SACCSIV – blog ortodox

APOSTOLII ANTIHRISTULUI / (Video) Carmen Harra: “Se naste o noua religie. In jur de perioada asta apare un nou lider spiritual. Cand se vor deschide bisericile, incet incet, nu va mai fi niciodata cum a fost”

Posted in antihrist, VIDEO by saccsiv on mai 7, 2020

Iata transcriptul celor spuse despre noua religie si aparitia noului lider religios (incepand cu minutul 19:53):

Foarte mult are de suferit Biserica.

Deci, caderea sistemului material este asociata cu schimbari majore in conceptual de religie.

Eu intotdeauna am spus, in jur de perioada asta se naste o noua religie. In jur de perioada asta apare un nou lider spiritual in omenire. Acum 2 000 de ani a aparut Hristos, acuma, pana in 2033 apare o alta persoana care sa vina ca … sa ilumineze omenirea care are nevoie, dincolo de liderii astia politici, de un conducator cu spirit, cu viziune, cu suflet. Si ala nu-l avem deocamdata, dar o sa-l avem. Dar asta va duce la o mutatie a conceptului de religie.

Cand se vor deschide bisericile, incet incet, dar nu va mai fi niciodata cum a fost. Chiar daca lumea vrea sa se duca si vrea sa se impartaseasca si va incerca sa creada in acelasi concept, ceva care trebuie sa se schimbe … vom simti schimbarea asta.

Se va reveni, cred eu, la o religie noua care uneste omenirea. Omenirea a fost fragmentata de diferiti dumnezei, de diferite credinte si se revine la o unitate.

Cuvantul religie inseamna “sa aduni”, dar religia a decimat conceptul asta per total, global. Oamenii batandu-se intre ei de la diferiti dumnezei … asta nu poate sa mai continue. Si aici este unitatea conceptului de religie, care-i foarte pozitiva, nascand, dincolo de criscianitate, complet altceva.

Pana aici am ascultat, mai mult nu mi-a trebuit, caci ma interesa sa aflu daca reia cele comunicate in trecut. Iata, de exemplu, ce puteam citi in articolul PROFEȚIILE LUI CARMEN HARRA: “NOUL MESIA S-A NĂSCUT DE PAȘTI! CÂND VA ÎMPLINI 33 DE ANI, EL VA…” de pe CAN CAN, din 20.01.2020:

Carmen Harra a avut o premoniție în urma căreia i s-a arătat că Noul Mesia s-a născut pe 30 aprilie 2000. Da, este exact data în care creștinii ortodocși au sărbătorit Învierea Lui Iisus Hristos. Clarvăzătoarea a spus că urmașul Mântuitorului se va arăta omenirii în anul în care va împlini vârsta pe care o avea Fiul Lui Dumnezeu când a fost crucificat.

“Noul Mesia s-a născut de Paști, în anul 2000. Când va împlini 33 de ani, aceeași vârstă ca a Lui Iisus când a murit, va continua lucrurile de unde le-a lăsat Mântuitorul, având misiunea de a ne mai ajuta o dată. El se va arăta în 2033, la sfârșitul tranziției de la Era Peștilor la Era Vărsătorului, care este Era Luminii, cunoscută și sub numele de Solaris. (…). 

Omenirea se va uni în jurul unei singure religii și se va aduna într-o frăție spirituală, sub același Dumnezeu. În jurul anului 2023 va apărea un lider nou, negativ în lumea asiatică. (…)”, a declarat Carmen Harra în cartea sa “Decodificarea destinului”.

„Începând cu 2100, pacea va învinge pe Pământ„

Îndrăgita clarvăzătoare a vorbit și despre evoluția spirituală a omenirii, un subiect privit cu mult scepticism de milioane de persoane de pe întreg mapamondul.

 “(…). Începând cu 2100, pacea va învinge pe Pământ. Conștientizând că trebuie să facă schimbări majore, oamenii își vor schimba gândirea și comportamentul, iar politicienii nu vor mai fi singura influență majoră asupra mulțimilor.

Știind că Universul ne susține, fiecare dintre noi trebuie să se dedice schimbării vechilor obiceiuri, înlăturării condiționărilor, precum și deschiderii spre noi moduri de a gândi, de a crede și de a relaționa cu semenii. Trăim într-o vreme a Trezirii. Putem alege să evoluăm – așa precum codul Universului ne îndeamnă să o facem – sau putem să ne opunem creșterii și schimbării.

Dar, cu cât ne vine mai ușor să acceptăm că schimbarea constituie dinamica stării de ființă vie, cu atât ne va fi mai ușor să ne transformăm și să ducem familia noastră umană mai departe, dincolo de umbrele spaimelor, în Lumina Iubirii, după cum ne este dat”, a conchis clarvăzătoarea în finalul volumului, care a fost vândut în milioane de exemplare.

Cine este Carmen Harra

Carmen Harra s-a mutat Statele Unite ale Americii în 1983 și a devenit una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare ale timpurilor noastre. Celebra româncă vorbește fluent cinci limbi străine: engleză, franceză, italiană, maghiară și germană și este hipnoterapeut atestat, astrolog, numerolog și astrofiziognomist.

Este evident la cine se refera vrajitoarea Carmen Harra: la ANTIHRIST.

Pentru cei mai incepatori, am numit-o vrajitoare, caci asta inseamna astrolog bla bla bla:

VRAJITORIA, cumplit pacat … Nu va lasati amagiti, fugiti de ea, indiferent cum se numeste: magie neagra, alba, farmece, astrologie si alte rataciri new age

Si veti auzi din ce in ce mai des laude despre antihrist, fara a fi numit, evident, astfel.

Cititi va rog si:

La inceput, va fi extrem de greu sa nu-l indragesti pe ANTIHRIST. Profetia Sfantului Mucenic Ipolit, papa al Romei

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Releu said, on mai 7, 2020 at 9:37 pm

    Harra, Harra …cu gargara. Multa lume a smintit ratacita asta.

    Apreciază

  2. Andrei K. said, on mai 7, 2020 at 9:39 pm

    Frate Vasile!

    ERAM SIGUR !!!!

    Deci…Anul 0000…. Nasterea Adevaratului Hristos….

    Anul 0030…Inceperea Prohovaduirii Adevaratului Mesia….

    Adnul 0033…. Crucificarea acestuia, invierea, inceperea cu prohovaduirea Evangheliei la neamuri.

    ……………

    Anul 2000…. Reset… Nasterea mult-prea spurcatului dintr-o curva jidova…..

    Pana ain 2030…. Se pregateste calea…. Ca vorba aia…. „de n-ar fi nevoie, nu ar trebuie sa fie cerut” de …” gloata”….

    In anul 2030 mult-prea-spurcatul cu manusi pe maini (sa NU UITAM ACEST SEMN !!!! REPET, SA NU-L UITAM!!!) va fi considerat de religiosii jidovi demn sa „prohovaduiasca bla bla”…..

    Timp de 1260 zile (3 ani jumate) Ilie, Enoh, Ioan Teologun & altii se vor lupta cu minciunile lui.

    Deci, 2030 + 3,5 = 2033,5…Dupa care…Sase luni razboi nuclear….

    Deci, inca o data, cam in 2034 + 3,5 (deci iunie-iulie-august 2037) ar fi, daca asa decurg lucrurile, a doua venire….

    Dar…sa vedem….

    Apreciat de 1 persoană

    • Andrei K. said, on mai 7, 2020 at 9:45 pm

      A draq sa fiu daca am citit a doua parte la ce zice harra asta inainte sa postez:”Pana aici am ascultat, mai mult nu mi-a trebuit, caci ma interesa sa aflu daca reia cele comunicate in trecut. Iata, de exemplu, ce puteam citi in articolul PROFEȚIILE LUI CARMEN HARRA: “NOUL MESIA S-A NĂSCUT DE PAȘTI! CÂND VA ÎMPLINI 33 DE ANI, EL VA…” de pe CAN CAN, din 20.01.2020:”

      Acum am vazut ca am zis bine.

      Multumesc Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu, Adevarat si Unicul Dumnezeu In Treime Slavit!

      Amin!

      Apreciază

    • Andrei K. said, on mai 7, 2020 at 9:47 pm

      „Începând cu 2100, pacea va învinge pe Pământ”

      Deja clarvazatoarea se pare ca trebuie sa se lase de „BEUTURA” ca altfel ajunge grav…

      Interesant totusi cum a „prevazut” corect prima faza…asta cu fix 2000 ani, 33 ani, relatia cu Iisus Hristos, alt „mesia”, etc….

      Apreciază

    • ciprian p. said, on mai 7, 2020 at 10:14 pm

      bre..mergi prea departe…nu-ti fa calcule matematice ca Dumnezeu nu sta in matematica noastră….nu stie nimeni, nici Imgerii…anul A Doua Venire !!!
      asta ce zice proorocita lu spurcatul ala…o fii.. n-o fii…om vedea…nu-i musai sa fie chiar asa…chiar daca se cam potriveste …. suntem in anul 7528 de la căderea lui Adam ….
      vezi ca si rabinii se laudau ca anu asta apare ” cacaciosul lor salvator” si multi dintre crestinii nostrii credeau ca , gata, anu asta de pastile evreilor apare…si ca Sf. Liturghie s-a luat si nu vine Sf. Lumină! si se poticneau …. A venit Sf. Lumina , Sf. Liturghie nu s-a luat…chiar daca mai sunt unii care se îndoiesc de venirea Sf.Lumini anul acesta….eh…treaba lor…
      Deci sa nu.ne luam dupa proorociile lor mincinoase si nici dupa calculele noastre . nu va mai ganditi la belitul acela…cand o sa apară…o sa apara si gata….da-l in fasole cu.muci 🙂
      Hristos a-nviat !
      Doamne ajuta.

      Apreciat de 1 persoană

      • ciprian p. said, on mai 7, 2020 at 10:21 pm

        P.S.: sa nu a ” drq” …ci sa fii a lui Hristos !
        nu te blestema singur sau nu te da singur diavolului… Sa fii binecuvântat…nu mai zii asa !

        P.S.S: io cred ca o sa fie tot asa la Biserica, nu se schimba nimic… asteptam pe ierarhi sa se pocăiască de ecumenism si de creta ! nu se schimba nimic pana la un nou sinod care or vor rectifica greselile…ori mai tare se vor afunda !
        Pana atunci…e posibil sa mai infloreasca Ortodoxia in intreaga lume datorita suprimarii. in prigoana Biserica mereu s-a întărit mai.mult decât in vreme de pace.
        Iertati

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 8, 2020 at 12:08 am

        ciprian p.

        Niciodata n-au vorbit despre venirea sa iminenta atat de multi dintre cei ce-l asteapta.
        Cacacios? Nu stii ce spui:

        CE SPUN PROFETIILE DESPRE FUGA CRESTINILOR IN TIMPUL ANTIHRISTULUI?
        https://saccsiv.wordpress.com/2012/01/07/ce-spun-profetiile-despre-fuga-crestinilor-in-timpul-antihristului/

        Apreciază

      • Andrei K. said, on mai 8, 2020 at 10:56 am

        “Noul Mesia s-a născut de Paști, în anul 2000. Când va împlini 33 de ani, aceeași vârstă ca a Lui Iisus când a murit, va continua lucrurile de unde le-a lăsat Mântuitorul, având misiunea de a ne mai ajuta o dată. El se va arăta în 2033, la sfârșitul tranziției de la Era Peștilor la Era Vărsătorului, care este Era Luminii, cunoscută și sub numele de Solaris. (…).

        aia cu „…va continua lucrurile”… ma pune pe ganduri!

        Adica Antihrist („Noul Mesia”) il va imita pe Iisus Hristos si va face totul pe DOS…asa va „continua spurcatul lucrurile”

        Apreciază

      • ciprian p. said, on mai 8, 2020 at 10:57 am

        saccsiv, stiu proorociile , le-am citit..unele de la tine, altele din carti…
        e cacacios, da-l in colo …nu ne temem …Îl avem pe Hristos cu noi …ne temem numai de a nu ne părăsi Dumnezeu pt păcatele noastre !
        Fuga in munti are doua sensuri…unul propriu si unul duhovnicesc…adica sa fugi cu mintea de a nu te uita la televizor si a-ti tine mintea la cele dumnezeiesti ca sa o ai mereu in rugăciune , departe de tulburarea creata de massmedia ….
        o fii si fuga in dealuri…dar vad ca putini se muta la sate…tot laoras stau…. Trebe sa lucram cum.a zis Sf. Serafim lui Motovilov ca sa atragem Harul Duhului Sfânt… si harul te invata ce sa faci….dar unii încep a-si face calcule de la sine, nu luminati de la Dumnezeu ci din inteligenta omeneasca/ fireasca….nu e rau…dar nici nu e chiar asa….
        acuma fiecare are Înger păzitor….sa mai vorbească si cu el…sa mai intrebe si vreun Sfânt …nu numa de capul nostru…

        Maica Domnului e supărată pe toti cei care nu-i cer nimic” 🙂 pr. Arsenie Papacioc asa a zis!

        Apreciază

    • Nume said, on mai 7, 2020 at 10:14 pm

      Hai sa-ti dau alte cifre; nascut procletul in 11.08.1999(„La Intunecatu’ Lumii”) + X ani pana la Nuke war = 30 ani la aratarea in lume + 3,5 ani imparat peste Pamant. Parusia = lim(timp)–>0 Konec filma !
      Mai bine zis,urmeaza un nou inceput : „Iata, Eu fac toate lucrurile noi!” Maranatha Doamne Iisuse Hristoase !
      Inchei citandu-te : „Dar…sa vedem….”
      Sa dea Domnul sa vedem si ziua biruintei Lui asupra tuturor vrasmasilor Sai !!! Amin !

      Apreciază

      • kunta kinte said, on mai 8, 2020 at 9:18 am

        @nume
        De unde stii ti ca sa nascut ” tipul” atunci? Crezi in ce spun filmele sau babele?

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 8, 2020 at 10:01 am

        kunta kinte

        Dar tu de unde stii ca nu s-a nascut?

        Apreciază

    • kunta kinte said, on mai 8, 2020 at 9:15 am

      ..@andrei k
      Nice try.Au mai incercat si altii. Dupa mintea ta, Dumnezeu are un birou si acolo pe perete are tot felul de calendare, ceasuri,etc? E si cel mayas? Ce zici de stilisti? Poate ca se filoseste calendarul lunar ca la vechii ovrei?
      PS: e bine sa cercetam/ sa fim atenti la semnele timpului, nu sa facem noi profetii. E clar ca ” plan_ demia” a fost o minciuna ,vom afla incet ce a fost in spatele ei. Rabdareee,rabdareee..

      Apreciat de 1 persoană

  3. rodoal said, on mai 7, 2020 at 9:43 pm

    Pierdere de timp si spatiu sa o asculti pe doamna prezicacatoare……….
    Inainte saraca incerca sa „cante „iar acum ii da cu hara,hara ,bla,bla blaaaaaaa
    DUMNEZEU SA NE IERTE !

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 7, 2020 at 9:50 pm

      rodoal

      Foarte multi se uita in gura ei. Iar ea si cei ca ea pregatesc mentalul maselor cu acceptarea antihristului.

      Apreciază

  4. Cristian Daniel said, on mai 7, 2020 at 9:51 pm

    Eu nu as avea rabdare sa o ascult pe posedata asta nici 5 minute…pe de alta parte, iata ce spunea, in versuri ce-i drept, Sf. Ioan Iacob Hozevitul…Personal, cred ca acum suntem pe la strofa 4 sau 5

    La anii veacului din urma,

    Pastorii cei duhovnicesti

    Se vor abate de la turma,

    Urmand curentelor lumesti.

    2

    Pasi-voi ei pe cale stramba,

    Lasandu-si drumul parintesc,

    Si vor canta la oi din <>,

    Iar nu din <>,

    3

    Vor face focul cu <>

    In <>

    Si fumul va starni eresul

    Retezului papistasesc.

    4

    Atuncea lumea cu stiinta

    Va face nascociri mereu.

    Si nu va fi la ea credinta,

    Nici temere de Dumnezeu!

    5

    Poporul cel cu simplitate

    – De frica vesnicelor munci –

    Va mai pazi cu scumpatate

    Dumnezeiestile porunci.

    6

    Dar vietuind in neunire

    Si fara povatuitori,

    Vor fi urati de stapanire

    Si multi vor sta prin inchisori.

    7

    Acei cu ravna mai fierbinte

    La fapta buna, si smeriti,

    Vor fi ca cei iesiti din minte

    De toata lumea socotiti.

    8

    Intelepciunea omeneasca

    Va face idoli pe pamant.

    Si lumea vrea sa foloseasca

    Dezmatul ca asezamant.

    9

    Vor tunde barbile si parul

    Si hainele vor reteza,

    Iar legile cu adevarul

    La moda toate vor scurta.

    10

    La tineri nu va fi rusine

    Si nici iubire intre frati,

    Iar moda va tari cu sine

    Pe oamenii destrabalati.

    11

    Atuncea Dumnezeu, cu greata,

    Va cauta spre pamanteni

    Si-i va lipsi pe multi de viata

    Ca oarecand pe <>.

    12

    Pamantul isi va pierde mana

    Si munca nu va fi cu spor,

    Ca multi vor crede pe Satana

    Tovaras slobozirii lor!

    13

    Atuncea lumea va sa fiarba

    Ca un cazan la <>,

    – Aprinsa de manie oarba –

    Si pacea ei se va lua.

    14

    Razboaie mari, infricosate,

    Se vor tine aproape lant,

    Dar mai grozav va fi ca toate

    Al <>!

    15

    Popoarele civilizate

    Cand mai vartos vor progresa,

    Ca fiarele infometate

    Cu dintii se vor sfasia.

    16

    Vor face <> zburatoare,

    Iar coada lor de scorpion

    Va face iarasi tulburare

    Ca turnul de la Babilon.

    17

    Atuncea vor fi ca armatura

    Balauri groaznici de metal,

    Imprastiind parjol din gura

    Si fumuri cu venin mortal.

    18

    La vii abia a treia parte

    Din toata lumea va scapa,

    Iar restul se va da la moarte;

    Apoi razboiul va-nceta!

    19

    Caci Inger va veni din ceruri,

    Strigand cu glas infricosat,

    Sa puna capat la maceluri

    Puterile din Tarigrad.

    20

    Acolo Ingerii vor pune

    Pe tronul bizantin un Sfant

    Si pasnic toti se vor supune,

    Lipsind razboiul pe pamant.

    21

    Atunci va fi Ortodoxia

    In toata lumea stralucind,

    Si va sa piara dusmania,

    Belsug si dragoste fiind!

    ***

    Apreciat de 1 persoană

    • Ioana said, on mai 7, 2020 at 10:13 pm

      Foarte trist și adevărat
      …multe manastiri vor ajunge muzee cu calugari vii ,pentru ca harul va pleca de la manastirile unde calugarii si preotii au luat tot felul de acte cu cip care contine numele lui antichrist!ne spune asta egumenul GURIE CZESLOV in sarea pamintului 5,partea a doua

      Avva Pamvo l-a trimis pe ucenicul său ca să vândă rucodelia sa. Şi făcând şaisprezece zile (după cum ne spunea nouă), noaptea dormea în tinda bisericii sfântului apostol Marcu; şi văzând slujba bisericii, s-a întors la bătrânul. A învăţat încă şi câteva tropare. Deci i-a zis lui bătrânul: te văd, fiule, tulburat. Nu cumva vreo ispită ţi s-a întâmplat în cetate? Răspuns-a fratele: cu adevărat, avvo, întru lenevire cheltuim zilele noastre în pustia aceasta şi nici canoane, nici tropare nu cântăm. Mergând la Alexandria, am văzut cetele bisericii cum cântă şi m-am întristat că nu cântăm şi noi canoanele şi troparele. I-a zis lui bătrânul:

      amar nouă, fiule, că au ajuns zilele în care vor lăsa călugării hrana cea tare, cea zisă prin Sfântul Duh, şi vor urma cântărilor şi glasurilor, căci, ce umilinţă şi ce lacrimi se nasc din tropare? Când stă cineva în biserică sau în chilie şi îşi înalţă glasul său ca neputincioşii. Că dacă înaintea lui Dumnezeu stăm, suntem datori să stăm cu multă umilinţă şi nu cu răspândire, că n-au ieşit călugării în pustia aceasta ca să stea înaintea lui Dumnezeu şi să se răspândească şi să cânte cântări cu viers şi să pună glasurile la rânduială cu meşteşug, să-şi clatine mâinile, să-şi târască picioarele, ci suntem datori cu frica lui Dumnezeu şi cu cutremur, cu lacrimi şi suspinuri, cu glas evlavios, umilit, măsurat şi smerit să aducem lui Dumnezeu rugăciune. Că iată îţi zic ţie, fiule, vor veni zile când vor strica creştinii cărţile Sfintelor Evanghelii şi ale sfinţilor apostoli şi ale dumnezeieştilor prooroci, ştergând Sfintele Scripturi şi scriind tropare şi cuvinte elineşti. Şi se va revărsa mintea la acestea, iar de la acelea se va depărta. Pentru aceasta părinţii noştri au zis: cei ce sunt în pustia aceasta, să nu scrie vieţile şi cuvintele părinţilor pe pergament, ci pe hârtii, că va să şteargă neamul cel de pe urmă vieţile părinţilor şi să scrie după voia lor, fiindcă mare este necazul ce va să vină. Şi i-a zis lui fratele: aşadar, se vor schimba obiceiurile şi aşezămintele creştinilor şi nu vor fi preoţi în biserică să facă acestea? Şi a zis bătrânul: în astfel de vremuri se va răci dragostea multora şi va fi necaz mult. Năpădirile păgânilor şi pornirile noroadelor, neastâmpărul împăraţilor, desfătarea preoţilor, lenevirea călugărilor. Vor fi egumeni nebăgând seamă de mântuirea lor şi a turmei, osârdnici toţi şi silitori la mese şi gâlcevitori, leneşi la rugăciuni şi la clevetiri osârdnici, gata spre a osândi vieţile bătrânilor şi cuvintele lor, nici urmându-le nici auzindu-le, ci mai vârtos ocărându-le şi zicând: de am fi fost şi noi în zilele lor, ne-am fi nevoit şi noi. Iar episcopii în zilele acelea se vor sfii de feţele celor puternici, judecând judecăţi cu daruri, nepărtinind pe cel sărac la judecată, necăjind pe văduve şi pe sărmani chinuindu-i. Va intra încă şi în norod necredinţă, curvie, urâciune, vrajbă, zavistie, întărâtări, furtişaguri şi beţie. Şi a zis fratele: ce va face cineva în vremile şi anii aceia? Şi a zis bătrânul: fiule, în acele zile, cel ce îşi mântuieşte sufletul său mare se va chema în Împărăţia Cerurilor1(De la Paladie.).

      Apreciat de 2 persoane

  5. stef said, on mai 7, 2020 at 10:16 pm

    Astia sunt oameni plini de toata prefacatoria si de „spoiala” pe deasupra. Mai are vreme de cateva operatii estetice…

    Apreciază

  6. Eugen said, on mai 7, 2020 at 11:03 pm

    Nebunie curată.Pierdere de timp.Vedeți fraților unde duce lipsa cunoștinței(a adevăratei credințe).Adevărata durere nu constă în aiurelile pe care le debitează femeiușca aceasta,ci în numărul,din ce în ce mai mare al celor care o ascultă,din nefericire extrem de mulți robi ai DOMNULUI,pe de o parte.În rest proorocii și vedenii(viziuni) tipic diavolești,în care îți mai aruncă și cîte-o frîntură de realitate(la care au acces).

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 8, 2020 at 12:14 am

      Eugen

      N-ai inteles. Cei ca ea au un rol esential in pregatirea mentalului maselor cu acceptarea antihristului.

      Apreciază

      • Eugen said, on mai 8, 2020 at 1:33 pm

        Da frate,dar se pare că tu ai uitat că DUMNEZEU nu are pe nimeni de pierdut,din cei ai DOMNIEI Sale,și în timp ce unii dintre aceștia,voi de exemplu,cei ce aveți destule cunoștințe într-ale acestor vremuri,cei mai mulți,din cei ai DOMNULUI,au alte preocupări și nu sunt întru aceleași cunoștințe.Pe aceștia din urmă,cei total nepregătiți,DOMNUL îi va retrage din arena lumii acesteia,(prin cele bine stabilite și pregătite întru Marele Sfat,dinainte de a exista ceva sau cineva),pînă la apariția celui mai mic om al neamului acesta,și în același timp cel mai înverșunat potrivnic al lui HRISTOS,și în final masele care vor fi pregătite cu astfel de proorocii și viziuni nu vor fi altele decît cele ale necredincioșilor,adică ale tuturor oamenilor ale căror nume nu au fost scrise în Cartea Vieții Mielului înjunghiat,de la începutul Facerii lumii acesteia.Cît despre datele evenimentelor mai importante ale sfîrșitului acestui veac,unii dintre comentatorii de mai sus nu sunt foarte îndepărtați.Iertare și HRISTOS a înviat.

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 8, 2020 at 1:41 pm

        Eugen

        Nu sunt sigur ca inteleg ce zici.

        Apreciază

      • Alexandra said, on mai 8, 2020 at 2:46 pm

        Eu cred că știu cum arată „mult așteptatul salvator”!! Tot de la oameni cu „inspirații”. L-au pictat acum 17 ani in 2003 și au ținut ascuns portretul până acum. Iar acum in decembrie 2019 l-au scos la arătare publicului. Sfinții părinți spuneau că e mai bine sa nu ne uitam la el. Nu știu dacă s-ar merită să îl publicăm

        Apreciază

  7. cca70 said, on mai 7, 2020 at 11:48 pm

    stie cineva cum pot accesa ortodoxinfo? vad ca iar au fost blocati si la noua adresa: ortodox.info.ro

    Apreciat de 1 persoană

  8. didi said, on mai 8, 2020 at 8:50 am

    seamana cu ….baba vanga care se crede prezicatoare dar ea repeta ceia ce pregatesc masonii care si ei se cred illuminati, fiind secret si stau dupa cortina de fum….

    Apreciază

  9. P.M. said, on mai 10, 2020 at 8:44 am

    Cei care știu profețiile (cele ortodoxe se subånțelege;restul sunt invenții) își dau seama de aberațiile acestei impostoare;ea zice că spurcatul va apãrea în 2033 dar că de abia în anul 2100 va fi ,,pacea”mult așteptatã de cãtre oameni;de întunecatã ce este nici măcar nu și dã seama că cele spuse nu au nici o noimă.
    Din pãcate pare să fie și un adevăr în spusele ei;este cel legat de Biserică;este posibil să aibe legătură cu lingurița de împãrtãșanie;mă gândesc că,sinodul din Creta a influențat mult atitudinea celor ce vor să ,,modernizeze”ritualurile ce se țin de mii de ani în Biserică;bineînțeles cã ateii și masonii infiltrați în Biserică nu numai că vor accepta asemenea blasfemie,dar o vor și promova;așa că atenție mare la împãrtãșanie ca să nu faceți greșeala care va atrage månia Tatãlui Ceresc.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.