SACCSIV – blog ortodox

In numele opririi celui de al doilea val de coronavirus, autoritatile britanice au primit puteri draconice pentru a putea demola cladiri, distruge trenuri si inchide sectoare întregi ale economiei

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 9, 2020

Va amintiti de aceste ciudatenii ale legii nr. 55 din 15 mai 2020?

Ce nu inteleg din Starea de Alerta: Articolul 5, (2), a) evacuarea persoanelor / Articolul 65, s) demolarea unor constructii si inundarea controlata a unor terenuri, culturi, plantații sau păduri

Sau de cele din legea carantinei:

De ce e atât de controversată legea carantinei și izolării: cum îți pot fi confiscate bunuri ca telefon sau mașină

Se pare ca toate guvernele lumii au primit aceleasi directive. Unele demult, altele mai de curand. Iar cele mai dure de abia acum incolo incep sa fie implementate.

Iata ce putem citi pe FR24NEWS la Councils can demolish contaminated buildings under new powers to stop second wave of coronavirus:

Consiliile pot demola clădirile contaminate sub noile puteri pentru a opri al doilea val de coronavirus

4 August,2020

Autoritățile locale vor putea comanda demolarea clădirilor din focarele epidemiilor de coronavirus, sub puteri draconice, pentru a izola un posibil al doilea val. Autobuzele, trenurile și avioanele ar putea fi distruse și sub rezerva aprobării magistraților.

Boris Johnson rămâne angajat să evite o a doua carantina la nivel național și a acordat consiliilor locale o gamă largă de puteri pentru a opri focare imediat ce sunt depistate.

Consiliile se vor putea baza pe șase acte separate ale Parlamentului pentru a impune închiderea fulger a clădirilor publice, să ordone teste în masă, să interzică evenimente sau să închidă sectoare întregi ale economiei.

Aceștia vor putea, de asemenea, să limiteze deschiderea școlilor la anumite grupe de vârstă și să limiteze călătoriile doar pentru lucrătorii cheie.

Totuși, puterea de demolare a clădirilor este probabil cea mai izbitoare includere în cadrul guvernului Covid-19 Contain.

Documentul, lansat de Ministerul Sănătății și Afacerilor Sociale, informează consiliile că în temeiul Legii din 1984 privind sănătatea publică (controlul bolilor), ei pot cere unui magistrat „să impună restricții sau cerințe pentru închiderea spațiilor contaminate; închiderea spațiilor publice din zona autorității locale; să păstreze un mijloc de transport sau o structură mobilă; dezinfectează sau decontamină spațiul; sau să fie distrusă o clădire, un mijloc de transport sau o structură”.

Acest lucru crește posibilitatea ca locatiile de îngrijire medicală, fabricile, birourile sau chiar locuințele private să fie demolate ca ultimă soluție dacă virusul începe să scape de sub control, deși astfel de măsuri nu au fost considerate necesare în perioada epidemiei respective.

Downing Street vede blocajele locale sau regionale ca fiind calea de urmat pentru a izola coronavirusul.

Consiliile au primit o listă cu toate legile pe care le pot utiliza pentru a restricționa mișcarea și comportamentul oamenilor, inclusiv legea coronavirusului din 2020.

 

Comentariu saccsiv:

Sa ne amintim si de:

Bolsevism total: „Programul VACANTA MARE de prevenire a imbolnavirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19”

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marian said, on august 9, 2020 at 10:13 pm

    Un colț de rai în mijlocul infernului din Beirut. Altarul unei biserici ortodoxe a scăpat neatins de explozia devastatoare

    DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ  /  

    Duminică, 09 august 2020, 20:56Biserica ortodoxă greacă Sfântul Dimitrios din Achrafieh este la mai puțin de un kilometru distanță de locația unde a avut loc explozia devastatoare din Beirut. Părintele Youil Nassif s-a grăbit pentru a verifica pagubele produse de deflagrație și a găsit naosul distrus. Însă spațiul sacru al altarului, protejat de către iconostas a rămas aproape neatins, inclusiv o candelă cu ulei care a rămas aprinsă după explozie, potrivit BBC.

    „Puteți să-mi spuneți că sunt naiv, dar m-am gândit că este de necrezut. Am simțit că este un mesaj de la Dumnezeu care spune: «Voi fi alături de tine, Voi fi lângă tine, ne vom ridica.»

    Am părăsit biserica împreună cu copiii mei, cu 12 minute înainte de explozie. Ne îndreptam către casă când s-a întâmplat. Am ajuns acasă, am lăsat copiii acolo și m-am întors la biserică pentru a verifica ce s-a întâmplat.

    Când am ajuns, am fost șocat. Puteți vedea imaginile și clipurile video, biserica fusese distrusă.M-am îndreptat spre altar. Când am intrat în acesta am fost surprins. Altarul era neatins. Puteți vedea fotografiile și video. Sfântul Potir era intact. Puteți vedea Sfânta Biblia, candela cu ulei care nu s-a mișcat. Puteți vedea moaștele Sfinților, instrumentele. Nici sticla nu a fost spartă.

    În vremuri de criză, căutăm semne, o lumină în întuneric. Am simțit că este un semn. Dar avem nevoie de rugăciuni, nu doar de biserica noastră. Toți cetățenii de aici din Liban, avem nevoie de rugăciuni. Suntem într-o situație gravă. Așa că avem nevoie de rugăciuni.
    Vă rugăm, rugați-vă pentru noi”, a declarat acesta pentru BBC.
    Exploziile survenite marți în capitala Libanului au făcut peste 150 de morți și 6.000 de răniți, iar câteva zeci de persoane sunt în continuare date dispărute.
    Deflagrațiile au fost provocate de explozia unui depozit în care erau stocate, potrivit premierului libanez Hassan Diab, 2.750 de tone de azotat de amoniu, timp de șase ani, „fără măsuri de precauție”.
    Slavă Lui Dumnezeu pentru Puterea Sa asupra noastră!!!

    Apreciază

  2. catalin_b said, on august 9, 2020 at 10:24 pm

    Pedeapsa pentru brexit, pe care a fost silit s-o înghită însuși marele brexiter Boris Johnson? Sau, poate, Boris Johnson vrea să demonstreze că este mai nebun decât anti-vaxxerii? Probabil amândouă…

    Apreciază

    • mariusga said, on august 10, 2020 at 9:35 am

      „mai nebun decat anti vaxxerii”? Esti nou pe aici…

      Apreciază

    • stef said, on august 10, 2020 at 11:35 am

      @ catalin_b

      Chiar nu te poti exprima integral in limba romana si sa renunti la englezismele astea folositea aiurea si degeaba ?? De unde ai ajuns tu la concluzia ca oamenii care se opun vaccinarii si vaccinurilor ar fi nebuni ??

      Apreciază

      • catalin_b said, on august 10, 2020 at 4:46 pm

        @mariusga și @stef
        Corect, aveți amândoi dreptate, exprimarea a fost una deficitară, trebuia să fi spus: „Boris Johnson vrea să demonstreze că este mai nebun decât consideră el că ar fi anti-vaxxerii”! Corectă și observația cu englezismele, ar fi trebuit să spun: „cei care se opun vaccinării obligatorii”! Cer iertare celor care s-au smintit din pricina exprimării mele greșite! Eu însumi sunt nu numai un opozant ferm al vaccinării obligatorii, ci chiar un opozant ferm împotriva vaccinării în general, datorită modului greșit în care este fundamentată știința vaccinurilor. Dacă mi-am permis să mă exprim mai pe scurt, este tocmai pentru că sunt mai vechi pe-aici și am considerat subânțelegerea de la sine. Oricum, aveți dreptate, cer iertare și promit să fiu mai atent la exprimare pe viitor!

        Apreciat de 3 persoane

  3. mariusga said, on august 9, 2020 at 10:48 pm

    Off
    Bill gates in fata CIA, 2005, prezinta vaccinul ce suprima dorinta de religie

    Apreciază

  4. mariusga said, on august 9, 2020 at 11:11 pm

    Off 2
    Pe scurt:
    Statul federal german angajeaza „ofiteri” sa rapeasca copii din case.
    În cazul în care germanii nu reușesc să își închidă copilul in carantina stricta după un test Covrig pozitiv, vor fi extrasi din casa familiei și pusi in azil sau spital (in articol spune cladire guvernamentala fara sa precizeze ce tip).
    Amenzile pentru nerespectarea acestora se vor ridica la 5.000 € – 10.000 €
    https://m.focus.de/familie/eltern/riesen-aufregung-um-briefe-an-familien-trennung-von-eltern-und-kindern-in-quarantaene-behoerden-fuehlen-sich-missverstanden_id_12290254.html

    https://www.infranken.de/ueberregional/deutschland/nimmt-uns-der-staat-die-kinder-weg-aerger-um-corona-isolation-so-ist-die-lage-in-franken-art-5049216

    Aici se aplica
    https://jobs.diakonie-michaelshoven.de/job/K%C3%B6ln-P%C3%A4dagogische-Fachkraft-(mwd)-in-einer-Inobhutnahme-f%C3%BCr-Kinder-und-Jugendliche-in-Quarant%C3%A4ne/601328601/

    Apreciază

  5. Radu Humor said, on august 10, 2020 at 12:06 am

    De la chestia cu basca ( ştiţi aia cu cunoscutul pretext de atacare : ba că are, ba că n-are- bască „) s-a ajuns acum la mască !
    Pretext de divizare socială până la cel mai înalt nivel, dacă mătăhălosul nostru ba-i cu mască, ba fără , că probabil a uitat să i-o pună prima doamnă în traistă când a plecat la Bruxelles să primească promisiunile de rigoare pentru o danie viitoare, ba sunt amendaţi nişte tinerei exuberanţi pentru că îndrăznesc să se pupe fără mască, dar sunt lăsaţi să se înghesuie fără mască, ca oile la strungă, sclavii trimişi cadou Sparageloaiei, e adevărat însă că cu o distanţare socială, nu de doar 2 metri, ci de câteva sute sau chiar milioane de euro între ei şi potentaţii zilei !
    Vorba lui Cristi Puiu, un cunoscut regizor care spre cinstea lui refuză rolul de cobai perfect atribuit bietului român şi ne întreabă disperat :-
    – Dacă ăştia vă cer să umblaţi în mâini , ca să puteţi vota cu picioarele, o faceţi dragi români ?!

    Apreciat de 1 persoană

  6. Un om said, on august 10, 2020 at 12:51 am

    Omenirea a luat-o razna! Se pare că va urma un război! Boicot la următoarele alegeri!
    Nu vrem regim totalitar! Vrem libertate! Adevăratul virus îl reprezintă cei care ne conduc!

    Apreciat de 2 persoane

  7. Cosmin said, on august 10, 2020 at 1:03 am

    Eu cred ca le sta capul la daramarea bisericilor. Mai ales a celor unde se savarseste Dreapta Liturghie, fara ecumenism si alte bazaconii.

    Nu ar fi pentru prima data in istorie.

    Dumnezeu sa-i certe si sa-i rusineze.

    Apreciat de 2 persoane

  8. promit fidelitate față de mască said, on august 10, 2020 at 2:04 am

    https://www.bitchute.com/video/4pki6zPzIzv5/

    Apreciază

  9. Tiberiu Tudor said, on august 10, 2020 at 11:54 am

    Se pregateste stramutarea populatiilor in centre de detentie unde oamenii vor fi in „siguranta”

    Vor darama locuintele si oamenii vor fi cazati, in centre construite special, la standarde sanitare inalte, unde ingrijirile medicale vor fi obligatorii pentru a te proteja de tine insuti.

    Se vor face centre pt copii, femei, barbati separate iar varstnicii vor avea centre dedicate specifice pentru „nevoile” lor, unde vor fi stinsi in functie de criteriile economice ale momentului.

    Apreciază

  10. GHEORGHE said, on august 10, 2020 at 12:56 pm

    pai deja au arata ce urmeazainca inca din SPECTACOLUL SATANIC..din deschiderea jocurile olimpice din anul.2012.
    zarurile au fost aruncate.scapa STRICT cine merita din cei opt miliarde de bipezi .
    galagia este inutila azi .
    RUGACIUNEA cu SIMT DE RASPUNDERE SI POCAINTA pina la lacrimi mai poate salva INCERTII.
    lumea e la mare si la munte.!
    BRAVA !
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1707007916117909&id=100004261504654&sfnsn=mo&d=n&vh=i

    Apreciază

    • Lilas said, on august 10, 2020 at 4:51 pm

      @ Gheorghe, bine ai zis! Doamne pazeste-ne pe Noi toti si bisericile noastre ortodoxe stramosesti! Si dacā s-ar petrece si blasfemia darâmārii bisericilor, sā nu uitām ca HRISTOS a spus:”Unde sunt 2 sau 3 adunati in Numele Meu si EU voi fi acolo în mijlocul lor”. Doamne ajutā!

      Apreciază

  11. Duhul Căpitanului said, on august 10, 2020 at 8:05 pm

    Pai, odată ce fac slujba cu mască și au acceptat ecumenismul, la ce mai sunt bune locașurile?!

    Apreciat de 1 persoană

    • Cosmin said, on august 10, 2020 at 10:15 pm

      @ Duhul Capitanului

      Se vor darama acele biserici care nu s-au inchis de viitorul Craciun, acuzate fiind de explozia infectarilor cu virusi din lista de 25 de virusi, pentru ca au savarsit Sfinte Taine sub interdictie.

      Apreciază

  12. Duhul Căpitanului said, on august 11, 2020 at 6:29 pm

    Pai, înseamnă că o vor închide și pe a mea. În catacombe, fraților!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.