SACCSIV – blog ortodox

Proeminentul rabin Chaim Kanievsky: “Stau acum de vorbă cu MESIA însuși” / Rabinul Zissholtz: “CORONAVIRUSUL trebuia să fie pe noi, dar este pe ei (GOIMI), pentru a trimite un mesaj lumii”

Posted in antihrist, EVREI, ISRAEL, RABINI, virus by saccsiv on februarie 24, 2020

Un evreu ultraortodox se roagă în timp ce se privește la Muntele Templului și la Cupola Stâncii. (Credit: Aharon Krohn/Flash90)

BREAKING ISRAEL NEWS: Israel’s Top Rabbi: “I’m Currently in Discussions With the Messiah Himself”

Proeminent rabin israelian: “Stau acum de vorbă cu Mesia însuși”

De Adam Eliyahu Berkowitz18 Februarie 2020, 1:45 pm

Dar după aceea, vărsa-voi Duhul Meu peste tot trupul, şi fiii şi fiicele voastre vor profeţi, bătrânii voştri visuri vor visa, iar tinerii voştri vedenii vor vedea. Ioil 3:1 (Biblia Israeliana ™)

Un rabin Haredi, părtaș la secretele cu privire la Mesia, a fost făcut să jure că va păstra tăcerea, timp de câteva decenii, de către oameni drepți ce stau ascunși, dar acum i-au poruncit pentru prima dată să-și publice mesajele, despre evenimentele curente și despre sosirea iminentă a lui Mesia. Ei îi spun că este literalmente o problemă de viață sau de moarte.

INTERVIU CU RABINUL ZISSHOLTZ

Sâmbătă seara, Yonatan Dadon de la Radio 2000, un post de difuziune, în limba ebraică, l-a intervievat pe rabinul Yaakov Zissholtz în programul său săptămânal Melaveh Malkah. Rabinul Zissholtz a făcut deschiderea cu o exonerare.

“Am venit să vorbesc nu numai despre ce se va întâmpla, ci și despre cine va merita să facă parte din răscumpărare”, a spus rabinul Zissholtz lui Dadon. “Mulți oameni religioși, bărbați cu kipa pe cap, nu vor merita. Multe persoane, care nu par religioase, vor fi înăuntru.”

Rabinul Chaim Kanievsky (Fotografie de Yaakov Naumi/Flash90)

OAMENII SFINȚI ASCUNȘI

Rabinul Zissholtz s-a referit la rabinul Elazar Menachem Man Shach, un rabin Haredi lituano-evreu din Bnei Brak, care a murit în 2001.

“Rabinul Shach a fost unul dintre cei mai mari rabini ai generației noastre, dar ceea ce oamenii nu știau a fost că el a fost unul dintre lamed vav tzaddikim”, a spus Rabin Zissholtz. Rabinul făcea referire la o tradiție mistică evreiască ce provine din Talmud (Sanhedrin 97b), care afirmă că “în orice moment există 36 de oameni speciali în lume și dacă ei nu ar fi, toți, chiar si dacă unul dintre ei ar lipsi, atunci lumea ar urma să se sfârșească.“

În gematrie (numerologia ebraică), literele lamed și vav combinate reprezintă 36, de aceea oamenii drepți ascunși sunt numiți lamed-vavnikiLamed-vav tzaddikim-ii sunt, de asemenea, numiți Nistarim (“ascunși”). Tradiția evreiască susține că identitățile lor nu le sunt cunoscute și că, dacă unul dintre ei ajunge să realizeze care e adevăratul lui scop, nu l-ar admite niciodată. Vavnik-ii nu știu nici ei înșiși că sunt unul dintre cei 36. De fapt, tradiția spune că ar trebui ca o persoană să pretindă că este unul dintre cei 36, ca aceasta sa fi o dovadă pozitivă că, în mod sigur, nu este una. De dragul acestor 36 de sfinți ascunși, Dumnezeu păstrează lumea, chiar dacă restul umanității a degenerat până la nivelul barbarismului total.

“Dumnezeu îi alege”, i-a spus rabinul Zissholtz lui Dadon. “Singurul mod în care sunt dezvăluiți este dacă Dumnezeu decide că trebuie revelați. Dar într-adevăr nu este important ca oamenii să se gândească la ei. Nu avem nevoie de misticism pentru a-L sluji pe Dumnezeu. Acești oameni suferă foarte mult, doar pentru folosul nostru.”

“Dar sunt lucruri pe care publicul trebuie să le știe chiar acum, deoarece procesul geulei (răscumpărarea) urmează să înceapă să se întâmple foarte repede și într-un ritm rapid. Este important ca oamenii să rămână calmi și stabili si să acționeze corect la momentul potrivit.”

“Există un potențial Mesia în fiecare generație și există tzaddikim care știu cu exactitate cine este. Acest lucru este, desigur, adevărat în această generație. Dar un om ar putea fi cel mai mare savant al Torei, și să pară a fi cel mai religios om și să nu merite să-l vadă pe Mesia.”

Rabinul Zissholtz a explicat că a fost însărcinat, de acești oameni ascunși neprihăniți, să rupă tăcerea și să înceapă să informeze publicul despre venirea iminentă a lui Mesia.

“A aduce acum la lumină cuvântul că Mesia este mai aproape ca niciodată este o problemă de viață și de moarte”, a spus Rabin Zissholtz. “Nu ați auzit de Gog și Magog? Asta se va întâmpla foarte curând. Momentan, situația este explozivă mai mult decât îți poți imagina. Toată lumea trebuie să știe dacă se află înăuntru sau dacă vor fi lăsati pe dinafară.”

SEMNE ALE APARIȚIEI LUI MESIA

Rabbi Zissholtz a explicat că semnele care au fost date pentru a semnala venirea lui Mesia apar acum într-un ritm rapid.

Rabinul Dov Kook (un mistic din Tiberias), după cum știe toată lumea, este un uriaș tzaddik (om sfânt)”, i-a spus rabinul Zissholtz lui Dadon, “El este unul dintre cei mai mari bărbați ai generației noastre, precum și unul dintre cei mai puțin cunoscuți. Comunitatea Haredi știe că este un om măreț, dar ei nu înțeleg cu adevărat cât de minunat este ca om, încât sufletul său se ridică până la cer.”

“Acum zece ani, Israel suferea de o secetă oribilă. Cineva l-a întrebat pe rabinul Kook când va fi plin Kinneretul (Marea Galileii). Rabinul Kook a spus: Când va veni Mesia, Kinneret va fi plin. “

“În câteva săptămâni, Kinneret (Marea Galileii) va fi plin(ă) pentru prima dată de când Rabinul Kook a făcut această declarație”, a spus Rabinul Zissholtz. El a dat încă un exemplu.

“Rabinul David Abuhatzeira este un mare tzaddik și mulți oameni merg să-l vadă, să ceară sfaturi sau binecuvântări. Într-o zi, și-a schimbat obiceiul și a început să se ridice când salută publicul. El a fost întrebat de ce și-a schimbat obiceiul. El a spus că bunicul său, Baba Sali, a venit la el în vis. Baba Sali i-a spus că a vorbit cu Mesia, care a spus că atunci când a mers să vorbească cu rabinul Abuhatzeira, a fost dezamăgit că rabinul nu s-a ridicat să-l salute.”

CORONAVIRUSUL

Dadon l-a întrebat pe rabinul Zissholtz dacă coronavirusul face parte din procesul răscumpărării.

”Coronavirusul nu are nicio legătură cu Israelul” a răspuns rabinul, referindu-se la un verset din Psalmi.

El va lovi cu molime popoarele, în locul nostru, și va pune regatele sub picioarele noastre.(Psalmi 47:4, Biblia israeliană)

Rabinul Zissholtz l-a citat pe comentatorul biblic francez medieval, Rabbi Shomo Yitzchaki, cunoscut prin acronimul Rashi.

El va lovi popoarele cu o ciumă (דבר) în schimbul sufletului (sufletelor) nostru (noastre), astfel încât mânia Lui va trece prin ele, iar noi vom fi mântuiți, așa cum s-a spus (Isa. 43:3, Biblia israeliană): ”Am dat Egiptul ca răscumpărare, etc.”

”Dumnezeu este mânios pe evrei, dar această mânie va fi stârnită prin această ciumă asupra idolatorilor. Într-adevăr, coronavirusul trebuia să fie pe noi, dar este pe ei pentru a trimite un mesaj lumii. Există lucruri oribile pe lume, care trebuie rezolvate: lipsa de modestie, umplerea de pofte, profanarea. Fața judecății lui Dumnezeu este văzută astăzi de întreaga lume. El ia toată această mânie și judecată și o ne-o aruncă ca pe o ciumă.”

RABINUL KANIEVSKY: ”MESIA ESTE DEJA AICI VORBIND CU MINE””

Rabinul Zissholtz a explicat apoi mai multe declarații recente făcute de rabinul Chaim Kanievsky, unul dintre cei mai proeminenți rabini ai acestei generații, cu privire la Mesia.

”Rabinul Kanievsky este atât de sfânt, încât a dobândit hakodesh (spirit sfânt, profeție)”, a spus rabinul Zissholtz. ”La început, acum cinci ani, rabinul Kanievsky a spus ”Mesia este la ușă”. Apoi, puțin mai târziu, a spus că Messia a trecut deja de pragul ușii. Nu cu mult timp în urmă, a spus că Mesia este deja aici. Cel mai recent i-a spus rabinului Chulak că Mesia este deja aici cu ambele picioare, vorbind cu mine (el). Acestea sunt diverse revelații ale lui Mesia, fiecare o revelație mai mare decât cea anterioară. Fiecare cuvânt rostit de Rabin Kanievsky este cântărit și nu spune cuvinte de neînțeles.”

”Nu mai călătoresc în afara Israelului. Mesia este atât de aproape încât mi-e teamă că s-ar putea să ratez sosirea lui. Rabin Kanievsky a spus că Mesia este aici, în Israel, dar că nu a dat un timp precis când va fi dezvăluit. El este aici, dar nu are toată puterea de care are nevoie pentru a acționa ca Mesia. Toate semnele date în Talmud, în tradiția evreiască, s-au arătat deja.”

GOG – MAGOG A ÎNCEPUT DEJA

”În prezent suntem în mijlocul războiului dintre Gog și Magog. În războiul dintre Gog și Magog, împușcarea propriu-zisă și lupta cu arme fizice nu vor veni decât la sfârșit. Acest lucru a fost descris în Biblie de către profeți. Cea mai mare parte a războiului, începutul, va fi un război de credință.”

”Un alt Tzaddik a spus că toate operațiunile militare din ultimii ani vor fi o simplă ‘ploicică’ în comparație cu ceea ce urmează să vină. Va fi un război cu Iranul, dar Israelul nu va fi implicat direct.”

ALEGERILE DIN ISRAEL

Rabinul Zissholtz a menționat un alt tzaddik ascuns spunând că în această lună -Adar- vom vedea ”lucruri grozave”. Trebuie menționat că alegerile israeliene sunt la Adar.

”Un alt tzaddik a spus că, în funcție de situația actuală din ceruri, nu vor exista alegeri israeliene – mai degrabă, va fi un război. Aceasta va fi o reacție la Deal of the Century (Afacerea Secolului). Aceasta este starea actuală, însă poate fi schimbată în ceruri.”

”Totul depinde de faptul că Israelul se pocăiește sau nu.”

Într-un punct ulterior al interviului, rabinul Zissholtz a explicat.

”Dacă alegerile au loc, votarea alegerilor viitoare este necesară doar pentru a preveni sacrilegiul, dar, în afară de asta, nu are rost, deoarece va sfârși ca și celelalte alegeri; niciun guvern nu va ieși din ele. Nimeni nu-i va lua guvernarea lui Netanyahu. Așa cum au spus atât Rabinul Kaduri cât și Lubavitcher Rebbe, Bibi va fi ultimul prim ministru înaintea lui Mesia. Acesta este sfârșitul domniei multitudinii mixte. Vom vedea cu toții acest lucru.”

VOR VENI DEZASTRE NATURALE ȘI NU NUMAI

”Dezastrele naturale au loc peste tot în lume, inclusiv coronavirusul, incendiile din Australia, un alt dezastru care trebuia să se producă în atmosferă, s-a întâmplat acum”, a spus Rabin Zissholtz.

NOTA AUTORULUI: Aceasta este o traducere transcrisă a celor mai importante momente din primele patruzeci de minute ale unui interviu de trei ore. Breaking Israel News va publica restul interviului în articole următoare.

 

Comentariu saccsiv:

Sunt prea obosit la ora asta sa comentez articolul. Cititorii mai vechi insa, sigur au inteles ideea din acesta.

Pe cei mai noi ii rog sa citeasca si:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata lui MESIA de catre toate neamurile Pamantului / Reamintim: MESIA asteptat de rabini este ANTIHRISTUL

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Magda said, on februarie 24, 2020 at 10:13 pm

  Mda…mi s-a luat ceea ce am scris, într-o secundă!
  Deci, se adeverește ceea ce mi-a spus cineva despre o monahie rusă, care i-a spus cuiva ce mai aștepta cel puțin de 10 ani de respiro, adică invocând Agenda lor, cam prin 2030…când colo, i s-a spus că, anul calendaristic 2020 este de fapt anul 2028…așa că, evenimentele se vor succede cu repeziciune…
  NU VĂ ÎNFRICOȘAȚI!
  ȚINEȚI UNUL DE ALTUL/A ȘI AVEȚI GRIJĂ UNII DE CEILALȚI!
  RUGĂCIUNEA INIMII ȘI ”NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU FECIOARĂ, BUCURĂ-TE…” de nu știu câte ori/zi…

  Apreciază

  • Andiuta said, on februarie 25, 2020 at 8:11 am

   Doamne ajută, Magda. Sunt de acord cu ceea ce ai spus în mesajul tău dar am o mică nelămurire, cum adica anul calendaristic 2020 este de fapt anul 2028? Poti să detaliezi putin?

   Apreciat de 1 persoană

   • Magda said, on februarie 25, 2020 at 9:36 am

    Știi…aș vrea să nu aibă dreptate persoana care mi-a spus despre monahia rusă!
    N-am făcut decât să reproduc ceea ce mi s-a spus…mai multe amănunte nu știu…o să rog persoana care mi-a spus, dacă mai dă de mine, să-mi dea un link, o trimitere, CEVA…asta, ca să dovedesc că nu e minciună!
    Cu totul întâmplător ne-am dat în vorbă, anul periculos – din punctul meu de vedere – fiind 2025 când va fi o PRĂBUȘIRE TOTALĂ – economică, religioasă prin recunoașterea lui Antihrist ca lider mondial – începând apoi PE FAȚĂ, prigoana….
    Ei, contrazicându-ne noi, mi-a aruncat pastila asta: ”Da, s-ar putea să fie anul 2025, nici măcar 2030…știi de ce? Pentru că există o scriere profetică a unei pustnice din Rusia care a spus că, corespondentul anului 2020 (greșit numărat și interpretat…) este de fapt, anul 2028.”

    P.S. Oricum, lucrurile se grăbesc…invazii de lăcuste, înroșiri de ape, natura se revoltă…exact ceea ce s-a spus despre semnele vădite ale Apocalipsei că vor fi mai întâi plăgile suferite de egipteni odinioară, APOI celelalte…semnalate în trâmbițe.

    Apreciat de 1 persoană

   • Sorin said, on februarie 25, 2020 at 11:28 pm

    In anul 2025 se va tine si sinodul acela de unire a catolicilor cu ortodocsii.
    Probabil va fi in vremea domniei lui antihrist sau chiar inainte de inscaunarea lui, cine stie.

    Apreciază

  • miraje11 said, on februarie 25, 2020 at 8:18 pm

   Nu stiu cine ti-a zis despre monarhia rusa in Israel dar e pe aproape. In Israel sunt peste 1 milion de evrei rusi si rude ale lor care de fapt nu sunt evrei. Sunt si multi rusi care s-au dat evrei in timpul comunismului ca sa fuga din URSS. Ramane de vazut daca si cat reusesc negocierele de pace intre evrei si palestinineni propuse de SUA. Daca nu…. Rusia abia astepta sa intervina in acest proces de pace si probabil sa tirmita trupe de mentinere a pacii sau rol de observator in Israel, Gaza, West Bank, Muntele Templului, Iordania la granita cu Israelul. deja impreuna cu ONU Rusia are trupe langa Platoul Golan la granita dintre Siria si Israel (Observatori si mentinere a pacii – dupa ce Trump a recunoscut Inaltimile Golan ca fiind ale Israelului, fapt ce risca sa degenereze in razboi cu Siria). Suna exact ca profetia lui Daniel cand marele rege cuceritor de la nord vine cu propuneri de pace pentru statele lumii, inclusiv pentru Orientul Mijlociu, ca mediator si garant al acestei paci. Rusia este cu trupe in Siria de aproape 5 ani si tot aduce tehnica de lupta in zona si pentru trupele sale si pentru ine plateste, in special pentru aliati, in general inamici de moarte ai statului Israel. Iran, Liban, Palestina, Siria, Irak, Turcia inamici declarati ai Israelului daca care n-au curaj sa atace si nici fortele necesare. Rusia si Turcia au pus ochii pe resursele naturale ale evreilor cele 3 rezervoare enorme de gaz in apele teritoriale pe care le gestioneaza impreuna cu Cipru pentru a alimenta Egiptul si Europa prin Grecia fapt ce supra de moarte pe turci si rusi. Apoi de curand au gasit in Israel si un mare rezervor de petrol si cel maii important, o mare panza de apa feratica sub desertul din nord. Apa potabila de 400 mii de ani. Una lt aspect este ca Rusia vrea sa fie un arbitru in Orientul Mijlociu si sa faca legea in zonele de conflict pentru a avea avantaje si a putea aduce firmele ei pentru a exploata resurse naturale sau reconstructia tarilor distruse de razboaie cum ar fi Siria si Irak. Daca SUA pleaca, Rusia intra! Tot ce lasa liber SUA ia Rusia… mai nou si Turcia si IRan. China joaca mai mult pe partea comerciala si nu are treaba cu razboiul in Orientul Mijlociu. Rusia, care in ultima vreme joaca rolul lui Gog si Magog, se infiltreza tot mai mult si mai repede in ONU si structurile sale, In Orientul Mijlociu, in Africa si vrea sa redevina vechiul URSS. Se forteaza o alianta de viitor pana in 2025 Rusia-UE-China la care sa adere si Turcia, Iran, India si Japonia. Arabia Saudita, Egipt si Indonezia incanu stiu cu cine sa joace… SUA Sau Rusia.
   Anul 2028-2029 este sfarsitul unui ciclu agrar evreu sau an sabatic de iertare si stergere a datoriilor. Acest an este marcat de un mare semn in cer … trecerea asteroidului Apophis in aprilie 2029 foarte aproape de Terra la 25-30 mii km incat se va vedea ca o cometa destul de stralucitoare pe durata de o zi (Se va intoarce fix peste 7 ani in 2036 aprilie coincidenta sau nu, exact la incheierea unui alt ciclu de ani agrari smitah evreiesti dar de dataa asta va trece la 5 milioane de km si nu se va vedea acest asteroid decat la telesco). In Octombrie 2029 se vor termina acesti 7 ani inceputi in 2022 octombrie dupa anul nou evreiesc, an marcat de semne in cer, o stea noua foarte stralucitoare va apare pe cerul noptii timp de cateva luni (ce se va vedea cu ochiul liber de tot pamantul), o supernova ce va ajunge ca o explozie de lumina la noi abia acum (vazuta la telescop ca o explozie foarte mare de lumina). Acest semn in cer este asteptat de oamenii de stiinta undeva in anul 2022 sau 2023, ani in care se preconizeaza varful actualei crize economice inceputa de coronavirus si mult prognozata si de economistii lumii. Numerologic oamenii il vad ca pe un an ciudat in special 20.02.2022 si 22.02.2022. El incheie un ciclu de 7 ani 2015-2022 ciclu ce a inceput cu anul sabatic 2014-2015 in care a fost acea stranie si frumoasa tetrada lunara fix in marile sarbatori ale evreilor din aprilie 2014 si spetembrie si aprilie 2015 si octombrie. Pe parcurusl acestor ani am avut intrarea Rusiei in Ucraina cu trupe martie 2014, razboiul Israel-gaza 2014, epidemia ebola 2014, criza refugiatilor iulie-august 2015, criza economica grava China 2015 august si intrarea Rusiei cu trupe si tehnica militara in Siria foarte aproape de Israel, fix la nordul tarii ca in vechile profetii. De atunci si pana acum, jocurile geopolitice se tot schimba in lume, SUA incepe sa dea rateuri si este impinsa la colt de intreaga lume, oamenii nu mai recunosc puterea SUA, arbitrajul ei, rolul de jandarm al lumii, mediator si deschizator de drumuri, initiator de trenduri, o lovitura adusa ei de marea globalizare ce a inceput cu pasi repezi dupa 2012. Se vede clar ca s-a schimbat ceva si nu doar geopolitic dar si in mentalitatea oamenilor, in tehnologie si comert. Israel incearca sa joace la doua capete Rusia si SUA sa-si prelungeasca puterea in zona si sa mentina guvernul stabil dar o face cu greu… Netanyahu pierde teren!
   Pana in 2028 se vor schimba multe…. inclusiv se poate schimba conducerea SUA si a Rusiei. Dar pot aparea si tehnologii noi care ne vor impinge la noul trend religios, cultural, miraculos, stiintific ce promite minuni si anume Transhumanismul! Acest curent ia mintile politicienilor, profesorilor, ateilor, religiosilor, oamenilor de stiinta, vlogherilor dar si oamenilor obisnuiti. NI se promite viata lunga, mintea pastrata in memorii, sufletul transferat in alte corpuri sau roboti, leacuri la toate bolilor, informatii direct in creier prin interfata om robot, plati virtuale si multe alte beneficii pe care le va aduce Neuralinkul lui Elon Musk aparat ce se va comercializa in masa dupa 2025 cand va trece testele care au inceput anul acesta pe oameni… acest aparat se va conecta pe frunte si la tample unde nervii sunt foarte sensibili si nu va necesita impanturi care sperie lumea si pot avea efecte secundare grave. E o mare capacana dar oamenii asteapta acest dispozitiv ca painea calda… el va inlocui, monitoarele-ecranele, difuzoarele-castile audio, ochelarii smart, chiar si telefoanele in unele cazuri si telecomanda, incat vom putea controla totul cu puterea gandului, inclusiv naviga pe internet. Simultan vom purta si telefoanele clasice smart pe brat sau la incheitura mainii, similar bratarile de sanatate smart de azi pe care din ce in ce mai multi oameni le poarta. Se introduc trenduri tehnolgoice foarte rapid incat populatia le accepta tacit fara nicio remuscare sau protest. Situatia in lume prevad ca se va agrava dupa acel an 2028-2029.
   Nu stim cand vom intra in cei 7 ani de final profetiti dar vedem semnele si intervalul de timp. Templul din Ierusalim nu a fost inca construit si nici slujba oficiala de ardere nu a inceput. S-au tot jertfit miei si porumbei pe un loc improvizat si o slujba dar a fost ceva rapid si la limita legii. Situatia nu este inca rezolvata, pacea nu este acolo, stablitatea politica nu este inca in paralmentul Isrelului.

   Apreciază

   • Magda said, on februarie 25, 2020 at 9:32 pm

    Foarte interesant comentariu!
    Vom vedea…timpul trece REPEDE și nu în favoarea noastră!

    Apreciază

   • john said, on martie 18, 2020 at 8:49 am

    Miraje11,ce spui tu aici,se leagă cu Psalmul 102(Biblia Israel),dacă socotim din 1967.Anul când Israelul a recucerit Ierusalimul.Adică este ultima generație! Evreii socotind o generație = 70 de ani.Adunând 1967+ 70= 2037.Se leagă cu ce spui tu.Acum este primul pas care se finalizează prin Agenda 2020.Tot ceea ce se va întâmpla politic și social ne duc spre următorul pas Agenda 2030.În acești 10 ani ce ne stau în față este posibil să se întâmple multe din Profețiile biblice.Ultimii 7 ani 2030-2037 fiind destinați apariției și lucrării lui Antihrist în lume.Citindu-ți comentaroul acesta și cel de jos,cred că ești evreu mesianic sau baptist.

    Apreciat de 1 persoană

 2. Alexandru TM said, on februarie 24, 2020 at 11:15 pm

  DOAMNE AJUTA

  Dragilor, cu totii stim sau ar trebui sa stim ca cel pe care evreii il considera „mesiah” este antihristul.

  Sa nu va lasati amagiti, caci el va veni bland spre pierzarea multora.

  Spuneti celor apropiati ca necuratul si sfarsitul sunt aproape si nici decum sa nu creada in „acel ales” lider, ca va fi bun.
  Spuneti lor sa se pocaiasca sa le para rau pentru păcate, ca sa putem scapa de ceasul acela si sa fim bine primiti de Hristos intru mărturisire.

  Mantuire tuturor

  Apreciază

  • miraje11 said, on februarie 25, 2020 at 10:06 pm

   @Alexandru TM
   Ceva nu se potriveste intre Biblie si ceea ce au spus unii parinti ortodocsi. De unde pana unde Anticrist evreu? Si de ce crede lumea ca vine cu blandete?? Din studiile mele asupra Bibliei si a altor texte necanonice si apocrife reiese ca acest lider vine sa cucereasca cu violenta tara cu tara timp de 3 ani si 6 luni, inainte de care va incerca prin negocieri, intelegeri, diplomatii, promisiuni si avertismente alti 3 ani si jumatate. Niciun imperiu care a cucerit Israelul ca pedeapsa de la Dumnezeu pentru pacatele lui, nu a avut conducator evreu!
   De ce ar fi altfel la sfarsitul lumii? In Biblie scrie clar in Vechiul Testament ca este vorba de alta rasa si alt popor si vine sa strice templul, obiceiurile si legea nu sa se instaleze in templu cu pace si sa conduca de acolo ci sa cucereasca cu jaf si prada si nu doar Israel. In ultima vreme multi dau crezare acestor teorii cu anticrist evreu datorita unor socialisti Soros si Sanders care urasc de moarte rasa alba, evreii si statul Israel, chiar rasele din care ei fac parte prin mixaj. Acum toata lumea crede ca Soros e dracu’ fara sa inteleaga ca este o capcana, ca de fapt vine un curent care va incerca sa asimileze toate celelalte doctrine, regimuri, curente politice si sociale, religii si traditii dupa ce le lasa sa se bata intre ele pana la epuizare… si anume Transhumanismul! Politica SUA din ultimii 4 ani cu Trump la putere incearca sa se debaraseze de Soros si socialism, in schimb UE nu renunta deloc. Asa se face ca UE, Rusia, China dar si alte state arabe se opun a tot ceea ce insemna legi bune pentru statul Israel, oferie cadou de SUA. As vrea sa vad pana la final care politician al lumii va mai ramane crestin si pro stat Israel pana in 2035?!!!! Daca mai ne ingaduie Dumnezeu intervalul asta de timp!!
   Vad in Vechiul Testament ca profetiile despre poporul evreu nu suna deloc bine la venirea lui Isus. Venirea Lui Isus gaseste 60 65% din popor intr-o stare de decadere dar si sub asuprirea unui rege din Nord care-i imprastie cu violenta printr un atac masiv ce dureaza 3 ani si 6 luni in Egipt, Iordania, Siria, Arabia Saudita si Marea Mediterana. Atacul vine cand evreii se strang aproape toti in tara Israel din lume si devin prosperi ca neam si tara, isi recladesc templul, incep darul de jertfa dar si decaderea morala este la apogeu. Isaia descrie frumos, poetic si sumbru starea lor inaintea pedepsei si a revenirii Domnului! Din contra!!! Nici vorba de anticrist la putere! Ni se spune ca evreii vor avea la conducere copii, corupti, depravati, femei, falsi preoti si profeti ce mint, oameni fara caracter, care dupa ce ca sunt decazuti accepta aproape toti o relatie buna cu acest individ agresor din nord sau o conducere mixta. Vor fi dezbinati si lacomi de avere incat multi isi vor trada tara si vor fugi la Egipteni cand regele din Nord se va supara pe cei care refuza sa se supuna si va incepe atacul asupra intregii natiuni. Si daca ne uitam bine in lume ce poate sa faca un tanar la 20 de ani si ce putere are cu implanturi si Inteligenta artificiala, cat de egocentrist gandesc si nu studiaza nimic decat ce le convine, vor totul de-a gata si sa conduca, sa influenteze, cred ca li se cuvine totul si trebuie sa li se faca pe plac, sunt mofturosi… ne putem imagina ca niste copii pot ajunge la conducerea unei tari prin Inteligenta Artificiaala pe post de consilier. Pe fondul acestei slabiciuni orice natiune poate fi distrua si ocupata. Patriotismul incepe sa dispara si conformismul ii ia locul. Armele cu care suntem inspaimantati induc panica si starea in care omul vede lupta inutila. Ni se arata ca lupta de gherila s-a cam dus. Arme sofisticate te gasesc si in buncare, transee, galerii, ruine, munti si pesteri. Nici tancul nu mai e ce era pe vremuri. Dar cel mai important e jocul psihologic si manipularea, otravirea mentala si slabiciunea morala. Orice stat mai intai este sabotat din interior pentru a fi cucerit. Asa a patit Israel de fiecare data cand slabea moral si se indeparta de Dumnezeu. O sa fie lege data mondiala ca orice parlament sa aiba conducere impreuna cu Inteligenta Artificiala dupa 2025. Deja se testeaza de pe acum. Unii evrei nu vor dori acest lucru, evrei relgiiosi ultraortodocsi si evrei crestini dar si altii care vor putea vedea starea de coruptie si falsitatea unei societati conduse de roboti, analfabeti, copii frustrati si femei dornice de putere si se vor opune insa ei vor avea de suferit! La fel si crestinii care nu vor accepta un guvern ce va impune legi aspre sub influenta unor forte malefice nevazute ce vor lucra prin Inteligenta Artificiala.
   Am observat ca aproape toti crestinii ortodocsi (si nu numai) au ramas blocati in chestia asta cu anticristul evreu la fel si unii evanghelisti care mai cred ca SUA e de fapt Fiara si de acolo e anticrist ceea ce este iar copilaresc!
   O alta problema e cipul de care striga toti ca e pecetea… va pot spune ca si aici este o capcana dar multi vor avea si CIP la final. Multi vor fi elite si vedete politicieni si oameni influenti cu bani cipuiti mai mult de fitze. Insa pericolul vine de la interfata creier-masina sau Neuralink asteptata de intreaga omenire care promite minuni!

   Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 25, 2020 at 10:12 pm

    miraje11

    N-am citit decat primul paragraf din comentariul tau. Concluzia:
    RATACESTI CUMPLIT

    Apreciat de 3 persoane

   • Radu Humor said, on februarie 26, 2020 at 6:16 pm

    Rătăceşte cumplit, dar, culmea, cu un scop precis….

    Apreciat de 2 persoane

 3. Catalin said, on februarie 25, 2020 at 7:46 am

  Atentie ca coronavirusul poate duce la infertilitate si probleme de rinichi.
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.02.12.20022418v1
  „The results indicate that ACE2 highly expresses in renal tubular cells, Leydig cells and cells in seminiferous ducts in testis. Therefore, virus might directly bind to such ACE2 positive cells and damage the kidney and testicular tissue of patients. Our results indicate that renal function evaluation and special care should be performed in 2019-nCoV patients during clinical work, because of the kidney damage caused by virus and antiviral drugs with certain renal toxicity. In addition, due to the potential pathogenicity of the virus to testicular tissues, clinicians should pay attention to the risk of testicular lesions in patients during hospitalization and later clinical follow-up, especially the assessment and appropriate intervention in young patients’ fertility.”

  Apreciază

 4. Moro said, on februarie 25, 2020 at 9:38 am

  Sonatul de rabin vorbeste cu dracii, nu cu Mesia….Ultimul din tagma lor, care a vorbit cu Mesia,. a fost Nicodim, in urma cu vreo doua milenii

  Apreciat de 2 persoane

 5. john said, on februarie 25, 2020 at 9:58 am

  În concepția lor,doar construcția celui de’al treilea Templu va duce la izbăvirea de aceste epidemii și nenorociri care se abat asupra umanității

  „Rabinul Lipo a chemat guvernul Israelului să aplice legea care necesită egalitatea tuturor religiilor pe locurile sfinte ale Israelului.

  „Suntem siguri că întoarcerea coroanei tefilinei pe Muntele Templului va înlătura din lume coroana suferinței, coronavirusul.” BIN

  Apreciază

 6. kifa7 said, on februarie 25, 2020 at 10:01 am

  Totul a fost pregatit cu mult inainte si elitele anticrestine sunt gata pentru urmatoare criza, in acest sens au profitat de salarii/pensii speciale, in timp ce omul de rand este total nepregatit. Au pregatit toata documentatia medicala inca din 2008, propaganda medicala va fi cu acte in regula, cine se va opune vaccinarii fortate va fi arestat ca terorist !

  https://jvi.asm.org/content/jvi/82/4/1899.full.pdf

  Apreciază

 7. Magda said, on februarie 25, 2020 at 11:18 am

  Iarăși, se mai spune că înainte de Necazul cel Mare, Dumnezeu va lua la El pe cei neputincioși, pe cei care nu vor putea DUCE vremurile care vin…deci, provocarea asta – chiar dacă e din pricina ostașilor lui Antihrist – se va face o primă cernere…rămân ceilalți care se vor înrola de-a dreapta sau de-a stânga…de frică, de milă, de silă, sau din convingere, etc…

  Apreciază

  • P.M. said, on februarie 25, 2020 at 1:44 pm

   ***Magda,silã de ce?sau de cine?

   Apreciază

   • Magda said, on februarie 25, 2020 at 3:22 pm

    Mă refeream de cei de-a stânga…adică de cei care vor alege să fie capre, nu oi….deci, de frica Antihristului, de milă față de sine, de sila vremurilor pe care le trăiesc și le răpesc libertatea condiționând-o în fel și chip, și nu în ultimul rând…DIN CONVINGERE, pentru cei care-s în gând și-un cuget cu Antihrist.

    Apreciază

 8. Radu Humor said, on februarie 25, 2020 at 6:03 pm

  Ăştia aşteaptă de la Dumnezeu iertarea pe care o imploră pentru toate nelegiuirile făcute, erijându-se din nou în „aleşi” ca să poată pretinde unele „bonusuri”, dintre care primul ar fi rămânerea lui Bibi la butoane , garanţia că holocaustul din Gaza nu se va sfârşi !
  P.S.
  Nu ştiu dacă e bine să popularizăm astfel de metode iudeosataniste, deoarece multora ar putea să le dea de gândit tocmai în felul gândit cu parşivenie de ei .

  Apreciază

  • Radu Humor said, on februarie 25, 2020 at 6:05 pm

   Corect :” …tocmai în felul sugerat cu parşivenie de ei….”

   Apreciază

 9. GHEORGHE said, on februarie 25, 2020 at 6:13 pm

  @Magda,
  Eu tot nu inteleg, evreii astia de ce sint atit de nebuni?
  S-au demonizat dupa ce l-au vindit pe HRISTOS?
  O parte L-au recunoscut pe HRISTOS devenind ortodocsi !
  Cei care sint mozaicani il astepta pe antihrist ?
  Sau cum?

  Apreciază

  • Magda said, on februarie 25, 2020 at 7:12 pm

   Au căzut în OCULTISM…pentru că L-au hulit pe Fiul Lui Dumnezeu trădându-L cum nu se poate…Duminica Floriilor i-au cântat osanale, iar după câteva zile ”Răstignește-L, răstingnește-L!”
   N-au fost impresionați de personalitatea Lui, de smerenia Lui…cerându-și lor osândă ca sângele Dreptului Aceluia să fie asupra lor și asupra copiilor lor…
   S-au transformat în Iude…multiplicate!
   D-aia s-a și oprit nașterea de prooroci, doar până la Sf.Ioan Botezătorul…decapitat din ordinul tot unuia de-al lor!
   Nu știu care din culte/caste îl așteaptă pe Antihrist dar pot să-ți spun SIGUR că cei din Seminția lui Dan, din care face parte și Antihristul…NU SE VOR MÂNTUI NICIUNUL!

   P.S. SIGUR…există speranță! Dintre cei care se vor întoarce…vor fi 144.000!

   Apreciază

   • GHEORGHE said, on februarie 25, 2020 at 9:08 pm

    MULTUMESC,MAGDA !

    Apreciază

 10. […] Proeminentul rabin Chaim Kanievsky: “Stau acum de vorbă cu MESIA însuși” / Rabinul Zissholtz:… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: