SACCSIV – blog ortodox

Sub pretextul pandemiei, a început Războiul pentru a impune Sfântul Adevăr Oficial cu bocancul și pulanul

Posted in Romania, virus by Vali on martie 15, 2020

Sursa: https://evz.ro/sub-pretextul-pandemiei-a-inceput-razboiul-pentru-a-impune-sfantul-adevar-oficial-cu-bocancul-si-pulanul.html

„Nu crede tot ce primești pe Facebook sau WhattsApp.”
Mesajul apare pe micile ecrane mai des decât „Metoda retragerii nu este sigură”.

Informează-te doar din surse oficiale”, ne cere Ministerul de Interne, tutuindu-ne ca pe tablagiii care îi spală mașina lui Vela.

După care înalță pulanul amenințător: „Comunicarea de informații false se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani”.

Organul nu glumește. „Din surse oficiale” aflăm că Parchetul General a întocmit deja două dosare în temeiul articolului 404 din Codul Penal. Și epidemia e de-abia la început.

Al dracu’ guvern! Nu înghite minciuna nici când e în carantină! E decis să pună bocancul în prag. Să găbjească dușmanul de clasă care tulbură judecata poporului. Să scoată prostimea din înapoiere și să o călăuzească pe făgașul gândirii corecte.

Lăudabil țelul, meșter cârmaciul!

Doar o mică hibă umbrește avântul regimului Klaus către adevăr: autoritățile sunt ele însele cel mai mare izvor de dezinformare.

Iată două exemple din personajul meu favorit în această perioadă, Adrian Streinu-Cercel zis „Somitate”:

 • 1. Pe 11 martie, invitat la Antena 3, el a avertizat populația că spirtul medicinal nu este bun la dezinfectare: „Alcoolul sanitar nu este bun, nu folosește la nimic. Spirtul medicinal nu e bun. (Sunt bune) substanțele care sunt pe bază de alcool, dar sunt speciale, care să fie biocide. Spirtul nu este biocid.

Dar în Registrul Național al Produselor Biocide din ianuarie 2020, de pe site-ul Ministerului Sănătății, pe primul loc figurează „Alcoolul sanitar”.

Site-urile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Centers for Disease Control and Prevention (CDC) sau European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC), confirmă și ele eficiența folosirii produselor pe bază de alcool la dezinfectare, fără a pomeni ceva despre biocide. Poate pentru că alcoolul cu o concentrație de peste 60% este implicit biocid.

 • 2. Pe 27 februarie, într-un interviu la Digi 24, același Adrian Streinu-Cercel liniștea populația cu obișnuita-i dezinvoltură științifică: „Acest virus (COVID-19) este de zece ori mai slab decât virusul gripal”.

Pe 11 martie, doctorul imunolog Anthony Fauci, director al National Institute of Allergy and Infectious Disease, afirma în cadrul unei audieri în Camera Reprezentanților de la Washington: „Gripa are o rată a mortalității de 0,1%. Acesta (coronavirusul) are o rată a mortalității de 10 ori mai mare.”

Nici unul din cele două dosare penale deschise pentru răspândirea de informații false nu se referă la afirmațiile lui Streinu-Cerceș: unul are ca obiect „scurgerea” în public a informației despre închiderea școlilor, înainte de luarea unei decizii oficiale, al doilea zvonul despre închiderea Capitalei.

În primul caz, avem de-a face cu o informație care în cele din urmă s-a dovedit reală. Dacă, în zilele următoare, se va închide și Bucureștiul, cum e foarte posibil, atunci și al doilea caz devine caduc.

Cum vor putea dovedi procurorii în instanță că atunci când a „răspândit” cele de mai sus, Ziaristul X sau Utilizatorul de Facebook Y nu s-au bazat pe informații de încredere, dacă cele ce au scris / afirmat s-au confirmat ulterior? Cum vor putea demonstra intenția de a crea panică – un element absolut subiectiv – și, mai mult, în ce mod au pus aceste afirmații „în pericol securitatea națională”, așa cum prevede în mod expres articolul 404 din Codul Penal în baza căruia au fost deschise dosarele?

Pe 18 octombrie 2019, la Hotelul „The Pierre” din New York, Fundația Bill și Melinda Gates, împreună cu World Economic Forum și cu Johns Hopkins Center for Health Security, au organizat o simulare a unei pandemii de coronavirus. Reuniunea s-a numit Event 201 și la ea au fost invitați reprezentanți ai unor instituții sanitare, universități și companii multinaționale.

Primul caz de infecție cu COVID-19 înregistrat oficial în China (deși ascuns de autorități) a avut loc pe 17 noiembrie, conform ultimelor informații.

Despre strania coincidență a unei simulări organizate de câțiva dintre cei mai mari actori ai globalizării cu doar o lună de zile înainte de izbucnirea epidemiei, am mai scris.

Cunoscând modul în care, între timp, a evoluat răspândirea COVID-19 la nivel planetar și mai ales impactul său asupra societăților, o revenire asupra evenimentului Fundației Gates de la New York ar putea dezvălui unele elemente interesante, care au putut scăpa la o primă vedere.

Simularea Event 201 presupune că o epidemie de coronavirus izbucnește la o fermă de porci din Brazilia, este rapid transmisă la oameni și provoacă 65 de milioane de morți într-un interval de 18 luni, depășind astfel cea mai mortală pandemie din istorie, cea a Gripei Spaniole din 1918.

După ce detaliază acest scenariu terifiant, participanții avansează un pachet de șapte recomandări.

A șaptea dintre ele sună astfel:

Guvernele și sectorul privat ar trebui să acorde o mai mare prioritate dezvoltării de metode pentru a combate dezinformarea înainte de următoarea pandemie.”

În cadrul simulării, unul dintre participanți, profesorul George F. Gao, director general al Chinese Center for Disease Control and Prevention, a afirmat:

Avem mai multe cazuri (de îmbolnăviri) în China, s-au semnalat cazuri de deces și de asemenea echipa mea m-a avertizat că a apărut dezinformarea și că există persoane care cred că este vorba de mâna omului, că virusul a fost creat de vreo companie farmaceutică, astfel că există încălcări (ale reglementărilor impuse) și chiar decese provocate de dezinformare.”

Timothy Evans, director și decan la School of Population and Global Health la McGill University din Montreal, a vorbit despre necesitatea implicării instituțiilor mondiale, cum ar fi ONU sau OMS, în combaterea dezinformării ce ar putea veni din partea unor guverne naționale, chiar cu riscul de a se ajunge la „probleme de suveranitate”.

Evans a vorbit și despre necesitatea folosirea puterii „soft” și „stealth” pe care o pot exercita lideri religioși, din domeniul afacerilor sau alte personalități, pentru a influența liderii naționali.

Lavan Thiru, de la Monetary Authority din Singapore, a apreciat că ar putea fi nevoie ca guvernele să-și intensifice „măsurile concrete” împotriva știrilor false („fake news”).

Poate că a venit momentul să expunem unele cazuri prin care putem să scoatem în față ca exemple pe anumiți autori și să-i dăm pe mâna justiției, să decidă ea dacă au răspândit cu adevărat informații false”, a spus Thiru.

Chiar dacă justiția va constata nevinovăția acestora, teama care se va instala va servi ca factor de autocenzură. De botniță. Exact acest rol îl au și cele două dosare penale deschise în România.

În pachetul de recomandări oficiale, participanții la Event 201 mai arată că guvernele și rețelele sociale vor trebui să colaboreze pentru a contracara „dezinformarea”.

Altfel zis, instituirea unei complicități între aparatul de cenzură care deja funcționează pe rețelele de socializare, și aparatul de stat care trimite mesaje de genul: „Nu crede tot ce primești pe Facebook”.

Aceasta va necesita dezvoltarea capacității de a potopi („to flood”) media cu informații rapide, precise și consistente”, adaugă recomandările Event 201.

Comandamentul de a „îneca” opinia publică în informații, pentru a-i ține mintea ocupată, explică de ce alde Streinu-Cercel, Arafat sau Rafila sunt mai mult la televizor decât la lupta cu virusul.

În fine, arată Recomandarea nr. 7 a Event 201, „companiile de presă ar trebui să își asume obligația de a veghea ca mesajele de încredere să aibă prioritate și ca mesajele false să fie eliminate cu ajutorul tehnologiei”.

Scenariul lui Gates & Co. devine realitate: Facebook, Twitter, WeChat și TikTok s-au angajat săptămâna trecută să vegheze la puritatea mesajelor de pe platformele lor, în contextul pandemiei.

Mark Zuckerberg, de pildă, a declarat că rețeaua sa „elimină afirmațiile false și teoriile conspirației (legate de COVID-19) care au fost semnalate de principalele organizații de sănătate din lume”.

Facebook cenzurează și șterge, Procuratura vânează și deschide dosare penale, Internele ne luminează ideologic.

Sub pretextul pandemiei și sub acoperirea stării de urgență, războiul pentru a impune Sfântul Adevăr Oficial cu bocancul și pulanul a început.

Cum eu însumi am postat mai multe informații care contrazic doctrina oficială – inclusiv în acest scârbavnic editorial – profit de ocazie și mă autodenunț:

„Cetățene Anchetator, am o gândire penală!”

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dante said, on martie 15, 2020 at 6:10 pm

  Ultima noapte de libertate – intiia noapte de razboi, cam acolo ne gasim azi in preambulul starilor sociale ce vor veni. Traim realmente intr-o DICTATURA a BINELUI, bine ce ne va fi servit fortat impotriva vointei noastre, un bine care te va baga la puscarie evident pentru ca ti se doreste binele. Se va ajunge si la pedeapsa capitala pentru ti se doreste si ofera …binele absolut.
  Autoritatile statului….de morti numai de bine! Aceste autoritati au murit demult pentru cetateanul de rind si acum bintuie ca niste strigoi, ce sint, prin sertarele anumitor organizatii oculte.
  Guvernele lumii au cedat toate ca la un consemn, sau chiar asa e, si se intrec care mai de care sa anunte isteric cit mai multe imbolnaviri pe minut, riscand ca la un moment dat sa declare un numar de imbolnaviri mai mare decit populatia respectivei tari ca in celebrul banc cu Ceausescu.
  Ce va veni dupa aceasta perioada de carantina….evident un mare BINE.

  PĂPUȘARUL

  Păpuşaru’ a hotărât: tu acolo, el aici,
  Lăsaţi liberi hoţii mari, arestaţi hoţii cei mici.
  Puneţi şefi oameni pătaţi, şantajabili mai ales.
  Fac ce trebuie, când vrem și putem să-i schimbăm des.
  Nu-ndrăznesc să zică „nu”!
  Iar de zic, le-arăți un pic coada mâții din dulap
  Și-ai să vezi cum tac chitic!

  Fiţi atenţi la procurori, căutaţi veleitari,
  Caractere de nimic, oameni mici ce se vor mari.
  N-am nevoie de deştepţi! Mediocri, cât mai mulţi!
  Proştii care-i promovăm sunt mai buni decât cei culţi.
  Ei nu-ntreabă, nu gândesc, fac ce vrem și e de-ajuns!
  N-are sens să-i bănuiesc c-ar avea vreun gând ascuns…

  Cei mai buni sunt cei lipsiţi de cultură şi talent.
  Guralivii cu tupeu să ajungă-n Parlament!
  Cumpărați, că nu sunt scumpi, câțiva jurnaliști… de top!
  Care spun că e senin, când afară e potop!
  În Guvern, incompetenți, e de-ajuns să fie… trei.
  Da’ bătuți în cap de tot, să putem conta pe ei!

  Secretari de stat mai mulţi, p-ăşti’ am să-i aleg chiar eu,
  Mă pricep la proşti cu ştaif mai bine ca Dumnezeu.
  Şeful statului? Lăsaţi să-l aleagă cum or vrea…
  Ăștia de-i tot aiurim c-o bere şi-o acadea!
  Iar când se vor fi aşezat lucrurile cum le vrem,
  Ştergem tot ce-a fost mai bun… şi-ncepem să guvernăm!

  Tudor Gheorghe

  Apreciază

 2. vlad tepes said, on martie 15, 2020 at 6:20 pm

  „Comunicarea de informații false se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani”.
  Gata, ne confisca slugoii si Iudele, inclusiv libertatea de opinie, de libera exprimare! Nu gandesti conform „corectitudinii politice”, iei si 5 ani de puscarie! In curand, anii ’50 de trista amintire vor parea o perioada de relaxare si voie buna, fatza de ce vom trai de-acum inainte!

  Apreciat de 1 persoană

 3. didi said, on martie 15, 2020 at 7:06 pm

  Flicitari, un adevarat aricol cu tinuta morala verticala…de aceiasi parere si eu…. sunt multi masoni care distrug Romania… si multi masoni procurori care executa ordinele masonice globaliste….

  Apreciază

 4. boriscalexandru said, on martie 15, 2020 at 7:17 pm

  Motto: “Începutul trufiei omului este a părăsi pe Dumnezeu.” (Isus Sirah, cap.10.12)
  “… războiul pentru a impune Sfântul Adevăr Oficial cu bocancul și pulanul a început… strania coincidență a unei simulări organizate de câțiva dintre cei mai mari actori ai globalizării…” (din articol)
  Globalizare?! Da, „ridicatu-s-au regii pământului şi căpeteniile s-au adunat laolaltă împotriva Domnului şi împotriva Unsului Său.” (Psalmul 2.2, Fapte 4.26). „Ei vor porni război împotriva Mielului.” (Apocalipsa 17.14), neştiind că „sufletul care păcătuieşte, acela va muri“ (Ezechiel 18:4), după care “va fi o turmă şi-un Păstor” (Ioan 10.16), deci globalizare.
  Întrebarea mea către oameni: prin această molimă, provocată cu siguranţă de OM (https://bucovinaprofunda.com/category/bio-wars/), se “va sfărâma puterea poporului celui Sfânt” (Daniel 12.7 – ref.4)? sau “va pune regatele sub picioarele Israelului” (Rabinul Zissholtz – ref.1)
  1.SACCSIV
  https://saccsiv.wordpress.com/2020/02/24/proeminentul-rabin-chaim-kanievsky-stau-acum-de-vorba-cu-mesia-insusi-rabinul-zissholtz-coronavirusul-trebuia-sa-fie-pe-noi-dar-este-pe-ei-goimi-pentru-a-trimite-un/): Dadon l-a întrebat pe rabinul Zissholtz dacă CORONAVIRUSUL face parte din procesul răscumpărării. ”Coronavirusul nu are nicio legătură cu Israelul” a răspuns rabinul, referindu-se la un verset din Psalmi. “El va lovi cu molime popoarele, în locul nostru, și va pune regatele sub picioarele noastre.” (Psalmi 47:4, Biblia israeliană) Rabinul Zissholtz l-a citat pe comentatorul biblic francez medieval, Rabbi Shomo Yitzchaki, cunoscut prin acronimul Rashi: “El va lovi popoarele cu o ciumă în schimbul sufletului (sufletelor) nostru (noastre), astfel încât mânia Lui va trece prin ele, iar noi vom fi mântuiți, așa cum s-a spus. ” (Isa. 43:3, Biblia israeliană): ”Am dat Egiptul ca răscumpărare, etc.” “Dumnezeu este mânios pe evrei, dar această mânie va fi stârnită prin această ciumă asupra idolatorilor. Într-adevăr, coronavirusul trebuia să fie pe noi, dar este pe ei pentru a trimite un mesaj lumii. Există lucruri oribile pe lume, care trebuie rezolvate: lipsa de modestie, umplerea de pofte, profanarea. Fața judecății lui Dumnezeu este văzută astăzi de întreaga lume. El ia toată această mânie și judecată și ne-o aruncă ca pe o ciumă.”
  2. Mihai Eminescu – Luceafărul
  -Din sfera mea venii cu greu / Ca să-ţi urmez chemarea,
  Iar cerul este tatăl meu / Şi muma-mea e marea. …
  -O, esti frumos cum numa-n vis / Un inger se arata,
  Dara pe calea ce-ai deschis, N-oi merge niciodata! …
  -Străin la vorbă şi la port, / Luceşti fără de viaţă,
  Căci eu sunt vie, tu eşti mort / Şi ochiul tău mă-ngheaţă. …
  Trecu o zi, trecură trei / Și iarăși, noaptea, vine
  Luceafărul deasupra ei / Cu razele-i senine…
  -Dar cum ai vrea să mă cobor? / Au nu-nţelegi tu oare,
  Cum că eu sunt nemuritor, / Iar tu eşti muritoare?
  -Nu caut vorbe pe ales, / Nu ştiu cum aş începe-
  Deşi vorbeşti pe înţeles, / Eu nu te pot pricepe;
  În interpretarea mea, „Luceafărul” lui Eminescu este viziunea despre cele două veniri ale Fiului lui Dumnezeu pe pământ, sub două forme total diferite: una pământeană şi alta divină.
  Vorba românului: „vom trăi şi vom vedea şi minunea asta: a doua venire a Fiului”, deoarece “Tatăl nu judecă pe nimeni ci toată judecata a dat-o Fiului.” (Ioan 5.22)
  3. ARSENIE BOCA
  Zicea Părintele Arsenie, parcă pentru toți românii: „Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la neființă. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea) “Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări.” … Într-o carte de la muntele Athos se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască. Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.” (Arsenie Boca, Mărturii)
  4. BIBLIA ORTODOXĂ
  „Că iată Domnul va trece; şi înaintea Lui va fi vijelie năprasnică ce va despica munţii şi va sfărâma stâncile, dar Domnul nu va fi în vijelie. După vijelie va fi cutremur, dar Domnul nu va fi în cutremur; După cutremur va fi foc, dar nici în foc nu va fi Domnul. Iar după foc va fi adiere de vânt lin şi acolo va fi Domnul.” (3Regii 19.11-12) (fenomene ce au fost şi încă mai sunt) “Iar tu, Daniele, ţine ascunse cuvintele şi pecetluieşte cartea până la sfârşitul vremii. Mulţi vor cerceta-o cu de-amănuntul şi va creşte ştiinţa.” (Daniel 12.4) “Pe când se vor sfârşi aceste fapte minunate?… Va mai ţine o vreme; vremuri şi jumătate de vreme, iar când se va isprăvi de sfărâmat puterea poporului celui sfânt, atunci vor lua sfârşit toate acestea.” (Daniel 12.6-7) “Mulţi vor fi curăţiţi, albiţi şi lămuriţi, iar cei nelegiuiţi se vor purta ca cei nelegiuiţi; toţi cei fără de lege nu vor pricepe, ci numai cei înţelepţi vor înţelege.” (Daniel 12.10) “Şi alergând Filip l-a auzit citind pe proorocul Isaia, şi i-a zis: Înţelegi, oare, ce citeşti? Iar el a zis: Cum aş putea să înţeleg, dacă nu mă va călăuzi cineva?” (Fapte 8.30-31) “Voieşti să te faci sănătos?” (Ioan 5.6) “Ştiu faptele tale; iată, am lăsat înaintea ta o uşă deschisă, pe care nimeni nu poate să o închidă, fiindcă, deşi ai putere mică, tu ai păzit cuvântul Meu şi nu ai tăgăduit numele Meu.” (Apocalipsa 3.8)
  Epilog: „Sufletul care păcătuieşte, acela va muri.“ (Ezechiel 18:4) “… erau gătiţi spre ceasul şi ziua şi luna şi anul acela, ca să omoare a treia parte din oameni”. (Apocalipsa 9.18)

  Apreciat de 1 persoană

 5. Constantin said, on martie 15, 2020 at 7:27 pm

  Tocmai mi-am sters contul de Fb.

  Apreciază

 6. Alixis said, on martie 15, 2020 at 7:41 pm

  http://www.oranoua.ro/secretarul-de-stat-marian-murgulet-hub-ul-de-servicii-de-la-nivelul-mai-extinde-interactiunea-digitala-a-cetatenilor-cu-institutiile-publice-nu-doar-cu-mai/

  In timp ce gloata se uita la teveu băieții cu treaba își văd de ale lor și anume: implementarea pe repede-înainte a buletinelor biometrice. Vedeți Știrea : publicată sapt asta, in plină nebunie…

  Apreciază

 7. nenimenea said, on martie 15, 2020 at 7:48 pm

  Si eu ma autodenunt! Gandesc penal!

  Apreciază

 8. VioletaB said, on martie 15, 2020 at 9:13 pm

  off topic : Maine apare iar pe lista de ordine votarea legii vaccinarii obligatorii… nici cu imbolnavirea unora din parlament nu se opresc. 😦 In contextul coronavirusulyi oare ce vor vota acum ? Doamne apără-ne!

  Cu dezamagire am observat ca pagina de Facebook VavvinEdu – Citeste prospectele, unde sunt multe postari cu argumente bune medicale si juridice de a ne impotrivi vaccinarii obligatorii, a inceput sa bage la inainte si postari despre „adevarul” religios, mai precis, coordonatoarea paginii si cea care a deschis petitia noua impotriva vaccinarii obligatorii… este stilista. Pe de o parte afirma sa nu invocam argumente religioase si pe de alta parte si ea face acelasi lucru. (exemplu: https://m.facebook.com/vaccinuricitesteprospectele/photos/a.171008046855308/565504790738963/?type=3&_rdc=1&_rdr )

  in contextul actual si din ce am observat si la proteste, o parte dintre cei care sunt impotriva obligativitatii vaccinarii sunt atei, o alta parte fara „afiliere” religioasa, o f mica parte ortodocsi ingraditi de Creta, o parte ortodocsi neingraditi si o parte eretici. Si atunci ce ar trebui sa facem sa nu mai luptam deloc alaturi de ei impotriva vaccinarii (fortate)?

  Apreciază

 9. gabimdi said, on martie 15, 2020 at 9:47 pm

  Dumnezeu și Maica Domnului să te acopere frate SACCSIV, pentru că noi, cititorii tăi, avem nevoie de tine.

  Apreciază

 10. Duhul Căpitanului said, on martie 15, 2020 at 10:38 pm

  Covid 19=corona virus creeat de diavolul (ignorând-L pe Dumnezeu). 19 înseamnă că lucifer, vrea iar să se pună în fata celor 9 cete îngerești, ca la început, și, spera sa reușească prin această psihoza, dar, Dumnezeu cel ignorat de el, „piatra cea din capul unghiului, pe care nu au băgat-o în seamă ziditorii”, îl va distruge definitiv, prin „răsuflarea gurii Sale”… Deci, „d-ul” pus de ei cu referire la diavolul, ii va învinge prin celalalt „D” :Dumnezeu!

  Apreciază

 11. Un om said, on martie 15, 2020 at 10:57 pm

  <<>>
  Aici – toate articolele referitoare la coronavirus: https://bit.ly/3b3T8uB

  Apreciază

 12. agache18 said, on martie 16, 2020 at 12:08 am

  Apreciază

 13. George said, on martie 16, 2020 at 12:21 am

  Pustiu la Sfântul Mormânt

  Apreciază

 14. P.M. said, on martie 16, 2020 at 2:55 am

  Dacã ar exista oameni de bine cu bani,l ar da în judecată pe acest Strein care devine mai periculos de la un an la altul;eu așa aș face dacã aș avea bani,cu toate riscurile la care m-aș expune într o astfel de acțiune:
  l-aș chema în fața instanței pe motiv de minciunã;iar el,beneficiind de prezumția de nevinovăție,ar trebui sã demonstreze treaba cu spirtul;l aș chema și retroactiv pe motivul de panicare a populației (celebra declarație din perioada ,,pandemiei”de gripã 🐷)
  Unor astfel de mãscãrici parveniți ce se cred de neatins,trebuie sã le rãspunzi pe mãsurã.

  Apreciază

 15. Adigo said, on martie 16, 2020 at 5:32 am

  Tot scenariu asta are un tel. Daca n-ar avea nu l-ar face. Au ajuns pe ultima 100 metrii.

  Apreciază

 16. isa said, on martie 16, 2020 at 7:24 am

  Primit pe whatsapp:
  Hai sa citim cu atenție:
  Număr morți în lume între 1 ianuarie 2020 – 10 martie 2020:
  3.310 – coronavirus
  85.925 – gripa sezonieră
  884.152 – fumat
  442.355 – alcool
  238.749 – accidente trafic
  7.516.249 – avorturi.

  Sursa: Worldometer
  Cum vi se pare statistica?
  ………
  Adevăratele PROBLEME sunt ascunse, și se crează ISTERIE și MANIPULARE pentru FALSELE probleme.

  TOTUL este organizat cu un scop precis, în detaliu, iar ceea ce este acum, este LUX pe lângă ceea ce va urma și este pregătit să se întâmple.

  Coronavirusul este PARAVANUL, o strategie de PANICĂ de a declanșa alte CONSECINȚE DERIVATE:
  * Criza economică
  * Criza financiară
  * Devalorizarea banilor
  * Crize sociale
  * Scaderea pietei imobiliare, falimentarea afacerilor mici și imediat acapararea de fonduri de investiții străine, care au interesul să elimine concurența, fără a continua afacerile (ci le vor pastra la conservare)
  * Implementare de Vaccinare obligatorie
  * Producerea de boli și deces
  * Scoaterea banilor reali din circulație
  * Haos social, sinucideri, crime, război etc. etc. etc. #coronavirus

  La fel de buna si asta:

  Un mic exercitiu de gandire, un posibil scenariu

  Anual 70 000 de oameni MOR de GRIPA normala in SUA și alți 60.000 MOR in EUROPA!

  NU de Coronavirus!!!

  De Coronavirus au murit sub 4000 ( patru mii) de oameni, pe toată planeta!!!
  Dar multi dintre cei declarați morți, de coronavirus, au murit de fapt din pricina altor complicații de sănătate !!!

  In România, in doar câteva săptămâni, au intrat 40 000 de oameni din Italia, unii sunt in “arest” , pardon, in carantina la domiciliu, despre alții nici nu se mai știe precis in ce stadiu sunt!

  Cu toate astea noi NU avem decât câteva cazuri și niciun mort!
  Altfel, de gripa normala, nu de coronavirus, au murit și la noi vreo… 57!!!
  Sa adăugăm ca principalele laboratoare de virusologie ale Chinei sunt in Wuhan, adică exact acolo unde a izbucnit treaba!!!

  In Italia a izbucnit in nord, unde e sufletul economiei Italiei( Milano, Roma), unde sunt cei mai bogați oameni, unde igiena e la cote înalte si dupa o perioada relativ lunga, peste doua săptămâni după ce fuseseră doar 14 cazuri!!!

  Asadar cred ca se poate întrezări aici un….

  SCENARIU!

  Și scenariul are legătura cu :
  1. Momentul declanșării “acțiunii coronavirus” in China ( cu fix o luna înainte de anul nou chinezesc, când un miliard de chinezi circula pe toată planeta)

  2. Criza mondiala, ce urma sa vina oricum

  3. Prețul petrolului și lupta între saudiți și Rusia
  4. Economia in creștere a Chinei și dependenta tuturor de China

  5. Prăbușirea burselor și fluctuația exagerata a acțiunilor din care China a castigat intr-o singura zi peste 200 de miliarde de dolari

  6. Interesele globale ale industriei farmaceutice și stocurile alimentare!

  Eu zic așa, puneți-le cap la cap și gândiți cu capul vostru!!!

  NU “înghițiți pe nemestecate” ce spun susținătorii apocalipsei și moderatorii exaltați ai unor televiziuni isterice!

  Propriu-zis, dacă răspândirea era atât de gravă și de rapida, cum se face ca, China, unde se afla 1.5 miliarde de oameni tocmai a oprit-o, iar unele tari au eradicat-o???

  Cum se face ca România, unde mori pe holurile spitalelor, din pricina nesimțirii, a incompetentei si a faptului ca nu ai dat spaga, sta cel mai bine? Nu are niciun mort! ???

  Pai e simplu!!! Noi NU suntem o miza, ÎNCĂ!!!

  Inițial nici Italia NU a fost, pana s-a hotărât ALTFEL!!!

  In concluzie…bursele se reabilitează, acțiunile trec de la unii la alții, așa cum … s-a hotărât,
  – – – Industria farmaceutica, dezinfectanții și lanțurile globale alimentare și-au vândut stocurile,
  – – – China a fost avertizata ca nu e ea buricul pământului și data viitoare poate va avea parte de un atac mai serios, dacă nu își vede de treaba,
  – – – Arabii au văzut ce înseamnă scăderea prețului petrolului,
  – – – Europa a văzut ce presupune un război biologic și cum se poate alege praful de tot ( turism, industrie, disciplina)! Iar in Italia, ca parte a TESTULUI planetar, Mafia și Ndrangheta au aruncat in aer și pușcăriile, pline de ai lor și au forțat mâna premierului sa inchida țara!
  Pentru ca acolo nu e numai Corona, acolo sunt mulți alți factori: corupție de stat, incompetenta, ca și la noi, structuri de criminalitate organizata, vechi de secole, cărora le convine o Apocalipsa, etc!

  Asadar TESTUL a demonstrat un lucru clar: dacă dai drumul unui virus și lași lucrurile sa se umfle corespunzător, mediatic, profitând de isteria televiziunilor și de foamea lor de audienta, se alege praful de toată civilizatia, cultura și regulile de conviețuire ale acestei planete!
  Deci TESTUL a reușit! Acum sa vedem când va fi cu adevarat EXPERIMENTUL!!!…

  Apreciază

 17. George said, on martie 16, 2020 at 7:54 am

  Filmat ieri la Sfântul Mormânt

  Apreciază

 18. marian said, on martie 16, 2020 at 10:05 am

  Si va veni curand si fortatrea popilatiei sa faca vaccin…
  Ghici cine il va face?

  https://www.libertatea.ro/stiri/vaccinul-pentru-coronavirus-vine-de-la-poporul-ales-2910697

  Apreciază

 19. acelas said, on martie 16, 2020 at 10:41 am

  ce ne mai aduce coronavirusul …

  aluviuni cu ghiotura.. , neobservate (noaptea, ca hotii)

  http://m.ziare.com/scoala/educatia-sexuala-devine-obligatorie-ce-a-mai-decis-parlamentul-ca-trebuie-sa-faca-scolile-1601068

  Apreciază

 20. neicaion said, on aprilie 12, 2020 at 12:41 pm

  Cât de grav este covidul când ești obligat să stai în casă și asculți doar știrile media corupte, priviți puțin din realitate în față, https://lumeacarnavalului.wordpress.com/2020/04/09/cei-4-mari-patru-mari-companii-care-conduc-lumea/comment-page-1/#comment-3948 , clipul video îl puteți urmări la primul comment.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: