SACCSIV – blog ortodox

Propunere liberală la vreme de criză: cipuri pentru toți românii

Posted in NOUA ORDINE MONDIALA, Romania by Vali on aprilie 15, 2020

Sursa: https://gazetadecluj.ro/propunere-liberala-la-vreme-de-criza-cipuri-pentru-toti-romanii/

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă vine cu o propunere stupefiantă în plină pandemie, prin care toate informațiile, de identitate, de sănătate, fiscale, bancare, cazier șamd despre cetățenii români ar urma să fie înghesuite pe un singur cip electronic la purtător, care să fie accesat de autorități după bunul plac. În opinia lui Falcă, România are ”șansa” să devină o campionă mondială la asemenea măsuri, la fel cum suntem lideri la viteza netului, transmite Inpolitics.

”O situaţie de criză cere readaptarea din mers a instituţiilor statului şi a mediului privat. Situaţia din prezent ne arată că acum, mai mult ca oricând, digitalizarea administraţiei din România e necesară. Să nu mai amânăm, acum e momentul schimbărilor necesare şi poate deveni şansa noastră. Pandemia de coronavirus şi blocajul cauzat instituţiilor poate duce la un moment de reflecţie al autorităţilor. Mai precis, acestea ar trebui să găsească soluţii la întrebarea: cum ne organizăm activitatea astfel încât să fim eficienţi?” scrie Falcă într-un material difuzat în media.

”O necesitate şi o şansă acum este să oferim cetăţenilor o identitate digitală, unde pe un card se pot cumula informaţii şi date despre identitate, sănătate, drepturi şi obligaţii fiscale şi multe alte opţiuni, această identitate digitală unică putând fi folosită ca unic instrument în relaţia cu toate instituţiile statului, chiar şi cu băncile dacă se doreşte.
Iar digitalizarea cred că nu ar fi un proces dificil. Aşa cum suntem astăzi campionii lumii la viteza internetului pentru că atunci câţiva când am construit reţeaua naţională am sărit etape şi am folosit ultima tehnologie, aşa şi acum avem şansa să sărim etape şi să câştigăm ani prin procesul de digitalizare cu ultimele tehnologii folosite în lume(…)
Puşi în faţa unei noi situaţii, poate că guvernarea condusa de colegii mei, având în spate şi sprijinul Parlamentului, ar încerca să pună la punct un proiect devenit de interes naţional, fie că vrem, fie că nu vrem. Aşadar, cu dorinţa de a face un pas în faţă şi cu un plus de implicare a tuturor actorilor politici sunt sigur că proiectul digitalizării României va fi început într-un mod serios” mai scrie Falcă.

 

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. kunta kinte said, on aprilie 15, 2020 at 1:52 pm

    Este un sectant ,sluga lui Petrov,a avut probleme cu justitia dar se pare ca l- au ” iertat”.

    Apreciază

  2. Magda said, on aprilie 15, 2020 at 1:52 pm

    Diavol adevărat!
    Expresia feței, ochi de smoală…rânjet de bestie!
    I-a îndesat Oculta mult bănet pe gât ca să facă trilu, trilu și să dea idei putorilor din Parlament!
    Acum am citit mai bine…e EURO-parlahoț, de-acolo îi vine BOALA!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Mihai said, on aprilie 15, 2020 at 1:57 pm

    Din ce am văzut, tabăra progresistă lucrează după principiul Overton: înainte de a implementa ceva, lansezi ideea în spațiul public. Amintiți-vă că Andrei Caramitru – și alții – atacau Biserica și slujbele înaintea stării de urgență.

    Apreciază

  4. stef said, on aprilie 15, 2020 at 2:20 pm

    IOHANIS SI PNL – AGENTURILE SATANICE 666 IN ROMANIA !
    ORI VA TREZITI ORI ” digitalizarea ” LUI IOHANIS VA ADUCE 666 PRIN MUTILARE CU CIPURILE MORTII SAU TATUAJ IZOTOPIC !
    PNL = 666
    PNL = 666
    PNL = 666
    PNL = 666
    PNL = 666
    PNL = 666
    APOCALIPSA A INCEPUT ! ROMANIA CAP DE LISTA PENTRU MARCA SATANEI 666

    TRANSMITEI CATRE TOATE RUDELE SI CUNOSCUTII ! SPUNETI OAMENILOR PE STRADA!

    PRINTATI DECLARATIILE LUI GHEORGE FALCA -PNL SI EXPLICATI LA POPOR CE URMEAZA !

    Apreciază

  5. Radu Humor said, on aprilie 15, 2020 at 2:36 pm

    „…să pună la punct un proiect devenit de interes naţional, fie că vrem, fie că nu vrem” !!!
    Aşa-i când ajung să-şi dea cu părerea toţi imbecilii virusaţi cu globalism acut, fără scăpare , adică etanşi la minte ! Propun şi eu ca ăstuia să i se pună belciug în nas şi să fie trimis la scurmat pe alte meleaguri !

    Apreciază

  6. mariantraian said, on aprilie 15, 2020 at 4:01 pm

    Tovarășe Gheorghe Falcă, d-ta fara sa vrei, ești un lucrător al antihristului. O să-ți explic cum : acum vrei identitate digitala-carduri cu cip. Mâine o să zici că s-au furat cardurile-identitstile oamenilor și cardurile nu mai sunt sigure. Poimâine o să zici că cipul-nano implantat fara seringa ci printr-un tatuaj electronic va rezolva problema. Și știi unde ajungi ? La Sf.Ap.Ioan care a scris acum 2000 de ani Apocalipsa : „Nimeni nu va putea cumpăra sau vinde decât cel care va avea pecetea fiarei. Cine are pricepere și înțelepciune să socotească numărul fiarei, sau numărul numelui fiarei, că acesta este numar de om și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.” Uite unde ai ajuns tov. Ghe.Falca !!! În ghearele antihristului, adică ale fiarei apocaliptice. Aceasta fiara o să apară deodată, pe neașteptate, cum a apărut acum acest virus

    Apreciază

  7. George M. said, on aprilie 15, 2020 at 4:11 pm

    Fratilor, timpul se apropie. Astazi sunt doar cateva voci din partidele lor care spurca si ameninta si vin cu „solutii salvatoare”, maine aceste voci vor fi cu milioanele. Iar credinciosii tot fara pastr vor fi. A spus sfantul parinte Arsenie Boca ca a trecut timpul sfintilor si urmeaza timpul muceniciei: ce nu era clar atunci acum este limpede!
    Deja este o ura impotriva batranilor si a credinciosilor. Maine vor cere in masa sa fie implantati cu cipuri si vor trece a represiuni in masa impotriva celor care se opun. Poporul roman nu mai exista: tinerii nu mai cred in Dumnezeu cel Sfant in Treime, isi bat joc de Iisus Hristos, se leapada de credinta si traditie (atat cata mai era!), fac copii nebotezati cu venetici, traiesc in pacat cu straini, se vand la vestici si se topesc in masa apostaziata si satanica a corporatiei mondiale.
    Tot ce a facut daniel (nevrednic este!) pana acum a fost sa intineze si sa subrezeasca Biserica. De la slujbe televizate care ne-au facut caldicei pana la lepadari de credinta in creta si acorduri cu statul (de parca nu era suficient ca primesc salarii de la stat, ca si cum ar fi o institutie a statului – se vede ca asta si este BORul!): totul este lucrare diavoleasca. daniel este egal cu indracitul caramitru, doar diferite capete ale hidrei.
    Mahnirea mea nu este legata de timpurile pe care le traim, pentru ca sunt cu bucurie: Iisus Hristos se apropie!
    Mahnirea mea este legata de sufletele celor pe care i-am intanit in aceasta viata si care nu se intorc a Dumnezeu, care acum se comporta ca dracii, care acum sunt schimonosite de pacate grele si pe care, simt, ca vor indura cele mai grele chinuri, pentru toti acestia imi plange sufletul! Doamne iarta-ma, pentru ca primul dintre pacatosi sunt eu! Sa ma iertati si voi, fratilor, pentru ca atatea as fi putut face si nu le-am facut iar acum ma caiesc amarnic!

    Apreciat de 3 persoane

    • kunta kinte said, on aprilie 15, 2020 at 7:35 pm

      Las-o mai udor cu ” sf. Arsenie Boca”

      Apreciază

      • Ea said, on aprilie 16, 2020 at 4:47 am

        Parintele Arsenie Boca este sfant ! Pacat de cei ce il blameaza !

        Apreciază

    • Adevărul said, on aprilie 15, 2020 at 7:40 pm

      Bine ai zis frate!

      Apreciază

  8. Banu Gheorghe said, on aprilie 15, 2020 at 8:51 pm

    Sa îi bagi lui mată cip..

    Apreciază

  9. acelas said, on aprilie 15, 2020 at 9:56 pm

    sa nu uitam, alde Falca e nasul lui … Coldea.

    care ce? Care Coldea e propus mai nou de ceva vreme pe la sefia unui fel de serviciu secret al ue .., dupa modelul de mega-succes experimentat si implementat in Romania, cu ascultari, procurori sub papuc (dirijati prin santaj) ingerinte grave mai mult sau mai putin subtile asupra muncii judecatorilor si altele. Totul cu ajutorul uneltei Kovesi. Totul sub patronajul ambasadei americane de la noi si alte servicii secrete de peste Atlantic. Care Kovesi e si ea acolo, la ue. Dream team for rfid.

    Apreciat de 1 persoană

  10. gloria said, on aprilie 15, 2020 at 10:47 pm

    crotalii electronice !, asta mai lipsea , ca-n rest avem de toate ! mai bine isi prinde gigel un crotal de falca , sa-i sune mintea ca un clopotel !

    Apreciază

  11. Daniel said, on aprilie 16, 2020 at 8:14 pm

    La cate a facut, cipul lui Falca va fi cat o caramida!

    Apreciază

  12. Iulian said, on aprilie 18, 2020 at 11:18 am

    un pensat frustrat .. un jeg de om .

    Apreciază

  13. Sterea Rodica said, on aprilie 18, 2020 at 1:18 pm

    Beyyyy jigodie ordinara cine esti tu sa vorbesti in numele tuturor ???….ardete-ar focul ala mare nenorocitule !! Injecteaza cipuri si vaccinuri tie si familiei tale nu obliga lumea scarba ce esti …adevarul despre virus nu-o ziceti hotilor,asta nu e virus natural asta e dat !! Nu suntem chiar toti prosti hotilor !! Cumva faci parte din guvernul mondial ??? Nu te-ar mai rabda pamntul idiotule !! Ar sa exploadeze mamaliga Romaneasca si ve ti fugi ca potarnichile va bateti joc de prosti !!!!!

    Apreciază

    • Sorin Plescàu said, on aprilie 18, 2020 at 11:43 pm

      Mare dreptate aveti Doamnà , dacà ar vedea toti cum stau lucrurile imaginea Romàniei ar fi la loc de cinste . Trebuie sà deschidem ochii altfel ne distrug masonii.

      Apreciază

    • tirtan mihai said, on aprilie 19, 2020 at 8:54 am

      pai sigur dispare toti !! bine zis ca potirnichile…

      Apreciază

  14. Eugen said, on aprilie 20, 2020 at 10:31 am

    Cipuri sa bage lui maicasa si la neamul lui in fund .Iadul sa l arda nenorocit de om

    Apreciază

  15. Driver said, on mai 8, 2020 at 6:34 pm

    Un nemernic de om.
    Poate le cumpără el și să le-ndese în dosul lui și a familiei lui.

    Apreciază

  16. gigimutu said, on iunie 9, 2021 at 4:13 pm

    din poza lu nea falcone ii lipsesc coarnele, alea a lu satana!!!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.