SACCSIV – blog ortodox

Lista cu intrebarile ce NU vor fi puse lui Klaus Iohannis la intalnirea de marti cu ziaristii

Posted in KLAUS JOHANNIS by saccsiv on noiembrie 14, 2019

La conferinta de presa de aseara, Klaus Iohannis a subliniat ca refuza sa participe la vreo dezbatere impreuna cu Viorica Dancila, dar ca va organiza martea viitoare o dezbatere cu ziaristii.

Iata o lista cu intrebari despre care consider ca nu vor fi puse la respectiva intalnire cu mass-media:

  • Sunteti mason?
  • Ganditi in limba romana sau in limba germana?
  • Veti promulga o lege a vaccinarii obligatorii a copiilor, inclusiv una in care cei ce nu-si vaccineaza copiii sa fie decazuti din drepturile parintesti?
  • Veti promulga o lege a vaccinarii obligatorii a adultilor?
  • Veti promulga o lege a celui de al treilea gen in certificatele de nastere?
  • Veti promulga legea eutanasiei adultilor?
  • Veti promulga legea eutanasiei copiilor?
  • Cand veti fi de acord cu mutarea ambasadei la Ierusalim?
  • Ce veti face daca romanii din Ucraina vor organiza un referendum cu privire la aderarea la Romania?
  • Veti convoca CSAT si veti institui o celula de criza pentru eradicarea clanurilor mafiote?
  • Veti promulga o lege ce prevede inlocuirea buletinelor biometrice cu cipurile implantate?

Voi ce alte intrebari credeti ca nu vor fi puse la dezbaterea de marti?

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alex said, on noiembrie 14, 2019 at 12:36 pm

    Aia cu LGTBQ+ si P-pedofili nici nu o mai punem pe lista…E clar ca asta vrea !

    Apreciază

  2. Pr. Adrian said, on noiembrie 14, 2019 at 12:49 pm

    Acest mesaj circula pe whatsapp:

    Domnule Klaus Iohanis va solicit sa raspundeti la utmatoarele intrebari:
    1.- Ati renunțat la datoria istorică a Germaniei față de România așa cum mentioneaza editorialistul Ziuanews Radu Golban, care argumenteaza cu documente ce atesta că statul condus de Angela Merkel ne datorează aproape 19 miliarde de euro.
    2.- In baza unei solicitari scrise de Compania austriacă Schweighofer Holzindustrie ati retrimis legea aprobata de Parlament, solicitand scoaterea din lege a pragului de 30% motivand ca legea ar fi de natură să limiteze concurența și să creeze pe piață avantaje arbitrare ignorand cu premeditare protejarea fondului forestier national, denumit metaforic „aurul verde al Romaniei”
    3.- Sunteti membru al Organizației Progresiste ‘European Council of Foreign Relations’ un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS” și condus de Carl Bildt.”
    Active News” arata ca ati încălcat GRAV, Constituția României: „În timpul mandatului, Președintele României.. nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată”.
    4,- Cum se explica si pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine, astfel:
    2006: Crucea Federală de Merit a Germania
    2007: Cavaler al Ordinului Național Steaua României
    2008: Ordinul Național Italian – Steaua Solidarității Italiene
    2009: Ofițer al Ordinului de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg
    2009: Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” din partea Austriei
    2009: Ofițer al Coroanei Belgiene
    2011: Cavaler al Ordinului Național al României „Pentru Merit”
    2014: Diploma și medalia Steaua de Onoare a Federației Sașilor Transilvăneni
    2014: Crucea de Ofițer al Ordinului de Merit al Germania[52]
    2016: Ordinul Republicii[53]
    2016: Ordinul Vulturul Alb[54]
    5.- Daca in anul 2017 ati fost decorat cu medalia Sf. Gheorghe din Dresda- Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului din Romania si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de EURO.
    6.- Recunoasteti ca, în conformitate cu motivarea Deciziei civile nr. 310/R, din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov s-a anulat Certificatul de moştenitor ca fiind obţinut pe bază de documente false.
    Trei escroci (Baștea Ioan, Iohanis Carmen Georgeta și Lăzurca Georgeta) au obținut prin instigare la fals și uz de fals două imobile masive în centrul Sibiului în anul 1999, după ce eșuaseră într-o altă tentativă, din anul 1997, cu un testament olograf declarat fals la expertiza grafologică.
    7.- Recunoasteti ca impreuna cu sotia, Carmen Johanis vati implicat si facilitat prin influenta, infierea a trei copii din localitatea Rasinari, unei Familii- Lalande din Canada? Conform unor vești alarmante trimise de un preot canadian de origine română în primăvara anului 1997, confirma zvonul că aceștia copii au fost vânduți la graniță de familia Lalande pentru trafic de organe.
    8.- Recunoasteti ca marele istoric Ioan Scurtu va inaintat o cerere de anulare a sentinţei din 2007, rezultat al unui șir de complicități, care a repus în drepturi o organizaţie hitleristă
    „Prin decretul-lege din 21 noiembrie 1940 — semnat de generalul Ion Antonescu a luat fiinţă Grupul Etnic German (GEG) din România, organizaţie care avea la bază ideologia naţional-socialistă promovată de Adolf Hitler”.
    În data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local FDGR), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adică, să priceapă toată lumea,recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German nu doar în România, ci pe întregul continent european, înaintea şi pe parcursul desfăşurării celui de al Doilea Război Mondial”
    9,- Recunoasteti ca actionati prin orice mijloace pentru desfiintarea SIIJ vizand stoparea continuarea cercetarilor,asupra celor doua judecatoare din Sibiu care au emis o hotarare judecatoreasca prin care se recunoaste calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei F.D.G.R faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adică, recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German.
    10.- Recunoasteti ca urati Romania si poporul roman si ca singurul scop al activitatilor desfasurate consta in ditrugerea teritoriala , dezbinarea poporului roman si dezmembrarea România ca stat unitar, ca factor de destabilizare și de expansiune regională.In acesti 5 ani de mandat cate vizite ati facut in Republica Moldova.
    11.- Cum ati reusit sa vindeti resursele de gaze naturale din Marea Neagra in conditii total dezavantajoase pentru Romania. Analistul politic Sorin Roşca Stănescu, susţine că preşedintele Klaus Iohannis a oferit la Washington gazele naturale din Marea Neagră fără să primească în schimb ceva concret din partea omologului său american, Donald Trump.

    Si acest mesaj:

    Alianta Parintilor din Romania
    Citeste si da mai departe

    Spre stiinta:

    Este mai limpede ca oricand ca avem nevoie de un presedinte iubitor de tara si cu frica de Dumnezeu. K Iohannis nu a fost nicio clipa un astfel de presedinte.
    Daca romanii il vor vota pentru incă un mandat, va avea timp sa puna in practica proiectul sau, Romania educata, un proiect distructiv și iresponsabil.

    Celor care au uitat, le amintim urmatoarele:

    1- Klaus Iohannis a boicotat Referendumul pentru familie si ne-a etichetat drept “aroganti” (el fiind insasi definitia arogantei!) si “fanatici religiosi” pentru faptul că ne permitem sa consideram normala doar familia naturala.
    2- Proiectul sau, “Romania educata” prevede “nationalizarea” copiilor – includerea lor obligatorie in sistemul de invatamant de la 3 ani
    3- Acelasi proiect prevede vaccinarea obligatorie, fara o limita a numarului de vaccinuri, amendarea parintilor care refuză vaccinarea “fara numar”si refuzarea dreptului la educatie copiilor care nu primesc toate vaccinurile. Guvernul Orban a si anuntat intentia de a repune pe tapet Legea vaccinarii obligatorii (care a fost stopata in 2017 cu mari eforturi din partea mai multor ONG-uri si cu contributia unui mare numar de medici). Legea prevede vaccinarea obligatorie si a adultilor! Comisioanele pentru achizitiile de vaccinuri nu pot fi ratate, indiferent de consecintele pentru populatie…! Noi consideram că vaccinul trebuie să fie disponibil pentru cine îl doreste, dar nu obligatoriu.
    4- Iohannis este sustinator al parteneriatului civil (“casatoria” intre persoane de acelasi sex). Proiectul sau prevede introducerea “ideologiei de gen” in scoala. Pentru cine nu stie, “egalitate de gen” nu inseamna egalitate intre femei si barbati. Conform acestei ideologii, orice persoana, inclusiv copiii, pot sa aleaga ce doresc sa fie, femei sau barbati, fete sau baieti. In tarile in care aceasta ideologie a fost acceptata, s-a ajuns la situatia in care parintii sunt obligati sa asigure tranzitia copilului spre sexul opus, daca asa a hotarat copilul, cu discernamantul pe care il poate avea la pubertate sau la adolescenta.
    5- „Pana in 2020, 70% din institutiile publice nationale si locale din România vor avea experti in egalitatea de gen”. Declaratia a fost facuta de dl Iohannis la lansarea „Raportului comun HeForShe Impact Champions”, fara consultarea populatiei, fara dezbatere publica prealabila, in dispretul total al opiniei parintilor (http://www.heforshe.org/en/impact ).
    6- Klaus Iohannis a incalcat mereu prevederile Constitutiei si a refuzat sa aplice hotararile Curtii Constitutionale, adica s-a considerat tot timpul mai presus de lege.
    7- In toti anii de mandat a fost preocupat numai de bunastarea personala, intr-o vacanta continua.
    8- Pentru oricine vrea sa le afle, sunt disponibile informatii despre implicarea sa in mafia imobiliara sibiana si in retrocedarile ilegale si abuzive ale primarului Iohannis catre FDGR-ul condus de acelasi Iohannis.
    9- Sunt disponibile, de asemenea, informatii legate de implicarea sa in adoptii internationale ilegale, in anii 1990-91. Cele 6 case (doua dintre ele obtinute prin fals in acte) nu au fost facute din meditatii, dupa cum declara cu nerusinare, luandu-ne drept prosti, ci din trafic de copii. O cautare pe Google si una pe YouTube va vor pune la dispozitie toate informatiile.
    10- Iohannis a fost vizat in 27 de dosare penale la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu. (pentru fals, uz de fals, trafic de influenta si abuz in serviciu), multe dintre aceste dosare fiind “spalate” si clasate de Augustin Lazar, fostul Procuror general.
    11- Profund necinstit, absolut insensibil, nesatul, lipsit de orice empatie, avid de putere, cu un tupeu cat Casa Poporului, mincinos pana in maduva oaselor, de o avaritie impinsa la extrem si nelegat prin nimic de tara in care este (de 5 ani încoace) cel mai scump asistat social, acesta este Klaus Iohannis!
    Daca il votam, nu vom avea dreptul sa ne plangem de nimic din cele ce vor urma!

    Doamne ajută!

    Apreciază

  3. ioansperling said, on noiembrie 14, 2019 at 1:21 pm

    Sunteti agent sub acoperire a BND?

    Apreciază

  4. Andrei said, on noiembrie 14, 2019 at 1:30 pm

    Astea-s intrebari grele. El n-a raspuns nici la intrebari banale ca de exemplu:
    – Ati fost cercetat penal? – raspuns corect DA, el tot a balmajit-o.
    – Ati furat case? – Raspuns corect DA. Una deja a pierdut-o in instanta dar s-ar putea sa mai urmeze si altele. Veniturile ilegale incasate (sute de mii de euro) n-au fost inca returnate statului.
    – De ce a mintit in privinta numarului de concedii avute cand toata tara stie cat s-a plimbat? De ce a lucrat (conform programului prezidential) doar 3 zile pe saptamana?
    – De ce nu a respectat Constitutia in privinta destituirii / numirii ministrilor? Se considera mai presus de lege?
    – De ce a numit si apoi sustinut la conducerea PG a unui colaborator apropiat al tortionarilor comunisti?
    – De ce s-a declarat continuatorul unei organizatii fasciste si a indus in eroare justitia din Romania obtinand nemeritat despagubiri de multe miliarde de euro?
    – A spus ca el nu tolereaza politicieni PSD in functii de conducere. Ce face daca poporul voteaza PSD?
    – De ce a mintit in Consiliul UE ca Romania nu e pregatita sa preia presedintia UE? De ce si-a arogat apoi meritele unei presedintii de succes cu toate ca nu a contribuit cu nimic?
    – De ce minte cu nerusinare in privinta guvernarii PSD? Un om normal vorbeste despre realizari (au fost incontestabil destule confirmate chiar de institutii europene sau Banca Mondiala) dar si despre nerealizari (ca orice guvernare au fost si din acestea).
    – De ce n-a gratiat pe nimeni in 5 ani? Chiar nu s-a gasit nici un amarat sa merite mila lui?
    – De ce a sustinut-o pe Kovesi pana-n panzele albe cu toate ca au fost dovedita cu asupra de masura participarea ei la abuzuri de neimaginat intr-o tara civilizata?
    – De ce a blocat un post de profesor timp de 19 ani?
    – De ce nu este in stare sa aiba o confruntare normala cu contracandidatul Viorica Dancila?

    Iar lista este mult, mult mai lunga. Am obosit sa tot scriu.

    Mi-e teama ca asa cum am vazut la Referendumul pt Familie ca mai sunt cca 20% romani normali la cap, vom vedea de data aceasta mult mai clar procentul celor anormali: votantii lui KWI. Din punctul meu de vedere acestia se impart in 3 categorii:
    1 – ignoranti – oameni neinformati din diverse motive. Printre ei sunt si unii care traiesc atat de greu sau au probleme de sanatate incat numai la politica nu le sta mintea. Cu toate acestea voteaza. Nu inteleg de ce.
    2 – prostii – o sa-i numesc mai elegant analfabeti functional – cu toate ca au suficiente informatii (inclusiv facebook la wc), mintea lor nu mai este capabila de conexiuni si chiar nu inteleg ce se intampla, pe ce lume traiesc.
    3 – ticalosii – cei care stiu si inteleg dar din diverse motive voteaza un ticalos asemenea lor. Ma tem ca acestia constitue majoritatea.

    Apreciază

  5. Nono said, on noiembrie 14, 2019 at 1:31 pm

    Alte posibile intrebari de NEpus:
    Veti promulga o eventuala lege a educatiei sexuale si de gen in scoli primare si gradinite?
    Veti acorda autonomie teritoriala unui autoproclamat tinut secuiesc-Partium ?
    Veti continua sa dispretuiti fatis poporul din tara pe care o conduceti?
    Veti face ceva pentru reintregirea Romaniei in hotarele din mai 1940, in conditiile dezavuarii publice de catre UE a rapturilor teritoriale practicate in anul 1940?

    Apreciază

  6. Paul222 said, on noiembrie 14, 2019 at 2:17 pm

    Klaus Iohannis in 2017, la primul discurs din acest an la ONU: ”Până în 2020, 70% din instituțiile din România vor avea experți în egalitatea de gen”. Amintesc ca 1.100 de oameni din administrația publică locală și centrală au fost deja pregătiți ca specialiști în egalitatea de gen.

    Conform punctului 9 al Conventiei de la Istanbul, la care Romania a aderat, intelegem ca Genul se refera la „sexul social”, un construct social care variază și care este, în principiu, independent de realitatea biologică a persoanei (bărbat/femeie). Toata miscarea Transgender este fundamentata in aceasta ideologie (ce nu este sustinuta de stiinta).

    Iata intrebarea mea pentru Klaus Iohannis: Sa intelegem ca acei experti in egalitatea de gen vor promova atat egalitatea de sanse intre barbati,si femei cat si cea intre barbatii care se cred femei si femeile care se cred barbati? Si a doua intrebare: sustineti ideologia transgender?

    Apreciază

  7. Paul222 said, on noiembrie 14, 2019 at 2:26 pm

    Alte intrebari: la conferinta de presa ce a fost transmisa live pe Facebook ati mentionat ca nu mai aveti 6 case ci 5. Din ce motive ati pierdut o casa?

    Conform instantei judecatoresti, ati dobandit o casa in Sibiu, pe baza unor acte false?

    Credeti ca ar trebui sa returnati sutele de mii de euro incasate drept chirie cu casa pierduta?

    Apreciază

  8. isa said, on noiembrie 14, 2019 at 3:12 pm

    Veti promulga o lege care sa permita parteneriat civil/casatorie intre persoane de acelasi sex?
    Iar apoi, veti promulga o lege care sa permita preluarea in plasament a copiilor, de membri ai comunitatii LGBT. ori in familii unisex?
    Iar apoi, veti promulga o lege care sa permita adoptia de copii de catre cuplurile de acelasi sex?
    Veti promulga o lege care sa restranga dreptul la libera exprimare si actiune (sau refuzul actiunii – de exemplu refuzul de a presta anumite servicii) a populatiei majoritare, fata de comunitatea LGBT?
    Sunteti de acord cu stramutarea de populatii straine pe teritoriul României?
    Sunteti de acord cu cotele obligatorii de migranti impuse de UE?
    Sunteti de acord că România este un stat unitar, național, suveran și indivizibil?
    Veti promulga o lege care prevede autonomia Tinutului Secuiesc?
    Veti promulga o lege care prevede desfiintarea judetelor si regionalizarea României, conform regiunilor de dezvoltare proiectate de Bruxeless sau pe regiuni istorice, sau pe alte criterii?

    Apreciază

  9. vlad tepes said, on noiembrie 14, 2019 at 5:51 pm

    Oricum, RoboCop nu stie sa raspunda la niciuna dintre aceste intrebari, pana nu-si primeste in plic, ordinele legate de aceste teme, de la stapanii sai externi!

    Apreciază

  10. Spaceman said, on noiembrie 14, 2019 at 6:43 pm

    Eu l-aș întreba pe Klaus dacă este adevărat că are implantat un microcip de identificare în mâna dreaptă și același lucru aș întreba-o și pe madam Vasilica-Viorica cea cu ceasul cumpărat de soțul ei la ofertă de la o benzinărie cu doar 4999,99 €.

    Apreciază

  11. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 14, 2019 at 10:02 pm

    Întrebare pentru Joianis :ți-e frica de rugăciunile unui preot ortodox antiecumenist în care, dacă nu ești pentru tara, Dumnezeu sa faca ce știe cu tine?!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.