SACCSIV – blog ortodox

Parlamentarii nu se vaccineaza insa vor pe noi sa ne vaccineze

Posted in gripa sezoniera, PARLAMENTUL Romaniei, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on ianuarie 27, 2020

Parlamentarii vor “obligativitatea vaccinării populației” pe motiv de gripa. Sa ne amintim insa ce-au facut acum doi ani, cand votasera prima data legea vaccinarii obligatorii.

In Parlament venisera fete frumoase cu seringi contra gripei. Ba vaccinarea mai era si moca. Ideea era ca alesii neamului sa se buluceasca la “imunizare”, pentru a da un bun exemplu gloatei.

Iata ce se putea citi la REPORTAJ / Câți aleși s-au vaccinat gratuit la Parlament de pe Libertatea, din 14 noiembrie 2017:

Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaţilor, în colaborare cu Asociaţia Pro Imunizare a organizat la Palatul Parlamentului o campanie de vaccinare antigripală gratuită, în perioada 13 – 15 noiembrie.

Un cabinet mobil a fost instalat chiar pe holul sălii de plen, în fața biroului lui Liviu Dragnea. Primele două zile de campanie nu au adus mulți deputați la vaccinare. În prima zi au ajuns la cabinet doar 10 parlamentari, iar mulți au cerut doar pliante, refuzând să facă vaccinul. Marți, activitatea medicilor a fost mai eficientă. 50 de parlamentari și-au făcut vaccinul antigrupal și au promis că îi vor convinge și pe colegi.

Dar colegii nu s-au bulucit. Iata ce putem citi la Șocant! Parlamentarii nu vor imunitate…în fața gripei de pe Telegraf, din 19 noiembrie 2017:

Parlamentarii sunt din nou privilegiați. Li s-a oferit posibilitatea să se vaccineze împotriva gripei, dar aleșii neamului refuză.

Dacă Nicușor Dan crede că este suficient de sănătos să nu aibă nevoie de vaccin, alții preferă tratamentele naturiste și remediile băbești: usturoi și ghimbir.

Sunt 329 de deputati si 136 de senatori, deci 465 de parlamentari in total:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_legislative_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_2016

Totusi, cativa au tinut musai sa faca propaganda vaccinarii, unul dintre ei fiind

deputatul PNL de Alba, Corneliu Olaru, printre primii injectati. Imaginea sa a aparut in toate stirile despre acel eveniment de la Parlament:

Nu stiu daca din cauza acelui vaccin sau pentru ca i-a dat bunul Dumnezeu un semn sa nu mai faca propaganda vaccinarii obligatorii, insa iata cum arata acelasi deputat nu dupa multa vreme (foto dreapta):

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. acelas said, on ianuarie 27, 2020 at 9:50 pm

    o fi la origine o intentie de buna credinta, dar ca rezultat nu face decat sa sporeasca exponential isteria febrei provocate de virusi ..

    https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/calatorii-din-mijloacele-de-transport-din-bucuresti-vor-primi-de-la-controlori-masti-sanitare-1251228

    Apreciază

  2. mircea.v said, on ianuarie 27, 2020 at 9:53 pm

    saccsiv,

    ar trebui repostate toate articolele din 2017 pe tema asta.

    Vaccinarea obligatorie inseamna legalizarea violului; la propriu.

    Apreciază

  3. stef said, on ianuarie 27, 2020 at 10:25 pm

    ATENTIE ! ATENTIE! ATENTIE! GUVERNUL VA IMPUNE VACCINAREA CU FORTA!
    ANTENA 3 CAP DE FRUNTE LA PROPAGANDA PRIN AGENTUL RADU TUDOR CERE ADOPTAREA CAT MAI RAPIDA A TERORII!! MAFIA NE VA OTRAVI COPIII !
    TOATE ORGANIZATIILE CETATENESTI TREBUIE SA FACA FRONT COMUN SI SA MERGEM LA GUVERN! FACETI APEL LA TOTI ROMANII!

    Apreciat de 1 persoană

    • stopabuzuluinarcisist said, on ianuarie 28, 2020 at 7:05 am

      China a refuzat să mai accepte gunoaiele Europei și plătește preț pentru „insubordonare”, cu eliberarea acestui virus pe teritoriul ei. Noi am preluat aceasta sarcina de „groapa de gunoi a Europei” (pe bani puțini) în locul Chinei și trăim deja efectele- aerul absolut IRESPIRABIL seara și în weekend de la stațiile de incinerare. Genocidul populației române continuă acum cu inoculare obligatorie, adâncind sentimentul de” prins în capcană”.
      SFÂNTUL PAISIE Aghioritul spunea „Lumea arde! Înțelegeți!? LUMEA ARDE” și era vorba de anii 70. Câta dreptate. Să ne ierte Dumnezeu, să ne dea ploaie ca să se mai spele mizeria din jurul nostru și pocăință ca să spălăm mizeria din sufletul nostru. MAICA DOMNULUI sa se îndure de noi și sa se roage pt noi. Amin

      Apreciază

  4. stef said, on ianuarie 27, 2020 at 10:29 pm

    Straniu… Ce s-a intamplat cu acest deputat??

    Apreciază

  5. Un om said, on ianuarie 28, 2020 at 2:04 am

    Cât sunt de vicleni! Ei cunosc adevărul despre vaccinuri!
    Să nu ne vaccinăm! Nici noi și nici copiii noștri!

    Apreciază

  6. P.M. said, on ianuarie 28, 2020 at 4:18 am

    Vã dati seama cã ei stiu motivul real pentru adoptarea legii obligatorie;dacã atunci au mai ezistat sandilãi care si au fãcut vaccinul antigripal,acum pentru cocktailul Molotov ce se va impune prin lege,sunt convins cã nu va exista nici mãcar un politician care sã atenteze la integritatea copiilor lor;defapt toti cei de la nivel înalt se vor eschiva,inclusive cadrele medicale prin care se face propaganda.

    Apreciază

  7. P.M. said, on ianuarie 28, 2020 at 4:27 am

    În ceea ce priveste obligativitatea pentru adulti,tind sã cred cã legea nu se va referi si la ei deoarece multi din adultii ce vor îmbrãtisa legea vor avea sechele grave;nu m ar mira dacã vor ajunge ca personajul din imagine;iar ãsta va fi liantul necesar pentru miscãri de stradã de amploare nemaiåntålnite din anii ’90;miscãrile vor degenera,poate se vor trasforma într o revolutie,dar,prin represaliile ce vor urma,mai degrabã va izbucni un rãzboi civil;dar ei nu cred cã vor asta,de aceea obligativitatea va fi doar pentru copii.

    Apreciază

    • nenimenea said, on ianuarie 28, 2020 at 9:55 pm

      Va fi obligatoriu pt. toți,și mari și mici!! La noi mișcări de stradă nu o să fie,eventual, ceva foarte anemic…din păcate…

      Apreciază

  8. acelas said, on ianuarie 28, 2020 at 10:45 am

    tara, lumea arde si baba nepieptanata si slinoasa ..

    https://www.capital.ro/se-schimba-banii-in-romania-s-a-anuntat-inclusiv-anul.html

    Apreciază

  9. Sită Deasă said, on ianuarie 28, 2020 at 10:51 am

    Slugile au început să sperie populația cu baubau-ul. Vânduții din BOR tac.

    http://ortodoxia.ro/article/proiect-de-lege-vaccinarea-obligatorie-din-februarie-situatia-care-parintii-primesc-o-amenda-astronomica

    Proiect de lege: Vaccinarea, obligatorie din februarie. Situația în care părinții primesc o amendă astronomică.

    Apreciază

  10. […] Parlamentarii nu se vaccineaza insa vor pe noi sa ne vaccineze […]

    Apreciază

  11. Tica said, on ianuarie 30, 2020 at 4:45 pm

    Haideti sa va povestesc pe scurt ce am patit eu:afland de proiectul de lege cu vaccinarea obligatorie,am apelat la cineva sa dau spaga,ca sa-mi puna stampilele in carnet,n-am reusit,doamna doctor mi-a spus ca nu se poate,ii e foarte frica ,ca au foarte multe controale si ca trebuie sa predea inapoi fiola de la vaccin,la care eu ii spun sa o arunce la gunoi,stiti ce mi-a spus: doamne fereste,stiti cat e de periculos sa aruncam in mediul inconjurator asa ceva? iar eu ii spun:dar daca -l injectati in oameni nu e? a dat in balbaiala,n-a stiut ce sa mai spuna! Treziti-va oameni buni,astia ne otravesc cu buna stiinta!!!!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.