SACCSIV – blog ortodox

Elena DUMITRACHE – Razvan SAVALIUC (Lumea Justitiei): PROSTIA A INFECTAT OMENIREA – Ne isterizam si ne distrugem economia fara sa gandim: COVID-19 provoaca printre cele mai putine victime, comparativ cu foametea, cancerele, accidentele auto, gripa, fumatul, SIDA, ori sinuciderile. De la 1 ianuarie si pana azi au murit de foamete peste 2 milioane de persoane, de 7 ori mai mult decat victimele COVID-19. Malaria a inregistrat de 6 ori mai multe victime decat COVID-19. Peste 200.000 de oameni au murit din cauza bolilor legate de calitatea apei

Posted in ACCIDENTE, APA, cancer, criza economica, foamete, FUMAT, gripa sezoniera, SIDA, sinucidere by saccsiv on aprilie 1, 2020

Sursa: https://www.luju.ro/prostia-a-infectat-omenirea-ne-isterizam-si-ne-distrugem-economia-fara-sa-gandim-covid-19-provoaca-printre-cele-mai-putine-victime-comparativ-cu-foametea-cancerele-accidentele-auto-gripa-fumatul-sida-ori-sinuciderile-de-la-1-ianuarie-si-pana-azi-au-murit

Scris de: Elena DUMITRACHE – Razvan SAVALIUC

31.03.2020 16:00

Ma tem de ziua in care tehnologia va inlocui interactiunile dintre oameni. Lumea va avea o generatie de idioti”– Albert Einstein

Acest articol este destinat exclusiv celor care mai pot gandi limpede intr-o mare de isterie. Celor care inca isi mai aloca timp pentru a gandi si pentru a se intreba daca nu cumva in spatele acestei isterii mondiale nu se ascund niste interese, poate cu implicatii de sute de miliarde de euro. Celor care isi iau masurile de protectie necesare in fata acestui virus, fara a se panica. Caci, dincolo de orice statistica,este importanta respectarea masurilor de izolare solicitate de autoritati pe perioda starii de urgenta, motiv pentru care va indemnam sa le aplicati astfel cum vi se cere, fara a va panica.

Respectand masurile impuse de autoritatile romane, nu putem sa facem abstractie de ceea ce timpul ne-a dovedit. Anume dovada ca orice criza are si castigatorii ei, iar in cazul pandemiei de coronavirus suntem convinsi ca palaria de „winneri” nu este foarte mare, raportat la castiguri.

O astfel de realitate este insa vazuta de multi (fara argumente sau documentare) ca fiind o dezinformare ori o incercare de abatere a atentiei de la gravitatea situatiei pe coronavirus. Multi refuza categoric sa creada ca pot fi parte a unui experiment controlat si manevrat dupa bunul plac al unora. Plan de care poate autoritatile Statelor lumii nici nu au habar. Ceea ce conteaza in prezent in ochii majoritatii este numarul in crestere al victimelor COVID-19 si, mai ales, al mortilor pe care acest virus ii inregistreaza. De ordinul sutelor in unele tari, de ordinul zecilor in altele, in functia de nivelul de pregatire al autoritatilor si, mai ales, in functie de media de varsta a populatiei si a starii de sanatate.

Caci, nimeni nu poate contesta in acest moment faptul ca virusul a lovit acolo unde exista un sistem imunitar slabit!

Alaturat acestei realitati putem pune si opiniile specialistilor, potrivit carora, intr-un viitor nu foarte indepartat toata populatia va fi infectata cu acest virus, selectia celor care traiesc urmand sa se faca in functie de cat de puternic este sistemul lor imunitar.

Tocmai de aceea ne permitem astazi sa afirmam ca, in fond, discutia nu se poarta despre cat de vatamator este coronavirusul pentru organism, ci despre cat de slabit este sistemul imunitar al populatiei.Iar cazul Italiei este in aceste momente extrem de relevant, data fiind si media de varsta a victimelor.

Totusi, chiar si sub o astfel de ipoteza, in Romania, ca si in alte state, zilnic sunt prezentate alarmist noi cifre ale mortilor pe care coronavirsul, aceasta molima a secolului XXI, le face.

Iar cifrele sunt prezentate aproape tragic desi toate datele au aratat ca numarul victimelor este cu mult mai mic chiar si decat o gripa comuna (sezoniera).

Pentru ce ne distrugem lumea asa cum o cunoastem? De ce nu tine nimeni cont, spre exemplu, de statisticile internationale care arata ca decesele provocate de infectarea cu COVID-19 (coronavirus) sunt infime fata de cele provocate de alte amenintari asupra vietii. Alte amenintari, cu victime mult mai multe, dar pentru care niciodata nu s-a pus problema carantinarii ori a izolarii, cu efectul distrugerii voluntare a omenirii si a economiei mondiale.

Foametea a facut peste 2 milioane de victime in doua luni

Vorbim astazi despre cifrele in timp real prezentate deworldmeters.info  care arata ca numarul persoanelor care au murit de foamete de la 1 ianuarie si pana la 31 martie 2020 este de aproape de 2,8 milioane, numai astazi, 31 martie, murind de foame peste 19.000 de persoane. Pe de alta parte, cei care au murit din cauza bolilor contactate din apa (din cauza proastei calitati a apei) depaseste 208.000. Cutremurator, in aceeasi perioada in care s-au alocat sute de miliarde de euro pentru combaterea coronavirusului (care pana la 31 martie 2020 inregistra, orele 15.00, la nivel global, circa 39.000 decese) numarul persoanelor care nu au acces la o sursa de apa a crescut la 802 milioane.

Aceste situatii nu au fost insa niciodata o prioritate si nici nu s-a luat vreodata in calcul tratarea acestor situatii fiind urgente.

Comparand insa decesele cauzate de coronavirus si cele cauzate, spre exemplu, de malarie, SIDA ori cancere, constatam ca fiecare dintre acestea sunt de cel putin sase ori mai mari decat virusul pentru care s-a declarat pandemia la nivel global.

Cifrele mortilor in masa

Tineti minte acest articol! Suntem convinsi ca acum sunt multi aceia care refuza sa accepte realitatea prezentata de noi. Credem insa ca odata cu trecerea timpului oamenii vor realiza ca panica si isteria create in jurul pandemiei de coronavirus (declarate de Organizatia Mondiala a Sanatatii) au fost necesare pentru cu totul alte motive decat cele provocate de virusul COVID-19.

Pana atunci insa, Romania va mai trece prin cateva etape. Speram doar sa nu ajungem in situatia altor state, precum Italia, unde fortele de ordine se lupta pentru a tine in frau populatia in lupta pentru mancare. Caci acolo, dupa cum se poate vedea, nici nu mai poate fi vorba despre salvarea economiei, ci despre salvarea sinelui in fata foametei.

Iata cum arata cifrele mortilor inregistrati in lume, de la 1 ianuarie pana la 31 martie 2020, orele 15.00, pe diferite categorii, conform worldmeters.info. Comparativ, publicam numarul deceselor inregistrate din cauza pandemiei de coronavirus de la inceputul anului si pana in prezent, potrivitworldmeters.info:

-Morti cauzate de coronavirus – 38.980

-Morti cauzate de foamete – 2.775.324

-Morti cauzate de boli contactate din apa – 208.971

-Morti cauzate de gripa comuna (sezoniera) – 120.640

-Morti cauzate HIV/SIDA – 417.142

-Morti cauzate de Cancer – 2.037.970

-Morti cauzate de Malarie – 243.398

-Morti cauzate de fumat – 1.240.470

-Morti cauzate de alcool – 620.626

-Morti cauzate prin sinucidere – 266.094

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • dflorin78 said, on aprilie 1, 2020 at 6:50 pm

   am urmărit video de mai sus

   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_epidemics

   teoria sună bine aşa la prima vedere, întrebarea este ce a provocat toate pandemiile şi epidemiile care au avut loc în antichitate şi evul mediu (vezi lista de mai sus) care s-au soldat cu milioane şi milioane de decese…

   electrificarea a început în câteva ţări la mijlocul anilor 1880 şi continuă şi astăzi în unele zone

   aşadar până în 1880 ce tehnologie exista la scară globală ca să otrăvească celulele

   Apreciază

 1. Alex said, on aprilie 1, 2020 at 12:03 pm

  Sylvain Laforest : „Evenimentele la care asistăm pasiv în prezent, ascund de fapt o luptă finală care se dă între două tabere: SUVERANIȘTII și GLOBALIȘTII. În cele din urmă, toate imperiile mor și suntem în faza terminală a Noii Ordini Mondiale, care va pierde războiul…
  Ultimele săptămîni au pus totul la punct pentru ultima luptă. Există atît de multe fapte și evenimente diferite, la stînga și la dreapta, și voi încerca să fac tot posibilul să rămîn metodic în această expunere complicată…mă lupt de trei săptămâni cu acest articol din cauza cantității mari de informații care apar în fiecare zi. Conceptul de Noua Ordine Mondială, este pur și simplu dorința unui grup de criminali ai Ocultei, stăpîni ai finanțelor lumii, care doresc să guverneze din punct de vedere economic și politic întreaga planetă ca o singură familie fericită. Au început în 1773 și au trecut prin schimbări importante de-a lungul anilor, dar conceptul și obiectivul nu l-au schimbat niciodată. Băncile internaționale care au jefuit planeta prin dolarul american din 1944 sunt acum amenințate de hiperinflație, datorită producerii în exces de hîrtie igienică numită dolar, fiindcă tiparnița se rotește de ani de zile pentru a-și acoperi cheltuielile absurde pentru a susține războaiele pentru petrol și resurse, războaie pe care acum la final le-au pierdut. Pentru a preveni această hiperinflație viitoare, au generat un atac cu virus asupra a patru țări (China, Iran, Italia și acum Statele Unite) pentru a răspîndi panica în populație, cu ajutorul prețios al mass-mediei mainstream…Chiar dacă acest virus corona nu diferă de virușii noi care atacă oamenii în fiecare an, spaima mass-media i-a împins pe oameni să se izoleze în mod voluntar prin teamă și teroare. Unii și-au pierdut locurile de muncă, companiile falimentează, panica a creat un accident de bursă care a golit de economii oameni simplii și companiile mici deopotrivă.
  Cu toate astea, Oculta Criminală a pierdut și această ultimă luptă disperată. Virusologul francez de top, dr. Didier Raoult, a descoperit că soluția împotriva virusului este clorochina, un antimalaric care a fost folosit de chinezi cu rezultate spectaculoase pentru a vindeca pacienții, adăugînd și azitromicină, și a salvat primele sale 1000 de cazuri. Donald Trump a impus imediat același tratament printr-o luptă împotriva propriei sale administrații federale de droguri, cumpărată și deținută de deep state. Acest lucru a forțat toate mass-media să vorbească despre elixirul miraculos al Dr. Didier Raoult, semnînd certificatul de deces pentru toate guvernele occidentale, agențiile lor medicale, Organizația Mondială a Sănătății și media care încerca să distrugă reputația impecabilă a medicului, inventînd totodată ” efecte secundare periculoase ”a unui medicament aproape inofensiv care a fost folosit de 60 de ani pentru a trata malaria. Reprezintă deja o certitudine științifică faptul că măsurile aberante pe plan internațional, care au produs o panică mare, sînt inutile deoarece acest virus nu este altfel decât celelalte care ne afectează în fiecare an. Aceasta a fost o victorie uimitoare pentru Trump și populația prezentă pe rețelele media de socializare, care au expus împreună minciunile patologice ale canalelor oficiale de comunicare ale fiecărei țări din Noua Ordine Mondială. De facto, credibilitatea acestor guverne marionete s-a stins în aer, iar Italia va ieși cu siguranță din UE imediat după criză, ceea ce va declanșa un efect de domino care va trece prin toate țările UE și membrii NATO.

  Prietenii mei, globalismul este mort și gata pentru incinerare.

  Bancherii internaționali nu au putut să prevadă acest sfîrșit și odată cu el eșuarea misiunii finale de a-și îndeplini visul orwellian: să distrugă câteva țări din Orientul Mijlociu, să mărească Israelul și să obțină controlul total asupra pieței mondiale de petrol.
  Când Vladimir Putin a preluat Rusia, nu a existat niciun semn țării îi va merge mai bine decât cu bețivul Elțin. Putin, un fost ofițer KGB, părea o alegere bună pentru Ocultă însă Putin avea mult mai multe calități decît știau stăpînii: patriotismul, umanismul, un sentiment de dreptate, foarte abil, prieten al economistului genial pe nume Sergey Glazyev care a disprețuit deschis Noua Ordine Mondială, dar, mai ales, a întruchipat reîncarnarea ideologiei ruse de mult pierdute a independenței politice și economice totale. După cîțiva ani petrecuți în mlaștina rusă a oligarhilor și mafioților, pe care predecesorul său i-a lăsat-o împreună cu o mulțime de sticle goale, Vlad și-a suflecat mânecile și s-a apucat de treabă.
  Deoarece adversarii săi au jefuit planeta timp de 250 de ani prin colonizarea asigurată de o dominație militară, Vlad știa că trebuie să înceapă prin construirea unei mașini militare invincibile. Și a făcut-o. A venit cu diferite tipuri de rachete hipersonice care nu pot fi oprite, cele mai bune sisteme defensive de pe planetă, cele mai bune sisteme electronice de blocare și cele mai bune avioane. Apoi, pentru a se asigura că un război nuclear nu ar fi o opțiune, a venit cu lucruri din care sunt făcute coșmaruri, precum Sarmatul, Poseidon și Avangard, toate de neoprit și capabile să distrugă orice țară în chestiune de câteva ore.
  Cu un arsenal nou și de neegalat, Vladimir Putin poate învinge orice forță NATO sau oricare dintre reprezentanții săi, așa cum a făcut-o începînd din septembrie 2015 în Siria. El a dovedit fiecărei țări că independența față de sistemul bancar NWO era acum o chestiune de alegere. Putin nu numai că a câștigat războiul din Siria, dar a câștigat sprijinul multor țări ale Noii Ordini Mondiale care s-au schimbat brusc când și-au dat seama cât de invincibilă a devenit Rusia. La nivel diplomatic, a ajuns și China puternică de partea sa, apoi a reușit să protejeze producătorii de petrol independenți precum Venezuela și Iran, în timp ce lideri precum Erdogan al Turciei și Muhammad Ben Salman din Arabia Saudită au decis să se alăture Rusiei…
  Încheind concluzia că Putin controlează acum piața petrolieră atotputernică, resursa energetică inevitabilă care unge economiile și armatele, în timp ce NATO-ul bancherilor nu poate decât să vegheze, fără niciun mijloc de a o recupera. Cu rezultatele incredibile pe care le-a obținut Putin în ultimii cinci ani, Noua Ordine Mondială pare brusc o casă de cărți pe cale să se sfărâme. Imperiul Băncilor a fost bolnav definitiv de cinci ani, dar acum se află pe morfină, abia realizând ce se întâmplă.
  Deoarece nu există nicio speranță în a începe al treilea război mondial, care se pierde în avans, ultimul atac al Ocultei a ieșit din tufișuri sub forma unui virus și crearea ulterior de către mass-media corporatistă, a unei pandemii false. Obiectivul principal al Ocultei a fost de a evita o hiperinflație catastrofală a masei imense de dolari americani și să aibă timp să-și pună în aplicare o monedă virtuală. La început părea că planul poate funcționa. În acel moment, Vlad și-a scos revolverul pentru a începe jocul cu ruleta rusă, iar bancherii s-au împușcat. El a convocat o întâlnire cu OPEC și a ucis prețul petrolului, refuzînd să reducă producția Rusiei, ducînd barilul la sub 30 de dolari. Fără niciun fel de reflecție și, cu siguranță, și mai puțin remușcări, Vlad a ucis costisitoarele producții occidentale de petrol. Toți dolarii scoși de pe piață trebuiau re-injectați de Fed și de alte bănci centrale pentru a evita o alunecare în jos și dezastrul final. Până acum, dragii noștri bancheri sînt în afara soluțiilor.
  Între timp, Trump s-a aruncat și el la gangsterii cu cravată. În timp ce mass-media a evitat subiectul clorochinei care a ucis coronavirus, o pilulă veche concepută pentru a vindeca malaria, Trump a impus FDA utilizarea acestui medicament care poate salva viața pacienților infectați din SUA. Media nu a avut de ales decât să înceapă să vorbească despre acest lucru, ceea ce a declanșat o reacție în lanț: directorii generali ai comisiei de farmacii au fost concediați pentru că tocmai pierduseră contractul de vaccin, țări precum Canada arătau ca niște nebuni pentru că nu au utilizat medicamentele ieftine și neofensive, în timp ce un act criminal cel mai scârbos al unui guvern a fost expus în totalitate: guvernul Macron a proclamat în ianuarie 2020 că clorochina era dăunătoare și și-a restrâns utilizarea, cu doar câteva săptămâni înainte de izbucnirea falsei pandemii! Ruleta rusă este un joc popular în guvernele occidentale în aceste zile.
  Putin este în activitatea de salvare a vieții în aceste zile: în ultima săptămână a lunii martie, el a trimis 15 avioane militare umplute cu medici și consumabile direct în Italia de Nord, după ce un avion de ajutor din China a fost blocat de Cehia. Suntem pe cale să aflăm că țările europene se tem că China sau Rusia vor găsi adevărul în regiunea Lombardiei, unde oamenii nu mor din cauza virusului, ci probabil datorită unui cocktail mortal din două vaccinuri anterioare pentru meningită și gripă, care au fost injectate în campanii de vaccinare separate.
  O altă veste uimitoare, este că Trump a preluat controlul asupra Rezervei Federale, care este acum gestionat de doi reprezentanți ai Trezoreriei Statului. Dintre toate veștile nebune din ultima lună, aceasta este de departe cea mai bună și cea mai șocantă. După trei ani la putere, Trump și-a îndeplinit în sfârșit promisiunea electorală de a scoate băncile private din afacerile publice americane, punînd capăt unui secol de exploatare a cetățenilor americani. El a pus grupul de investiții infirmier Blackrock să înceapă să cumpere corporații importante pentru Fed, ceea ce înseamnă că naționalizează bucăți de economie, evitând în același timp prăbușirea pieței, implicând investitori privați importanți în afacere.
  Această mișcare extrem de îndrăzneață ajunge la un moment crucial în timp și ne confirmă faptul că Vladimir Putin și Donald Trump sunt uniți și au ajutat umanitatea să-și cîștige libertatea, distrugînd Noua Ordine Mondială. Așa cum am spus adesea înainte, m-am gândit că lumea se va schimba profund între 2020 și 2024, deoarece aceștia ar fi ultimii 4 ani ai acestor doi eroi în puterea politică a națiunilor lor.
  Noua Ordine Mondială se confruntă cu cele mai puternice două țări de pe planetă, iar această falsă pandemie a schimbat totul. S-a arătat cât de disperați sunt bancherii și dacă nu vrem să ajungem cu focoase nucleare care zboară pe ambele direcții, Putin și Trump trebuie să-i oprească acum.
  Fără BIS, Banca Mondială, FMI, Banca Centrală Europeană, UE, NATO, lumea noastră nu va fi perfectă, dar va deveni mult mai bună decît acum.”

  Apreciază

  • saccsiv said, on aprilie 1, 2020 at 12:18 pm

   Alex

   De unde ai luat acest text extrem de toxic?
   Ca sa intelegi de ce este toxic, citeste, te rog:
   https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/12/ultima-revolutie-noua-ordine-mondiala-reala-impotriva-falsei-%E2%80%9Cnoi-ordini-mondiale%E2%80%9D/

   Apreciază

   • Alex said, on aprilie 1, 2020 at 1:34 pm

    Vom vedea cat de toxic este. Eu nu exclud nici o posibilitate!

    Apreciază

   • nenimenea said, on aprilie 1, 2020 at 9:58 pm

    Circulă pe whats app…l-am primit și eu.despre asta e vorba,într-adevăr: adevărataNWO manipulând din umbră,deocamdată,falsaNWO.Din păcate,oamenii(majoritatea) nu-și dau seama de capcană…

    Apreciază

  • tataia said, on aprilie 2, 2020 at 12:05 am

   @Alex. Nici eu nu exclud nici o posibilitate, dar ceea ce scrii tu mai sus este prea frumos sa fie adevarat. Trump impreuna cu Putin impotriva ocultei mondiale…hm…si dupa ce vor infringe fiara adica oculta mondiala adica Federal Reserve Bank, FMI, NATO, ONU, UE, etc ce vor face acesti doi „printi” ai binelui? Vor continua sa isi cipuiasca popoarele? Ca mie asa imi pare. Iar atita timp cit SUA nu isi retrage sprijinul pentru Israel nimic bun nu se poate intimpla.

   Apreciat de 1 persoană

 2. comentariu said, on aprilie 1, 2020 at 12:41 pm

  Aceste evenimente la care asistăm ca niște tâmpiți sunt de fapt lupta lui satan cu omenirea, și prin omenire cu Dumnezeu. Vedem cât de căzută și ușor de înșelat este omenirea, și cum dracu câștigă tot mai mult teren, iar lumea vrăjită asistă neputincioasă la toată mizeria care se întâmplă. Vine Sf. Paști și bisericile sunt închise. Asta e de fapt miza, pe lângă ruinarea economică. Dar le merităm deplin pe toate.

  Apreciat de 1 persoană

  • minionita said, on aprilie 1, 2020 at 1:20 pm

   Din pacate ai perfecta dreptate. Cum ar putea sa ne mearga bine cand au pus tunurile pe Biserica iar noi astia care ne autonumim ortodocsi suntem ca niste gaini cu capul taiat si nu dam o replica pe masura(aici fac si eu mea culpa)?

   Apreciat de 1 persoană

 3. Ion Roman Popescu said, on aprilie 1, 2020 at 12:51 pm

  Grija de intreaga Planeta … ce corajos … dar totusi grija de multe ne poate frange

  Apreciază

 4. Un om said, on aprilie 1, 2020 at 11:00 pm

  10.547.122 Abortions this year = PESTE ZECE MILIOANE DE MORȚI PRIN AVORT!

  Apreciat de 1 persoană

 5. MI said, on aprilie 29, 2020 at 11:50 pm

  A republicat asta pe Ioana.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: