SACCSIV – blog ortodox

Ucrainenii și rușii sunt popoarele europene cele mai puțin tolerante cu homosexualitatea

Posted in HOMOSEXUALITATE, RUSIA, Toleranta, Ucraina by saccsiv on noiembrie 1, 2019

Foto: pewresearch.org

ORTHODOX CHRISTIANITY: UKRAINIANS AND RUSSIANS LEAST TOLERANT OF HOMOSEXUALITY IN EUROPE

Ucrainenii și rușii cei mai puțin toleranți cu homosexualitatea din Europa

Washington, D.C., 29 octombrie 2019

Conform unui nou sondaj Pew Research, dintre toți europenii, ucrainenii și rușii sunt cei mai puțin toleranți față de homosexualitate.

În sondajul, „Opinia publică europeană la trei decenii după căderea comunismului”, Pew semnalează că doar 14% dintre persoanele din Ucraina și Rusia au o atitudine favorabilă față de homosexualitate.

Așa cum era de așteptat, homosexualitatea este mult mai acceptată în general în țările din Europa de vest. Dintre țările examinate, cel mai mare nivel de susținere provine din Suedia, cu 94%, urmată îndeaproape de Olanda, cu 92%. Germania, Franța, Spania și Marea Britanie au votat toate cu peste 80%, Italia rămânând puțin în urmă cu 75%.

Procentele sunt semnificativ mai mici în Europa centrală și de est. Dintre celelalte națiuni puternic ortodoxe incluse în sondaj, 32% dintre bulgari și 48% dintre greci acceptă homosexualitatea. În Lituania – 28%; în Republica Cehă – 59%; în Slovacia-44%; în Ungaria-49%; și în Polonia – 47%.

Pentru comparație, Pew observă că în ziua de azi,72% dintre americani afirmă că homosexualitatea ar trebui să fie acceptată de societate –procent mai mic decât media de 86% din Europa de vest, deși mult mai mare decât procentele din Europa centrală și de est.
10/29/2019

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. tt said, on noiembrie 1, 2019 at 8:51 am

    La bulgari se poate merge la biserica?Stiu ca au respins sinodul din creta si pe papa.Mai e har la noi in biseirca?La nepomenitori?La care din ei?Nu mai inteleg nimic.!!!

    Apreciază

  2. Ionut said, on noiembrie 1, 2019 at 12:43 pm

    „Implementarea” acestei scârboșenii se face cu acceptul oamenilor ”normali”, prin manipulare.

    Apreciază

  3. Codrin COD said, on noiembrie 1, 2019 at 3:29 pm

    Saccsiv, te urmaresc demult dar nu prea comentez la postarile tale, pot sa te rog daca vrei sa imi promovezi canalul de youtube? http://Www.youtube.com/Endoftimess lucrez la hronograful lui Chedrinos momentan pt. ca este o carte foarte buna. Daca vrei putem colabora la crearea unor noi video’uri.

    Apreciază

  4. cca70 said, on noiembrie 1, 2019 at 10:49 pm

    de vazut materialul video cu Ninel Peia

    https://www.rfi.ro/politica-115515-ninel-peia-presedintie-ong

    Apreciază

  5. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 2, 2019 at 8:26 pm

    Îmi pare rău să v-o spun. Sunt preot nepomenitor, dar adevărul primează :insulițele ortodoxe de la sfârșitul lumii, de care profeteste Sfântul Serafim de Sarov, vor fi în mare majoritate de origine slavă. Dacă (prin idealizare, ceea ce nu prea cred, la cum se mișcă lucrurile) „ai noștri” nu i-ar recunoaște pe schismaticii ucrainieni, poate Dumnezeu Și-ar mai întoarce Fata către noi. Dar, de la „cei mari” cu mana pe inima v-o spun nu am aproape nici o așteptare. Singura soluție 😮 mișcare în interiorul Bisericii de genul Legiunii Sfântului Arhanghel Mihail. Pornita de la un preot sau de la un mirean. Eu ma bag. Voi?!

    Apreciat de 1 persoană

    • hthtny said, on noiembrie 2, 2019 at 9:58 pm

      cu putina rabdare si multa smerenie vom trece peste..contati pe mine, parinte.
      (kosk)

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.