SACCSIV – blog ortodox

Patologii europeni au ajuns la concluzia că nimeni nu a murit de coronavirus, ci cu coronavirus

Posted in STIRI, virus by Vali on august 2, 2020

Sursa: https://www.gandul.ro/coronavirus/parere-patologii-europeni-au-ajuns-la-concluzia-ca-nimeni-nu-a-murit-de-coronavirus-ci-cu-coronavirus-19466704?utm_source=Cancan+Interior+Jos&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

În cadrul unui seminar al Asociației Europene de Patologie s-a discutat despre părerea patologilor cu privire la COVID-19. Patologii din Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania  au ajuns la concluzia că nimeni nu a murit de coronavirus.

În opinia patologilor, pentru a susține că o persoană a murit din cauza COVID-19, este necesar să se stabilească o reacție inflamatorie care a dus la moarte fără alte boli incompatibile cu viața. Până acum, nu au existat astfel de cazuri, scrie bpa-pathology.com.

Aceștia susțin că nu există semne patomorfologice specifice ale leziunilor coronavirusului pe țesuturile umane. Asta înseamnă că nu există nicio diferență în autopsie între o persoană care a murit de coronavirus și una care a murit în urma unei infecții virale sezoniere.

De asemenea, în opinia patologilor europeni, Organizația Mondială a Sănătății a făcut greșeala când a declarat o pandemie, întrucât nu a existat. La indicațiile OMS, în Bulgaria au fost făcute doar trei autopsii, lucru pe care patologii  îl consideră greșit.

„Când avem o imagine nouă cauzată de un virus nou, logica este să facem autopsii tuturor pentru a aduna informații maxime despre noua boală. Acest comportament al OMS poate fi definit drept criminal”, susțin aceștia.

Patologii spun că pacienții care suferă de alte boli au avut de suferit pentru că resursele sistemului de sănătate au fost direcționate către cazurile de coronavirus.

„Pacienții sunt speriați și nu solicită ajutor medical, multe cazuri rămân nediagnosticate. Aceasta înseamnă că, dacă a existat cancer in situ (în stadiul inițial) după două luni, este posibil să fi devenit invaziv și să treacă la etapa următoare. Acest lucru va crea mai multe probleme de sănătate decât coronavirus”, mai cred ei.

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dante said, on august 2, 2020 at 10:01 am

  Si ce daca patologii europeni au spus ca nimeni nu a murit de coronavirus ci cu coronavirus, care e o mare diferenta, caci vine pleiada de dementi, in frunte cu Arahat si Plavanis & comp.si ne convinge, cu ajutorul politiei, de contrariul. Timpul va demonstra ca am asistat la cea mai mare cacialma la care a fost supus omul.
  De ce nu se fac autopsii?
  Daca numarul celor vindecati este foarte mare raportat la numarul celor infectati atunci unde este marele pericol de moarte?
  De ce cei care au fost declarati vindecati trebuie sa poarte botnite in continuare, ei nemaifiind un pericol pentru societate?
  De ce nu mor copii in cazul acesttei ” temute” pandemii?
  De ce toti cei care au murit de coronavirus aveau mari probleme de sanatate?
  Daca este asa de contagios acest virus, atunci de ce in cadrul unei familii, mare parte din membrii ei ramin necontaminati?
  De ce nu se pune in practica modelul suedez si stam pititi pe sub mese si botnite astepind sa…..ce?
  De ce bagam in recesiune economia lumii, daca oamenii se vindeca?
  Etc, etc…

  Apreciat de 2 persoane

  • Un om said, on august 2, 2020 at 3:11 pm

   Suedezii sunt deja foarte spălați pe creier, de aceea la ei isteria coronavirus nu mai este necesară!

   Apreciază

   • Marcus Victor Grant said, on august 4, 2020 at 10:39 am

    Suedia are o combinatie foarte particulara de conditii care nu se mai gasesc in nicio alta tara:
    1. constitutia stabileste autonomia completa a autoritatii medicale fata de conducatorii politici. asta inseamna ca ministrul sanatatii nu are voie sa dea legi sau sa ia decizii pe criterii politice. Iar daca Anders Tegnell care e seful autoritatii medicale a zis ca asta nu e o problema de sanatate suficient de mare pt lockdown atunci politicienii au facut ce au zis medicii. In Romania e invers, medicii trebuie sa faca ce zic politicienii fara macar sa fie consultati. Pentru ca deciziile medicale nu se iau pe criterii politice, nu e loc nici de manareala atat de mult pentru licitatii de echipamente cumparate pe vapori.
    2. Suedia pare sa fie o democratie pe bune, nu doar declarativ. Spre exemplu, in orasul Gothenburg, daca 5% din cetateni fac o petitie, consiliul local este OBLIGAT sa-i asculte si sa faca o intrunire pe tema asta. In Romania, 1 milion de semnaturi s-au strans impotriva actelor biometrice, 3,4 milioane de romani au votat impotriva drepturilor homosexualilor si presedintele in functie (Basescu, respectic Iohannis) au ignorat, sau chiar au luat la misto initiativele
    3. In Suedia firmele care au cumparat licente pentru spectrul 5G nu au voie sa emita in spectrul de licitatie la frecvente mai mari decat cele pentru 4G. Deci nu tu 39 GHz ca in US, nu tu 22 GHz ca in Italia, nu tu bataie de joc in halul in care a fost Romania ca nici nu era fixata data licitatiilor si companiile deja impanzisera orasele de antene. E adevarat ca e liber (dpdv financiar si tehnic) la montat antene cu frecvente peste 60 GHz, dar asta numai cu notificarea autoritatilor. In afara de Stockholm, in Suedia nu este 5G la momentul de fata.
    4. suedezii au o cultura de respect pentru autoritate si izolare sociala by default. Cine vrea sa urmeze recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii o face pe cont propriu daca isi permite.
    5. Densitatea populatiei pe metru patrat in Suedia este mult mai mica

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: