SACCSIV – blog ortodox

Boris Johnson a fost externat, dar nu se întoarce imediat la serviciu

Posted in STIRI, virus by Vali on aprilie 13, 2020

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23837055-boris-johnson-fost-externat-continua-recuperarea-domiciliu-duminica-12-aprilie-2020-16-16-20-boris-johnson-fost-externat-continua-recuperarea-domiciliu.htm

Premierul Boris Johnson a părăsit duminică spitalul după ce a fost tratat pentru coronavirus, dar nu se va mai întoarce imediat la muncă. Downing Street a anunțat că premierul își va continua recuperarea la reședința sa de la țară.

Downing Street a anunțat că premierul își va continua recuperarea la reședința sa de la țară, Chequers. „La sfatul echipei sale medicale, premierul nu va reveni imediat la serviciu. El dorește să mulțumească tuturor celor de la St Thomas ‘pentru îngrijirile extraordinare pe care le-a primit. Toate gândurile sale sunt către cei afectați de această boală”, potrivit unui comunicat oficial, citat de BBC.

Premierul britanic, în vârstă de 55 de ani, a fost dus duminică la spitalul St Thomas din Londra, la 10 zile după testarea pozitivă a virusului. Acesta a stat trei nopți în terapie intensivă iar joi s-a întors înapoi pe secția unde a fost internat.

Tagged with: ,

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Magda said, on aprilie 13, 2020 at 7:25 pm

    Ce față are și dementul ăsta!
    Ați văzut ce fețe au președinții, prim-siniștrii ăștia?
    Și de la ei, și de la noi!
    Trump – i se spune Marele Dragon…vedeți ce face americanilor?
    Ca la noi, sau mai RĂU!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.