SACCSIV – blog ortodox

PREZIDENTIALE: inca 5 candidati, deci 14 in total

Posted in alegeri, prezidentiale by saccsiv on septembrie 25, 2019

Pana acum au fost 9:

Cei 9 candidati pentru Cotroceni

Intre timp BEC a mai validat 5:

John Ion Banu, Partidul Națiunea Română

saccsiv

John Ion Banu (stânga) împreună cu James Rosapepe, fost ambasador SUA în România Sursa foto RAL. Foto: https://adevarul.ro/locale/constanta/john-ion-banu-liderul-diasporei-florida-as-introduce-pedeapsa-moartea-coruptii-romania-1_580ca49e5ab6550cb8d4eb42/index.html

Ninel Peia, Partidul Neamul Românesc

Sebastian-Constantin Popescu, Partidul Noua Românie

Viorel Cataramă, Partidul Dreapta Liberală

Bogdan-Dragoș-Aureliu-Marian Stanoevici, independent

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Florian said, on septembrie 25, 2019 at 8:21 pm

    Eu as vota cu Cumpanasu. Ca a luat bani de la stat, ce-a facut si ce-a dres, masonerie nemasonerie, e mai putin important. Ceea ce conteaza este sa dea cu barda-n sistem, sa demita sefi de servicii si toate tutele care isi fac veacul in politie si administratie.

    Apreciază

    • Un om said, on septembrie 25, 2019 at 8:55 pm

      Dacă votul nostru chiar ar putea schimba ceva, atunci nu am fi lăsați să votăm!
      Un mason nu poate fi niciodată antisistem, deci contează enorm apartenența!

      Apreciat de 1 persoană

      • Florian said, on septembrie 25, 2019 at 9:56 pm

        Johannis daca mai castiga un mandat scapa de puscarie cum a scapat Basescu. Dupa 10 ani faptele se prescriu… Asa ca nu mai e timp de lucruri de genul asta.

        Apreciază

    • nea Ion said, on septembrie 25, 2019 at 9:08 pm

      Ești naiv, te-a zăpăcit teodot de cap

      Apreciat de 1 persoană

    • roman said, on septembrie 25, 2019 at 9:44 pm

      Omule tu esti un INSELAT,mai bine ti-ar fi tie sa TACI si sa te rogi la Dumnezeu…..5. Aşa zice Domnul: „Blestemat fie omul care se încrede în om şi îşi face sprijin din trup omenesc şi a cărui inimă se depărtează de Domnul.
      6. Acela va fi ca ierburile pustiului şi nu va vedea când va veni binele, ci va locui în locurile arse ale pustiului, în pământ neroditor şi nelocuit…..Ieremia,cap 17…

      Apreciază

      • Florian said, on septembrie 25, 2019 at 9:58 pm

        Dupa 10 ani faptele se prescriu si Johannis va scapa ca Basescu. O sa ne rada in nas.

        Apreciază

      • abc said, on septembrie 26, 2019 at 9:14 am

        Serios ?!!
        Daca la fel ar fi gandit si Decebal, Vlad Tepes, Mircea cel Batran, Stefan, Mihai Viteazul astazi nu mai eream o tara. Esti pe pamant sa dai un examen, nu sa stai cu limba pe stanga si sa spui ca deh „sa nu ne unim in jurul unui ideal ca ne incredem in oameni”.
        Vorba lui saccsiv, tu vorbesti serpeste cu cuvintele Lui Dumnezeu.

        Si Da, aflarea adevarului, indreptarea pacatelor, aducerea dreptatii, sunt lucruri placute Domnului.

        Apreciază

      • abc said, on septembrie 26, 2019 at 12:28 pm

        Mai omule, da cine sa lupte pentru aflarea adevarului, cu hienele astea de s-au cocotat in toate functiile acestui putrezit stat, daca nu rudele fetei ?
        LUPTI TU SA AFLI UNDE SUNT CELE DOUA FETE ?
        Un de e lupta ta ?
        Lupta ta acum si aici e impotriva celui ce vrea sa se afle adevarul, si adevarat iti spun, PENTRU CHINUL FETITELOR ACELORA, ca vei fi dupa judecata impreuna cu cei ce au urat Adevarul si au iubit mai mult intunericul

        gheorghe

        Apreciază

    • Cri said, on septembrie 26, 2019 at 10:02 am

      Nu cred ca trebuie sa-i amestecam pe domnitorii nostri din istoria antica sau medievala si nici cuvantul lui Dumnezeu in alegerile pentru presedentie.
      Ca sa nu mai vorbim ca domnitorii erau niste autocrati absoluti, cu drept de viatza si moarte asupra supusilor-asa erau vremurile.
      Daca tot ati facut apel la Istorie, merita sa ne amintim ca Mihai Viteazul, primul principe care a unit sub un singur sceptru toate provinciile romanesti, anticipand cu trei sute de ani marea Unire, a facut acest lucru exceptional nu din convingeri patriotice sau de uniune nationala, ci din ratiuni pur militare – el a inteles ca doar unind provinciile romanesti ar fi rezistat expansionismului otoman.
      Mihai Viteazul a fost probabil cel mai talentat conducator de armate din Istoria noastra.
      Daca nu ar fi fost tradat si asasinat miseleste, poate ca Romania Mare ar fi fost facuta definitiv si devenirea noastra ca natiune ar fi avut un alt parcurs. N-a fost sa fie…
      Dupa ce a unit provinciile istorice romanesti, el i-a iobagit pe tarani, dupa ce le promisese anterior pamant daca vor lupta sub comanda lui.

      Apreciază

      • gheorghe said, on septembrie 26, 2019 at 10:53 am

        … esti convins ca democratia este buna, nu=i asa?
        Republica e buna, nu-i asa?… ca „Unsul lui Dumnezeu” e invechit, dupa unii…
        Si drepturi de alea de care nu aveam nevoie – libertate (sa-i zic) religioasa, libertatea de circulatie a capitalului, … nu-i asa?
        Ca sint folositoare natiilor si nu unei anumite grupari tribale – asta nu vezi.

        Apreciază

  2. Cri said, on septembrie 26, 2019 at 7:52 am

    Din punctul meu de vedere, nici unul dintre candidati nu are calitatile necesare unui presedinte de tara.
    Insa cele mai mari sanse le au dl. Johannis si d-na Dancila, nu datorita calitatilor personale ( cei doi sunt de o mediocritate jalnica ) ci datorita masinariei de partid care se afla in spatele lor, cu un plus de sanse pentru Johannis care are suplimentar sprijinul si binecuvantarea regizorilor din spatele scenei, cei care decid intr-adevar politica Romaniei ( serviciile la interior, cu SUA si Germania ca decidenti externi pentru Romania ).
    Este demn de mentionat faptul ca din 1990 incoace, Romania a avut 12 ani un presedinte provenit din aparatul partidului comunist si 10 ani un presedinte provenit din structurile Securitatii comuniste.
    Fostul presedinte Constantinescu a refuzat colaborarea cu Sistemul ( diriguitorii din umbra ai Romaniei ) si astfel a fost nevoit sa se declare invins.
    Actualul presedintele Johannis, neavand reperele morale solide si onestitatea lui Constantinescu, a imbratisat imediat directivele Sistemului, astfel ca domnia sa are toate sansele sa huzureasca la Cotroceni inca un mandat, lucru bun pentru interesele domniei sale, insa complet inutil pentru mai binele Romaniei.

    Apreciază

    • gheorghe said, on septembrie 26, 2019 at 11:00 am

      Sigur ca nu e bun de presedinte vreunul fiindca institutia presidentiei este anti-crestina si anti-romaneasca.
      Desi spui ca sint „de o mediocritate jalnica” ii „dai” inainte cu dl. si dna…. – cam nehotarat, ce zici?
      In afara de Ceausescu cine a mai fost presedinte roman? Nu doar cetatean sau corcitura.
      Tragi inainte cu comunistii dar nu vezi ca toate partidele sint neo-bolsevice!?!??
      GLuma cu strul constantinescu cum ca „a fost nevoit”… chiar ca nu-si are alta apreciere decat ca ofensezi inteligenta cititorilor site-ului!
      I-a pus cineva pistolul la tampla?
      Scuze, spui prostii. multe.

      Apreciază

      • Cri said, on septembrie 27, 2019 at 9:29 am

        „”Ii dau inainte cu dl si d-na..””, ca sa va citez, din simplul motiv ca cei doi sunt primii in toate sondajele, chiar daca ei sunt, in opinia mea, doar niste medioccritati jalnice.
        Ceausescu a fost roman intr-adevar, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa faca un imens rau Romaniei.
        Dupa primii ani de la instaurarea regimului comunist, cei care au continuat teroarea impusa de tancurile rusesti nu au mai fost nici rusi si nici evrei, ci romani sadea…
        Insa sunt perfect de acord cu dvs ca toate partidele sunt adanc infiltrate de serviciile secrete; singurul partid post-decembrist care a avut standarde morale si democratice autentice a fost PNT-CD, tocmai din aceasta cauza taranistii au fost neantizati din peisajul politic romanesc, cu ajutorul unei propagande securiste odioase orchestrate de servicii si cu complicitatea la vot a unui electorat speriat de anticomunismul ferm al taranistilor.

        Apreciază

    • Cri said, on septembrie 27, 2019 at 9:40 am

      Draga Gheorghe, este exact invers: democratia este buna tocmai pentru majoritatea cetatenilor, in timp ce dictatura este „”buna”” exclusiv pentru „”anumite grupari tribale””, ca sa te citez.
      Cred ca Monarhia ar fi fost cea mai buna solutie pentru Romania; din pacate, raul facut de comunisti, adica transformarea Romaniei in Republica, pare a fi, cel putin la acest moment, ireversibil.

      Apreciază

  3. Cosmin said, on septembrie 26, 2019 at 8:24 am

    Au vazut ca lumea e rece si scrutinul ar putea fi un esec. Asa ca, au scos nationalistii din maneca.

    Apreciază

  4. roman said, on septembrie 26, 2019 at 4:30 pm

    abc…Sa stii ca le amesteci/potrivesti logic/confunzi si devin un BUCHET..cu de toate.Azi e STATULDRACULUI DEMO(N)CR(E)ATIE=forma juridica/fictiva, structurata,sub forma unui sistem piramidal(simbol satanic) si mai ales conducatori TOTI IS SATANISTI,care NU cred si NU se inchina Preasfintei Treimi!!!iar cei care fac parte din APARATUL SATANEI=STAT sunt partasi sau idioti utili,ai satanei,iar alte comparatii/logici sunt FANTEZII,precum spunea Pr Adrian Fagateanul celor ,,luptatori/razboinici, dupa LOGICA LOR”prin 2009=Parinte,noi credeam ca trebuie sa-i CONTIENTIZAM pe crestini si sa FORTEZE STATUL ….Parintele=ACUMA VORBITI CA CEI MAI MARI ROMANCIERI DIN LUME….LOGICII=PAI,FARA LUPTA NU SE POATE…Parintele=LUPTA TREBUIE CONTINUATA,DAR SA NU FACETI CA CEL CARE A ZIS:DACA TOTI TE VOR PARASI DOAMNE,EU NU TE VOI PARASI!ASTA SE CHEAMA BRAVADA(SFIDARE)…LOGICII=ASTA STIM ,STIM,AM INVATAT…Parintele Adrian=Pai,CUM ATI INVATAT?!!Daca CHIAR ACU’ VRETI SA PORNITI LA LUPTA!!!NU….CE AVETI IN SUFLET NUMAI DUMNEZEU SA STIE,NU DUSMANII VOSTRI……Acum ….CE ERAU VOIEVOZII ,precum Musatinii?Erau UNSII Domnului Hristos,care aparau CREDINTA DREAPTA,nu…. burta,care mergeau cu Sf Cruce inainte la razboi,razboi DOAR SI NUMAI DE APARARE a Tarii si Credintei celei Drepte,nu razboi si ,,aliante” ptr un ,,trai mai bun”…ca deh…cica mureau romanii de foame,precum zic azi, ”corciturile” indracite ce se cred romani….De exemplu Stefan cel Mare si Sfant,avea Duhovnic pe Sf Daniil Sihastru si pleca in lupta cu Binecuvantare de la Sfant,avea Sobor de Preoti care faceau rugaciuni,catre Dumnezeu (mergeti si vedeti cetatea Neamtului,Sucevei,precum si Manastirile Sf Voievod Stefan cel Mare,TOATE au Biserici in interiorul zidurilor,TOATE picturile sunt ORTODOXE si reprezinta Preotii,Ierarhii si Domnitorii acelor vremuri si asa Dumnezeu,trimitea pe INGER in ajutor si de aia scrie in carti….ca moldovenii lui Stefan erau cateva mii,zeci de mii,iar turcii (SATANISTII) cata frunza si iarba….NU conta numarul ca oaste Voievozilor DE ATUNCI, aveau cu ei pe Inger, precum in Biblie in alte timpuri/vremuri….in VREMEA PROROOCULUI DAVID….34. Căci Eu voi păzi cetatea aceasta, ca să o izbăvesc pentru Mine şi pentru David, robul Meu”.35. În noaptea aceea s-a întâmplat că a ieşit îngerul Domnului şi a lovit în tabăra Asirienilor o sută optzeci şi cinci de mii, şi când s-au sculat dimineaţa, iată erau peste tot numai trupuri moarte…..PRECUM si in vremea lui Ioshua Navi… 8. Iar Domnul a zis către Iosua: „Nu te teme de ei, că i-am dat în mâinile tale; nimeni dintre ei nu va putea sta împotriva voastră”…..13. Şi s-a oprit soarele şi luna a stat până ce Dumnezeu a făcut izbândă asupra vrăjmaşilor lor. Oare nu de aceea se scrie în Cartea Dreptului: „Soarele a stat în mijlocul cerului şi nu s-a grăbit către asfinţit aproape toată ziua”.
    14. Şi n-a mai fost nici înainte, nici după aceea, o astfel de zi în care Domnul să asculte aşa glasul omului; că Domnul lupta pentru Israel…..Asa se face ca pe atunci erau oamenii lui Hristos,dar azi NOI SUNTEM NISTE LOGICI,iar fara HRISTOS….NIMIC NU PUTEM FACE…Daca cumpansul e mason,iar plesoianul nici macar…Doamne ajuta NU spune,ci doar LOGICI,care intr-adevar sunt…placute auzului,dar NU poti sa te dai si cu omul(dracul) si cu Domnul…asta in cazul in care vrei sa te mantuiesti si NU ….trai decent…tara ca afara…si…burta,burta,burta…In concluzie,TOTI ,,candidatii”de pe lista, sunt ALESII SIONULUI=JIDANILOR SATANEI,noi MACAR SA NU FIM PARTASI PRIN VOT LA CIP=AREA,BIG BROTHERUL,VACCINAREA,DEZUMANIZAREA SI distrugerea sufletului omului,ptr care inca mai intelege si NU si l-a dat celor lumesti de azi,CA ASTA E LUPTA ,celor din vremurile de pe urma=Dreapta Credinta si ATAT,iar noi sa ne rugam,sa ne lepadam de omul vechi din noi,sa ASCULTAM DOAR SI NUMAI DE InvataturaSFINTILOR PARINTI DIN CERURI si sa ne PREGATIM DE MUCENICIE,nu de BURTA,de trai decent si alte ….comori/naluciri pamantesti ,care TOATE-s de la diavol=UCIGASUL DE OAMENI.Spunea un Preot la o predica….ca astia ne mai lasa anu’ asta si maxim la anu’,ca-s alegerile lor,ei intre ei,dar dupa aia… se vor DECLANSA TOATE URACIUNILE ASUPRA NOASTRA.Iertati-ma!

    Apreciază

    • Florian said, on septembrie 26, 2019 at 10:00 pm

      Pana una alta Johannis se indreapta zambitor catre cel de-al doilea mandat care-i va aduce „binemeritata” usurare: scaparea de toate faptele comise. Sigur, va fi judecat de Dumnezeu dar lui nu-i pasa fiindca el oricum nu crede in nimic. Iar noi stam acasa, nu mergem la vot ca nu cumva sa sustinem „oranduirea satanista” si sa ne facem pacate realitatea fiind ca tocmai stand acasa sustinem cel mai infocat oranduirea satanista…

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 27, 2019 at 7:09 am

        Florian

        Parerea mea e ca gresesti fundamental. Tu zici ca votand impotriva lui Klaus Iohannis dovedim ca nu sustinem oranduirea satanista. Multi dintre noi zicem ca tocmai participarea la vot o sustine. Si apoi, cu cine sa votam?

        Apreciază

      • roman said, on septembrie 27, 2019 at 7:34 am

        Inca o data…tu esti prea trupesc sa intelegi,macar o FARAMITURA duhovniceasca.Tu si multi altii ca tine,care sunt pe blogul asta ,asculta de mintea logica a lor si muuuult prea putin de glasul Domnului,care se aude prin Invataturile Sfintilor din CERURI.Tu SI CEI INTR-UN CUGET CU TINE,puneti MINIM pe locul doi pe Dumnezeu.Sa TII MINTE….NU merge cand cu omul(diavol) cand cu Domnul.Macar NU mai vorbi/VORBITI de voievozi,martiri ai neamulu,eroi,ca NU ati inteles nimic,din ce este PRIMORDIAL ca sa lupti-DREAPTA CREDINTA,care este mai importanta si ca Spovedania si ca Sf Impartasanie.Asta se cere NOUA celor din vremurile de pe urma….A REZISTA,PRIN MUCENICIE si a NU ne lepada de DREAPTA CREDINTA…ATAT .Trebuie sa REZISTAM PANA LA FINAL,dar cand cauti AJUTOR la om sau la mintea logica a lui….totu-i cenusa si pamant.Toata lumea (peste 99%) de pe pamant lupta ptr….un trai mai bun….ptr o bucata de paine…ptr un viitor mai ,,stralucit”, pe PAMANT….TU SI CEI CA TINE,TE ALATURI LOR???!!!

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 27, 2019 at 9:01 am

        roman

        Prietene, te-ai suit pe deal si strigi in masa la adresa cititorilor acestui blog.

        Apreciază

      • Florian said, on septembrie 27, 2019 at 5:41 pm

        Vi se pare intamplatoare furia presei centrale si „dezvaluirile” la foc automat ale oficiosului SRI hotnews impotriva unuia ca Al. Cumpanasu? Si-au gasit si pe cine sa puna tunurile, pe un marunt gainar de Caracal care a „ciugulit” si el niste bani de la stat, in timp ce altii – capitalistii de cumetrie – care au facut zeci si zeci de milioane prin „contracte” paguboase pentru statul roman sunt lasati „in adormire” sa-si vada de treaba?
        Dar, daca stam sa ne gandim bine, in decada urmatoare 2020 – 2030 nici nu cred ca va mai fi cazul sa mai avem vreun presedinte oricare ar fi el. Din ratiuni practice: criza economica, seceta, foamete, razboi.. in conditiile astea n-o sa-i mai arda nimanui de presedinte.

        Apreciază

    • GHEORGHE said, on septembrie 26, 2019 at 11:04 pm

      Pe ALEXANDRU CUMPANASU l-a LUMINAT DUMNEZEU si s-a retras din masonerie .
      Deci acest mare pacat a disparut .
      Dar Degeba,pentru ca diavolii din securitate i-au promis mintindu-l ,prin viclenie,ca-l va ajuta si a pierdut tot .Chiar acum ei il urasc de moarte pentru ca el a putut ,fiind din interior,,fiind obligat de socul tragediei ,dar.avind UN CARACTER FUNDAMENTAL DREPT si a deschis Cutia Pandorei,AGITIND SPIRITELE SI DEVELOPIND POPORULUI ADEVARUL gol-golut despre cancerul institutiilor copromise ireversibil .Urmeaza mazilirea ,nu doar ca l-au compromis in FATA FRAERILOR, propunindu-i sa candideze ,fapt CARE NICI NU I-AR FI TRECUT PRIN CAP ,ceea ce au vrut, schimbindu-i directia in aflarea ADEVARULUI .ORICUM SINGUR FARA UN POPOR IN PICIOARE NU AR FI FACUT NIMIC ,doar i-ar fi obligat sa-l lichideze.
      PUR SI SIMPLU O MICA PARTE DIN POPOR ar fi putut sa-l ajute iesind in strada alaturi de el pentru decretarea starii de necesitate .
      De trimis,este TRIMISUL LUI DUMNEZEU,pe care l-am ratat ,daca poporul ar fi.fost ORTODOX azi am fi fost deja salvati ,si nu mai avem de nevoie de VOTARI ,SCHIMBIND SISTEMUL DIN TEMELII .
      Singura solutie.

      Apreciat de 1 persoană

      • ciprian p. said, on septembrie 28, 2019 at 3:01 pm

        de unde stii ca s-a retras din masonerie? de unde ai aflat?

        Apreciază

  5. […] PREZIDENTIALE: inca 5 candidati, deci 14 in total […]

    Apreciază

  6. […] azi aflu de la fratele discerne […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.