SACCSIV – blog ortodox

Directorul ANCOM declara ca radiațiile emise de stațiile 5G se încadrează în limitele legale. LIMITA LEGALA insa, NU inseamna SIGURANTA PENTRU SANATATE! Cine a stabilit si cum s-au stabilit acele limite legale?

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 12, 2019

Hot News: Radiațiile emise de stațiile 5G: Ce spun autoritățile despre primele măsurători și ce știu românii despre radiațiile rețelelor și dispozitivelor telecom

„Rezultatele măsurătorilor radiațiilor emise de stațiile rețelelor de comunicații se încadrează în limitele legale, inclusiv cele pe care le-am făcut după punerea în funcțiune a primelor stații 5G din România, când am constatat că valorile sunt de doar 3% din valoarea limită stabilită prin lege, similare cu cele obținute înainte de instalarea stațiilor 5G”, a declarat miercuri la Cluj-Napoca, Cristin Popa, director executiv în ANCOM, autoritatea care monitorizează intensitatea radiațiilor rețelelor și dispozitivelor de comunicații.

  • ”Măsurăm permanent intensitatea câmpului electromagnetic prin intermediul senzorilor ficși și mobili, în preajma spitalelor, a școlilor și în locuri aglomerate și facem publice aceste rezultate pe pagina de internet a ANCOM, prin intermediul celor două hărți. Aceste măsurători se mediază la fiecare 6 minute, toate rezultatele încadrându-se fără excepţie în limitele legale, inclusiv cele pe care le-am făcut după punerea în funcțiune a primelor stații 5G din România, când am constatat că valorile sunt de doar 3% din valoarea limită stabilită prin lege, similare cu cele obținute înainte de instalarea stațiilor 5G”, a declarat miercuri Cristin POPA, director executiv al ANCOM, în cadrul unui eveniment pe tema 5G organizat la Cluj-Napoca.

Vezi aici integral prezentarea oficialului ANCOM

Autoritatea susține că monitorizează permanent intensitatea câmpului electromagnetic prin intermediul a 150 de senzori ficși de monitorizare de bandă largă amplasați în București și alte 62 de orașe din țară, ce sunt plasați în exterior, în spațiile publice în vecinătatea cărora există multiple surse de emisii radio.
Senzorii funcționează permanent, susține ANCOM, transmițând măsurătorile către platforma www.monitor-emf.ro, o dată la 24 de ore. Rezultatele acestor măsurători sunt puse la dispoziția celor interesați pe platforma electronică, sub formă de hartă care oferă și detalii cu privire la locul, perioada și nivelul măsurat al intensității câmpului electromagnetic, nivel exprimat în valoare absolută, dar și în procente față de nivelurile reglementate maxim permise.
Suplimentar față de monitorizarea permanentă a câmpului electromagnetic prin senzori ficși, conform planului anual de măsurători, ANCOM realizează și măsurători cu echipamente mobile, ale căror rezultate sunt accesibile aici.
În cadrul evenimentului au fost prezentate și câteva rezultate ale unui studiu comandat de autoritate cu privire la atitudinile și percepțiile utilizatorilor cu privire la emisiile de câmp electromagnetic:

  • „Conform studiului, care va fi făcut public în perioada imediat următoare, două treimi din cei 1.430 de utilizatori intervievați cunosc faptul că rețelele de comunicații electronice sau dispozitivele utilizate pot emite radiații, iar telefoanele mobile se situează pe primul loc, cu 90%, urmate de rețelele mobile și tablete (53%), routere Wi-Fi (50%) și TV-uri (44%).
  • Întrebați fiind cum se protejează de radiații, 40% din utilizatori nu se protejează, 35% încearcă să țină aparatele la distanță mai mare (de exemplu utilizând căștile pentru a vorbi la telefon), 30% încearcă să reducă timpul de utilizare efectivă, 18% închid telefonul/routerul Wi-Fi noaptea sau nu dorm cu ele în aceeași cameră, iar 8% știu să nu utilizeze dispozitivele când semnalul este slab. Utilizarea așa-ziselor ”dispozitive de protecție” este marginală, 2%.”, se arată în comunicatul autorității.

Amintim că în vara acestui an Vodafone și ulterior RCS&RDS au pus în funcțiune primele stații 5G din România.

 

Comentariu saccsiv:

Cand ceva, orice, se incadreaza in limitele legale, de fapt, e fix praf in ochi. Si vaccinul Gardasil se incadreaza si cu toate acestea, face ravagii:

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

Limitele legale se pot pune special pentru ca ceea ce trebuie sa se incadreze sa se si incadreze, dupa cum puteti viziona incepand cu minutul 20:25 la:

Presedintele ANCOM este Sorin Grindeanu, fost prim ministru pro vaccinare obligatorie. Despre 5G declara pe facebook cum ca:

Interesul arătat pentru Strategia 5G, pe care am lansat-o în consultare publică, este impresionant! 5G va face posibilă o nouă revoluție industrială, de care ne dorim să beneficieze cât mai rapid cetățenii, mediul de afaceri și administrația publică din România. Aceasta a fost principala concluzie a Conferinței Internaționale a ANCOM, de ieri. România are toate datele pentru a se plasa în prima linie a statelor care adoptă tehnologia 5G.

Iar la Conferința 5G – tehnologia ca vector al progresului de ieri, organizată de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) declara ca este vitală implicarea statului în introducerea acestei tehnologii.

 

Tagged with: , ,

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu cel Frumos said, on septembrie 12, 2019 at 10:32 am

    Ati vazut Chernobyl? Acelasi scenariu: totul este in limite normale, totul este sub control…

    Apreciază

  2. geo said, on septembrie 12, 2019 at 10:49 am

    https://www.google.com/search?q=12+septembrie+1944&oq=12+septembrie+1944&aqs=chrome..69i57j0l5.4632j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    Apreciază

  3. nimeni said, on septembrie 12, 2019 at 12:14 pm

    Vad ca se pune accentul pe radiatiile EMG (electromagnetice) si pe cantitatea de emisii EMG. ASTA ESTE UN BLUFF!! Nu stiu cat dauneaza CANTITATEA si cat dauneaza de fapt FRECVENTELE FOLOSITE DE 5G: 30 Ghz si peste 30, ajungand chiar si la 3700 Ghz!! Am vazut recent pe Youtube un fel de conferinta de presa cu lansarea 5G-ului de catre Digi/RDS. Erau doi… indivizi la costum (ziceai ca-s clovni), cu niste microfoane „smechere” ca sa dea impresie de „experti”, dar spuneau …exact la fel, ca antenele 5G de fapt sunt mai bune, ca emit radiatii MAI PUTINE. Deci repet: MAI PUTINE RADIATII! Wow. *DAR FRECVENTELE??*

    In alte tari au cazut stoluri de pasari la pamant cand au facut astia teste 5G! Ce spun autoritatile despre asta? Evident: este o foarte mare problema cu FRECVENTELE folosite!!

    In Bucuresti, am observat chiar eu cum mustele au devenit FOARTE DERUTATE: merg de nebune pe podea, pe ciment, ZICI CA SUNT GANDACI, NU MUSTE!! Mustele zboara, nu merg cate 4-5 metri pe jos, pe podea!! Vizavi de noi exista antene 5G, asa cum exista in tot Bucurestiul (a ajuns impanzit)! Ce spun autoritatile despre asta? Ce efecte au frecventele de 30 Ghz asupra albinelor, fara de care agricultura are o mare problema? Ce efecte au frecventele de 30 Ghz asupra copiilor, asupra nou nascutilor? Dar asupra ta??

    Apreciat de 1 persoană

    • Somnul ratiunii naste monstrii said, on septembrie 12, 2019 at 6:02 pm

      Bravo, bine spus, dar sa nu uitam totusi ca trebuie sa iti merga mintea ca sa fi destept.

      Apreciază

    • elena said, on septembrie 12, 2019 at 8:24 pm

      @nimeni
      Cum te mai lasa constiinta sa stai acolo? Eu cand am vazut in majoritatea diminetilor cerul brazdat de cel putin 6-7 dare si in parc plutea o pacla suspecta, cu toate ca era vara si nu plouase de mult timp, am taiat-o la tara, nu m-am mai uitat in urma.

      Apreciat de 2 persoane

    • Florian said, on septembrie 12, 2019 at 10:39 pm

      In Bucuresti trebuie sa-ti speli masina cel putin de 2-3 ori pe luna daca circuli cu ea in fiecare zi, si tot e murdara.
      Exista orase ca Bucurestiul sau chiar mai mari unde masina o spala omul de 2-3 ori pe an si tot e curata, o spala ploaia, zapada. In Bucuresti ploaia sau zapada inseamna mai multa murdarie.

      Apreciază

  4. contracurent said, on septembrie 12, 2019 at 4:39 pm

    opreste-i daca poti…

    Apreciază

  5. Florian said, on septembrie 12, 2019 at 8:39 pm

    Uratori si ucigasi si cu sufletul si cu trupul dupa cum urmeaza:
    – Cu sufletul e papa si cu patriarhul eretic
    – Cu trupul .. 5G

    Apreciază

  6. […] Directorul ANCOM declara ca radiațiile emise de stațiile 5G se încadrează în limitele legale. L… […]

    Apreciază

  7. […] Directorul ANCOM declara ca radiațiile emise de stațiile 5G se încadrează în limitele legale. L… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.