SACCSIV – blog ortodox

Presedintele Consiliului National pentru Cercetare si Dezvoltare din Israel: Coronavirusul dispare la aproximativ 70 de zile, indiferent care sunt masurile luate de statele lumii pentru a bloca raspandirea

Posted in ISRAEL, Tel Aviv, virus by saccsiv on aprilie 27, 2020

BZI: Coronavirusul dispare in 70 de zile, potrivit unui profesor israelian

Un profesor de la Universitatea din Tel Aviv, pe nume Prof. Isaac Ben-Israel, sustine ca o analiza pe care a facut-o asupra noului tip de coronavirus indica faptul ca acesta dispare la aproximativ 70 de zile, indiferent care sunt masurile luate de statele lumii pentru a bloca raspandirea, scrie The Telegraph, citat de Mediafax.
Coronavirusul dispare in 70 de zile, potrivit unui profesor israelian

Isaac Ben-Israel, seful programului de securitate la Universitatea Tel Aviv si presedintele Consiliului National pentru Cercetare si Dezvoltare a facut o cercetare proprie pentru a demonstra ca toate masurile luate de majoritatea statelor lumii pentru a stopa raspandirea coronavirusului sunt inutile, ba mai mult, nu fac altceva decat sa ingroape economia.

Profesorul sustine ca in maxim 40 de zile coronavirusul isi atinge varful, apoi numarul infectiilor scade rapid. Acest lucru ar fi independent de masurile luate de guvernele lumii.

Potrivit cercetarilor sale, graficul infectiilor zilnice, ca procent din numarul acumulat de infectii, incepe de la 30%, dar se reduce la 10% dupa sase saptamani ca, in final, sa atinga un prag de 5% dupa inca o saptamana.

„Analiza noastra arata ca acesta este un model constant in toate tarile”, scrie prof. Ben-Israel intr-un articol pe care l-a publicat el in aceasta saptamana.

„In mod surprinzator, acest model este comun pentru tarile care au impus restrictii dure, inclusiv blocarea economiei, precum si pentru tarile care au implementat o politica mult mai blanda si si-au continuat viata in mod obisnuit.”

Intrebat de jurnalistii de la Times of Israel de ce infectia cu noul tip de coronavirus ar disparea fara nicio interventie, prof. Ben-Israel a spus: „Nu am nicio explicatie. Exista tot felul de speculatii. Poate este legat de clima sau virusul are o anumita durata de viata.”

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Octavian Athanasiu said, on aprilie 27, 2020 at 2:57 pm

    HRISTOS A INVIAT ! NEFIIND VIU … CE DURATA DE VIATA SA AIBA ? POATE DURATA DE MANIFESTARE DAR DE VIATA, NU !

    Apreciază

  2. […] Presedintele Consiliului National pentru Cercetare si Dezvoltare din Israel: Coronavirusul dispare l… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.