SACCSIV – blog ortodox

Măsură fără precedent la Vatican. Papa Francisc a rostit rugăciunea de Duminică prin transmisiune video

Posted in PAPA, STIRI, virus by Vali on martie 9, 2020

Sursa:  https://www.antena3.ro/coronavirus/papa-francisc-vatican-coronavirus-561806.html

Pentru prima oară, tradiționala rugăciune duminicală, rugăciunea Angelus, a fost rostită de Papa Francisc, nu de la obișnuita fereastră, ci din bibliotecă, prin transmisiune video, în contextul epidemiei de coronavirus.

 

Pentru prima oară Papa Francisc nu a rostit rugăciunea duminicală Angelus de la fereastra sa cu vedere spre Piaţa Sf. Petru, ci prin transmisiune video, închis în biblioteca sa.

Măsura este fără precedent și vine în contextul epidemiei de coronavirus, după ce vineri a fost confirmat la Vatican primul caz de coronavirus.

Suveranul Pontif a recunoscut că rugăciunea Angelus pronunţată de un papă „închis în biblioteca sa” este „un pic ciudată”. „Dar vă văd, vă sunt aproape!”, a spus Papa Francisc.

„Sunt apropiat prin rugăciune persoanelor care au de suferit de pe urma actualei epidemii de coronavirus şi de toţi cei care îi îngrijesc”, a spus papa după rostirea rugăciuii Angelus.

Vaticanul anunţase anterior că Papa Francisc va rosti duminică tradiţionala rugăciune Angelus din biblioteca sa, şi nu de la fereastra cu vedere spre Piaţa Sf. Petru, pentru a evita riscurile de răspândire a coronavirusului.

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gabimdi said, on martie 9, 2020 at 9:49 am

    Se putea să nu dea papa apă la moară? Intrebare retorică.

    Apreciază

  2. voicusoft said, on martie 9, 2020 at 9:50 am

    Problema e undeva in felul urmator cu boala asta:

    – Are o rata de mortalitate de aproximativ 3-4%
    – Are o rata de complicatii ce necesita spitalizare la terapie intensiva undeva intre 10-20% ( in acest moment de 14% https://www.worldometers.info/coronavirus/ )
    – Pana in 7% sunt asimptomatici
    – Pana in 80% au o raceala usoara sau simptome ce nu necesita spitalizare

    Sistemul medical Romanesc are:
    – 120.000 de paturi
    – 5000 de paturi de terapie intensiva (grad de ocupare inter 40-100% variabil)

    Surse:
    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/romania-are-2-500-de-paturi-pentru-bolnavii-de-coronavirus-95-de-locuri-sunt-la-terapie-intensiva-1265589
    https://www.agerpres.ro/sanatate/2020/03/08/moldovan-ministerul-sanatatii-in-romania-exista-peste-190-de-paturi-de-terapie-intensiva-pentru-boli-infectioase–461725
    https://www.economica.net/spitalele-din-romania-pot-interna-la-terapie-intensiva-cel-mult-5000-de-oameni_109603.html
    https://360medical.ro/stiri/ministerul-sanatatii-a-mentinut-numarul-de-paturi-din-spitalele-din-romania-la-aproape-120-000/2019/04/17/

    Nici celelalte sisteme medicale (Italia, SUA, etc.) nu o duc prea bine la capitolul paturi de spital / cap de locuitor.
    Practic, dupa calculele mele, sistemul medical romanesc poate sa duc pana undeva in 10.000 de cazuri active de coronavirus (sunt cam 43.000 de cazuri active la nivel global – https://www.worldometers.info/coronavirus/)

    Numarul cazurilor se poate usor dubla peste noapte, si atunci exista riscul intrarii in colaps a sistemului medical al unei tari.

    Problema reala din cate vad eu (si nu se vorbeste nici in mass media si nici autoritatile nu prea vorbesc aici) nu e rata de mortalitate, ci capacitatea sistemelor medicale de a raspunde ratei de complicatii (mult mai mare).

    Daca la noi se depasesc 10.000 de cazuri active, sistemul medical romanesc risca sa intre in colaps. Daca se depasesc 100.000, atunci intra in colaps total. Terapie intensiva inseamna paturi cu suplimentare de oxigen, respiratie asistata mecanic, etc. Cum noi nu mai avem industrie si nu putem produce nimic, nu putem mari acest numar decat intr-un termen foarte lung.

    Practic, la depsirea cazului de 10.000, rata de mortalitate iti sare in aer pur si simplu la aproape toate bolile, inclusiv accidente auto, pentru ca nu mai exista locuri la terapie intensiva si nu pot fi suplimentate pste noapte).

    La noi sunt in permanenta cateva sute de mii de cazuri de cancer, sute de mii de cazuri de diabet si sute de mii de cazuri de boli cardiovasculare, la care se adauga milioane de batrani. Am putea zice ca avem lejer cel putin 1 milion de oameni care, in caz de contaminare cu coronavirus, sa necesite spitalizare cu terapie intensiva daca doar 10% din ei se infecteaza in acelasi timp, ceea ce poate duce in colaps sistemul de sanatate.

    E destul de imputita treaba, am incercat sa caut cifre similare pentru gripa si alte boli, dar foarte probabil ca necesitatea de spitalizare ca urmare a complicatiilor acestor boli e cu mult mai mica, tratamentele/imunizarea pentru reusind sa suprime intr-o masura destul de buna evolutia bolilor, astfel incat sa se reduca masiv numarul de complicatii.

    Daca gradul de „necesitate de spitalizare in terapie intensiva” ar fi similar si in cazul gripei sau a altor raceli, nu imi explic cum sistemul medical romanesc nu a intrat deja in colaps. Urmeaza sa mai cercetez.

    Pana acuma am luat cifre si facut comparatii si cert e ca intre 10 si 20% din cei infectati cu coronavirus au nevoie de spitalizare de tip terapie intensiva.

    Dat fiind cele de sus, probabilitatea reala de inchis orase si carantinare totala a regiunilor e cat se poate de reala, avand in vedere ca, din punct de vedere epidemiologic, luarea acestor masuri brutale rapid poate avea ceva efecte, dar nu se stie cat de eficiente sunt si daca nu scapa situatia de sub control (carantinele nu pot fi institutite pe termen nedefinit deoarece apar deja crack-uri in sistem iar ridicarea lor poate duce la o alta explozie a bolii, caz in care scenariul vaccinarii obligatorii, disparitiei banilor cash si a aparitie cip-ului devin chiar o realitate, doar antihristul ca aparitie fizica lipseste din aceasta ecuatie).

    Ori, aici in cazul asta BOR e prinsa rau intre ciocan si nicovala cand vine vorba de luarea de decizii cu privire la masurile de carantina (care par sa fie inevitabile si par sa aiba o justificare logistica), are de ales intre 3 variante:

    1. Sa se supuna in totalitate statului (ca si catolicii)
    2. Sa incearca sa impace capra cu varza negociind cu autoritatile si sa decida masuri speciale pentru slujba de Inviere si slujbele curente (la Inviere redirectionati toti spre parohiile de cartier si limitat numarul celor care ajung pana in 1000, la slujbele de zi mutate la 5-6 dimineata si limitat accesul la peste 1000 sau 100, depinde la ce nivel e carantina)
    3. Marturisire, sa refuze aceste masuri sa declare ca nu se iau boli de la mersul la Biserica.

    Iar aici pot fi 3 consecinte:

    – Masura 1, se subordoneaza statului, face ce ii spune si risca sa isi piarda din credibilitate: scenariul italian in care bisericile permit accesul peste zi, dar au anulate toate slujbele e cel mai probabil aici. Asta se intampla acum in lombardia (am luat decretul, l-am tradus cu google translate si l-am citit).

    – Masura 2, risca sa isi pastreze din credibilitate si oarecum sa permita catorva milioane de crestini accesul (desi limitat) la slujbe, si spovedanie + impartasanie in afara slujbelor

    – Masura 3, risca interdictia totala, avand in vedere ca Romania e stat secular, iar autoritatile sunt, pur si simplu, atee sau, in cel mai bun caz, crestini doar cu numele ceea ce inseamna declansarea activa a persecutiei cu consecinte duhovnicesti catastrofale. Adica se declanseaza un linsaj mediatic si se opresc pur si simplu slujbele si forteaza mutarea in catacombe, lasand milioane de credinciosi fara acces la spovedanie / impartasanie deoarece vor fi carantinati. Sa zicem ca fac preotii slujbe in beciuri / apartamente pe ascuns, dar cum SRI intercepteaza orice sunt usor de prins si arestat. Contestatii in instanta pe timp de stare de urgenta nu poti face, drepturile omului fiind suspendate (starea de urgenta duce automat la restrangerea unor drepturi fundamentale).

    Practic, masura 3 poate fi combatuta doar de o marturisire masiva, gen sa mearga 3 milioane de credinciosi la Inviere si sa calce in picioare restrictiile impuse de autoritati. Dar asta, foarte probabil, nu se va intampla, am vazut mobilizarile la proteste, referendum pentru familie, etc. Poporul nu va lua apararea bisericii decat intr-o mica masura, marturisire insuficienta si usor suprimabila de catre autoritati.

    Realitatea trista e ca in anul 2020 nu mai poti sa afirmi public despre miracole, despre demoni, despre faptul ca Sfanta Imparatasanie nu te infecteaza pentru ca o buna parte din populatie (peste 50%) considera acest fapt bullshit, iar autoritatile (in proportie de probabil peste 90%) la fel. Era in care poporul era credincios si autoritatile reactive la biserica a apus demult, dar unii ne-am trezit abia in 2018 la esecul referendumului pentru familie.

    Masura 2 (foarte probabil asta va fi luata) pare sa fie un compromis destul de infect, dar dat fiind faptul ca nu exista o protectie constitutionala reala asupra Bisericii (cazul Greciei) si nici un popor reactiv la persecutia bisericii (cazul Rusiei), e foarte probabil sa fie singura care poate sa provoace pagube minimale.

    Realitatea trista e ca, conducerea BOR are de ales intre compromis sau persecutie activa cu consecinte duhovnicesti catastrofale pentru crestinii traitori si practicanti. Orasul ti-e in carantina, bisericile ti-s inchise, unde te mai spovedesti / impartasesti? E destul de imputita situatia aici. Trebuie oarecum garantat accesul crestinilor la spovedanie si impartasanie in conditiile astea, lucru care devine destul de dificil.

    Practic ce vedem acum este falimentul statului secular. Statul secular (cum sunt majoritatea statelor europene, exceptand Grecia) in momente de criza (criza este una reala, ca este creata in laboratoare sau nu e o alta discutie, da problema coronavirusului e reala ca iti pune pe butuci tot sistemul medical) intra in pozitii ireconciliabile cu Biserica. Pentru acest tip de stat minunile, pronia divina, existenta dracilor pur si simplu nu exista si cand ai popor necredincios nu poti justifica exceptii pentru Biserica.

    Stam mult mai prost decat multi anticipeaza, si stam execrabil din 1989 incoace, avand constitutie atee (vorba lui Iustin Parvu) pe caz de criza epidemiologica Biserica poate fi inchisa fara drept de apel daca nu ai un popor traitor in proportie de macar 50%.

    Traiul la oras pentru crestinul traitor a devenit nesustenabil de multa vreme, ca nu degeaba parintele Iustin zicea sa ne mutam la tara. Acum poate deveni chiar imposibil. Te poti trezi cu lunile ca nu te poti impartasi ca nu ai unde, ca daca aflii unde afla si securistii si nu mai ai unde.

    Mutarea la tara (preferabil in comunitati) incepand cu anul acesta (unde e o manastire in apropiere) trebuie deja sa devina plan in viitorul apropiat pentru orice crestin traitor. La oras poate cadea oricand sandramaua. O epidemie poate duce la inchiderea efectiva a bisericilor.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 9, 2020 at 10:48 am

      voicusoft

      Criza nu este una reala, ci este una creata artificial. Coronavirusul este o simpla gripa, deci nu sunt necesare alte masuri decat cele pentru gripa. Adica nu e necesar sa interzici atatea si sa bagi regiuni intregi in carantina cu arest la domiciliu.
      Si fiind o simpla gripa, se comporta ca o gripa. Si dupa cum ai observat, gripa nu baga sistemul medical in colaps, pentru ca raspandirea ei se produce altfel decat intr-un model aritmetic simplist de genul “daca se imbolnavesc 10 milioane atunci asa si pe dincolo”.
      Bolile transmisibile nu se raspandesc la infinit, datorita numarului din ce in ce mai mare de vindecati. E o treaba stiuta demult de medici si recunoscuta chiar si de cei de la Matei Bals intr-o recenta emisiune la tv. E oarecum precum in cazul incendiilor de padure. Ele exista pe Pamant de cand exista si padurile, deci cu mult inainte de aparitia pompierilor. Si totusi padurile n-au disparut. Pentru ca incendiul la un moment dat inceteaza de la sine dar nu pentru ca a mistuit absolut toti copacii, ci pentru ca la un moment dat se loveste ca de un zid de locurile pe unde a mai trecut deja o data. De schema asta se folosesc, de fapt, chiar si pompierii actualmente. Ei reusesc sa opreasca extinderea mai putin folosind apa, ci in primul rand declansand incendii controlate.
      Nu stiu daca m-am facut inteles.

      Apreciază

      • cata said, on martie 9, 2020 at 7:15 pm

        Absolut corect, saccsiv. Dar bag seama că ne răcim gura degeaba. Panica începe să se generalizeze, şi nu pentru că ar crede toţi în vrăjeala cu „mortalitatea”, ci fiindcă lumea îşi dă seama că nu se poate opune tăvălugului declanşat de sistem. Se pare că unii sunt decişi să declanşeze al Treilea Război Mondial. Am senzaţia că într-acolo ne îndreptăm.

        Apreciază

      • Arhanghelul said, on martie 9, 2020 at 7:21 pm

        Bravos … Cui pe cui se scoate …

        https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

        Deja este demonstrat si de catre … globalisti … vindecariile sunt ca incendiile consumate …

        Ce nu te omoara, te face mai puternic.

        Apreciază

      • voicusoft said, on martie 12, 2020 at 1:14 am

        @saccsiv

        Parerea mea e ca criza este reala.

        Unu la mana, daca papusarii vor sa declanseze o criza si pot sa faca una reala, de ce nu ar face-o? La o adica ei lucreaza cat mai eficient.

        Doi la mana, masurile de carantinare, izolare la domiciliu, etc. data fiind rata de complicatii si rata de contagiune sunt oarecum justificate, fara ele iti sare in aer situatia. In Italia deja se face triaj ca pe timp de razboi ca sunt la limita.

        Comparatia cu gripa is alte boli e inutila, gripa (am calculat eu) are rata de complicatii de ~0,80% si de 0,08%, iar rata de contagiune e de ~2,5 ori mai mica. Sistemul iti poate duce lejer 10 milioane de oameni cu gripa (doar ca nu ajungi aici pentru ca UNU gripa debuteaza cu simptome (la corona simptomele debuteaza ceva mai tarziu si ai 7% asimptomatici la care fiecare persoana poate infecta cateva sute, deja se intampla la noi) si DOI gripa are o rata de contagiune mai mica si TREI exista oameni vaccinati antigripal (probabil nu in cazul nostru dar in alte tari sunt care chiar se vaccineaza anual). E o diferenta foarte mare aici ,am studiat-o si am analizat-o la timp si din surse stiintifice si statistice.

        Dar nu despre asta vreua sa vorbesc, ci despre alt ceva aici. Aceasta boala/criza are 2 modele de contaiment:
        – Tip Chinez / Italian – carantina totala
        – Tip Sud-Coreean – urmarirea tuturor telefoanelor prin GPS/4G/5G si detectarea tuturor miscarilor a.i. ei au reusit sa o tina sub control fara carantine, ca au dat sms la toti suspectii.

        Si va avea 3 efecte de presiune:
        – 1. Vaccinare obligatorie – pentru rezolvarea problemei unei contagiuni grave si evitarea unei crize de genul acesta

        – 2. Necesitatea reala de cipuire, avand in vedere ca una – pentru rezolvarea problemei miscarii necontrolate a populatiei si a nedeclararii (cazuri si la noi). Coreea de Sud are succes aici si oarecum evita carantinele.

        – 3. Necesitatea de coordonare internationala – unele tari coordoneaza intr-un fel (Italia, China), alte tari coordoneaza intr-un alt fel (Coreea de Sud) si modelul actual de coordonare creaza probleme economiei prea interconectate si globalizate si socuri in continuare.

        Practic, este vorba de o criza reala, nu imaginara. E o criza reala ce serveste mai mult decat perfect sistemului antihristic, deoarece ea creeaza deja conditiile NECESITATII de:

        1. Urmarire a tuturor, la propriu pentru evitarea carantinelor de tip China / Italia care sunt cauzate de transmisiune locala / comunitara nedetectabila (ceea ce s-a intamplat si la noi cu politistul din Bucuresti, cu eleva din Hunedoara). Declaratia pe propria raspundere nu ajuta, ca multi au mintit cand au venit din Italia si ancheta epidemiologica se bazeaza strict pe sinceritatea cetatenilor, ori in cazul asta daca 37 din 60 de milioane de oameni carantinati scapa (cum a fost in China) atunci se imprastie pe altundeva boala. Trebuie fiecare om infectat sau ce a fost infectat urmarit, fiecare om conteaza aici. Intelegi @saccsiv?

        5G avem deja, 3G, 4G, avem deja, GPS pe orice telefon avem deja, telefoane urmarite (si nici macar nu avem nevoie de lege pt cartele prepay cu buletinul, serviciile pot detecta asta si pt prepay in tari avansate si la noi, s-a intamplat chiar la Cluj in cazul Sorin Apostu, plus ca am relatii in sistem). In Romania sunt mai multe telefoane mobile decat populatie.

        In china incepe sa permita miscarea oamenilor pe baza unei aplicatii pe telefon ce foloseste GPS-ul. GPS-ul poate fi activat de servicii oricand.

        CUVANT CHEIE: urmarire 24/7/365

        2. Coorodnare internationala – ocazia perfecta pentru promovarea un „guvern mondial”. Tot mai multi experti zic asta, practic coordonarea separata a fiecarui stat e paguboasa, ca avem granite deschise ce prin inchiderea lor cauzeaza prea multe probleme economice. Un scenariu de tip SARS-Covid19 poate fi evitat de o tara, fie prin inchiderea granitelor, fie prin cedarea suveranitatii catre un organism international ce coordoneaza centralizat tot

        CUVANT CHEIE: coordonare centralizata globala

        3. Vaccinare obligatorie – ca in orice caz de boala, se va cere vaccinarea obligatorie pentru a obtine „herd immunity” pentru ca mereu vor fi oameni care nu se vor putea vaccina din cauza la interdictii medicale, si se va folosi propaganda emotionala de acum: protejam parintii si bunicii nostri si atunci. Si asta pentru a obisnui lumea cu intruziunea statului in corpul uman. Ca daca statul ti-a bagat obligatori usubstante in sange, ce poate fi atat de grav un rahat de semn pe mana si pe frunte? asta se vor intreba multi (care deja sunt ateizati si ignoranti total cer masuri de genul)

        CUVANT CHEIE: acceptarea intruziunii in corpul uman

        Deci tineti minte fratilor, lasati povestile cu comparatia cu gripa / guturaiul, etc. Alea sunt fake news-uri ce doar smintesc mai tare.
        \
        Aici s-a declansat (accidental sau cu intentie) o criza REALA, iar sistemele politice mondiale sunt SECULARE si nu pot (chiar legal nu pot) sa mai invoce nimic divin si nici o exceptie pe motive religioase, deoarece in majoritatea statelor TOATE CULTELE SUNT EGALE, si cele care au taine, si cele care nu au taine (2 focare de infectie cu efect MASIV avem in Coreea de Sud si New York ca urmare a unor pseudo-slujbe, pseudo-impartasanii la doua secte, care nici eretice nu pot fi numite, una are un mesia in viata, alta casatoreste persoane de acelasi sex). Majoritatea statelor pot cere ori inchiderea tuturor bisericilor, ori lasareal or deschisa, caz in care riscul de contaminare (contaminare masiva datorita mobilitatii populatiei si a ratei de transmisiei) exista, deoarece aproape nicaieri in lume nu se mai poate face exceptie pentru Biserica Ortodoxa, unde tainele sunt valide.

        Aici e baiul: Criza este REALA iar argumentele non-religioase (libertate individuala, etc.) nu mai tin, deoarece au fost golite de substanta de genul acesta de criza. Societatea e secularizata, 99% din populatie gandeste secularizat, argumentele religioase nu mai tin deoarece ortodoxia (datorita statului secular si al ecumenismului) e deja nivelata la nivelul tuturor si nu mai ai cui sa ii explici ca impartasania la noi nu infecteaza dar la uniati infecteaza. Iar legal / constitutional nici macar nu pot fi facute exceptii pentru ortodocsi.

        Practic, aceasta criza a scos la iveala putregaiul sistemului secular si creeaza conditii foarte clar pentru antihrist.

        Este o miscare fara precedent. In momentul aplicarii pecetii, nici un argument logic sau stiintific contra ei nu va mai fi ascultat de nimeni. Vom avea de ales ori sa marturisim ori sa acceptam. De-aia Sf Enoh si Ilie nu vor fi auziti de majoritatea populatiei. Pai si daca ar veni azi, nu ar mai fi auziti.

        Deci baieti, bagati la cap, treaba e reala si accelereaza masiv instalarea NWO. Creeaza necesitatea REALA a pecetluirii.

        Baietii nu fac crize imaginare, ei fac crize reale ca pot face asta si e mai eficient. Toate datele arata ca e o criza reala si concluzia logica la care ajungi e ca serveste extraordinar de bine antihristului.

        Foarte probabil urmatoarea criza nu va mai fi una epidemiologica ci de alt tip. Dar tot asa, una reala si ce creeaza necesitatea unor masuri ce sa duca la cipuire.

        Aici vorbim de un determinism tehnologic, economic si stiintific. In momentul aplicarii pecetii, argumente lumesti contra nu vei mai avea, argumentele lumesti vor fi pentru. Vei avea doar argumente duhovnicesti pe care nimeni nu ti le va mai asculta.

        Repet: SE CREEAZA SI CONTUREAZA CONDITIILE pentru pecetluire
        Repet: ODATA CONTURATE CONDITIILE, reversarea lor va fi IMPOSIBILA. Ai deja un virus declansat, ai nevoie de pecetluire ca nu mai poti anula raspandirea altfel. Ai deja un virus informatic declansat, ai nevoie de identitate digitala unica, ca altfel nu mai poti raspandi frauda.

        Intelegeti?

        Apreciază

      • voicusoft said, on martie 12, 2020 at 1:47 am

        O scurta completare aici pentru voi toti:

        1. Mecanismul antihristic este mult mai viclean si mai hidos decat multi percep. Atacurile nu sunt pe unu sau doua fronturi, ci pe toate fronturile. Diavolul (si dracii in general) au inteligenta superioara oamenilor, asta stim de la Sfinti Parinti, stim de la Hristos, stim din Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie. De-aia fara Hristos nu putem face nimic: THE DEVIL OUTSMARTS THE HUMAN BEING! Sa tinem minte asta! Omul nu se poate pune niciodata cu dracii de unul singur.

        2. Majoritatea celor care acum subestimeaza problema asta a pneumoniei atipice cauzata de CoVID-19 sunt in randul ortodocsilor, in randul anti-vaccinistilor, in randul celor etichetati drept „conspirationisti”. Ei, viclenia antihristica aici e ca aceste masuri draconice de carantina , respectiv urmarire a tuturor persoanelor (alternativa la carantina practicata de sud-coreeni) se vor dovedi al naibii de eficiente si de salvatoare.

        Iar asta ce inseamna?

        Pai va zic eu ce inseamna: odata ce apar la TV si in mass media orasele inchise, numarul de morti sarit in aer, clipuri cu sectii la terpaie intensiva depasite (si marturii ale oamenilor fie via mass media, fie via radio sant), clipuri cu copii ce plang ca le-au fost luati parintii si aruncati la groapa comuna / dusi la crematoriu fara slujba fara nimic (s-a intamplat in China, se intampla deja in Italia, ieri am vazut un astfel de clip)si vor vedea ca e groasa treaba, isi vor pierde credibilitatea oamenii care au subevaluat problema si vor realiza ca e groasa si ca trebuiau sa asculte de experti si ca panica a fost chiar utila, iar evitarea panicii a dus la situatia asta.

        E foarte putin probabil ca toti sa minta, toate statisticile sa fie false si chiar toti din sistemul medical sa minta. De ce si-ar compromite papusarii lucrarea cand ei oricum au posibilitatea sa declanseze epidemii, tata care e colonel in rezerva si fost sef de operatii in MApN mi-a zis ca poate fi atac biologic in toata regula pornit de undeva. De ce ar minti papusarii si ar face o asemenea mascarada cand pot face lucrurile astea pe bune, ca pe ei oricum nu ii afecteaza si in plus au nevoie de rezultate cat mai rapide si mai eficiente.

        Parintele Iustin Parvu a zis bine ca „solutii omenesti nu mai sunt, solutia e moartea pentru Hristos!”
        Asta trebuie interpretata chiar si la nivel de argumente. La finalul acestei epidemii cand se vor propune „solutiile” pentru aceste probleme, argumente omenesti nu o sa mai ai, ca problemele sunt in asa fel generate incat nu mai pot fi reversate ci doar anulate prin solutiile sistemului: coordonare internationala (guvernare mondiala) urmarire totala, intruziune in corpul uman, iar acestea 2 se combina inevitabil in SEMNUL FIAREI!

        Argumentele omenesti gen „vaccinul nu e etic” sau „carantina nu functioneaza” sau „nu putem fi urmariti peste tot ca nu e constitutional, legal ,e impotriva drepturilor omului ,etc.” se vor prabusi masiv la finalul acestei crize impreuna cu credibilitatea celor care inca mai lupta pentru acestea. Pentru ca se va demonstra ca e reala si ca solutiile liberticide si intrusive sunt necesare si chiar benefice din punct de vedere al omului necredincios (vorbim de majoritatea covarsitoare a populatiei).

        Ba chiar si multi dintre credinciosi, unii din cititorii blogului acestuia vor vedea ca „solutiile” sistemului (cea finala va fi pecetluirea) sunt chiar eficiente is utile is alternative nu sunt sau sunt imposibil de aplicat.

        Practic, e foarte vicleana treaba asta.

        Foarte probabil urmatoarea criza sau urmatoarele 2 crize (mai trebuie doar o criza de genul acesta, chiar si aceasta criza poate duce la aparitia antihristului) vor duce la solutia minune: pecetea. Estimez ca o criza masiva va fi de tip informatic (probabil banii cash vor fi eliminati deja atunci) care se va termina cu pecetluirea.

        In momentul in care ni se va impune pecetea pe mana dreapta sau pe frunte (precedat clar de vaccinul obligatoriu si alte mizerii) nu vom mai avea argumente omenesti impotriva, ca timpul nu va mai putea fi dat inapoi pentru reversarea crizei ce va avea loc in acel moment. Singurul argument va fi cel din Sfanta Scriptura si din profetiile Sfintilor Parinti, adica cele duhovnicesti.

        Deci atentie mare, in curand ne vom pierde toata credibilitatea, iar oamenii de stiinta, expertii, chinezii, etc vor fi aplaudati si vor castiga credibilitate imensa. De exemplu, miscarea anti-vaccin are sanse reale sa se prabuseasca din cauza ca multi. Vasile Astarastoae, de exemplu, e anti-vaccin si spune sus si tare ca nu e o problema foarte grava. La fel si Trump si multi altii. Peste 2 luni, majoritatea lumii se va lamuri ca treaba e imputita pana peste cap si se vor dezice de acestia. Ba, mai rau, o sa ajunga chiar sa fie linsati. Si asa vor fi si crestinii in vremurile din urma, linsati, calcati in picioare si mancati de vii la propriu.

        Criza este reala, iar efectele psihologice, sociologice si eshatologice sunt fulminante. Sa incercam sa ne pastram credibilitatea ca va veni vremea cand aproape nimeni nu va mai asculta de noi deoarece am spus repetat niste lucruri si s-au intamplat fix invers.

        Cei care au pus-o la cale au gandit-o foarte bine, nu au nici un motiv sa o faca falsa si au gandit si serveste mult mai bine scopurilor lor decat vrea lumea. Ei impusca mai multi iepuri deodata ina cest moment, unii din iepuri fiind chiar noi care ne impuscam singuri in picior subestimand problema asta. Pai ei fix asta vor, sa o subestimam ca apoi sa ne facem de rahat datorita faptului ca tot spunem ca e o gripa usoara, ca e o raceala usoara, ca masurile sunt degeaba, etc. Nu e, e o pneumonie care iti poate secera batranii si cei cu boli cardiovasculare daca nu sunt spitalizati, iar numarul de paturi de spitale nu poate fi marit prea mult peste noapte, pentru ca rata de contagiune e imensa, nu are nici o treaba comparatia cu gripa. E o molima in toata regula si noua ne-a fost intinsa o capcana in care multi am cazut si ne vom pierde orice credibilitate aici.

        Doar Dumnezeu poate opri / frana nebunia asta. Altfel, carantine,. urmarit peste tot si dovada ca aceste masuri sunt singurele eficiente si rezultat: acceptul general al populatiei pentru alte masuri agresive ce au finalitate pecetluirea si decredibilizarea masiva a celor anti.

        Apreciază

      • voicusoft said, on martie 12, 2020 at 2:13 am

        Fratilor, ganditi-va in felul urmator:

        1. Consensul general al profetiilor (asa cum inteleg eu):
        – Lumea va CERE pe antihrist, antihrist va fi cerut si dorit de aproape toata lumea. Oameni se vor imbrobodi ca vitele sa fie pecetluiti, si cand spun lume nu ma refer doar la aia ce se imburda la Untold pentru bratara cu cip, ci inclusiv crestini ortodocsi, inclusiv cititori al acestui blog. Antihrist va fi cerut de lume, asa cum azi lumea deja cere cenzura si alte masuri liberticide din proprie initiativa. Nu antihristul va pe oameni propriu zis, ci oamenii il vor vrea. Oamenii vor cere lider mondial si pecete si se vor inchina lui la propriu

        – Cei ce se vor opune vor fi persecutati in ultimul hal, CHIAR DE OAMENII LOR, autoritatile se vor comporta „civilizat” (Sf Paisie Aghioritul, punct ochit, punct lovit), oamenii vor fi dusi de ai lor cu forta la biserica, etc.
        – Propovaduirea Sf Enoh si Ilie va avea efecte foarte limitate

        2. Dat fiind cele de mai sus, ca sa preconizati mai bine miscarile inaintemergatorilor antihristului, ia puneti-va in locul papusarilor is faceti un exercitiu de gandire. Ce tip de crize trebuie noi sa facem ca lumea sa accepte pe spurcatul antihrist? Cum le facem sa fie mai eficiente?

        Pai, lansarea „pe piata” a unui virus aparent inofensiv si destul de impredictibil e, de departe, cea mai buna metoda pentru acest tip de criza. Oamenii il vor trata ca inofensiv, chiar si multi dintre specialisti, unele state vor lua masuri draconice fara precendent in istorie, oamenii se vor panica si se vor revolta, iar apoi cand buboiul se sparge vor intelege ca nu au avut dreptate si ca au gresit, ca alta solutie nu era.

        E o oportunitate perfecta pentru papusari. Astfel de crize nu sunt false, sunt declansate, dar nu false, de ce tu ca papusar ai consuma atatea resurse sa declansezi o criza falsa cand poti declansa una reala si cu efecte mult mai rapide? Ca oricum pe Soros, Bill Gates, Bilderbergi, etc nu ii afecteaza.

        Oamenii, in cele din urma, vor accepta si chiar cere vaccinarea obligatorie, masuri draconice (deja cer multi romani ca a intrat panica in ei dupa ce la inceput au fost linistiti si panicati). E chestie dovedita psihologic, revin zilele urmatoare cu niste link-uri si detalii ca nu le am la indemana. Dar am citit ieri, e o tehnica: mai intai ignorare, apoi revolta, apoi panica, apoi acceptare. Asemanator ferestrei overton.

        Tineti minte:

        – Papusarii nu au nevoie de CENZURA. E mult mai buna decredibilizarea masiva prin fortarea celor anti-sistem sa promoveze, fara sa vrea, un indemn la calm si la subestimarea situatiei ca apoi situatia sa scape de sub control si sa isi piarda toata credibilitatea. Ca uite, Virgil Astarasoae a zis ca nu e grav, apoi au inchis tot orasul, apoi ne-au inchis ca pe vite in casa, apoi toate tarile au facut la fel, apoi medicii si asistentele se plang ca is depasiti de situatie, ca treaba a fost, de fapt naspa, pe toate canalele (mass media sau radio sant) si de fapt astia au mintit. Ca am vazut cifrele si astia n-au avut dreptate. Multi asa vor proceda

        – Papusarii nu au nevoie de COERCITIE dintr-o data. Dupa o serie de crize, urmate de masuri coercitive foarte eficiente, oamenii vor cere COERCITIA, vor vedea ca alta solutie pur si simplu nu a fost si ca alternativa nu este.
        De-aia Sf Paisie Aghioritul zice ca autoritatile vor fi „europeni, civilizati, nu vor obliga pe nimeni”. Pai nu, ala care nu ia pecetea va fi exclus social si linsat de ai lui, nu de catre stat. Tata pe fiu si mama pe fiica vor da la moarte, cum a zis Parintele Iustin Parvu.

        – Papusarii au nevoie sa OPREASCA SFANTA LITURTGHIE. Dupa o serie de crize de genul asta, lumea chiar va accepta si cere asta. Pentru ca exista eretici, exista schismatici, exista ecumenism, Ortodoxia fiind deja nivelata, iar focarele de infectii fiind posibile si iminente unde nu exista Har, pur si simplu legal si „moral” (pentru marea majoritate covarsitoare a populatiei) nu va mai exista nici un argument pentru neinchiderea bisericilor sau anularea slujbelor in asemenea vremuri. Iar daca Bisericile nu se inchid, va avea grija necuratul sa porneasca o contagiune (ceea ce s-a intamplat deja in coreea de sud si sua) la ceva schismatici/eretici ceea ce sa atraga oprobiul public asupra Bisericii Ortodoxe. Du-te si explica la 99% din populatie ca noi avem Har si aia nu au. Aici se vad efectele catastrofale ale ecumenismului si ale schismelor din ultima suta de ani.

        CoVID-19 e cea mai buna criza pentru a face un „Giant leap” spre antihrist, si e cat se poate de reala pentru ca asta e si scopul ei, sa fie reala. Nu poti face un asemena pas masiv fara sa generezi o criza reala, si, in general, tot mecanismul de marsaluire spre NWO a fost asa: s-a creat o problema si s-a venit cu o solutie. Nu s-a creat o falsa problema si nu s-a creat o falsa solutie.

        Asa ca aveti grija sa nu cadeti in capcane, nu mai faceti comparatia cu gripa sau raceli simple ca astia fix asta au vrut sa faceti ca apoi sa se dovedeasca ca nu a fost asa.

        Poate gresesc, poate nu am dreptate (va rog sa ma corectati) dar asta e parerea mea dupa o saptamana de documentare intensiva asupra crizei.

        Reiterez, CoVID-19, dupa calculele mele, are o rata de decese si de complicatii si de contagiune cu MULT mai mare fata de gripa sezoniera. In Italia de la 1 om scapat de sub control s-a ajuns lejer la 10.000. Astia au declansat o molima (dubioasa aparent) in toata regula ca sa indeplineasca niste obiective, unul din obiective fiind si eroadarea masiva a credibilitatii celor anti-sistem si convertirea multora in pro-sistem.

        Efectele psihologice sunt fulminante aici, repet.

        THIS IS NOT A DRILL!

        Multi de aici de pe blog risca sa ajunga la concluzia la care am ajuns eu dupa o ampla documentare si daca nu sunt suficient de credinciosi ,sa cada in barca cealalta si sa zica „da ba, au avut dreptate autoritatile, a avut dreptate OMS”.

        E o foarte mare primejdie aici.

        Apreciază

  3. gloria said, on martie 9, 2020 at 10:17 am

    papa de la roma, autointitulat trimisul lui Dumnezeu pe pamant se teme d-un virus ! ? asta arata cat de mare e credinta lui !!!! si …enoriasii cu botnite ! sa cred ca de la masca pe figura ,pina la cagula sau burka ,nu mai e decit un pas !! .:Fereasca Bunul Dumnezeu ! Doamne , apara si pazeste si da-ne putere in credinta !

    Apreciază

  4. experiment said, on martie 9, 2020 at 12:04 pm

    Este acest virus mai periculos decât alte multe virusuri care au existat și vor mai exista, și pentru care niciodată nu s-a făcut atâta isterie mediatică? După cum se desfășoară lucrurile, te face să crezi că este folosit pentru îngrădirea libertății oamenilor, pentru aplicarea agendei celor care conduc lumea, și ca armă de luptă împotriva lui Dumnezeu. Cred că experimentul, cel puțin în parte, și-a atins scopul, și lumea a înghițit momeala.

    Apreciază

  5. vlad tepes said, on martie 9, 2020 at 1:42 pm

    Lui Papica dupa cum i se ordona, asta face!

    Apreciază

  6. Duhul Căpitanului said, on martie 9, 2020 at 8:51 pm

    „Pe Papa să-l blestemați!” spune o profeție… Papa, deocamdată face „slujba” de la televizor, dar, în curând, de pe lumea cealaltă, și,….. nu de la bine…

    Apreciază

  7. Cosmin said, on martie 9, 2020 at 8:55 pm

    Frica necredinciosului !!!

    Ereticul!

    Apreciază

    • VioletaB said, on martie 12, 2020 at 12:14 pm

      @voicu soft: citind parerea ta, imi dau seama ca are mult sens si ca sunt sanse mari sa fie asa.
      De notat: dr. Arastoaie este pro vaccinare dar impotriva obligativitatii.
      In cazul in care se adeveresc concluziile tale, presupun ca primii care vor ceda in legatura cu vaccinarea obligatorie vor fi tocmai cei pro vaccinare. Pt ca unii ca acestia nu au inteles ce e vaccinul si de ce nu trebuie primit, oricat de „sigur” ar fi produs.

      Sa ne pazeasca bunul Dumnezeu in aceste timpuri tulburi.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.