SACCSIV – blog ortodox

Foto: Raluca Turcan fara masca

Posted in Coronavirus, FOTO, masca de protectie by saccsiv on martie 31, 2021

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • Apel catre medici said, on aprilie 1, 2021 at 11:38 am

      Apel,
      Catre medicii de buna credinta si inca nespalatii pe creier:

      Data fiind situatia ca mastile ce le poarta populatia si betisoarele folosite la testele anticovid contin paraziti ce apoi este aspirat in plamani sau mai grav sunt implantati in bariera hemato-encefalica, va rugam sa faceti cu maxima rapiditate o analiza a acestui parazit, sa se determine cu exactitate ce tip de parazit este, ce efect produce asupra corpului uman si ce medicament ar trebui sa fie administrat celor ce au intrat in contact cu teste pcr sau cu o astfel de masca infectata.</b

      Apreciază

  1. Radu Humor said, on martie 31, 2021 at 11:16 pm

    Jurnalistul Marius Tucă a lansat un atac la adresa celor care critică în termeni duri protestele care au loc zilele acestea în marile orașe ale României.

    Redăm postarea lui Marius Tucă

    De la tinerii frumoși și liberi la tinerii urâți și închiși

    La începutul anului 2017 cei care protestau în România erau tinerii frumoși și liberi. Cei care protestează astăzi, în 2021, sunt tinerii urâți și închiși. Sau vor fi închiși. Deocamdată sunt liberi. Cei care protestau în 2017 erau inteligenți, cultivați, olimpici la matematică și bogați. Cei care protestează astăzi sunt analfabeți funcțional și săraci. Asta auzim în fiecare zi de când au început protestele împotriva restricțiilor, în fapt împotriva regimului Iohannis, asta ne spun politicienii care în 2017 țopăiau în Piața Victoriei, asta ne spun ziariștii care transmiteau entuziasmați din mijlocul licuricilor.

    Ziariști care și atunci și acum, de fapt aproape dintotdeauna din 2005 încoace s-au aflat în solda serviciilor secrete, a Parchetelor, a SPP-ului și în solda partidelor. Cei mai mulți dintre ei plătiți cu bani cash sau cumpărați cu o friptură, ZIARIȘTI SECURIȘTI.

    O întreagă divizie de presă, vorba lui Ion Cristoiu, a înfierat din prima secundă demonstrațiile fără să fi auzit măcar care sunt doleanțele, care sunt cererile celor care au ieșit în stradă în toată România. Ordinul pe unitate a fost simplu, clar, ferm: atacați demonstrațiile, atacați-i pe cei care demonstrează, ei nu sunt tinerii și frumoși și liberi, ei sunt, așa cum spuneam mai sus, tinerii urâți și închiși. Ziariștii securiști care invocau în 2017 libertatea de expresie, dreptul la manifestații, toate fără autorizații legale, atacă acum legalitatea demonstrațiilor. Și o fac asta pe site-uri cumpărate de securiști, cumpărate de noua securitate, o fac acum angajați ai trusturilor aflate sub comanda și la dispoziția securiștilor.

    Ziariștii securiști nu sunt plătiți și cumpărați cu ziua, așa cum sunt muncitorii români care culeg sparanghelul din Germania, ei sunt cumpărați și plătiți pentru totdeauna. Am putea vorbi despre dubla măsură, despre o dublă măsură atunci când comparăm demonstrațiile din 2017 cu cele din 2021. Dar nu e vorba despre asta. E vorba despre altceva, strigător la cer: sfânta nerușinare cu care politruci, miniștri, ziariști securiști, influenceri, blogări, uitați-vă la dobitocul de Mândruță, el e cel mai bun exemplu în sensul ăsta, e vorba, spuneam despre sfânta nerușinare cu care ne mint și ne prostesc toți aceștia în față.

    E ca o flegmă, e de fapt o flegmă pe care ne-o scuipă sistematic de ani de zile în față ca și când acesta ar fi un drept al lor, și o obligație a noastră de a o primi. Haideți sictir! S-a terminat de mult cu vrăjeala asta stricată, de doi bani, de când invocați la nesfârșit democrația și statul de drept, cu care voi v-ați șters la cur ani de-a rândul, nefiind nimic altceva decât niște servitori odioși ai securiștilor, ai noii securități care a încălecat și conduce de mult România. Tinerii frumoși și liberi din 2017 erau mii, zeci de mii, milioane, iar tinerii urâți și închiși, săraci și analfabeți funcționali care protestează astăzi sunt 536 la București, 249 la Brăila, 128 la Cluj, 97 la Sibiu ș.a.m.d.

    Jandarmii de atunci, cei care erau prezenți la demonstrațiile din 2017, nu au mișcat nici măcar un deget împotriva demonstranților, nu i-au atins nici măcar cu o floare până pe 10 august 2018, când s-au văzut atacați și au ripostat. Jandarmii de atunci, așa buni cum erau, erau răi. Jandarmii de acum sunt de la început răi, dar, de fapt, așa trebuie să fie și acum sunt buni.

    Noi purtăm masca, politicienii nu poartă masca
    Noi purtăm masca, politicienii nu poartă masca. Noi mâncăm pe terasă la zero grade Celsius, ei mănâncă înăuntru, noi păstrăm distanța, ei nu păstrează distanța.

    Plăcuța suedeză era atunci o filozofie, nu o mu… Cum e să fii acum de partea cealaltă a plăcuței suedeze, cum e să fii de partea cealaltă a mu…? E bine? E filozofic? Nu-i așa? Mă rog, tineri frumoși și liberi din 2017 erau înțesați de filozofi, actori și artiști independenți. Astăzi nu a ieșit niciunul.

    La demonstrațiile de acum nu am văzut niciunul. Ei sunt dispuși să stea în casă și să nu crâcneasă în fața noii puteri de azi, mai bine își uită meseria și mor de foame decât să protesteze împotriva lui Iohannis, Cîțu, Orban, Bode, Vlad Voiculescu. Cât despre Raed Arafat, pentru ei atunci era un criminal, astăzi e un erou. Dublă măsură? Nu, aceeași flegmă aruncată cu nerușinare pe obrazul unei națiuni întregi.

    Toate aceste exemple ne arată că tinerii frumoși și liberi care demonstrează acum nu mai sunt tineri frumoși și liberi pentru că nu mai sunt ”ai noștri”, nu mai țin ”cu noi”, nu mai sunt ”cu noi” și, firește, cine e împotriva noastră nu e ”cu noi”. Proștii și dobitocii tineri, frumoși și liberi, șterși pe creier nu s-au prins că, tinerii frumoși și liberi de astăzi, pentru că sunt de-adevăratelea tineri și frumoși, demonstrează după ora închiderii ca să se poată plimba în voie, să nu mai stea închiși în casă, se plimbă ca să fie liberi. În România, Revoluția continuă!

    P.S. De ce demonstrează ei fără mască? Pentru că și-au făcut teste antigen luând exemplul Ralucăi Turcanu. Drepturile și libertățile individuale nu pot fi restrânse niciodată nici măcar în vremea pandemiei.

    Apreciază

    • K said, on aprilie 1, 2021 at 12:33 pm

      Poate ar trebui sa ridice macar un semn de intrebare „marturisirea” individului care a recunoscut ca el este ofiter SRI… trimis sa se joace de-a reporterul dar ca sa execute operatiuni psihologice (manipularea maselor, ceea ce fac oricum toti, la comanda).

      Apreciază

  2. Alex said, on aprilie 1, 2021 at 12:49 am

    A raspuns pe fb ca s a auto denuntat la politie si a platit amenda deci e totul ok atata timp cat esti bogat si iti permiti sa platesti amenzi.

    Apreciază

  3. gabimdi said, on aprilie 1, 2021 at 9:13 am

    Individa asta are un nume predestinat: Țurcan…. imi aminteste de cel mai feroce torționar de la Pitești….

    Apreciază

  4. sky said, on aprilie 1, 2021 at 10:08 am

    Nu numai fara masca dar si in bena unei masini, ceea ce este ilegal. Dar…. pentru ei nu se pune.

    Apreciază

  5. Serban said, on aprilie 1, 2021 at 11:29 am

    Saccsiv, banuiesc ca ai vazut deja: https://www.activenews.ro/stiri/Lamuriri-de-la-Manastirea-Petru-Voda-privind-noua-profetie-a-Parintelui-Justin-Parvu.-Cuvantul-Parintelui-Justin-a-fost-Opriti-masinaria-actelor-electronice-Nu-amanati-Faceti-acum-ce-se-mai-poate-caci-peste-trei-luni-va-fi-prea-tarziu-165997

    Cand am citit articolul asta, am crezut ca se refera la noile buletine biometrice anuntate de autoritati. Dar stiam ca undeva in luna august vor incepe sa le inlocuiasca. Dar astazi citesc asta: https://www.activenews.ro/stiri/UE-va-introduce-pasapoartele-digitale-de-vaccinare-pe-15-iunie-anunta-comisarul-european-Thierry-Breton-166029
    Fix peste 3 luni.

    Ce putem face? Ce se mai poate face? Ce nu trebuie sa amanam?

    Apreciază

    • abc said, on aprilie 1, 2021 at 12:30 pm

      1. Sa nu faci vaccinul, fiindca automat primesti cod QR, adica pasaport digital de vaccinare si implicit tu vei fi dintre cei ce vor putea vinde sau cumpara.
      2. Sa te pregatesti in astea 3 luni cum poti tu mai bine, o casuta, un pamant, etc.

      Banui ca asta inseamna.

      Apreciază

    • Eli said, on aprilie 1, 2021 at 12:56 pm

      @Serban: dacā azi ai citit stirea, de pe 01 aprilie pánā pe 15 iunie sunt exact 2 luni si 1/2. 😇
      Deci, profetia se refera la cu totul altceva…
      Poate: …(mi-e frica de ce ar putea urma…)

      Desigur, cine vrea si cine poate, îsi poate preschimba buletinele/ prelungi valabilitatea (cât vor muschii celor cu ochi albastri de la ev.populatiei) , sa incerce sa evite actele biometrice care vor fi obligatorii pentru toatāvpopulatia ce foloseste buletin/ carte de id. (pentru scoalā, liceu, facultate, loc de munca, permis auto, obtinere pasaport, bancå inchiriere locuinta pt studii/ servici inbalt oras, casatorie, certificat nastere copil, certif.deces pt.membru familie, spital, farmacii/ retete compensate, medic de familie, etc), incepánd cu 01 aug.2021.

      Este oare o solutie in fata tåvālugului anticristic ?!!

      DOAMNE AJUTĀ!

      Apreciază

      • Serban said, on aprilie 1, 2021 at 2:13 pm

        Asa este, azi 1 aprilie am citit stirea, si mai sunt doar 2 luni 1/2, dar momentan „pasaportul” (sau adeverinta) de vaccinare electronica e cel mai bun candidat la profetia facuta de Pr Justin Parvu referitor la masinaria actelor electronice.

        Apreciază

      • Mihai T said, on aprilie 1, 2021 at 2:59 pm

        ”Desigur, cine vrea si cine poate, îsi poate preschimba buletinele/ prelungi valabilitatea (cât vor muschii celor cu ochi albastri de la ev.populatiei)”
        Păi deja în 2019 unii avertizau că la oficiile de documente te marchează cu semnul fiarei pe frunte, când îți face ”poza”. Ești în pericol mare dacă mergi să-ți preschimbi actul.

        Apreciază

    • Mihai T said, on aprilie 1, 2021 at 1:09 pm

      Probabil se referea să încercăm să informăm pe oameni, să ne întărim duhovnicește, să ne decuplăm de la sistem și să ne pregătim să ieșim fizic din orașe. Sau poate s-a referit și la demersuri pe cale legală.

      Apreciază

      • Mihai T said, on aprilie 1, 2021 at 3:02 pm

        Desigur, nu trebuie să acceptăm vaccinul, testul, termoscanarea și masca.

        Apreciază

  6. stef said, on aprilie 1, 2021 at 12:37 pm

    Londra, 28 Martie, nici o masca pe strada sau… poarta cine vrea! UNDE E TULPINA?

    Apreciază

  7. c. ovidiu said, on aprilie 1, 2021 at 12:39 pm

    Referitor la postare: inca o data se dovedeste ca ADEVARATUL VIRUS ARE GIROFARURI (de militie sau jandarmerie)!! E LIMPEDE?! Adica: c0vid este gripa, dar problema nu este gripa ci masurile aberante luate INTENTIONAT de autoritati sub pretextul „combaterii bolii”. Fara aceste masuri gripa covid s-ar fi stins demult de la sine! (si poate s-a si stins dar cifrele zilnice sunt introduse din butoane, artificial) Sub pretextul combaterii gripei se instaleaza sub ochii nostrii DICTATURA: noua dictatura/dezordine mondiala!! „order out of chaos”, ordine din haos –> intai se creaza haosul, intentionat si deliberat!!
    S-a mai spus aici pe blog: daca era atat de grav cum se spune covidul, atunci politicienii s-ar fi „blindat” primii, ar fi purtat masti, ar fi tremurat sub paturi de frica, ar fi stat acasa!! Dar ei se scuza public ca au incalcat niste restrictii, platesc amenzi etc. Nu e clar ca totul este o mare mascarada?!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.