SACCSIV – blog ortodox

Video: NOR MISTERIOS deasupra BUCURESTIULUI

Posted in BUCURESTI, nor, nori by saccsiv on noiembrie 30, 2019

Foto: https://science.hotnews.ro/stiri-terra-23524668-foto-nori-forma-extrem-rara-duminica-cerul-capitalei-meteorolog-nu-stim-cum-formeaza-este-mister-atmosferei.htm

 

Conform DIGI 24, Bogdan Antonescu, climatolog, expert în fenomene meteo extreme a declarat ca:

Nu este nimic grav. Este un nor foarte spectaculos și destul de rar. Nu pot spune momentan cum se numește, trebuie să verificăm datele cum s-a format. În principiu este un nor „monrning glory”. Se formează destul de simplu. Este ca un singur val la suprafața mării, dar în acest caz în atmosferă. Pe măsură ce înaintează apa, respectiv aerul se ridică, iar în spate coboară. Aerul acesta, pentru că are umiditate foarte mare, pe măsură de urcă, condensează și formează norul acesta spectaculos. Nu este nimic spectaculos în afară de formă, nu produce precipitații. Astfel de fenomene sunt foarte rare, atât de rare încât nici nu știm cum se formează, care este mecanismul. Este o singură regiune pe glob unde se pot prognoza, este vorba de Australia, pentru că acolo brizele marine, adică aerul împins de pe apă spre uscat produce astfel de nori. De altfel nu apare numai un singur nor de felul acesta, apar unul în spatele celuilalt. Pe glob sunt destul de rari. 

 

Tagged with: ,

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. contracurent said, on noiembrie 30, 2019 at 4:18 pm

    nu sunt asa de rari norii astia, cum zic ei, eu am mai vazut de multe ori ; pare ca s-a dezvoltat in jurul unei dare de chemtrails, oricum este clar ca nu e de origine naturala, natura nu genereaza nori cu forme atat de precise

    Apreciază

  2. nenimenea said, on noiembrie 30, 2019 at 4:32 pm

    „Specialiștii”de la digi se fac că n-au auzit de chemtrails!

    Apreciază

    • Hercules said, on noiembrie 30, 2019 at 6:47 pm

      cu toate ca a devenit oficial si se numeste geo-inginerie, incalzirea gloabala accelerata bat-o vina, de la soarele care nu mai lumineaza de pe la ora 16, Doamne fereste sa ramana asa si in in vara care vine.

      Apreciază

  3. morosanu said, on noiembrie 30, 2019 at 6:10 pm

    Am vazut si eu in Canada un nor la fel,nu a fost deloc violent, intradevar sant amenintatori dar nu sant violenti.

    Apreciază

  4. Constantin said, on noiembrie 30, 2019 at 6:31 pm

    Pentru CONTRACONCURENT si NENIMENEA-https://www.aparatorul.md/sa-fie-adevarat-cum-vine-moartea-din-aer-in-atmosfera-se-pulverizeaza-cu-virusi-de-gripa-aviara-sars-gripa-porcina/?fbclid=IwAR3tgkdO0De07Yzfp4Z4dKRVbQ7Pe-g2fxbsRHhBnEMa7EnERPGMxVFzPs0. Trebuie sa facem o petitie pentru Romania si Republica Moldova!

    Apreciat de 1 persoană

  5. Moca said, on decembrie 1, 2019 at 10:17 am

    Acei nori sunt produsul bombardarii ionosferei cu sistemul +haarp+, in cadrul programului de geoinginerie, dar poate avea si alte scopuri militare:arma meteo sau telurica.
    N.Tesla avea tot felul de idei (satanice), despre arme care sa faca imposibil razboiul(am mai auzit asta, in istoria ultimilor 120 de ani) dar care s-au dezvoltat in ceea ce sunt dintotdeauna armele: unelte de ucidere.

    Apreciază

  6. Duhul Căpitanului said, on decembrie 1, 2019 at 7:36 pm

    Poate o fi un semn pentru bucureșteni…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.