SACCSIV – blog ortodox

Cei 9 candidati pentru Cotroceni

Posted in alegeri, prezidentiale by saccsiv on septembrie 23, 2019

Conform Adevarul:

Viorica Dăncilă, candidatul PSD.

saccsiv

Viorica Dancila

Dan Barna, candidatul USR.

saccsiv

Dan Barna

Klaus Iohannis, candidatul PNL.

saccsiv

Klaus Iohannis

Cătălin Ivan, candidatul ADN (Alternativa pentru Demnitate Naţională).

Kelemen Hunor, candidatul UDMR.

saccsiv

Kelemen Hunor

Mircea Diaconu, candidatul Pro România şi ALDE.

Theodor Paleologu, candidatul PMP.

Alexandru Cumpănaşu, independent.

Ramona Bruynseels, candidatul Puterii Umaniste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

85 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on septembrie 23, 2019 at 12:35 pm

    Dupa fetitele de la expozitia de arme de la Cugir, premierul Viorica Dăncilă a apărut la ședința organizației PSD Alba cu un copil de mână, potrivit imaginilor difuzate LIVE de Alba24.ro. Copilul a fost dus pe scenă de șefa PSD, pus să aplaude și ținut apoi pe scenă să asculte toate declarațiile politice ale celor care au vorbit de la tribună. Copilul pare să fie același care apare și în fotografiile publicate de PSD de la evenimentul din 8 septembrie, din județul Hunedoara, când premierul a fost la serbările de la Țebea.

    https://www.facebook.com/www.Alba24.ro/videos/625028058025412/ de la min. 5.21

    Apreciază

    • MihaiC said, on septembrie 23, 2019 at 4:07 pm

      In tupeu porcesc klausul este imbatabil. Cu el n-ai gasit nimic? Nu ti s-a parut dubios ca dupa decizia CCR care-l obliga sa semneze numirea ministrilor interimari el a vorbit de cu totul altceva punand pe seama CCR decizii care nu erau nici macar mentionate in treacat? Adica minciuna sfruntata. Si altii asemenea lui care fac tot felul de nazbatii. Arata-le pe toate daca tot vrei sa semnalizezi derapajele asa-zisilor lideri.

      Geo, ne-am saturat de propaganda #rezist. Ti-au mai spus-o si altii. Ai vreo problema de intelegere sau ai inceput deja sa semnezi state de plata?

      Apreciază

      • geo said, on septembrie 23, 2019 at 7:06 pm

        Încă nu a apărut decizia ccr…iar dacă îl acceptă pe badalau la energie intrăm în infringement…o, ba, Klaus are și el bine, destule, însă constituțional nu putea face mai mult fără să riște suspendarea…sa fii tu sănătos sa și să ajungi sa ai atâția bani de la rezist câți am adunat eu…stalinism in floare…nu am voie sa vorbesc nimic de conducători că sunt pro rezist…daca atat de mult îi iubiți tineti-vi-i…

        Apreciază

      • geo said, on septembrie 23, 2019 at 8:16 pm

        Contesta ce scrie omul acesta aici: http://m.ziare.com/vasilica-viorica-dancila/de-ce-este-esuata-guvernarea-psd-1578408

        Apreciază

      • MihaiC said, on septembrie 24, 2019 at 8:05 am

        @ geo

        Nu pot contesta o mizerie fara argumente. Omul arunca cu noroi si atat. Daca vrei argumente citeste opinia profesorului care a participat la realizarea programului de guvernare fundamentat pe o teorie economica remarcabila: https://www.economica.net/efectele-nespuse-ale-strategiei-wageledgrowth-opinie-cristian-socol_163238.html

        In rest de minciuni gen recursul compensatoriu care de fapt a fost introdus de Raluca Pruna in guvernul Ciolos iar acum este aruncat in spatele altora sunt satul.

        Normal ca daca citesti fituici securiste gen ziare.com nu ai cum sa fii informat corect. Si din pacate nu esti singurul.

        Iar daca nu esti platit sa spui prostii este cu atat mai grav pentru ca ai ajuns sa crezi niste aberatii destinate spalatilor pe creier.

        PS – daca vrei o vina majora a actualei guvernari este aceea ca n-a indraznit sa fiscalizeze la sursa profiturile multinationalelor care fac linistite optimizare fiscala si nu lasa nimic in Romania (ia vezi de curiozitate cine asigura veniturile bugetare – tot amaratii de mici intreprinzatori romani cu toate ca strainii sunt majoritari in economie). Pierderea anuala a Romaniei este de cca 16 miliarde eur ceea ce ar compensa cu succes deficitul. De asemenea au ajuns sa umble din nou la legea offshore pentru a da gazele din Marea Neagra pe gratis. Dar despre asta nu se inflameaza #rezist. Ba din contra.

        Apreciază

  2. Un om said, on septembrie 23, 2019 at 12:56 pm

    Presupun că toți sunt o apă și un pământ, deci ar trebui să stăm acasă!
    Cei care sunt pro-USR ar fi bine să plece din țară și să rămână acolo!

    Apreciază

    • geo said, on septembrie 23, 2019 at 2:12 pm

      Si sa fie votati tot cei care de 30 de ani distrug si fura Tara…

      Apreciază

      • Un om said, on septembrie 23, 2019 at 9:57 pm

        Este problema celor care votează! Noi nu legitimizăm sistemul!

        Apreciază

      • geo said, on septembrie 24, 2019 at 8:05 am

        o, ba da…votand pesedeaua…

        Apreciază

      • geo said, on septembrie 27, 2019 at 9:04 am

        Ultimul glonț

        Ar trebui sa ne oprim toți o secunda și sa avem o discuție serioasa pentru prima data în 30 de ani. În ce direcție mergem? Cine suntem? Ce vrem de la noi?

        Dacă am putea face asta, fără orgolii și cu mintea limpede am înțelege ca este ultima șansă, ca este ultimul tren pentru România.

        Dragii mei cititori, va spun cât se poate de obiectiv și de realist ca mai avem o singura șansă. Dacă la alegerile parlamentare și locale populația va vota iar PSD/Alde cu tot sistemul asta mizerabil, cu restul corupților și trădătorilor care călăresc tara asta de 30 de ani, atunci s-a terminat. Este game over. Nu vom mai avea timp și resurse sa ne mai ridicam.

        Cât se poate de sincer va spun ca mi-e frica. Mi-e foarte frica de ce va vota populația asta îndobitocita și spălată pe creier de zeci de an de propaganda. În fiecare zi șterg zeci de comentarii care fac propaganda PSD, care ridica în slavi corupții, care o înjura pe Kovesi, UE etc. Și credeți-mă ca nu toți sunt postaci. Sunt foarte mulți care chiar cred ca ne era mai bine în comunism sau ca Dragnea e erou național. Ma uit pe profilele lor asa cu o curiozitate neobosita încercând sa le înțeleg realitatea, întrebându-mă cum poți gândi atât de greșit. Cum poți sa negi orice evidenta? Cum au ajuns oamenii aceștia atât de jos încât nu mai sunt în stare sa deosebească cinstea de necinste? Cum poți sa ai pensie de 1000 de lei și sa îl aperi agresiv pe Năstase sau pe Dragnea? Oare ei nu mor în spitale? Oare nepoții lor au scoli cu apa calda? Oare lor le convine când vad cât se fura? Sunt funcționari, sunt pensionari, sunt militari, sunt și unii tineri semianalfabeti. Sunt oameni care și-au pierdut busola complet, care și-au pierdut orice forma de discernământ. Oameni esuati, agresivi, pensionari care vor sa tragă totul în groapa cu ei.

        Sunt mulți și vor vota toți. Își vor vota mecanic calaii și nu vor avea regrete, vor dormi bine noaptea.

        Iar eu va spun cu toată seriozitatea ca mai avem o singura șansă. Dacă romanii votează iar același sistem care capuseaza România de zeci de ani, atunci praful și pulberea se vor alege de tara asta. Vor pleca milioane de romani și probabil va urma o criza crunta cum România nu a văzut prea multe în istorie.

        Alegerile parlamentare și locale de la anul vor fi primele alegeri din viata mea în care voi sta la propriu cu bagajele la ușa. Și credeți-mă ca nu voi rămâne sa lupt și sa fac pe eroul pentru un popor de idioți. Ne meritam soarta și ne cream soarta. Va fi un moment de cotitura cu miza uriașă.

        As vrea sa fiu optimist… Chiar as vrea

        https://www.facebook.com/Reportaje-Live-362232507202034/

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 27, 2019 at 9:32 am

        geo

        M-am uitat oleaca pe pagina indicata de tine si am gasit, cu cateva postari in urma, o lista de oameni in care are incredere si pe care-i doreste intr-un viitor guvern. Mi-a sarit in ochi Andrei Caramitru, cel ce hulea pe pagina sa de facebook cum ca:

        La multi ani de Sf. Maria!
        Eu zic sa ne deschidem mintea azi. De unde vine cultul Sfintei Maria?
        * după ce oamenii au descoperit agricultura (10’000 de ani I.C), au început sa apara și sa devină importante divinități feminine care simbolizau fertilitatea
        * In Egipt, una din primele civilizații agrare avansate, s-a amplificat cultul lui Isis, mama lui Horus (începând cu 2600 I.C). De acolo, s-a răspândit și in Imperiul Roman. A fost venerata vreo 3000 de ani
        * Vreo 350 de ani după moartea lui Iisus, Sf. Ambrozie (unul din marii teologi care a stabilit bazele religiei, guvernator al imperiului roman care a trăit în Milano) a introdus-o pe Sf. Maria ca personalitate esențială
        * Icoanele cu Sf. Maria și toate imaginile pe care le știți sunt in mare parte inspirate din imaginile lui Isis cu Horus (vedeți comparația in poza de mai jos).
        Nu dați cu pietre. Că atunci înseamnă că nu acceptați ce spune Eliade și ce spun toți istoricii religiilor. Evoluția gândirii umane e constantă. Doar simbolurile sunt universale. Nimic nu poate fi “blocat” pentru totdeauna in mintea oamenilor.

        Frate, de ce nu vrei tu sa intelegi ca poti fi anti PSD si fara a fi pro #rezist?

        Apreciază

    • abc said, on septembrie 23, 2019 at 2:13 pm

      Ma voi duce la vot pentru Cumpanasu, ca, chinul fetelor acelora sa nu fie in zadar.
      Daca intentiile lui sunt bune, vin din durerea sufletului, iar el prin absurd ar ajunge presedinte, atunci sistemul, cu siguranta, il va lichida, va sfarsi exact ca si Kenedy.

      Apreciază

      • Un om said, on septembrie 23, 2019 at 9:58 pm

        Cred că este o mare manipulare, de ce oare mass-media numai despre fete a zis?

        Apreciază

      • Elena said, on septembrie 23, 2019 at 10:03 pm

        Deci tu îl votezi ca să iasă (că altfel, de ce l-ai vota) și să fie ucis 😂😂😂 Hahal judecată ai!

        Apreciază

      • cata said, on septembrie 24, 2019 at 8:38 am

        Moartea nu e cel mai rau lucru care i se poate întâmpla cuiva. Moartea pentru unii inseamna viața de veci. Creștinismul a biruit și prin martiri. Nu vad o problema sa-i dorești cuiva viața de veci. Vorbesc la modul general, nu ca ar fi Cumpanasu musai un martir.

        Apreciază

      • abc said, on septembrie 24, 2019 at 4:07 pm

        Eu am zis ca ma duc sa-l votez fiindca pare singurul candidat ce vine din durerea de a schimba ceva nu ca cilalti 8 care vin acolo iar primul lor lucru e sa-i rasplateasca pe mogulii ce l-au pus.
        Si mai vroiam sa zic caci cu parere de rau daca omul asta iese presedinte cu siguranta nu va prinde multe luni la cotroceni.
        Dumnezeu sa-i ajute si sa se lepede de pacatele sale.

        Apreciază

      • geo said, on septembrie 24, 2019 at 11:42 pm

        Un impostor, o nulitate promovată intens că model de succes – https://www.aktual24.ro/surse-cumpanasu-nu-are-nici-macar-diploma-de-bacalaureat-ministru-psd-al-educatiei-confirma/

        Apreciază

      • abc said, on septembrie 25, 2019 at 8:18 am

        Geo, de unde ai atata ura la adresa acestui Cumpanasu ?
        Ce ti-a facut asta tie ?
        Sau ce bine ti-au facut ceilalti, in frunte cu cei ce au fost ?
        Daca vrei om cu diplome, am eu un director al carui CV nu incape pe un perete de 10×10 m, care are si doctorate, si omule, nu stie sa pronunte nimic corect in singura limba pe care o vorbeste ?

        Eu tot ii dau credit omului astuia.

        Apreciază

  3. MihaiC said, on septembrie 23, 2019 at 1:34 pm

    N-ai pe cine vota. Ca partide sunt toti o apa si-un pamant (Dancila2, adica post-Dragnea, este de o jena nemasurata; ex. schimbarile la legea off-shore initiate la comanda ei ne vor duce mult sub coloniile africane, Barna este cu carnet rosu de securist neo-marxist, KWI s-a dovedit dusman pe fata al romanilor si al Romaniei, Paleologu un progresist sadea cu staif de intelectual). Iar la „independenti” aceeasi jale: Diaconu a votat prostii pro homesexuale pe la Bruxelles, Cumpanasu este un alt progresist globalist (scuzati pleonasmul) suparat momentan pe statul paralel si atat iar Ramona … cred ca este personajul principal al unei carti mizerabile insa foarte citita de catre tinerii romani cu milioane de descarcari de pe internet.

    Interesant este de aflat (daca vom sti vreodata) cum a fost „calmat” Plesoianu. Din septembrie … liniste totala din partea lui. Nu-l banuiesc de lasitate sau frica pentru viata lui dar ceva tot l-a adus la tacere.

    Apreciază

    • MihaiC said, on septembrie 23, 2019 at 1:49 pm

      L-am uitat pe catalin ivan = un tradator dovedit al propriului partid si al Romaniei (dupa ce s-a despartit de PSD a votat aiurea aliindu-se cu niste reprezentanti aberanti ai opozitiei impotriva Romaniei).

      Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 23, 2019 at 5:50 pm

      MihaiC

      Liviu Plesoianu a zis ceva:

      Apreciază

      • carla said, on septembrie 25, 2019 at 1:34 am

        Da, dar Liviu Pleșoianu s-a retras.

        Apreciază

    • abc said, on septembrie 23, 2019 at 8:59 pm

      Ma voi duce la vot pentru Cumpanasu, ca, chinul fetelor acelora sa nu fie in zadar.
      Daca intentiile lui sunt bune, vin din durerea sufletului, iar el prin absurd ar ajunge presedinte, atunci sistemul, cu siguranta, il va lichida, va sfarsi exact ca si Kenedy.

      Apreciază

      • GHEORGHE said, on septembrie 24, 2019 at 9:03 pm

        Si eu imi calc pe juramint si voi merge la vot dupa 25 de ani ca sa-l VOTEZ PE INDEPENDENTUL PROVIDENTIAL ALEXANDRU CUMPANASU .MERITA MACAR VOTUL dupa CUVINTELE DIVINE ROSTITE in aceste doua luni .
        Si doar pentru ca are acelas singe cu INGERUL GENIAL EROINA ALEXANDRA MACESANU,si tot ar fi suficient sa fie votat de noi toti CITOVII NATIEI care din pacate nu cred ca mai sintem nici 10%..
        Atitudinnea LUI INEDITA in cei 30 de ani si SINGURA VALABILA DIN SUFLET PETRU RENASTEREA NATIEI,este de GENIU NATIONAL ,UN VOIEVOD /REGE ,nu doar de candidat la presidentie .
        Toate celelalte pacate ii sint sterse ca prin farmec,ireversibil prin ATITUDINEA SI TRAIREA din aceste doua luni TRAGICE SI MEMORABILE pentru caracterul lui UNIC de ZEU/EROU PATRIOT ,fara urma de EGOISM , miine 24 septembrie.. .
        Se afla in aceeasi situatie comparativa cu ERUDITUL SAUL DIN TARS ! S-A TREZIT LA REALITATEA ROMANEASCA CA LOVIT DE O RACHETA NUCLEARA.SI NU L-A PRINS PE PICIOR GRESIT,cum de altfel se afla populatia romaneasca dezorientata, care il IMPIEDICA ca sa fie SALVATA DE LA NAUFRAGIU IMINENT,nefiindu-i alaturi PENTRU ERADICAREA DIN RADACINI A SISTEMULUI si DECRETAREA STARII DE NECESITATEavind in vedere ca ROMANIA este neguvenabila AZI, fiind lipsita de O CLASA POLITICA nationala RESPONSABILA de 30 de ani,la fel si o SECURITATE NATIONALA . .
        Dar din pacate nici VOTUL PENTRU EL ,nici ALEGEREA cu EL presedinte, NU MAI ESTE SOLUTIE pentru ROMANIA .
        ROMANIA nu mai are POPORUL EI,adica o MAJORITATE ORTODOXA ,fara de care ALEXANDRU CUMPANASU este ca si mort ,la fel ca poporul roman.
        SISTEMUL IL LICHIDEAZA sub o forma sau alta pe CUMPANASU (ales sau neales )pentru ca si-a DEVELOPAT RARUNCHII sau mai bine zis SUFLETUL ALES UNIC in peisagistica ROMANEASCA,chiar de la CAPITANUL ZELEA CODREANU pina la ALEXANDRU CUMPANASU zilelor noastre ,ROMANIA ne mai avind
        popor .
        SATANISTII SISTEMULUI si MISERUPISTII diasporeni care sint O MAJORITATE COVIRSITOARE nu mai fac parte din poporul roman .DACA ROMANIA azi ar mai fi avut macar UN MIC POPOR SERIOS ORTODOX,ni l-ar fi PROTEJAT DUMNEZEU pe ALEXANDRU CUMPANASU .
        ASA VA FI DOAR UN MARTIR !
        MERITA SA FIE SFINT alaturi de ALEXANDRA !

        Apreciază

      • GHEORGHE said, on septembrie 24, 2019 at 11:25 pm

        DOMNULE SACCSIV,un coment al meu inca nu a.aparut .Si nu cred ca ar fi ceva nelalocul lui cu el .
        Va rog sa faceti un efort ,si daca se poate sa-l publicati .
        Va multumesc anticipat .

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 25, 2019 at 7:30 am

        GHEORGHE

        Azi noapte am dormit. Am obiceiul asta.
        Mai devreme l-am aprobat. Nu l-am citit, nu stiu daca e la locul lui.

        Apreciază

  4. geo said, on septembrie 23, 2019 at 2:11 pm

    Apreciază

    • GHEORGHE said, on septembrie 24, 2019 at 4:10 pm

      Ha, ha, ha, BARBATE, ce usor te scuzi, si ca tine vreo ceva milioane bune in ROMANIA. E fix si vina ta ca BATRINII patriei nu au banii LOR MUNCITI CU DEMNITATE timp de 35-40 de ani in mina PROPRIE, ca sa nu fie nevoie sa ti se faca tie MILA „SUPERIOARA” . .Da ai dreptate, vedem la tot pasul aceste cazuri, dar nu a-l injosii dindu-i 10 lei e solutia (BRAVO TIE totusi, ca i-ai menajat demnitatea, oricum cumplit ranita, dupa un astfel de gest extrem de umilitor pentru el , dar banal pentru un om cu suflet bun catine si ca cel de linga tine si a altora capabili sa nu se fisticeasca si sa ajute CU UN LEU, MARE LUCRU, CIND NU-L AI si cineva vrea sa-ti plateasca punga de plastic, apoape inconstient benevol , nestiind ce inseamna SA N-AI!)
      V-ati revoltat vreo secunda pentru ca SALARIU MINIM e prea minim in tara asta de 30 ani in functie de care se calculeaza si PENSIILEsi SOMAJUL!? ?ATI FACUT UN MITING CU SUTELE DE MII? ATI INTRAT IN GREVA GENERALA? SACUL CU BANII UNUI STAT E CU FUND! Daca dai toti banii din sac la citiva, pentru ceilalti ramine maruntisul de pe fundul sacului! Ceea ce primesc unii se scade de la atii!
      Categoric ca MAI NIMENI nu v-ati revoltat luind atitudine REFUNZIND CA BOICOT si in semn de solidaritate cu semenii NEDREPTATITI la saraii INFIME atunci cind primiti SALARII SUPERDECENTE din COORPORATII, sau FUNCTII DE CONDUCERE SAU SECURITATE SAU MAGISTRATURA SA MASSMEDIA sau etc?
      Nu stitii ca SALARIILE VOASTRE MARI inseamna nu doar COMPETENTA ci insemna obligatoriu si scutiri de TAXE SI IMPOZITE LA BUGET (pentru corporatii) pentru ca voi sa aveti locuri de munca bine platite dar in detrimentul BUGETELOR DE STAT din care sin platite PENSIILE/SOMAJUL celor care deja ei si le-au platit din munca lor la timpul potrivit!?
      Asa ca acesta scuza puierila,si ridicatul din umeri NU E DECIT EGOISM PUR, si nu denota o gindire CORECTA.
      CEEEA CE ESTE PENTRU VOI IN PLUS RISIPA SI DEPRAVARE insemna pentru ei MIZERIE SI UMILINTA in acesta tara DEREGLATA COPLETsi ireversibili daca cei DESTEPTI NU IAU ATITUDINE.

      P. S.
      Am simtit pe piele mea aceasta lectie dura cind eu am ridicat „O PRIMA”CONSISTENTA, iar prietenul meu a ridicat o societate in picioare pentru ca el refuzase aceeasi „prima „ca sef de lucrari prototip, pentru ca oamenii din subordine care executasera lucrarea de exceptie erau” scutiti ” de aceste prime, adica” MITA” stabilita de DIRECTORI, fiind doar pentru coordonatorul lucrarii.
      Explicatia era simpla:” eu nu pot sa mai privesc oamenii mei in ochi, comandindu-le alt proeict pe viitot si spunindu-le ca munca mea din vorbe si calcule e mai” productiva” decit produsul iesit palpabil din mina lor., Punct. Pentru ca m-astept sa – mi spuna sa prezind hirtiile MELE in expozitie DIRECTORILOR, si nu produsul finit ca PROTOTIP care se face cu multe ore suplimentare din pasiune, FARA SA FIE PLATITE Gggggg. !
      ASTA INSEMNA SA FIM OAMENI!

      Apreciază

    • abc said, on septembrie 24, 2019 at 8:20 pm

      In anul 2080 in tara numita Romania nu Dacia vor mai fi doar 20% romani si 80% romi. Ei, poate ceva 5% unguri …… sau poate 20% romani+romi+unguri iar restul de 80% musulmani.
      Ei cine stie, poate in 2080 deja au venit cei doi maslini, Enoh si Ilie, deja a venit si antihristul, a trecut si Judecata de Apoi.

      Apreciază

  5. ciprian p. said, on septembrie 23, 2019 at 2:26 pm

    Cătălin Berenghi nu mai candidează?

    Apreciază

  6. alex said, on septembrie 23, 2019 at 3:43 pm

    Nu ca il sustin, dar e omis de toata mass media Radu Moraru! Nimeni nu pomeneste la el! E incredibil! https://www.facebook.com/Nasul.tv/videos/398080494449881/

    Apreciază

  7. LN said, on septembrie 23, 2019 at 3:57 pm

    Nouă marionete dirijate de aceiași păpușari. Singura modalitate prin care putem protesta este să boicotăm aceste „alegeri”.

    Apreciază

    • GHEORGHE said, on septembrie 24, 2019 at 3:11 pm

      Sa „nu votezi” oricum nu conteaza, pentru ca sint prea putini nevotantii care AR mai si CONTA azi la nevot.
      ZECE MILIOANE romani sint afara, dintre care vor vota un numar infim(mai ales oamenii sistemului vor vota si acolo, si ceva extrem de putin FRAIERI care inca nu s-au convins de tragismul romanesc) , ceilalti NU LE PASA, cum e firesc, s-au LAMURIT ca mai ales, NU VOTUL E SOLUTIA ROMANILOR si isi baga picioarele in ele de voturi, pe Drept, vazindu-si doar de bucata de piine cistigata cu mai mult sau mai putin amar. . .
      IN tara sint ramase ZECE MILIOANE insi , dintre care cu familiile sint SASE MILIOANE si reprezinta „SISTEMUL” impreuna cu clientela .
      CEILALTI PATRU MILIOANE habar nu au MAJORITATEA pe ce lume traiesc.Daca voteaza sau nu voteaza acestia sint FIX egal cu zero pentru sistem , pentru ca REZULTATUL ALEGERILOR E DAT DE PAPUSARI din SOFT, voturile fiind asigurate de oamenii SISTEMULUI majoritari(sase mil +macar un mil diaspora) .
      ROMANIA ar fi avut ultima sansa daca ar fi fost capabila sa valorifice TRAGEDIA DIN CARACAL care a impins in fata ABSOLUT prin voia LUI DUMNEZEU pe ALEXANDRU CUMPANASU.
      Cei patru milioane din tara daca s-ar fi RIDICAT JUMATATE IN PICIOARE, ar fi atras MISERUPISTII diasporeni dupa ei, si s-ar fi BLOCAT ROMANIA cum ar fi drept. STOP si de la capat. ORI VOI, ORI NOI!
      Ni s-a dat UN LIDER DIN CER, pe care l-au ADEMENIT PAPUSARII ca sa-i inchida gura pe vecie, IN LOC ROMANII citovi la minte dar care dorm pe ei , fara sa actioneze, sa se dezmeticeasca in al 13-lea ceas pentru A-L fi FOLOSIT ca VIRF DE LANCE. MAAAAARE PACAT!
      ESTE PRIMUL SI UTIMUL CAZ cind ROMANILOR LI S-A NASCUT UN LIDER PATRIOT SI RESPOSABIL din CER in 30 de ani. ORICE OM CU GLAGORII isi da seama ca ACEST CUMPANASU este o cu totul alta STOFA, O SPECIE TOTAL DIFERITA in sens POZITIV, fata de ORICE ROMAN securisto-politic al SISTEMULUI tradator aparut pe ECRANELE PATRIEI cu vesnicii lor cadidati ai celor 30 ani la fel de mici/meschini/satanisti/ticalosi/tradatori /incompetenti si mai ales prosti facuti gramada de primul ilescu la ultimul membru partide sau consilier local.
      STIU CA VORBESC LA PETETI, dar mai ALES VORBESC ADEVARU!
      DAR LA JUDECATA veti da ASPRA SOCOTEALA!
      „DUHUL CAPITANULUI ” taci ! ? sau ai „obligatia” tacerii.
      Cum trebuie ….. asa faci…..

      Apreciază

    • geo said, on septembrie 23, 2019 at 4:09 pm

      Mda…dupa ce i-a asigurat jeep blindat si bodyguard de la jandarmerie lui cumpanasu…care cumpanasu, de-a lungul vremii, a tot supt de la acelasi mai…

      Apreciază

      • abc said, on septembrie 23, 2019 at 9:03 pm

        Daca tu ai fi el si stii necazul lui si ai fi fost prost in tineretele tale, cwe ai face acum ?
        Pretene, ai grija cum judeci oamenii ca asa vei fi judecat

        Apreciază

      • geo said, on septembrie 23, 2019 at 10:50 pm

        @abc ce legătură are una cu alta???

        Apreciază

  8. Florian said, on septembrie 23, 2019 at 5:08 pm

    Nu poti sa iei un om de pe strada si sa-l faci presedinte. Este sinucidere curata.

    Apreciază

  9. geo said, on septembrie 23, 2019 at 8:25 pm

    Apreciază

  10. geo said, on septembrie 23, 2019 at 10:56 pm

    Poftim transparenta, de la rezist: https://m.facebook.com/clotildearmand.ro/posts/2430719597004081?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.comisarul.ro%2Farticol%2Fcat-castiga-un-europarlamentar-clotilde-armand-a-p_1023443.html Ați văzut la altcineva așa ceva până acum? De exemplu madam dancila, că tot o laudă unii pe aici…9 ani a fost Bruxelles…sau actorul Mircea Diaconu…doar 5 ani…

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 24, 2019 at 7:07 am

      geo

      CLOTIDE ARMAND: poporul unei tari se regaseste in religie numai atunci cand oamenii sunt extrem de nefericiti, ceea ce nu mai este cazul tarilor occidentale
      https://saccsiv.wordpress.com/2016/12/28/clotide-armand-poporul-unei-tari-se-regaseste-in-religie-numai-atunci-cand-oamenii-sunt-extrem-de-nefericiti-ceea-ce-nu-mai-este-cazul-tarilor-occidentale/

      Apreciază

      • MihaiC said, on septembrie 24, 2019 at 9:51 am

        Cred ca toata lumea ar fi mai linistita daca nu i-ai mai aproba link-urile in romana. Este clar ca intelege mai bine in limba engleza si de acolo da link-uri utile. Astea in romana nu fac decat sa deruteze. Pe cei mai batrani nu ne afecteaza dar mai nimeresc pe aici si tineri care nu au un referential firesc si se pot sminti. Sigur ca este de preferat sa fie combatuta fiecare postare aiurita insa am vazut ca prea putin se intampla asta iar rezultatul final este parazitarea blogului cu gunoi progresist.

        Apreciază

      • geo said, on septembrie 24, 2019 at 12:29 pm

        M-am lamurit. A alunecat saccsiv pe panta national comunismului…iar comentariul de mai sus asta dovedeste…cenzura de ultima speta…

        Vi se pare ca este adevarat?

        http://epochtimes-romania.com/news/stefanescu-dragnea-e-detinut-politic-postez-aceasta-fotografie-pentru-a-reaminti-care-e-miza-de-azi–292286

        Daca da eu sterg saccsiv din lista de bloguri…apropo de acuzatiila ca as fi prorezist: cred ca singurul si cel mai autorizat, in afara de mine, sa spuna daca asa este sau nu, este chiar saccsiv care are acces la postarile mele de-lungul anilor…

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 24, 2019 at 12:53 pm

        geo

        Ce e aia national comunism?
        Oricum, te-a stricat rau de tot la cap #rezist daca ai ajuns sa ma acuzi pe mine de vreun comunism.

        Apreciază

      • abc said, on septembrie 24, 2019 at 2:01 pm

        Saccsiv, declaratia asta a ei este un pic cam nefericita.
        Toti copii ei sunt botezati crestini ortodoxi si chiar toata familia este crestina ortodoxa, tocmai de aceea au cam fost aruncati afara din USR.
        Valorile acestei familii sunt diametral opuse cu valorile usereului.

        Apreciat de 1 persoană

      • MihaiC said, on septembrie 24, 2019 at 3:59 pm

        @Saccsiv

        Iarta-l pe geo ca nu stie ce vorbeste. National comunism este o strutocamila, o contradictie in termeni. Comunismul este prin definitie internationalist = globalist si se impotriveste valorilor nationale pe care evident ca le promovezi. Deci n-ai cum fi si comunist.

        Apreciază

  11. geo said, on septembrie 24, 2019 at 12:21 pm

    @mihaic: socol? profesor??? ma lasi…e la fel de periculos ca voinea ala de e la bnr…toti niste neomarxisti de cea mai joasa speta…

    Apreciază

    • MihaiC said, on septembrie 24, 2019 at 3:12 pm

      Cearta-te cu cei de la ASE Bucuresti. Nu l-am facut eu profesor pe Socol. Iar pe de alta parte el da date concrete – repet link-ul: https://www.economica.net/efectele-nespuse-ale-strategiei-wageledgrowth-opinie-cristian-socol_163238.html Daca ai alte date nu te sfii sa le dai. Dar nu foloseste nimanui sa promovezi lozinci ale unei opozitii care, impotenta sa genereze solutii, nu face decat sa spuna ca ceea ce fac ceilalti este rau. Pana una alta astia care sunt acum au avut o crestere economica insemnata iar faptul ca sunt in urma pe partea de colectare este in buna masura si aportul unei opozitii distructive (il includ aici si pe KWI care numai bete-n roate a pus). Foarte multa energie pierduta intr-o lupta politica sterila. Una este sa te lupti cu morile de vant (fake news ca de altceva n-au fost in stare) si alta este sa ai dezbateri concrete ca sa gasesti de fiecare data cea mai buna solutie (in fond asta este rolul adevarat al opozitiei nu datul aiurea la gioale).

      Ai o scuza ca nu traiesti in tara ca sa intelegi mai bine situatia dara daca mai multi iti spun ca te-ai virusat de #rezist oare n-ar fi mai bine sa te cercetezi mai atent?

      Daca vrei sa fii corect da si informatii de genul: http://www.justitiarul.ro/partidul-romania-noastra-p-r-n-contesta-la-ccr-candidaturile-lui-iohannis-barna-si-hunor-pe-motiv-ca-au-si-alte-cetatenii-germana-franceza-si-ungara/
      Mie nu mi se pare corect ca un candidat la presedintia Romaniei sa aiba si alta cetatenie. La primirea cetateniei se depune un juramant. La fel si la investitura. Pe care-l vor respecta si pe care-l vor incalca?

      Apreciază

      • geo said, on septembrie 25, 2019 at 10:50 am

        Cam asa sunt noii profesori care educa studentii…infestati de neomarxism, stangisti, fara viziune, numai sa se redistribuie de la altii…uitati-va la ofensiva democratilor din SUA contra lui Trump…chiar pe paginile anterioare sunt niste imagini cu negri care ataca albi si devasteaza magazine…

        Apreciază

  12. geo said, on septembrie 24, 2019 at 12:35 pm

    Apreciază

  13. geo said, on septembrie 24, 2019 at 1:01 pm

    @saccsiv: nu pe tine sau blogul ci pe unii care nu suporta alta parere contrara celei promovate de actuala guvernare…

    Apreciază

  14. lili said, on septembrie 24, 2019 at 1:07 pm

    masoneria distruge Romania… doar e democratie… cu care mason doriti? toti duc la acelasi dezastru.. noi fratii masoni avem candidati pentru toate gusturile… asa ca votati bine ca sa traitiu bine cum spunea masonul basescu…

    Apreciază

  15. geo said, on septembrie 24, 2019 at 1:18 pm

    Uite cum facem: stergi tot ce nu este in linie cu temele blogului…stiu ca este o sarcina grea dar trebuie…iar pe viitor nu se vor mai permite astfel de postari. Nu trebuie sa aprobi si sa apara postarea asta.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 24, 2019 at 1:43 pm

      geo

      Nu pot face treaba asta retroactiv caci ar insemna ca multa vreme sa nu mai fac si altceva.
      Dar si pe viitor e greu sa citesc toate articolele din link-urile postate la comentarii. Asadar, foarte probabil, nu voi aproba cam pe sarite.

      Apreciază

  16. Ionica Dumitrescu said, on septembrie 24, 2019 at 2:04 pm

    https://vremuritulburi.com/2019/09/24/de-ce-mass-media-nu-mentioneza-niciunde-ca-radu-moraru-si-a-depus-candidatura-la-presedintia-romaniei/

    Daca Radu Moraru era mason nu credeti ca era afisat ca si ceilalti ca sa il voteze masele? Dar cum lucrul acesta nu se intampla e limpede ca vor sa il impiedice sa fie cunoscut. Cautati pe net sa vedeti daca apare Radu Moraru in lista de candidati la presedentie in 2019!

    Apreciază

  17. geo said, on septembrie 24, 2019 at 3:27 pm

    Apreciază

    • Florian said, on septembrie 25, 2019 at 3:33 am

      A fost odata.. niste borfasi. Borfasii s-au incaierat. Unii dintre borfasi au luat bataie de la alti borfasi.
      Si-am incalecat pe-o sa.

      Apreciază

    • geo said, on septembrie 25, 2019 at 9:04 am

      o, da, cum sa nu…saracu’ dr.acnea…ce nevinovat este el…la fel ca toti mizerabilii care s-au imbiogatit peste noapte si cand trebuie sa plateasca isi schimba legile dupa propriile interese…

      Apreciat de 1 persoană

  18. Florian said, on septembrie 25, 2019 at 12:27 am

    Pacat de L. Plesoianu, asa ateu cum e… dar bataios genul Adrain Paunescu, ar fi fost bun de candidat/
    In configuratia actuala nu ne-a mai ramas de votat decat Cumpanasu.

    Apreciază

  19. geo said, on septembrie 25, 2019 at 9:03 am

    @saccsiv: nu mai permite postarile lui mihaic…se inspira numai din site-uri puternic pro ruse, care propaga idei straine de Neam si Tara…

    Apreciază

  20. geo said, on septembrie 25, 2019 at 12:23 pm

    Apreciază

  21. GHEORGHE said, on septembrie 25, 2019 at 3:45 pm

    Da, o interventie a PROVIDEANTIALULUI ALEXANDRU CUMPANASU la IREALITATEA TV, CUIBUL VIPERELOR HOMOXESUALE – TRADATOARE din RO, cu pretentii nejjustificate de intelectuali de TOT RISUL, extrem de concludenta „DEZBATEREA”.
    Doar avind in vedere ca este FIUL UNOR INGINERI AGRONOMI, PARINTII LUI ALEXANDRU CUMPANASU, o meserie extrem de COMPLEXA, de ONORABILA si mai ales de Traditie ORTODOXA, din regimul ceausist, si ar fi arhisuficient sa fie RECOMANDAT ca PRESEDINTE/REGE de ROMANIA, ALEXANDRU CUMPANASU, care isi definitiveaza acum studiile universitare, SI CARE-I PROBLEMA!? Ca nu s-a pretat sa CUMPERE UNA LA KIL din ORICARE UNIVERSITATI ROMANESTI postdecembriste ca aceasta TANTICA – recitatoare LA COMANDA, mahalagioica ca si rares bogdan si ei ORICARE DE ACOLO, participanti/privitori TRASI DE URECHI IN SUS PE SCARA IERARHICA de vesnica securitate SATANISTA si nu de ABUNDENTA CUNOSTINTELOR UNIVERSITARE care sa le ateste si COMPETENTELE ? .
    Pai mai bine de atit cum sa-ti scoti in evidenta GENIALITATEA decit renegind tot invatamintul postdecembrist, cum a facut ALEXANDRU CUMPANASU ?
    Toate diplomele de LICEU/FACULTATE/MASTER /DOCTORAT eliberate in ROMANIA in perioada 1990 – 2019 sint MUSAI de ANULAT indiferent ca ACESTEA au fost absolvite la stat sau particular in ROMANIA.
    Toti absolventii acestei perioade SINT INSI multii-multirateral NECALIFICATI, rezultatul fiind CERTIFICAT vazidu-se la TV in DIRECT („o mie metrii garduri!” ) prin COMPETENTA NULA a TUTUROR celor din SECURITATE, JUSTITIE, MAGISTRATURA, POLITIE, POLITIC pe scara ierarhica local si national(guvern – presidentie) .
    La fel trebuie ANULATE si DIPLOMELE obtinute pina in anul 1989, pe care AUTORII le-au obtinut LA SERAL/FARA FRECVENTA sau media generala de ABSOLVIRE pe an SUB NOTA OPT cu FELICITARI!
    FELICITARI DOMNULE CUMPANASU SI SUCCES LA STUDII dar si la citi mai multi votanti, desi este in ZADAR.
    Sinteti din zonele LUI MIHAI VITEZUL SI TUDOR VLADIMIRESCU!
    Romanii sint la fel de mici si de tradatori ca si pe vremea lor.

    Apreciază

  22. […] Cei 9 candidati pentru Cotroceni […]

    Apreciază

  23. […] Cei 9 candidati pentru Cotroceni […]

    Apreciază

  24. […] Cei 9 candidati pentru Cotroceni […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.