SACCSIV – blog ortodox

Austria începe testarea în masă a populaţiei

Posted in VIENA, virus by Vali on noiembrie 16, 2020

Sursa: https://blacknews.ro/austria-incepe-testarea-in-masa-a-populatiei/

Austria va desfăşura o campanie de testare pe scară largă pentru COVID-19 după încheierea perioadei de carantină ce va începe marţi şi va dura până pe 6 decembrie inclusiv, a declarat cancelarul Sebastian Kurz duminică, potrivit agerpres.

Referindu-se la testele pe scară largă efectuate în Slovacia vecină, Kurz a declarat pentru postul public de radio ORF: „Am decis aici în Austria (…) să urmăm aceeaşi cale”.

Guvernul va oferi săptămâna viitoare mai multe detalii cu privire la acest proiect, care va fi „o provocare logistică”, potrivit cancelarului.

Kurz a fost criticat pentru întârzierea acţiunilor mai radicale în această toamnă, când epidemia a început să se extindă din nou. Izolarea parţială a fost instituită acum două săptămâni, dar nu a reuşit să încetinească propagarea virusului.

Peste 4.000 de persoane sunt în prezent internate în Austria pentru complicaţii din cauza COVID-19, dintre care aproximativ 560 în terapie intensivă, aproape de nivelul maxim pe care şi-l poate permite sistemul de sănătate. În total, 1.829 de oameni au murit în această ţară din cauza infecţiei, potrivit bilanţului oficial.

Austria are o populaţie de 8,9 milioane de locuitori.

Slovacia a efectuat teste rapide pe aproximativ 3,6 milioane din 5,5 milioane de locuitori (cu vârste între 10 şi 65 de ani) în ultimul weekend din octombrie şi pe primul noiembrie. Aceste teste au descoperit zeci de mii de asimptomatici, dar pozitivi la coronavirus, care au fost apoi izolaţi.

 

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Biserica din Filadelfia said, on noiembrie 16, 2020 at 12:08 pm

    muncitorii nelegiuiri si-au pierdut rabdarea

    Apreciat de 1 persoană

  2. abc said, on noiembrie 16, 2020 at 12:40 pm

    @Tudor
    …………
    Legat de injectare: a făcut Dumnezeu omul defect de s-au găsit unii să-l repare, să-i dea imunitate?

    Nu Dumnezeu nu ne-a facut defecti, dar precum zicea parintele Arsenie Boca, pacatele omului vin si aduc modificare ADN-ului uman si in felul acesta omul va trensmite copiilor un ADN degradat iar prin aceasta urmasii au diferite dispozitii la boli, dar aceste boli sunt spre „binele” inaintasilor, a celor trecuti la cele vesnice fiindca doar asa, prin bolile urmasilor Dumnezeu ii scoate din iad pe cei ce au facut pacatele si au trecut la cele vesnice cu ele.
    Da interesant acest lucru.
    Acum insa prin aceste vaccinuri ce modifica intru-catva ADN-ul uman, s-ar putea ca, culmea sa se-nplineasca cuvintele ca öamenii sa caute moartea si „moartea sa fuga de ei”. Ce inseamna asta ?
    Inseamna ca acest vaccin te poate face imun la orice boala astfel incat pacatele stramosesti sa nu te mai poata afecta si cei inaintasi ai tai ce asteapta o scapare din iad sa ramana acolo pe veci iar cei de aici sa faca la pacate cu duiumul fara teama de boli.

    Apreciat de 4 persoane

    • VioletaB said, on noiembrie 16, 2020 at 2:47 pm

      @abc inselatul Boca la care te închini doar a furat idei de la sfinții adevărați și le-a prezentat că fiind ale sale, pentru naivii creduli că ține, amestecandu-le cu otrava dracismelor ieșite din mintea lui… Cum am citit pe la început în cartea lui „Cărarea împărăției” , acum multi ani: daca o femeie se lipsește de un ingredient special din sperma bărbatului pentru timp prea îndelungat înnebunește. Adica săracele calugarite…. înnebuniseră de mult de la viață în curățenie trupească, conform spuselor lui?? Atâta putea să scrie inselatul Boca, mare amator de vrăjitorie, hipnoza și erezii new age. Ei ce să vezi, până la Boca sfinții părinți nu vorbeau de slăbănogirea neamului prin păcatele înaintașilor …. Ce va mai place sa îi găsiți minuni și profetii acestui înșelat !

      Apreciat de 1 persoană

      • VioletaB said, on noiembrie 16, 2020 at 2:48 pm

        @saccsiv te rog corecteaza la comentariul meu anterior: naivii, nu naibii

        Apreciază

      • abc said, on noiembrie 16, 2020 at 4:18 pm

        Spune tu ce lucruri neadevarate am spus eu pana acum.
        Comentez de anii buni pe aici, arata-mi unul dintre comentarii in care am spus eu prosti.

        Apreciază

      • VioletaB said, on noiembrie 16, 2020 at 5:46 pm

        @abc vorbesc la subiect de comentariul făcut aici la postare, cea cu ADN-ul și păcatele. De parcă ar fi descoperit pseudo-doctorul Boca acest lucru … Slăbănogirea unui neam (sau a unui popor întreg) sau a urmașilor din cauza păcatelor grele ale părinților și ale strămoșilor nu este o noutate, ci se regăsește și în Sfânta Evanghelie.

        Apreciază

      • Aurora said, on noiembrie 17, 2020 at 1:28 am

        N-am auzit niciun sfant sa vorbeasca de sperma. Scarbos ! Mi se pare deplasat pt. un ieromonah. Chestiile astea despre impreunare le vorbesti cu un medic in caz de infertilitte sau alte probleme din sfera intima, dar nu le pui in „Cararea Imparatiei”. Pacat ca fanii nu-si dau seama de inselarile lui guru.

        Apreciază

      • GABI said, on noiembrie 17, 2020 at 6:29 pm

        @VioletaB
        te poticnesti in litera si nu ai cum sa intelegi corect pt ca iti lipsesc mult din cele ale Duhului, iarta-ma,…
        Parintele Arsenie a spus clar – FEMEIE,! Tu confunzi cele ale TRUPULUI (fiziologice) cu cele ale DUHULUI..(harului) punand semnul egal intre ele, desi este o diferenta de la pamant la cer pe care nu ai cum s-o cunosti decat experimentandu-o personal. … Parintele Sofrnie Saharov spunea :
        „…Cine poate sa-L asculte pe Hristos sau, si mai mult, sa-L urmeze? Ceea ce monahilor li s-a dat prin plans in zeci de ani, oamenii contemporani cred ca pot primi intr-o scurta perioada, sau, cateodata, in cateva ore de placuta discutie “teologica”. Cuvintele lui Hristos, fiecare cuvant al Lui a venit in lumea aceasta de Sus; el (cuvantul) apartine de sfera altor dimensiuni si se insuseste nu altfel decat pe calea unei rugaciuni indelungate si cu PLANGERE MULTA (adica cu multa, multa durere). Fara aceasta conditie el (cuvantul) va ramane pentru totdeauna neinteles omului, oricat ar fi de bine instruit, chiar si teologic. (….) Cand traiesti sub greutatea neintelesului, atunci te sufoci. Da, noi, oamenii, toti, ne zdrobim, in mod inevitabil, cand incercam cu toate fortele sa intelegem cuvantul lui Hristos. Insusi Domnul a spus: “Cine va cadea pe piatra aceasta se va sfarama, iar pe cine va cadea, il va spulbera“ inchei citatul.
        Si intre oamenii duhovnicesti exista TREPTE de intelegere…..Iar noua, celor mai mici, care n-am ajuns nici la cele mai elementare trepte de intelegere pe acest plan, ne e mai bine,sa lasam pe Domnul sa judece pe cei care au suferit, cu adevarat, pentru El, indiferent de cum le va fi fost, in final, sfarsitul.

        Apreciat de 1 persoană

      • VioletaB said, on noiembrie 17, 2020 at 7:18 pm

        @GABI alt apărător al inselatului Boca…

        Citiți, oameni buni, și lăsați evlavia la un înșelat mândru care s-a pictat pe sine în locul sfinților și în locul lui Hristos în hulele de picturi de la Drăgănescu.

        https://888adevarul8despre8arsenieboca8.wordpress.com/

        Apreciază

    • ovidiu said, on noiembrie 17, 2020 at 3:07 am

      @abc
      Esti in erezie,ptr.ca adn-ul se refera la trup care e trecator,asupra caruia se poate interveni ori de ori se doreste, nici decum la suflet care e nemuritor,si care prin sfanta taina a spovedaniei si pocainta se poate mantui !Boca e eretic cu acte in regula!!!ovidiu

      Apreciază

  3. Mihai T said, on noiembrie 16, 2020 at 1:40 pm

    Alexandru Rafila: Cu siguranță vaccinul covid nu va fi obligatoriu în România

    https://economica.net/rafila-vaccinarea-anti-covid-nu-va-fi-obligatorie-nici-pentru-copii-nici-pentru-adulti_192601.html

    Apreciat de 2 persoane

  4. Mihai T said, on noiembrie 16, 2020 at 1:47 pm

    Filmare din China, martie 2020. Oficialii chinezi vizitează un oraș aflat în carantină, iar oamenii strigă din apartamente că pandemia e falsă. Martie 2020 pare anacronic acum, dar nu se știe …

    Apreciază

  5. M. Uriel said, on noiembrie 16, 2020 at 2:50 pm

    Uitati ce lumea vorbeste despre noul vaccin de la Pfizer (fotofrafia de mai jos de pe tweeter)

    https://pbs.twimg.com/media/Em3qh-0WMAEl-t3?format=jpg&name=medium

    Apreciază

  6. mario said, on noiembrie 16, 2020 at 3:04 pm

    Narațiunea vaccinării rapide in masă a populației:
    Pentru mine si vizitatorii acestui blog este clar că acest vaccin trebuie evitat cu orice preț, din păcate asta nu e valabil si pentru cei ce încă mai au incredere in „intelepții” acestui veac.

    Celor dintre voi care încă nu sunt convinși de răutatea acestui vaccin și cred că îi vor lăsa pe alții să fie cobai înainte de a se vaccina ei înșiși, lăsați-mă să vă zic acest lucru: veți merge cot la cot cu cobaii să o faceți.

    De ce? Datorită narațiunii și consecințelor expuse pentru dvs. de „conducatorii acestei lumi”.

    Narațiunea pe care va v-or prezenta pentru a va vaccina cu toți deodata va fi:

    1. Necesitatea livrarii cu succes:

    -1.1: Vaccinul trebuie păstrat la temperaturi obligatorii și nesustenabile pentru o perioadă lungă de timp. Aceasta înseamnă ca centrul de vaccinare local, corturile de campanie sau alte centre unde se vor administra vaccinurile vor prevedea probabil că, dacă doriți vaccinul, veți avea doar o fereastră intre o săptămână si o lună pentru a-l primi. Pur și simplu este prea scump pentru ei să păstreze vaccinurile la temperatura de -80 de grade, asa cum s-a stipulat, precum și să continue să angajeze oameni, medici si armata pentru a face injecții oprindu-i din activitatea lor normală.

    -1.2: Armata va fi responsabilă de logistica livrării vaccinurilor. Se va susține că este prea scump să mențina armata mobilizata așteptând ca pana si negationistii si scepticii în cele din urmă sa se vaccineze.

    2: Consecințele așteptării sau refuzul:

    -2.1: Frica provocată de creșterea numărului de cazuri și decese, chiar (sau mai ales) în rândul celor care au numit-o o farsă, îi va speria pe mulți incat să vrea sa primească vaccinul cât mai curând posibil. Cuplați asta cu propaganda politica, atat partidele de guvernamant cat si cele din opozitie dar și de la oamenii de știință plus mass media pentru a face vaccinul și veți vedea că majoritatea oamenilor se grăbesc să-l faca – chiar și mulți dintre cei care au sustinut sus si tare timp de aproape un an că nu il vor lua.

    -2.2: Angajatorii și corporatiile (private si de stat) vor necesita vaccinare. Guvernul și consiliile locale probabil nu vă vor obliga să luați vaccinul insa va ramane potențialul pentru procese. Multe companii vă vor refuza dacă nu puteți dovedi vaccinarea, deoarece sunteți „o amenințare” (chiar dacă cei vaccinați ar trebui să fie în siguranță față de dvs., deoarece au fost vaccinați). Angajatorii ar fi la o amenințare și mai mare de a fi dați în judecată dacă un angajat nu ar fi vaccinat. Dacă un client „s-a îmbolnăvit” de la un angajat, firma ar putea fi inchisa cu ușurință. Angajatorii vor solicita, de asemenea, vaccinul pentru angajații lor – chiar și pentru cei care lucrează de la distanță – deoarece un angajat care este bolnav săptămâni sau zile afectează profitul lor.

    -2.3 Vei fi demonizat de comunitatea ta dacă nu te vaccinezi sau daca cineva se îmbolnăvește. Explicația va fi probabil că un procent dintre cei vaccinați nu sunt total siguri – eficacitatea vaccinului nu este 100% – și există șansa ca „virusul” să poată muta la persoanele nevaccinate. Oamenii de știință din mass-media pot spune, de asemenea, că încărcătura virală a persoanelor nevaccinate poate crește atât de mult încât contactul cu aceștia ar putea învinge sistemul imunitar al unei persoane vaccinate. Deci, dacă nu vă vaccinați, vecinii voștri sterși pe creieri, frustrați si plini de frică vă vor urî.

    –2.3.1: Comunitatea și mass-media dvs. vă vor ridiculiza pentru că „nu credeți știința”.

    –2.3.2: Oamenii tind să aibă dispreț față de persoanele care nu fac aceleași alegeri pe care le-au făcut, crezând că cei care fac alegeri diferite le râd în față.

    –2.3.3: Deosebit de rău pentru creștini, va fi faptul că mulți creștini cred din motive întemeiate că vaccinul va fi semnul fiarei, un instrument de depopulare sau doar un instrument pentru a introduce noul guvern mondial.

    –- 2.3.3.1: Mesajul potrivit căruia vaccinul ar putea fi semnul fiarei, în mod biblic, merge împreună cu blestemul condamnării pentru cei care îl primesc, aceștia ne mai putând fi salvați. Oamenii nu vor înțelege de ce cineva ar spune vreodată așa ceva despre ei pentru că au făcut pur și simplu ceea ce li s-a spus ca să fie sănătoși și în siguranță. Majoritatea oamenilor nu înțeleg prea multe din Biblie – chiar și mulți dintre cei care se numesc creștini. Mulți sau poate chiar cei mai mulți dintre ei vor lua vaccinul și îi vor respinge pe ceilalți creștini care avertizează că vaccinul ar putea fi semnul fiarei.

    –- 2.3.3.2: Mesajul potrivit căruia vaccinul ar putea fi un instrument de depopulare va fi primit în același mod în care le-ai spune oamenilor că tocmai și-au injectat o bombă cu ceas în venele lor sau că s-au sterilizat singuri. Nu vă așteptați la mai mult decât de a fi ridiculizați și urâți.

    –- 2.3.3.3: Mesajul conform căruia vaccinul va ajuta la trecerea la un guvern unic mondial, prin instituirea de noi reguli privind călătoriile și comerțul, este într-adevăr doar o mare preocupare pentru creștini. Majoritatea liberalilor și a celor de stânga VOR un guvern unic. Majoritatea conservatorilor necreștini nu vor vedea care este marea problemă deoarece nu au fost învățați să se gândească la implicații. Creștinii care avertizează lumea despre acest lucru vor fi ca o voce în sălbăticie și vor deveni probabil voci în sălbăticia literală, deoarece își pierd slujbele, casele și prietenii din cauza nerespectării vaccinului și nu au unde să meargă decât în ​​afara societății.

    Apreciază

    • nored said, on noiembrie 16, 2020 at 3:26 pm

      Austria mai bine ar asigura siguranta oamenilor. Vezi ultimele atentate.

      Apreciază

    • mario said, on noiembrie 16, 2020 at 3:58 pm

      Erata: la pct 2.3 randul 2: „…exista sansa sa virusul sa poata suferi mutatii…”

      Apreciază

    • Mihaela Tudor said, on noiembrie 16, 2020 at 9:19 pm

      Daca tu esti vaccinat iar vaccinul te-a imunizat, atunci ce te f*te grija de altul?
      Care-i problema atunci?

      De ce atata insistenta cu VACCINAREA IN MASA?

      Ce-i oare cu aceasta obsesie cu Agenda 2030?

      Deci ne-au spus-o in fatza, exact cum zicea de atatea ori Davi Icke in interviurile cu Brian Rose.

      A spus-o si Aaron Russo in interviul despre Nick Rockefeller.

      Au latrat de-a lungul timpului – zeci de ani – „conspirationistii”.

      Acum cine mai vorbeste de ‘teoria conspiratiei’ ori e platit s-o faca ori e CRETIN CU DIPLOMA.
      Despre ce se vorbea acum mult timp in acea ‘teorie’, acum e REALITATE, REALITATEA = GLOBALIZAREA.
      Deci teoria a fost demonstrata cu succes si a fost ADEVARATA.

      Apreciază

  7. M. Uriel said, on noiembrie 16, 2020 at 3:18 pm

    Cica au deja un alt vaccin, mai potent, de la Moderna

    Moderna: Covid-19 vaccine has efficacy rate of 94.5%

    Apreciază

    • Elena din Troia said, on noiembrie 16, 2020 at 6:24 pm

      Vaccinul de la Moderna pare a fi „castigator”, temperaturile de transport + stocare sunt mult mai usor de atins tehnic, la costuri suportabile (-75 grade la Pfizer versus – 20 de grade Celsius la Moderna ), plus eficienta mai maricica la Moderna (94,5%) vs Pfizer (90%). Cine poate valida insa aceste procente, privind eficienta ?

      Nu stiu daca batalia se da pentru care vaccin este mai „bun”, pentru ca ambele sunt realizate pe baza modificarii ARN-ului din celula umana. Mai degraba cred ca-i intereseaza „pasaportul de imunizare”, ca sa il ai la purtator si sa te identifice sistemul la orice intrare, oriunde, plus in orice fel de tranzactie viitoare, bazata pe „semn”.

      Om vedea.

      Interesant si acest articol: https://evz.ro/marea-resetare-si-batalia-pentru-adevar-cand-cnn-ne-face-morala.html

      @Tudor
      …………
      „”Legat de injectare: a făcut Dumnezeu omul defect de s-au găsit unii să-l repare, să-i dea imunitate?””

      Omul a fost creat perfect in gradina Edenului.
      Cand protoparintii nostri au decis sa se desparta de Natura Divina (Duhul Sfant locuind in templul trupurilor lor), boala a patruns in creatie (la oameni, la animale, la plante, etc.). Pentru ca Duhul Sfant nu a mai locuit in trupurile lui Adam Si Eva, a inceput ca „boala” sa isi faca loc, incetul cu incetul, fiecare „pacat” savarsit amplificand neputinta fizica/psihica. Aceasta neputinta s-a transmis genetic, catre fiecare generatie si fiecare generatie a amplificat aceste neputinte/defecte fizice, prin propriile „pacate”. Noi acum, cei de pe urma, suntem defecti rau de tot…

      Sistemul nostru imunitar are doua componente: una genetica (ereditara – transmisa/mostenita de la parintii nostri samd – te nasti cu ea, nu o poti modifica cu niciun chip) si una „adaptiva” (adica „invata+memoreaza” pe timpul vietii, sa lupte cu agentii patogeni, virusi/bacterii/etc.).

      Pana acum, vaccinurile produse se adresau sistemului imunitar „adaptiv”, care „invata” sa lupte cu diverse boli via agentilor patogeni „slabiti” introdusi in corp, prin vaccinuri. Astfel, corpul invata sa lupte singur impotriva acelor agenti patogeni si isi intarea singur aceasta componenta „adaptiva”.

      Acum, cu vaccinurile care modifica ARN-ul (mRNA), ei vor sa opereze asupra sistemului imunitar genetic (ereditar) si sa il „imbunatateasca”. Lupta asta, a pomului cunostintei binelui si raului, este degeaba si omenirea o practica de aproape 6.000 de ani fara folos.

      Problema nu este ca „omul este defect” si trebuie „imbunatatit” (vezi Transumanism, Humanity+, etc), problema nu este carnea lui (adica hard-ul, in limbaj informatic), problema este softul. Noi suntem acum controlati, in madularele noastre, de „Legea pacatului si a Mortii” (un „soft” piratat, acelasi pe care il are si Satana + ingerii lui cazuti), insa avem nevoie disperata de „Legea Duhului de viaţă” care era in Hristos Iisus.

      Pana cand in trupurile noastre (hardul) nu se instaleaza softul corect (Duhul Sfant), aceasta „masinarie=fiinta umana” nu va functiona corect (in deplina sanatate fizica/mintala, fara boli si moarte) si nici in neprihanire.

      Toate eforturile noastre sunt goana dupa vant, daca nu se va realiza „Hristos in noi, nadejdea Slavei”…iar aceasta este lucrarea exlusiva a Duhului Sfant, cand noi vom intelege ce trebuie „instalat” si cand noi vom da in sfarsit comanda „accept”.

      Apreciază

      • 7530 de ani de la Adam said, on noiembrie 16, 2020 at 10:06 pm

        Noi crestinii ortodoxi stim ca Adam a fost izgonit din Rai acum 7520 de ani.
        La tine de au rezultat 6.000 de ani ?

        Apreciază

      • Aurora said, on noiembrie 17, 2020 at 1:35 am

        De ce ti-ai ales asa un nume rasunator ? Cum ar fi ca eu sa ma semnez Venus din Milo ? Sau Pico della Mirandola ?

        Apreciază

  8. a vaccina, vaccinare said, on noiembrie 16, 2020 at 5:34 pm

    Cel puțin până acum se spunea că un vaccin trebuie testat pe o perioadă de 2, 3 sau 4 ani, întâi pe animale, apoi, în funcție de rezultate obținute, pe pe grupuri restrânse de oameni, înainte de a fi lansat pe piață în serie. Se pare că 1. ori vaccinul e pregătit de multă vreme așa cum erau pregătite și kiturile de testare covid-19 încă din 2017 și 2018 !???!!!, 2. fie că populația va fi pe post de cobai pe care vor testa ei vaccinul. Oricum, se pare că medicii din întreaga lume n-au aflat încă faptul că inventatorul testului PCR, Kary Mullis, în baza căruia se face testarea virusului covid-19, a spus că acest test nu este făcut pentru diagnosticarea virusurilor. Adică aproape toți medicii din lume îl ignoră pur și simplu pe inventatorul testului. Extraordinar, nu-i așa? Și dacă testul nu diagnostichează virusul covid-19, atunci pentru ce se face vaccinarea? Penru virusul covid-19 care nu poate fi diagnosticat?

    Apreciază

  9. dante said, on noiembrie 16, 2020 at 5:57 pm

    Si daca Austria va testa in masa populatia ce va rezolva cu asta? Va lua act la momentul Delta T ca un numar de oameni sint pozitivi iar altii sint negativi, dar asta e valabil doar in acel moment, pentru ca daca exista virusul nastrusnic acesta de a doua zi de dupa testare va face ce stie el cel mai bine, si anume sa se multiplice la alti oameni. Totul este o lupta cu morile de vint, sau un plan diabolic bine pus la punct, caci tot va mai ramine pe undeva un om infectat si lumea o va lua de la capat cu isteria – si cu asta ce-au facut?
    Personal, consider ca aceste autoritati nici nu vor de fapt sa treaca aceasta pandemie si au dozat din pix numarul de infectati in asa fel incit populatia nici sa nu fie infectata la un nivel minim dar nici sa nu se infecteze toata odata ca la gripa sezoniera, scopul lor fiind lungirea pe termen cit mai mare al spaimei. Doar asa se va pune saua pe omenire total si lumea va dori sa se vaccineze de „bunavoie” numai sa scape de stres renuntind la drepturi si libertati.

    Apreciază

    • guti flo said, on noiembrie 16, 2020 at 8:44 pm

      Henry Kissinger
      “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.”

      Apreciază

  10. Spaceman said, on noiembrie 16, 2020 at 6:10 pm

    Germanii trebuie să se pregătească pentru alte 4-5 luni de restricții severe pentru oprirea creșterii infectărilor cu noul coronavirus și nu ar trebui să se aștepte că actualele reguli vor fi relaxate rapid, a declarat ministrul Economiei, Peter Altmaier, publicației Bild am Sonntag, transmite Reuters.

    https://ziare.com/europa/germania/noi-restrictii-din-cauza-pandemiei-in-germania-1644136

    Apreciază

  11. M. Uriel said, on noiembrie 16, 2020 at 8:00 pm

    Chiar sa fie acest vaccin semnul fiarei?

    Anti-vaxxers ‘could be banned from going into work if they refuse Covid jab’

    People who refuse to get the coronavirus vaccine may face being banned from pubs, restaurants and even their places of work, according to a senior MP.

    https://metro.co.uk/2020/11/13/covid-vaccine-refusal-could-result-in-ban-from-going-to-work-13587535/

    Apreciază

    • moonty_man said, on noiembrie 16, 2020 at 9:53 pm

      Nu! Semnul Fiarei va fi”PE mâna cea dreaptă” sau „PE frunte”,nu „În”. Numărul fiarei va fi număr de om:
      Fiara 1= Puterea politică;(statul laic)
      Fiara 2= Puterea spirituală- Biserica Catolică- VICARIUS FILII DEI = 666;
      Cine citește să înțeleagă(Apocalipsa 13)

      Apreciază

      • Alexandru TM said, on noiembrie 17, 2020 at 4:23 pm

        Doamne Ajuta @moonty_man

        O precizare si o corectie daca imi permiti , Termenul in greaca veche ce defineste sintagma la Apocalipsa 13 „ca să-şi pună semn pe ” este echivalentul tehnic in limba romana cu ” a inciza” in extenso (gravare, strapungere,taiere)

        Deci „In” launtru , fireste ca membrul va purta „Pe” el acest semn dar va fi propriu intregului corp prin simbioza artificiala. incercand sa imite impartasirea.

        Va fi cu siguranta mai mult „IN” decat „PE” dupa cum ne invata scriptura , insa au lucrat destul de bine la editarea ei pentru a buimaci sensurile .

        Mantuire

        Apreciază

    • abc said, on noiembrie 16, 2020 at 10:08 pm

      Da.

      Apreciază

    • abc said, on noiembrie 16, 2020 at 10:10 pm

      Da,
      acest „vaccin” va fi semnul fiarei, fara de care nu vei mai putea cumpara sau vinde, ba chiar nu vei mai putea iesi din casa.

      @moonty_man,
      serios, ce fumezi ?

      Apreciază

    • Aurora said, on noiembrie 17, 2020 at 1:36 am

      Incearca-l !

      Apreciază

  12. Mihaela Tudor said, on noiembrie 16, 2020 at 9:21 pm

    Ce s-a intamplat cu ‘China’, de unde chipurile a ‘izbucnit noul virus’…

    Toata planeta in RECENSIUNE SEVERA – mai putin CHINA.
    Acum in china se merge fara masca, lejer, totul e permis…au chiar si ‘vaccinul lor’ – pentru a nu-si ucide populatia logic. La fel si rusii – au ‘vaccinul’ lor ca sa nu isi omoare oamenii….

    Pai…. Ia cautati si vedeti?

    Apreciază

    • Elena din Troia said, on noiembrie 16, 2020 at 10:20 pm

      Pai ce sa se intample cu China ? este bine merci !

      In China aproape s-a realizat NWO, toti sunt etichetati, plati doar electronice, toata lumea supravegheata / scanata, viata sociala pe baza de scor social, nu misca nimeni in front, absolut nimeni. Mai trebuie doar retusul final.

      Rusia la fel, vaccinul lor (cred ca e apa chioara) nu omoara pe nimeni, toata lumea cuminte, disciplina, liniste.

      Uitati-va si voi unde este batalia, unde ies oamenii in strada, unde au ei „drepturi”, unde sunt ei „liberi”, unde se cheama la nesupunere, unde se scrie in presa „independenta” sau „libera” on-line ?

      In vest, in tarile fost „crestine”, care au banutul si „libertate”.

      Toate aceste tari vor fi puse cu botul pe labe !
      In astia din vest (Europa de Vest, SUA/Canada, Australia) se va baga vaccin la greu, din ala bun de tot, cu modificare de ARN. Astia trebuie adusi in saracie, ca sa fie toata lumea la fel. Astia au cele mai dure lockdown-uri, urmeaza luni de zile, economii prabusite. Pana si „viteaza” Suedia a fost data pe brazda.

      –Suedia ia primele masuri dure: limiteaza reuniunile la maxim opt persoane–

      https://ziare.com/international/stiri-internationale/suedia-ia-primele-masuri-dure-limiteaza-reuniunile-la-maxim-opt-persoane-1644308

      Restul lumii: nu misca nimeni, pe niciun continent.
      Ciocu’ mic !

      Aceasta este justitia/dreptatea sociala, cand toti sunt la fel de amarati si depind doar de „mila” NOM. In curand…

      Apreciază

  13. Elena din Troia said, on noiembrie 16, 2020 at 9:54 pm

    DAVID ROCKEFELLER: „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala „

    Vaccinul nu este semnul fiarei, este doar motivul (criza majora de care vorbea nea’ Rockefeller ), pentru ca natiunile sa accepte NWO. Semnul fiarei este legat strict de inchinare, chiar daca va avea si componenta coercitiva (a vinde si a cumpara).

    (Plandemia + vaccinul) = inceputul crizei =>
    => (continuare Plandemia + Criza economica) = criza majora !!! =>
    => (instalarea NWO + Criza Climatica) =>
    aparitia Antihrist => semn =>
    => distrugerea prin foc a planetei + parusia.

    Semnul fiarei va fi impus doar la aparitia Antihristului, el va solicita inchinarea intregii omeniri, de el este semnul strict legat. Semnul fiarei nu va fi impus inainte de aparitia Antihristului !

    Sa nu uitam insa un aspect foarte important:

    Apoc 14:1 – Şi m-am uitat şi iată Mielul stătea pe muntele Sion şi cu El o sută patruzeci şi patru de mii, care aveau numele Lui şi numele Tatălui Lui, scris pe frunţile lor.

    Apoc 7:3. – Zicând: Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până ce nu vom pecetlui, pe frunţile lor, pe robii Dumnezeului nostru.

    Mai important este acest semn / pecete a lui Dumnezeu, pe fruntea celor drepti din vremea sfarsitului, decat semnul de 2 bani al Diavolului !
    Aceasta sa ne preocupe: semnul dreptilor, nu frica de semnul fiarei (frica vine doar din necredinta) !

    Prinţul Charles: Avem nevoie de o alianţă globală pentru a depăşi obstacolele induse de pandemie

    https://www.mediafax.ro/social/printul-charles-avem-nevoie-de-o-alianta-globala-pentru-a-depasi-obstacolele-induse-de-pandemia-covid-19-19561030

    Gordon Brown, fost prim-ministru britanic, solicită formarea unui Guvern Mondial pentru depăşirea crizei coronavirusului

    https://www.stiripesurse.ro/gordon-brown-fost-prim-ministru-britanic-solicita-formarea-unui-guvern-mondial-pentru-depasirea-crizei-coronavirusului_1446232.html

    etc.

    Apreciază

    • VioletaB said, on noiembrie 16, 2020 at 10:16 pm

      @Cal troian..

      Atunci hai sa luam vaccinul că e bun si nu e pecetea… Cam asta vreo sa zici ?

      Asadar, un vaccin minune, care va schimba ADN-ul uman printr-o enzima numita luciferaza, nu are legătură cu semnul fiarei, după părerea ta ?

      Apreciat de 1 persoană

      • Elena din Troia said, on noiembrie 17, 2020 at 1:30 pm

        @VioletaB

        nu as accepta sub nicio forma vaccinul, daca acesta va fi „semnul” (cum cred unii), cu riscul ca nu voi mai avea ce sa mananc si sa mor. Oricum, cu o moarte suntem datori cu totii.

        Daca cineva crede ca vaccinul este „semnul”, fara sa fie legat de inchinare…este dreptul sau. Eu nu cred asa ceva, pana nu vad vaccinul legat de inchinarea la fiara.

        Vaccinul categoric nu este bun, oricare varianta, cu modificare de ARN sau fara.

        Am scris ca vor baga la greu vaccin, cu modificare ARN, in populatiile vestice ca sa-i puna cu „botul pe labe” si tu intelegi: „atunci hai sa luam vaccin ?”

        Semnul va avea doua faze: prima faza „la alese”, a doua faza „la impuse”.

        @Mihaela Tudor

        este simplu sa aruncam cu pietre in evrei si sa spunem ca ei sunt cauza tuturor relelor, ca ei l-au omorat pe Domnul Hristos, etc.

        Dar noi, neamurile din ziua de astazi, ce am facut ? Cu ce suntem mai buni ca ei ? Ca dam din gura si ne mandrim ca suntem crestini autentici, iubitori de Hristos ?

        Am facut si facem exact ca evreii din vechime => il rastignim zilnic pe Domnul Slavei, il tintuim zilnic in functia de Mare Preot, ca sa ne ierte pacatele zilnice aruncate pe altar si nu dorim sa „inceapa sa imparateasca” si sa fie „Domn al Domnilor si Imparat al imparatilor” Apoc. 19:6. si Apoc 19:16
        Il tinem tintuit, acolo pe cruce, pentru nemernicia noastra zilnica.
        Eu stiu ce zace in mine, iar cand ii „vad” pe cate unii care se fudulesc cu „ortodoxia” lor, imi vad de netrebnicia mea.

        Cei 144.000 (este un nr simbolic) nu sunt evrei, ci reprezinta Mireasa lui Hristos (Apoc 19:7), crestini pecetluiti „pe frunte” cu Duhul Sfant (locuind deplin in ei, dupa „ploaia tarzie” – Iacov 5:7), dintre toate neamurile pamantului, cei care vor da strigarea finala a celui de-al patrulea inger (Apoc 8:12).
        Dan si Efraim nici nu apar in Apoc 7:5-8. Plus ca multe semintii nici nu mai existau, la data cand Sf. Ioan Teologul a scris cartea Revelatiei, astazi nici vorba sa mai existe. Cartea Apocalipsei este plina, plina de simboluri, nu se iau lucrurile ad litteram, asa pe nemestecate.

        @moonty_man

        daca mai apucam 2030, asa va fi…sclavie, insa nu pentru mult timp => „dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile” Mat 24:22.

        Toate aceste realitati / stiri negative, pe care le traim, crescand in intensitate si frecventa, inseamna doar ca Diavolul este turbat de manie, stie ca mai are f. putin timp si imparatia lui va fi distrusa.
        Iar pentru un credincios in Iisus Hristos, aceste nenorociri inseamna ca mai este putin si merge acasa, la Domnul.

        Am iesit, ne vedem dincolo…Dumnezeu stie care unde si cum.

        Raman doar ca cititor al blogului, este mai bine asa 🙂

        Apreciază

    • Mihaela Tudor said, on noiembrie 16, 2020 at 11:18 pm

      Tovarasha/Tovarashi,

      eu daca as posta faza aia cu 144.000 de evrei, as posta si ceea ce este scris in Apocalipsis dupa Sf. Ioan Teologul si anume, ca pe langa acestia, „El” – Sfantul – „a vazut mare de popoare” – ceea ce inseamna neamul Domnului Iisus Hristos, din TOATE POPOARELE SI NATIUNILE, pe care Dansul i-a considerat ‘demni’ (pun ‘demni’ pentru ca in realitate, nimeni nu e demn de Imparatia Sa).

      Deci acei 144.000 de evrei, cate 12.000 din fiecare ‘sementie’ sunt ceea ce a mai ramas nepecetluit din vechiul ‘neam ales’.

      NOUL NEAM ALES, CRESTINII INTRU HRISTOS IN TREIME SLAVIT, sunt ‘marea mare’.

      Mai tin minte ca era o fraza cu ‘multi dintre cei alesi (la evreii jidovi se refera) vor merge in intunericul cel mai dinafara, acolo unde e viermele cel neadormit….etc’…

      Mai tin de asemenea minte pilda(invatatura) cu via si lucratorii…In care via a fost data altora spre a o lucra deoarece actualul ‘propietar’ (neamul jidovesc cu putine exceptii) si pe insusi Fiul Stapanului i-a pus gand rau sa-l omoare….

      Apreciază

    • ban said, on noiembrie 16, 2020 at 11:20 pm

      Semnul fiarei se pune si inainte de aparitia spurcatului; care, de fapt, a aparut, dar stă in umbra acum.

      Apreciat de 1 persoană

  14. https://digi24.ro/stiri/externe/mapamond/directorul-oms-a-iesit-din-carantina-si-s-a-intors-la-lucru-de-ce-nu-si-face-tedros-ghebreyesus-test-covid-1402973

    «Directorul OMS a ieșit din carantină şi s-a întors la lucru. De ce nu-și face Tedros Ghebreyesus test COVID

    Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, s-a întors luni la lucru la Geneva, după ce a fost contact cu o persoană testată pozitiv COVID-19. Ela spus că nu consideră necesar să facă un test, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

    „Am fost OK, fără simptome. Este a 17-a zi şi am urmat protocoalele. Întrucât nu am simptome şi am urmat strict protocolul, nu văd necesitatea testării”, a declarat directorul OMS la un briefing la Geneva.

    „Pot să vă asigur că sunt OK şi chiar foarte, foarte ocupat. Cel mai important lucru este să respecţi protocolul”, a insistat el.

    Tedros Adhanom Ghebreyesus a intrat în carantină la începutul lunii noiembrie, după ce a fost în contact cu o persoană care a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

    Editor : B.P.»

    protocol
    https://thefreedictionary.com/protocol

    «pro·to·col (prō′tə-kôl′, -kōl′, -kŏl′)
    n.
    1.
    a. The forms of ceremony and etiquette observed by diplomats and heads of state.
    b. A code of correct conduct: safety protocols; academic protocol. […]»

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.