SACCSIV – blog ortodox

PSD dar si USR si PNL vor VACCINARE OBLIGATORIE si pentru ADULTI, inclusiv impotriva VIRUSULUI DIN CHINA?

Posted in CHINA, gripa sezoniera, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on ianuarie 27, 2020

In decembrie, actualul guvern PNL anuntase ca adoptarea legii vaccinării, “care va cuprinde obligativitatea vaccinării populației, se numără printre principalele sale priorități în domeniul Sănătății.

Cand spui “obligativitatea vaccinării populației”, este evident ca nu te referi doar la copii.

Iar zilele acestea secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu declara:

„Legea vaccinării obligatorii a trecut de Senat este la Camera Deputaților la  Comisia de Sănătate, deci a fost inițiată în timpul guvernării PSD și, din discuțiile pe care le-am avut împreună cu colegii mei, legea vaccinării obligatorii va fi în procedură de urgență pentru că suntem într-o anumită situație care forțează lucrul ăsta, în momentul în care vorbim de atâtea cazuri de gripă la nivelul țării noastre și de asemenea vorbim de virusul gripal care vine din China. Noi credem că este obligatorie vaccinarea și vom susține acest proiect de lege în procedură de urgență”

PSD, Facebook, recent:

„Sănătatea populației este o chestiune ce ține de siguranța națională, iar pericolul reprezentat de răspândirea alarmantă a unor virusuri letale trebuie să aibă un răspuns ferm.”

La scurt timp, liderul USR Dan Barna, în Parlament:

„O să vedem care este stadiul proiectului respectiv. E clar că subiectul s-a activat acum în contextul știrilor alarmante care vin din Asia și din zona Chinei. E o temă importantă, evident. Vaccinarea este în momentul de față soluția pe care medicina modernă și civilizată o are pentru a ne proteja de multe din afecțiunile majore care există. Este o temă pe care o să o susținem. Vedem stadiul proiectului de lege și vom decide în consecință”

Asadar, astia vor vaccinare obligatorie si impotriva gripei dar si impotriva virusului din China. Dar cum gripa ii loveste si pe adulti iar virusul din China mai ales pe adulti, rezulta ca vor vaccinare obligatorie si pentru adulti, inclusiv impotriva virusului din China.

Cititi va rog si:

Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Încă un caz de dispariţie în apropiere de Caracal! Alexandra, 17 ani, este de negăsit după ce a dispărut în urmă cu 2 zile said, on ianuarie 27, 2020 at 11:29 am

  Încă un caz de dispariție în apropiere de Caracal! O tânără în vârstă de 17 ani este dispărută de 2 zile. Părinții o caută în disperare, Poliția din Valea Stanciului, de asemenea. Alexandra Diaconu este de negăsit.

  Adolescenta a plecat la școală vineri, 24 ianuarie, și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Rudele și apropiații se tem de ce este mai rău și se roagă să fie martorii unui miracol, iar fata să fie teafără și nevătămată.

  Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Valea Stanciului au fost sesizaţi de un bărbat, de 51 de ani, din localitate, că, în ziua de 24 ianuarie a.c., fiica sa Dieaconu Alexandra Cornelia, de 17 ani, a plecat spre școala din comună și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

  Semnalmentele adolescentei Alexandra Cornelia Dieaconu: înălțime 1,71 m, greutate 79 kg, ochi negri, păr șaten, fără semne particulare. În momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu geacă şi pantaloni de culoare albastră şi purta ghete gri.

  Persoanele care pot da infornaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.

  https://www.romaniatv.net/inca-un-caz-de-disparitie-in-apropiere-de-caracal-alexandra-17-ani-este-de-negasit-dupa-ce-a-disp_506288.html#n

  Apreciază

 2. P.M. said, on ianuarie 27, 2020 at 12:20 pm

  Nu se va impune si adultilor deoarece asta va duce la revolutie sau rãzboi civil;iar ei stiu asta;se va implementa doar copiilor fiindcã acolo sunt putini cei ce se vor împotrivi.

  Apreciază

 3. Andrei-Nicolae said, on ianuarie 27, 2020 at 12:53 pm

  IN SFÂRȘIT ȘI UNII SPECIALIȘTI DE LA NOI AU CURAJUL SĂ IASĂ DIN RÂND ȘI SĂ MĂRTURISEASCĂ:

  Lect. Univ. Dr. Horea Bădău: De ce nu ar trebui să ne speriem de virusul ucigaș

  Ce se întâmplă acum cu „virusul ucigaș” este „o afacere”, scrie lector universitar doctor Horea Bădău pe blogul său despre isteria mediatică creată în jurul coronavirusului din China.

  Acesta mai notează că presa scrie despre noi îmbolnăviri, dar omite să noteze despre persoanele care se vindecă, pentru că ar infirma narativa oficială.

  „Din cele 1.400 de persoane infectate, conform statisticilor oficiale, au murit 41. 41 din 1.400. Din cele 41 de persoane care au murit, una singură avea sub 40 de ani, mai exact 36, deci au murit persoane în vârstă, cu sistemul imunitar slăbit. Toate persoanele care au murit, au murit în China. Nu a murit nicio persoană purtătoare a acestui virus în Franța, Statele Unite sau în altă țară. Asta înseamnă că mai contează și calitatea îngrijirilor medicale. Sau prezentarea de urgență la medic, din primele stadii ale bolii. Dar în Wuhan, acum medicamentele antigripale sunt raționalizate (două cutii de persoană la farmacie, unde sunt mereu cozi). Cei bolnavi, din spitale, primesc mâncare la plic (conform unor postări de pe Twitter). Nu sunt chiar cele mai bune condiții pentru ca organismul să lupte cu boala. Multe persoane au fost deja externate (ce s-a întâmplat cu ucigașul, a hotărât să nu mai ucidă?). Este foarte interesant că presa scrie numai despre numărul de îmbolnăviri, nu și despre numărul de vindecări și de externări, ca și cum cei care s-au îmbolnăvit au rămas bolnavi pe viață”, a scris el.

  Acesta mai spune că este o panică indusă pentru a se da iama în farmacii.

  „Cel mai mare ucigaș acum e panica. De ce? Oamenii se îmbolnăvesc la Wuhan și pentru că se înghesuie pe culoarele spitalelor, chiar dacă nu au simptomele îmbolnăvirii cu coronavirus. Și iau virusul din spital. În Franța, după cum spunea azi un medic, oamenii cheamă ambulanța pentru că tocmai au trecut pe lângă un chinez care își sufla nasul în batistă. În România, oamenii golesc farmaciile de antivirale (aflat de la sursă). Cu cât te sperii mai tare, cu atât bagi mai multe antivirale în tine la orice răceală, respectiv chemi ucigașul, pentru că îți scade imunitatea în fața virusului care te poate pune în pericol. Scade și stocul de antivirale, deci când vine ucigașul, ne găsește pe jumătate uciși. Dacă vine. Și când va veni s-ar putea să avem surpriza să nu fie chiar atât de ucigaș. Ceea ce ar face să scadă dramatic audiențele instituțiilor mass-media, precum și profiturile companiilor farmaceutice. Vrea cineva asta?”, a notat dr. Bădău.
  Sursa: https://m.activenews.ro/stiri-sanatate/Lect.-Univ.-Dr.-Horea-Badau-De-ce-nu-ar-trebui-sa-ne-speriem-de-virusul-ucigas-159829

  Coronavirusul ucigaș și psihoza în masă împotriva Chinei. Epidemiile care amenință planeta, un scenariu pe care l-am mai văzut

  Își mai aduce cineva de psihoza epidemiei de Legionella? În urmă cu doi ani, moartea unei persoane în vârstă de 82 de ani din cauza unei forme severe a pneumoniei (cu bacteria Legionella care, după cum puțini știu, ucide foarte rar, și în special persoane în vârstă) și spitalizarea a peste 200 de persoane din Peninsulă au transformat această „știre” (în fiecare an aproximativ 9.000 de oameni mor din cauza pneumoniei în Italia) într-un „avertisment” pentru Europa, anunțat de toate agențiile de știri.

  Aceeași psihoză a pus stăpânire pe o planetă în cazul meningitei, al virusului febrei hemoragice Ebola, al„castravetelui ucigaș”, în 2011, dar și din pricina„gripei aviare”, a epidemiei de rujeolă din Anglia sau a SARS.

  Un nou an, o nouă amenințare. În 2020 a venit rândul „coronavirusului” misterios, provenit din China, care „provoacă o boală asemănătoare cu pneumonia și care se transmite de la persoană la persoană”, așa după cum transmit de dimineața până seara agențiile de știri și mass media din toată lumea.

  Iar primele speculații privind psihoza creată în rândul oamenilor pentru ca unii mult mai deștepți să câștige bani, așa cum a fost în cazul „gripei porcine A / H1N1 sau a celebrei „vaci nebune” au început deja să apară.

  Există teorii conform cărora adevărata țintă a acestei ultime isterii media este China (care a fost dintotdeauna un focar al epidemiilor de gripă care s-au răspândit periodic pe planetă) și autoritățile sale, care, în ciuda eforturilor depuse, cu siguranță vor ajunge pe banca inculpaților pentru că nu au făcut suficient de mult pentru o „epidemie” care, din 1.386 miliarde de locuitori, a ucis până acum 80 de persoane și a contaminat alte peste 1.300. Teoria conspiraționistă cea mai vehiculată este aceea că virusul ar fi fost creat în laborator, de americani, pentru a pune la pământ industria chineză.

  Dincolo de războiul periodic al presei occidentale împotriva Chinei, mai este ceva. Și după cum se specifică mai bine într-un articol din 2009, din ziarul La Repubblica, răspândirea terorii garantează o înrobire psihologică și, prin urmare, politică. Cel care avertiza asupra acestui aspect era filosoful Paul Virilio care scria că „Mileniul al treilea s-a născut sub semnul catastrofei”, oamenii fiind constant injectați cu amenințări de tot felul, de la ”furtunile ucigașe” care devastau Europa până la crizele financiare sau la epidemiile de tot soiul.

  Printre altele, așa cum este deja știut, se recurge la stratagema iminentelor epidemii catastrofale, care are avantaje incontestabile. Și ce răspuns ar putea da virusologul de serviciu când este întrebat ” Puteți să excludeți complet posibilitatea unei epidemii catastrofale?” Și de ce, mai apoi, virusologul ar trebui să blocheze banii pe care ar urma să le primească experții în viruși dintr-o astfel de psihoză?

  Așa că prudența este lăsată acasă, iar cuvintele alarmiste, care sugerează tot ce e mai rău, curg pe ecranele televizoarelor, în timp ce, pe fundal, sunt prezentate imagini cu victimele „gripei spaniole” din 1918 sau comparații cu dezastrul provocat de „Moartea neagră„ , una din cele mai violente pandemii din istoria lumii, din anul 1347.
  De aici mai e un pas până la a fi invocă o urgență planetară și până când OMS să declare război total virusului despre care se spune că ar amenința planeta.

  Un lucru este cert: în ciuda mediatizării, niciuna dintre aceste molime ale ultimilor ani nu a ucis mai mulți oameni decât o „banală” epidemie de gripă. În schimb, au fost pierderile financiare uriașe pentru unele sectoare, precum cel zootehnic în cazul gripei porcine, gripei aviare sau al „vacii nebune”.

  Milioane de doze de vaccin ajung apoi la coșul de gunoi, sisteme de securitate extremă, controale stricte de care nimeni nu are nevoie, miliarde de dolari sau euro se duc pe apa sâmbetei. Și, peste toate, o psihoză generalizată.

  Pentru ca, în final, după ce starea de „urgență” s-a încheiat, să zicem mersi că suntem încă în viață. Iar de pe urma acestor amenințări, întreținute mediatic, industria farmaceutică să continue să facă bani frumoși.
  Sursa: https://m.activenews.ro/stiri/Coronavirusul-ucigas-si-psihoza-in-masa-impotriva-Chinei.-Epidemiile-care-ameninta-planeta-un-scenariu-pe-care-l-am-mai-vazut-159832

  Apreciază

 4. Sită Deasă said, on ianuarie 27, 2020 at 1:34 pm

  Cozile de topor ale multinationalelor s-au reactivat! O lege xare obliga cetatenii sa se vaccineze este anticonstitutionala si criminala in acelasi timp. Daca se v-a implementa aceasta lege atunci ne ramane mucenicia. Sa nu uitam ce spunea Parintele Justin Parvu:

  https://ortodoxia.ro/index.php/article/este-vremea-muceniciei-luptati-pana-la-capat-nu-va-temeti
  „Este vremea muceniciei! Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!”

  https://ortodoxia.ro/index.php/article/foto-parintele-iustin-parvu-tacerea-este-mormantul-pe-care-il-sapam-nemului-nostru
  „Tăcerea este mormântul pe care îl săpăm nemului nostru!”

  Cititi si

  Tu Românie – între vaccinuri și masonerie:
  https://ortodoxia.ro/article/tu-romanie-intre-vaccinuri-si-masonerie

  Apreciază

 5. Hal Turner Radio Show said, on ianuarie 27, 2020 at 1:53 pm

  Daca tot fac vaccinarea obligatorie sa fie adaugate 2 amendamente:
  1. Toti politicienii acestor partide sa fie primii vaccinati cu schema de vaccinare completa, inainte sa discute despre altii. Ca doar dorim sa imunizam conducerea spre binele ei.
  2. Sunt virusuri fara leac si fara vaccin, deci pentru sanatatea si binele populatiei, oamenii care poarta aceste crunte boli sa fie marcati intr-o forma vizibila (tatuaj pe fata) ca persoanele sanatoase sa fie atente la igiena cand sunt in preajma lor.

  Exemplu cazul cantaretei populare care a facut hepatita C, boala care a contractat-o la un salon de manichiura. Oamenii bolnavi sa aiba un tatuaj temporar pe obraz care sa indice boala. Daca exista vindecari miraculoase tatuajul este lasat sa se absoarba si sa dispara, daca purtatorul bolii nu isi reinnoieste tatuajul atunci sa suporte o amenda de 10 ori mai mare decat cel care refuza vaccinul, ca vorbim de un pericol real.

  Evident nu sunt pentru tatuarea persoanelor bolnave care sa suporte jignirile celorlalti, insa politicienii nu pot sa aduca in discutie acest temei cu injosirea persoanei, caci si prin vaccinarea obligatorie putem vorbi de injosirea persoanei. La fel cum acul vaccinului inteapa pielea pentru a salva chipurile societatea, la fel si acul tatuajului inteapa pielea pentru a opri posibilele contaminari din neatentie. Situatiile sunt identice.
  Practic daca nu pot arata in mod direct persoanele bolnave cu boli incurabile si transmisibile, atunci nici vaccinarea obligatorie nu are temei, ca are la baza acelasi scop.

  Apreciază

  • P.M. said, on ianuarie 27, 2020 at 6:10 pm

   @@@Hal Turner Radio Show,politicienii,cadrele medicale si toti cei care au relatii la nivel înalt vor fi primii ce se vor eschiva;deoarece ei stiu exact cã obligativitatea se vrea introdusã pentru distrugerea oamenilor,ei vor face orice sã se protejeze si sã si protejeze membrii familiei

   Apreciază

 6. rr said, on ianuarie 27, 2020 at 3:19 pm

  Michael Allen, fondator si propietar Natural News:

  „Acestea (vaccinurile) ar putea crește rata mortalității unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scară largă ar putea fi urmate de o eliberare intenționată a unei tulpini de gripă extrem de virulentă cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare de tip armă biologică ar putea ucide milioane de oameni ale căror sisteme imunitare au fost slăbite de injectarea anterioară cu vaccinuri.”

  Apreciază

 7. ManolescuBD said, on ianuarie 27, 2020 at 3:28 pm

  „Cruelty To Animals Gets More Media Coverage Than Beheaded Christians” – https://www.zerohedge.com/geopolitical/cruelty-animals-gets-more-media-coverage-beheaded-christians

  Apreciază

 8. oarecare said, on ianuarie 27, 2020 at 3:43 pm

  – Mare Stăpân al omenirii, cel de nimeni văzut, dar de toți ascultat, avem o mare problemă.
  – Spune, te ascult!
  – La gurile Dunării trăiește un popor afurisit, avem mari probleme cu ei, sunt prea rezistenți. Sunt un popor vechi de când lumea, origini sănătoase, sunt oameni inteligenți, puternici, trăiți în aer curat și cu apă curată, au o imunitate de fier, cu ei nu merge precum la ceilalți. Am urmat planul întocmai. Îi conduc ai noștrii, le-am distrus țara, industria, i-am făcut sclavi în țara lor, i-am dezbinat, i-am promovat pe cei mai nedemni dintre ei, i-am umilit, i-am făcut să plece în toată lumea, dar cu toate astea rezistă.

  – I-ați „reeducat”?
  – Da, Stăpâne, tot sistemul de educație e praf, le-am alterat cunoașterea, toate „învățăturile” sunt aranjate, i-am umplut de proști cu diplome, a funcționat din plin.

  – Le-ați otrăvit hrana?
  – Le-am otrăvit, Stăpâne, de la chimizare agricolă cu cele mai tari otrăvuri, la E-uri alimentare în toate produsele alimentare procesate, se supun întocmai la Codex Alimentarius.

  – Le-ați otrăvit apa, le-ați distrus toate izvoarele de apă naturală, de apă vie?
  – Le-am otrăvit, Stăpâne, le-am distrus toate izvoarele naturale, doar apă îmbuteliată sub controlul nostru, devitalizată și „îmbogățită” cu ce trebuie, clor, fluor, metale grele, tot. Am reușit să băgăm în apa lor freatică cele mai toxice și radioactive substanțe, prin fracturare hidraulică, Stăpâne, a mers la fix, chipurile prospectam… Ha, ha, ha.

  – Le-ați otrăvit aerul, le-ați distrus pădurile?
  – Le-am ras toate pădurile și încă o mai facem, iar chemtrails la greu, Stăpâne, tot cerul e plin de aburul otrăvitor.

  – Să nu mai fie nimic natural nealterat, nepângărit, otrăvit sau modificat genetic.
  – Le-am distrus toate semințele naturale, acum toată agricultura lor și tot ce plantează în grădină e de „la noi”, modificate genetic. Zootehnie nu prea mai au, iar ce mai e, e cu soiuri de „la noi”, iar restul primesc direct de afară.

  – Ce rată aveți?
  – Slab, Stăpâne, sub 25% reducerea populației, dar perspective sunt, au deja cea mai mare rată a cancerelor.

  – Puțin, foarte puțin!
  – Știu, Stăpâne, de asta suntem îngrijorați, ăștia sunt prea rezistenți, mănâncă otravă și nu crapă, nu știu ce organisme au, dar prea puțin din otrăvurile noastre ajung în sângele lor.

  – Asta e! Băgați-le direct în sânge!
  – Direct? Dar cum, Stăpâne?

  – Prin vaccinuri idiotule, dar ai grijă să fie toți în mod obligatoriu vaccinați! Băgați mai întâi frica-n ei, epidemii, cazuri emoționante intens mediatizate, știți voi.
  – Ești un geniu, Stăpâne, așa vom face, avem pe-ai noștri sau corupți de-ai lor peste tot, o să pregătim o lege a vaccinării obligatorii, o să-i otrăvim pe toți, le alterăm iremediabil ADN-ul, să nu mai fie nici urmă de această rasă. O să reușim, Stăpâne, în sfârșit o să avem un teritoriu liber la gurile Dunării.

  Da’ ce facem cu corupții lor, ca să nu vorbească după?
  – Scăpați și de ei, după, da’ la cât i-am dresat, cred că o să ceară singuri să se vaccineze! HA, HA, HA! Dacă nu, știți voi, după ce ne-am folosit de ei… Și când mă gândesc ce infantili sunt, ăștia chiar se cred făcând parte din elită, chiar cred că au locurile rezervate! Ce idioți

  Apreciază

 9. ManolescuBD said, on ianuarie 27, 2020 at 4:37 pm

  Apreciază

 10. […] Parlamentarii vor “obligativitatea vaccinării populației” pe motiv de gripa. Sa ne amintim insa ce-au facut acum doi ani, cand votasera prima data legea vaccinarii obligatorii. […]

  Apreciază

 11. […] PSD dar si USR si PNL vor VACCINARE OBLIGATORIE si pentru ADULTI, inclusiv impotriva VIRUSULUI DIN … […]

  Apreciază

 12. K said, on ianuarie 28, 2020 at 3:42 pm

  Ce frumos, nu-i asa, cum se inteleg „dusmanii” politici cand vine vorba de lucruri CU ADEVARAT IMPORTANTE (pentru ei)!! PSD (ciuma rosie) + PNL (ciuma galbena) + USR (ciuma albastra; uniunea SATANISTA din Romania) joaca teatru pe SCENA politica, se fac ca se sfasie, ca se cearta, ca se acuza unii pe altii, dar cand vine vorba de REDUCEREA POPULATIEI (prima porunca satanica de pe Gergia Stones), imediat apare si UNANIMITATEA!!
  Deviza lor, a celor din umbra, este ca ei „sunt una” – uniti in scopurile lor pagane, oculte, satanice!!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: