SACCSIV – blog ortodox

Video: Vladimir Putin la Ziua Victoriei la Moscova

Posted in Moscova, Vladimir Putin by saccsiv on mai 9, 2020

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Securistii tot securisti said, on mai 9, 2020 at 12:58 pm

    Securistii in Rusia arunca doctorii de la fereastra:
    https://edition.cnn.com/2020/05/04/europe/russia-medical-workers-windows-intl/index.html

    S-au plans ca nu au conditii de munca cu numarul mare de bolnavi si de asemenea s-au plans de lipsa echipamentelor medicale. Ca s-au plans public pe retele sociale au atras atentia presei si politia politica a actionat clar. Doctorii nu cad asa de la ferestre!
    Dar au dat un semnal ca sa nu se mai vorbeasca in public despre conditiile din spitale.

    Apreciază

  2. Ionuț said, on mai 9, 2020 at 1:05 pm

    Numai stele, nicio cruce. Ai lor au luptat pentru pentagrama comunistă, seceră și ciocan; ai noștri au luptat pentru cruce. Ai lor sunt cinstiți în continuare de stat; ai noștri sunt uitați…

    Apreciază

    • Max said, on mai 9, 2020 at 9:16 pm

      Atunci aveau pentagrama si „zdreanta rosie”, noi aveam Crucea. Sa nu uitam ca pentagrama rosie n-ar fi supravietuit in vreun fel Zvasticii intoarse daca n-ar fi fost sprijinul total al Hexagramei albastre!!! Aia care ne-a inchis acum locasurile de rugaciune ! Intrebarea este Mai avem noi Crucea acum ??!!

      Apreciază

  3. Nono said, on mai 9, 2020 at 10:26 pm

    Iata, au trecut 75 de ani de cand au calcat rusii Berlinul ,lasandu-l ruina totala.Un fel de ” Ba pe a ma-tii !!!, pentru Stalingrad.
    Si asta dupa fratia de arme sovieto-germane din anii „34-’41 ai secolului vitezei; dupa instruiri ale bolsevicilor la Werhmacht si Gestapo, in schimb cu vizite fratesti la Lublianka si Krasnaia Armia ale teutonilor; dupa trenuri cu grane si minereuri trecand spre germanica pana in seara atacului Axei.
    In pofida tuturor barierelor ideologice, cel mai important partener al teutonilor au fost,sunt si vor fi rusii; poate si pentru ca numele vechi a tarilor lor rimeaza: Rusia – P-rusia.
    Cand astia doi s-au „inteles frateste”, toata Europa a sangerat si a tremurat cu chilotii in vine la greu.
    De aceea, in Marele-Joc-de Sah dintre Thalasocrati si Continentali / Heartland, strategia de baza a primilor a fost Keep Germany down and Russia out, ca nu cumva sa-i arunce peste balta atlantica.Stransoarea Anacondei este manevra permanenta desfasurata de neamurile Marii impotriva neamurilor Uscatului.
    Era un articol tare fain acu un an despre acest Big Chess Game and the Anaconda tight, pe un site estica.eu; nu stiu daca Ministerul Adevarului evropean nu l-a sters.Nu-i site-ul pentru cei cu aversiune la votca…
    Personal, cred ca am ratat o ocazie unica in trei sute de ani, de a ne reconcilia cu Ursul si reintregi Tara, undeva la inceputul mandatelor ultimului Tar rus.Atunci parea omul care sa accepte, acum….Dumnezeu stie mai departe.
    Poate ca am pariat pe un Raging Bull, care ne impinge tot catre ghearele Ursului, sa-i facem manichiura cu unghiere stribe, ca si Cioara Neagra in ’41.
    Revenind la „mortu’ zilei”, astazi trebuie sa ne scoatem sepcile in fata rusnacilor; de V Day; chiar daca si noi am lasat „autostrada de sange”, dus-intors pe ruta Prut-Stalingrad si retur Viena. A lor a fost victoria.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.