SACCSIV – blog ortodox

Art. 54 din STAREA DE URGENTA decretata de Klaus Iohannis: ELIMINAREA site-urilor, articolelor si postarilor cu “STIRI FALSE” despre CORONAVIRUS. Dar cine stabileste care sunt “stirile false”?

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 16, 2020

Iata ce putem citi la https://www.presidency.ro/ro/media/decret-semnat-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis-privind-instituirea-starii-de-urgenta-pe-teritoriul-romaniei:

 

Art. 54 – (1) Instituțiile și autoritățile publice, precum și operatorii privați contribuie la campania de informare publică privind măsurile adoptate și activitățile desfășurate la nivel național.

(2) În situația propagării unor informații false în mass-media și în mediul on-line cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire, instituțiile și autoritățile publice întreprind măsurile necesare pentru a informa în mod corect și obiectiv populația în acest context.

(3) Furnizorii de servicii de găzduire și furnizorii de conținut sunt obligați ca, la decizia motivată a Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, să întrerupă imediat, cu informarea utilizatorilor, transmiterea într-o rețea de comunicații electronice ori stocarea conținutului, prin eliminarea acestuia la sursă, dacă prin conținutul respectiv se promovează știri false cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire.

(4) În situația în care eliminarea la sursă a conținutului prevăzut la alin. (3) nu este fezabilă, furnizorii de rețele de comunicații electronice destinate publicului sunt obligați ca, la decizia motivată a Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, să blocheze, imediat, accesul la respectivul conținut și să informeze utilizatorii.

(5) La decizia motivată a Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, furnizorii de rețele de comunicații electronice destinate publicului au obligația de a bloca imediat accesul utilizatorilor din România la conținutul care promovează știri false cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire și este transmis într-o rețea de comunicații electronice de către persoanele de la alin. (3) care nu se află sub jurisdicția legislației naționale.

 

Cititi va rog si:

Sub pretextul pandemiei, a început Războiul pentru a impune Sfântul Adevăr Oficial cu bocancul și pulanul

Starea de urgență – un bun prilej pentru ca milițienii de la MAI să pună bocancul pe grumazul presei incomode

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on martie 16, 2020 at 5:16 pm

    Recomand și informarea de aici: https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/
    Este avocat și a avertizat în repetate rânduri asupra pericolului stării de urgență!

    Apreciază

  2. mariusga said, on martie 16, 2020 at 5:47 pm

    Salut, astept si eu stiri pe mail

    Apreciază

  3. vlad tepes said, on martie 16, 2020 at 9:01 pm

    Dar cine stabileste care sunt “stirile false”?

    Progresistii-neomarxisti, le stabilesc, slugile din Politie ii aresteaza pe cei vizati, iar slugoii din Justitie dau sentinta astfel incat acestia sa fie reeducati conform corectitudinii politice! Circuitul slugoilor in natura!
    Vai de capul nostru, ca neam, la ce ne asteapta cu „astia”!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.