa pe cruce a lui Isus ( Ieshua ) pentru pacatele noastre !

    Apreciază

  10. Mani said, on mai 2, 2021 at 7:03 pm

    Ce sa zica si DanyBoy…E teleghidat de tinerelul de fo’ 17 ani ce se plimba prin sala de consiliu in Creta. „Voi preoti ortodocsi, il veti introniza pe AH”, zicea un parinte inainte vazator. Nu-mi amintesc numele lui…

    Apreciat de 1 persoană

  11. gogu said, on mai 2, 2021 at 7:28 pm

    Lumina simbolizeaza desfasurarea Apocalipsei. Capitolul cu versetul. Acum intrebarea este, este si Adevarata? Dumnezeu ne arata unde ne situam si avertizeaza pe credinciosii intelepti? Sau este o facatura masonica? Vad ca si pe usa si lumanarile au V pe ele, adica le incruciseaza si respectiv pe usa sunt V-uri.

    Sa ma ierte Dumnezeu daca vorbesc cu pacat… Dar mai mult masonii isi marcheaza teritoriul prin simbolism!

    Apreciază

  12. gogu said, on mai 2, 2021 at 7:33 pm

    Inca ceva, mi se pare mie sau Daniel nu a cantat Hristos a Inviat? Pe langa aceasta, toti preotii de pe micul ecran au recomandat vaccinarea. Mai putin Teodosie, care nu umbla pe la Pro TV, Latrine si Digi 42. Adica Vasile Ioana, Necula si alti clerici. De asemenea Banescu. Si daca Banescu zice, si Daniel de acord. Acum au cumparat politicienii masoni si massmedia! E o intreaga hidra, caracatita, fiara.

    Oricine cunoaste un pic de Biblie si profetiile sale, stie ce spune Cuvantul. Si unde ne aflam, asta daca chiar s-a intamplat marele semn din cer de la Apocalipsa 12 pe 23 septembrie 2017!!!

    Adica e in joc CARTEA VIETII, daca oameni se inchina Fiarei. Si vaccinul la un virus creat in laborator si tot aratat ca „va exista” (in anii anteriori), poate fi inchinare. Trebuie sa ne lasam viata in Mana Lui Cristos..

    Apreciat de 1 persoană

  13. ioansperling said, on mai 2, 2021 at 7:39 pm

    Cine crede ca purtatorul de cuvant al Patriarhiei vorbeste tampenii de la sine insusi e naiv! Omul are o meserie de rahat testand”piata” ca apoi sa vine o declaratie semi-oficiala ca cea de sus si in cele din urma pozitia oficiala!

    Apreciat de 1 persoană

  14. Dana said, on mai 2, 2021 at 8:36 pm

    Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat vineri că în luna mai va fi organizat la cluj un spectacol-test de operă. Condiția de participare este vaccinarea ori prezentarea unui test PCR negativ.
    http://www.monitorulcj.ro/actualitate/89872-spectacol-test-cu-public-la-cluj-in-luna-mai-boc-nu-poti-opri-dreptul-la-o-viata-normala-a-celor-vaccinati#sthash.6LIN6zCU.dpbs

    Plângerea Mănăstirii Esfigmenos pentru răspândirea propagandei anti-vaccinare
    https://www.romfea.gr/agioritika-nea/43017-kataggelia-monis-esfigmenou-gia-diaspora-antiemvoliastikis-propagandas

    Apreciază

    • Manuela said, on mai 3, 2021 at 12:45 pm

      m-a socat raspunsul manastirii Esfigmenos! Calugarii din manastirea Esfigmenos numai sfanti nu sunt, daca nu stiu ca pandemia este bazata pe minciuni si frauda.

      Apreciază

  15. Radu Humor said, on mai 2, 2021 at 9:46 pm

    MASCArada covidișului continuă cu folosirea unui termen profund neadecvat . imunizarea prin vaccinare !
    Este doar o înțepare, nimeni nu știe măcar cu ce,nici vorbă de imunizare, cum recunosc chiar specialiști de-ai lor, dar massmedia plătită la greu să îndemne la vaccinare folosește această formulare insidioasă și mincinoasă .

    Apreciat de 1 persoană

  16. dd said, on mai 2, 2021 at 9:51 pm

    Doctorul a vb!!! Ce sa mai.
    Noi trebuie sa ascultam in primul rand de Iisus si Sfintii lui lamuriti.

    Injectarea de celule de copii avortati este similara practicii sataniste de a manca copilasii avortati. Deci vaccinarea este un fel de satanism mascat.

    Ma astept la alte tradari din partea lor. Cel mai evident o sa fie cand o sa propuna in numele dragostei supreme sa te rogi cu alte neamuri fara de Dumnezeu.

    Apreciat de 1 persoană

  17. Radu Humor said, on mai 2, 2021 at 10:43 pm

    Atâta timp cît fostul Patriarh Miron Cristea este pomenit în toate liturghiile, deși el în calitate și de prim ministru a fost cel care l-a condamnat la moarte pe Corneliu Zelea Codreanu, nimic nu se va schimba în atitudinea mai marilor BOR !

    Apreciază

  18. walahia said, on mai 2, 2021 at 11:37 pm

    in sapt mare am fost la sf. Dimitrie la catedrala patriarhala, era sf.Liturghie.
    Am intrat fara masca si paznicii au sarit pe mine, era fix in ochii lui Daniel care binecuvanta. M-am dus direct la racla si am stat 5 minute fara masca. Apoi am mers spre usa si m-am oprit sa ma inchin preotii si Daniel ma vedeau caci eram singurul in picioare si cei doi paznici, restul credinciosilor stateau pe scaune distantati si cu masti.
    N-am apucat sa ma inchin de cateva ori ca au sarit pe mine sa pun masca. Le-am spus ca ma sufoc cu masca, si unul mi-a spus, o puneti si cand simtiti ca va sufocati mai trageti de ea ca sa luati aer si o puneti la loc!!!
    Atunci mi-a sarit tandara de se uitau preotii si Daniel la noi in timp ce slujeau…am zis, „frate, am venit in casa lui Dumnezeu, nu la bazinul de innot, ce inseamna asta? Vreau sa ma rog la Dumnezeu nu la seful mascatilor!”
    S-a pus in fata mea si m-a impins spre iesire sa nu deranjez, n-am m-ai continuat ca as fi facut spectacol daca era camera spre mine, caci se transmitea la trinitas…
    Dar vreau sa spun sentimentul care m-a marcat, in cele cateva clipe cat am apucat sa ma rog spre altar, patriarhul era cu privirea spre mine si il vedeam f. b ca era cu reflectorul pe el, am avut o senzatie maxima de mila, ceva mi-a inspirat mila la el, parea palid.
    Este prins la mijloc, cred ca santajul pe biserica e mare si sunt increngaturi cu bancile si bani publici, inclusiv de la UE, e foarte delicat. Duhovnicul mi-a zis ca asta e pretul platit pentru ca ne-au dat voie de Pasti
    Poate ati vazut panourile publicitare de mall cu CTP care spune „Patriarhul sa iasa sa spuna ca s-a vaccinat, macar atat”

    Apreciat de 1 persoană

  19. walahia said, on mai 2, 2021 at 11:57 pm

    nu era nevoie de aluziile Patriarhului, majoritatea crestinilor din biserica speriati de covid s-au vaccinat deja cu cel putin o injectie.

    Apreciază

  20. soldatsoldatsoldat said, on mai 3, 2021 at 9:55 pm

    Dicloroizocianurat de sodiu.

    Cel mai intens uzat BIOCID în momentul de față.
    Piețe ,mai ales piețe de materie organică în descompunere (practic orice produs natural scos din învelișul său protector,carne etc.)
    Școli , da da da în fiecare zi ba chiar de mai multe ori.
    Spitale într-un mod extrem de intens
    Autobuze
    Se baga în erbicide fungicide insecticide
    Se bagă fiți atenți în fântâni!
    De faptul toate administrațiile de ape de rețea folosesc in mod constant această substanță pentru tratarea apei. Ei spun că după 24 de ore se inactivează dar cine are cap și știe chimie știe că nimic niciodată nu se pierde și dispare ci totul se transforma.
    Intoxicarea cu acest izocianurat de clor sub formă de sodiu, adică sare, ei dragilor intoxicarea duce prima mana la
    RADS
    Respiratory acute dysfunction syndrome.
    In contract cu acizi aceste izocianurat degajă un gaz foarte toxic.
    Cei ce mor însă mor prin intermediul unui blocaj cardio vascular prin insuficiență respiratorie și stop cardiac ce se numește tromboză.
    Pentru cei ce nu știu
    Nu inimă pompează sângele ci sângele pompează inima ,asemenea unei Ram pump.
    De fapt tromboza apare ca o efectie a unei afectii
    Ce noi o numim infecție practic care înseamnă ceva ce are loc sau acțiune înăuntru.
    Mă întreb despre acest BIOCID extraordinar de potent, care se da și prin scări de bloc grădinițe pe străzi noaptea, de 100 de ori mai potent decât precursorul lui care nu conținea izocianuri (radicali liberi ai cianurilor) , mă întreb și pe mine și pe voi acum fiind în fața noastră faptul, de ce ne temem așa de mult despre o structură moleculara care nu a fost și nici nu va fi vreodată izolata chipurile trecută peste tot cu certificarea unui BIOCID, și de ce nu ne temem de cu adevărat un BIOCID care este împrăștiat peste tot chipurile inofensiv dar care odată ce ajunge în metabolism dezintegrează ADN ul de aici reiese și tromboza.
    Adică să ne protejăm de un virus care nu are nici o dovadă de existență științifică ne spălăm cu izocianuri otrăvitoare și letale?
    Un ultim fact.
    Aceste tablete de dicloroizocianurat de sodiu sunt vândute chiar și pentru dezinfecția biberoanelor și a tzatzicilor de cauciuc din vârf.
    Va rog chiar, căutați de vă interesați la APE cereți raportul de dezinfecție cantitativ temporal.
    La mine în sat i-am prins că bagă PURSEPT
    In spitale peste TOT se baga BICLOSOL
    E și logic și merge cu un proverb
    Dacă vreți să ascunzi un lucru de ceilalți cel mai bun loc este chiar înaintea ochilor lor.

    Hristos a Înviat!
    „Caută, și vei afla!”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.