SACCSIV – blog ortodox

Vor pune SEMN cu LASER pe FRUNTEA celor ce vor accepta noile BULETINE BIOMETRICE?

Dupa cum stiti:

Noile cărți de identitate vor avea obligatoriu CIP, fotografie și două amprente ale posesorului, conform ROMANIATV.net.

Noile cărţi de identitate vor fi eliberate începând cu 3 august 2021, aceasta fiind data de la care România trebuie să se alinieze modelului standard european. Apoi, timp de 10 ani, până în 2031, vor fi schimbate toate documentele, pe măsură ce expiră.

Noile buletine vor avea o dimensiune similară cu cea a cardului bancar şi a permisului de conducere. În plus, cărțile de identitate vor avea inscripționate atât drapelul României, cât și cel al Uniunii Europene, informează ROMANIATV.net.

In acest context am fost rugat ieri sa-mi dau cu parerea despre acest video:

Nu prea stiu ce sa mai adaug la cele ce déjà s-au spus pe acest blog. Iata, de exemplu, ce scria cititorul Calator la rubrica de comentarii a articolului Rugaminte catre cunoscatorii limbii ruse: CE ZIC ACESTIA AICI despre 666 si LASER?:

Am gasit patentul respectiv aici:

https://www.google.com/patents/US5878155

Inventator: Thomas W. Heeter
Publicat in 1999

Din sumar:

Prezenta inventie rezolva problemele inerente solutiilor anterioare. Un cod unic de bare sau un design unic e tatuat cu cerneala invizibila pe pielea unui individ. Tatuajul poate fi temporar sau permanent si se poate aplica pe orice parte convenabila a anatomiei prsoanei, de preferat pe antebrat. Atunci cand individul doreste sa faca o tranzactie, tatuajul e scanat cu un scaner. Apoi caracteristicile tatuajului sunt comparate cu caracteristicile tatuajelor din baza de date a unui computer.

Ar fi foarte utila o traducere completa, ca sa intelegem exact depre ce e vorba. Patentul amintit acolo foloseste metode chimice de impregnare a unui cod in piele dar in videoclip se vorbeste la un moment dat despre o metoda noua si despre bio-fotoni (care sunt emisii luminoase in spectrul ultraviolet/putin vizibil provenite din celulele vii). Nu inteleg explicatia metodei dar ma gandesc ca e probabil ca scanerul respectiv sa fie folosit ca sa activeze intr-un tipar unic celule din zona expusa, astfel incat acele celule sa emita mai intens biofotoni si apoi acel tipar luminos poate fi identificat atunci cand zona respectiva va fi scanata.Oricum, e foarte grav daca metodele astea sunt deja aplicabile. Atunci chiar se poate intampla ceea ce ne avertizeaza parintele Novikov.

Un alt patent interesant, care il citeaza pe cel de mai sus e:

Photochromatic tattoo – Tatuajul fotocromic

US 6470891 B2

Inventator: George H. Carroll

Publicat in 2002

Din rezumat

Un tatuaj invizibil cu ochiul liber, pana ce tatuajul e expus la radiatii ultraviolete, devenind imediat vizibil, si redevine apoi invizibil cand se inceteaza expunere la radiatii ultraviolete. Tatuajul e creat prin introducerea in piele a unui amestec care include un purtator fara pigment si una sau mai multe componente fotocromice care sufera o transforma fotochimica de la incolor la colorat atunci cand sunt expuse la radiatii ultraviolete […].

Alte lucruri interesante despre acest tatuaj fotocromic:

– nu poate fi indepartat prin spalare, devine vizibil si la expunerea la radiatia ultravioleta naturala – soare, nu doar la lampi ultraviolete, perioada de timp in care ramane vizibil dupa expunere poate fi controlata.

Nu stiam cum sa impac profetiile despre semnul fiarei care vorbesc ba de un semn invizibil, ba de unul care poate fi vazut (si oamenii simt nevoia sa-l acopere), ba de unul care lumineaza verzui (apropo, cea mai folosita cerneala fotocromica sensibila la ultraviolete e de obicei verzuie – cum e cea de pe cartile noatre de identitate).

Nu mi-am terminat ideea… Inainte nu stiam cum pot fi impacate diferentele intre felul in care profetiile descriu semnul fiarei. Cu patentele astea, sau ceva asemanator, cred ca pot fi explicate si aparentele contradictii.

Nici eu nu cred ca e varianta cea mai complexa a pecetii, dar e totusi o pecete. Si e o pecete suficienta pentru controlul si lepadarea multora. Dupa cum stau lucrurile, din felul in care oamenii reactioneaza la avertismentele parintilor, nici nu cred ca va fi nevoie de ceva mai complex, in cele mai multe cazuri. Asa cum spunea si parintele Novikov, cei care nu se vor lupta destul cu sistemul, vor merge la scanarea biometrica, atunci cand va deveni obligatorie, si o sa se procopseasca si cu o stampila undeva. Si pentru multi problema lepadarii de Hristos nici nu se va pune fiindca ei vor fi renuntat deja, treptat, acceptand treptele succesive ale pecetii, la constiinta si Dumnezeu si in cazul lor doar identificarea mai conteaza. Si se vor lepada de orice ar fi nevoie, pentru un pic de hrana sau alt lucru strict necesar, atunci cand vor fi identificati si pusi sa aleaga. Ei nu vor alerga de nebuni prin paduri sa scape de alegere asa ca nu e nevoie de control mental suplimentar in cazul lor pentru ei deja sunt suficient de controlati prin indoctrinarea anterioara. Variantele cele mai complexe vor fi probabil pentru cei mai refractari si dificili. Si se lucreaza intens si la asta.

In plus, biofotonii astia s-ar putea sa nu fie atat de „nevinovati” pe cat par. Din ce am citit eu pana acum, e foarte posibil ca in organism comunicarea intre celule sa fie facuta si prin emisii luminoase, prin biofotoni, deci o modificare de genul asta se poate propaga in tot organismul si poate duce la modificari de tot felul. Se pare ca cele mai rapide si eficiente computere ar fi cele cu substrat biologic si cu transmiterea informatiei prin intermediul luminii, asa ca metoda asta ar putea sa faca mult mai mult decat o simpla marcare la nivel celular.

Despre primul patent am scris acum cinci ani:

Iata patentul lui Thomas W. Heeter: COD DE BARE pe CORPUL UMAN pentru IDENTIFICAREA PERSOANEI in timpul tranzactiilor electronice de VANZARE – CUMPARARE

La POZITIA BISERICII ORTODOXE RUSE despre PASAPOARTELE BIOMETRICE si COLECTAREA DATELOR PERSONALE putem citi:

De asemenea exista patentul lui Thomas Hitrow din 1999 – implantarea de coduri barate nevazute pe corpul uman pentru facilitarea operatiunilor financiare si comerciale. Toate documentele biometrice sunt foarte neprotejate si din acest motiv, peste un timp oarecare se va recurge la imprimarea sistemului de coduri barare sau implantarea cipurilor pentru protectia persoanelor.

De fapt este vorba despre Thomas W. Heeter.

Iata si patentul:

Method for verifying human identity during electronic sale transactions

Raspunsul meu la intrebarea din titlu:

Nu stiu.

Un lucru insa stiu sigur. Absolut toti marii duhovnici ne-au indemnat sa nu luam nici buletine cu cip, nici pasapoarte cu cip, nici carduri bancare cu cip si nici carduri de sanatate cu cip.

Iar daca nu le luam, suntem feriti si de eventuale lasere si semne.

In rest, sunt presupuneri. Pun semn? Nu pun semn?

Unii considerea ca sistemul n-are cum sa-ti puna semn pe frunte fara stirea ta, caci atunci n-ai mai avea vina la Judecata, din moment ce ti s-a pus fara sa ai habar. Trebuie insa tinut cont ca daca totusi ar face-o, nu ti-ar face-o la un selfie cu Simona Halep, ci intr-un loc special amenajat in care te duci pentru ca ai acceptat buletinul biometric. Adica, ar putea fi atat de suficient ceea ce déjà ai acceptat, incat nu trebuie sa te mai mire nimic din cele ce iti vor mai face si fara sa te mai intrebe de vorba. Ca sa se inteleaga mai bine ce vreau sa spus, voi face o comparatie de tip tusa groasa: daca accepti sa lucrezi intr-o casa de desfrau pentru homosexuali, nu-i cazul sa fi uluit daca vei fi sodomizat…

Evident, se prea poate ca atunci cand iti vei face buletinul cu cip, sa nu ti se puna nimic pe frunte. Asta insa nu inseamna ca acceptarea acestui document ar fi ceva de bine.

 

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on septembrie 5, 2019 at 2:15 pm

    Să nu uităm să ne schimbăm buletinele înainte de data la care vor apărea mizeriile cu cip!

    Apreciază

    • ciprian p. said, on septembrie 5, 2019 at 4:39 pm

      întrebarea mea e ca …daca in 2020 merem sa schimbam buletinul , ba ca a expirat ba ca l-am pierdut… si ne da unul tot asa simplu pt încă 10 ani …dar e sigur ca încă nu se aplica marcare cu laser??

      Apreciază

      • Mihail said, on septembrie 6, 2019 at 9:22 am

        cred ca ne-ar fi de mare folos daca cunoaste cineva pe un lucrator de la evidenta populatieicare opereaza cu aceste aparate sa vedem daca au sau nu au laser. dupa aia ne-ar mai fi de mare folos sa stim daca datele noastre biometrice raman la nivelul tarii sau ajung prin alte tari. presupunerea mea e ca ajung intr-o baza de date internationala. deci noi ne tot perpelim gratuit. ne trebuie informatii concrete. stam cu frica drobului de sare dar ceeea ce ne-ar fi de folos ar fi mai multe informatii concrete

        Apreciază

      • alexandru said, on septembrie 6, 2019 at 9:14 pm

        Sfântul Paisie Aghioritul ne spune foarte clar să nu primim buletinele sau pașapoartele electronice ( cu cip ) , întrucât cine va face aceasta cu foarte mare greutate va fi în stare să refuze pecetea. Astfel, buletinul sau pașaportul electronic ( sau biometric, cum vreți să-i spuneți ) nu reprezintă pecetea, dar sunt un lucru extrem de periculos de primit. Faptul că atunci când se fac pozele pentru aceste documente ( sau și în alte situații , de ex. telefoanele de ultimă generație ) i se poate imprima omului codul de bare ( = numărul antihristului ) pe frunte sau braț sau pe altă parte a corpului, fără știința sa, este un lucru extrem de periculos din punct de vedere al credinței, dar nu reprezintă pecetea , ci sunt pași către pecetluire. DE CE REPREZINTĂ UN PERICOL AȘA MARE ? Pentru că prin aceste imprimări de coduri de bare ascunse, prin cardul bancar , prin cardul de sănătate , prin permisul de conducere , prin toate documentele legate de identitatea noastră care au cod de bare sau cip, deci numărul antihristului , OMUL DĂ DREPTURI DIAVOLULUI ASUPRA SA. Să zicem că printr-un card de reduceri la farmacie care are cod de bare omul dă 10% drepturi diavolului, prin buletinul/pașaportul electronic/biometric va da 90% drepturi diavolului. Cu cât omul dă mai multe drepturi diavolului , cu atât mai lesne va primi pecetea.

        Știm cu siguranță că cipul implantat în mâna omului este pecetea diavolului , acel nivel 2 de care vorbește Părintele Elpidie. În cazul peceții de pe frunte va fi vorba, cel mai probabil, tot de un CIP, PE CARE OMUL VA ALEGE ÎN MOD CONȘTIENT SĂ-L PRIMEASCĂ, cel care va dori aceasta. Atât pecetea de pe mână cât și cea de pe frunte VOR FI VIZIBILE CU OCHIUL LIBER. La oamenii care au ales să primească cipul în mână, PECETEA ESTE VIZIBILĂ CU OCHIUL LIBER. Un călugăr a văzut un astfel de caz ( apărea o luminiță pe mână, nu stătea aprinsă mereu ).

        La fel și prin păcat omul dă drepturi diavolului. Un păcat de moarte nepocăit, nespovedit nu-i asigură omului iadul ? Nu de aceea este numit de moarte ? Trebuie să căutăm să vedem care sunt păcatele de moarte și să ne căim de ele , să le spovedim și să ne străduim să nu mai cădem în ele. Astăzi omul merge în iad, în principal , din cauza desfrânării și a iubirii de arginți. Desfrânarea este păcat de moarte, iar prin iubirea de argint omul face tot felul de compromisuri prin care poate ajunge și la primirea peceții ( pentru a nu-și pierde bogăția materială ) .

        Astfel la păcatele de moarte intră: uciderea, desfrânarea, furtul ,mărturisirea strâmbă prin care am cauzat o mare nedreptate cuiva ( nu e vorba de simpla minciună ) , apelarea la păgânisme ( vrăjitoria și toate practicile care își au originea în religii păgâne, yoga, medicina chineză, ayurveda, voo-doo , bioenergie și altele ). Este posibil să fie și alte păcate de moarte. Cercetați-vă pe voi înșivă și conștiința vi le va arăta.

        Acum trebuie văzut ce intră în cadrul acestor păcate de moarte.

        Spre exemplu, la desfrânare intră:
        – malahia ( masturbarea )
        – privirea la femeie poftind-o ( nu e vorba de o privire obișnuită, ci de imaginație, înțelegeți voi; dacă îți vine un simplu gând în minte și îl alungi, nu e păcat; păcat este când te apuci să analizezi în detaliu )
        – avortul ( este păcat și al bărbatului nu doar al femeii )
        – a nu lăsa copiii să vină ( orice mijloc prin care se împiedică venirea pe lume a copiilor ) . Un cuplu a mers la un părinte cu 2 copii. Cum i-a văzut, părintele le zice: și ceilalți 10 copii unde sunt ?
        – relațiile dintre bărbat și femeie din afara căsătoriei
        – trăirea în concubinaj
        – perversiunile ( sodomia, gomoria, etc. )

        Trebuie să ne analizăm bine pe noi înșine și să ne căim, să ne spovedim, să ne rugăm în fiecare zi ( o rugăciune mică poate spune oricine ) , să ne împărtășim, să facem milostenie ( sunt multe forme de milostenie, nu numai banii, de ex: a spune o rugăciune pentru altul, a-l ajuta cu ceva, la vreo treabă etc. ), fapte bune, căci altfel nu vom pricepe ce se întâmplă și nu vom avea puterea să nu primim pecetea. Această putere vine de la Dumnezeu.

        Cu nădejde în Dumnezeu !

        Apreciat de 1 persoană

  2. ciprian p. said, on septembrie 5, 2019 at 4:29 pm

    da asta ai văzut-o? de pe apărătorul.md

    Apreciază

    • luigilucretiu said, on septembrie 5, 2019 at 5:27 pm

      nu putea fi tatuat cu cerneala invizibila fara ca sa-si dea seama

      Apreciază

      • ciprian p. said, on septembrie 5, 2019 at 9:16 pm

        cum adica? ce cerneala zici ?
        dar acolo nu e vorba de cerneala !
        e alta tehnica ! Uite mai jos ce zice Aurora !

        Apreciază

    • abc said, on septembrie 5, 2019 at 7:18 pm

      nu stiu de ce am eu impresia ca rusu asta face pe prostu, auzi la el nu imi inchipui ca sunt incuiat la cap
      Ciudat ca unu incuiat la cap asa cum spune el despre sine, afirma la min 2:50 ca lanterna are o stralucrireultravioleta de 365 de nanometri
      La min 2:51 lanterna aia de 365 nanometri nici macar nu era indreptata spre frunte ci undeva in sus iar semnu era totusi vizibil.
      La min 2:40 (dati incetinitorul – setari playbackspeed – 0.25) codul de bare se vede proiectat pe degete.

      Concluzie: asta face misto de ortodoxi
      Nu ca sistemul nu ar avea tehnologia asta, dar asta e un film la misto.

      Apreciază

      • elena said, on septembrie 5, 2019 at 10:29 pm

        Eu cred ca daca ar fi o proiectie, in timp ce se misca si isi da cu mana, acea proiectie s-ar misca pe frunte– de ce totusi ramane chiar pe centru?!

        Apreciază

      • tataia said, on septembrie 6, 2019 at 12:21 am

        Aicea s-ar putea sa ai dreptate…cu toate ca nu inteleg o iota rusa, clipul imi pare o manipulare grosolana

        Dar o mica remarca daca nu te superi….ca vad ca lumea a uitat limba romana. Pluralul de la ORTODOX (cu ics) este ORTODOCSI (cu sh de la shnitzel). Acu’ ai inteles? Scuze pentru scrierea tip IRC dar ma temeam ca daca bag diacriticele nu le vor vedea cu totii corect…de unde sa stiu eu ce browsere pe ce sisteme de operare si cu ce seturi de caractere au toti cititorii acestui blog. Probabil multi deja il citesc pe telefon (sistem android sau apple) dar eu unul am ramas fidel unui sistem desktop (adica cu carcasa de fier si monitor CRT) windows based…

        Apreciat de 2 persoane

  3. Aurora said, on septembrie 5, 2019 at 5:12 pm

    Mare atentie la calatoriile in strainatate ! Am aflat de la persoane credibile ca in aeroportul din Germania, dar si
    din Italia si Anglia, functionarii iti apropie un aparat de frunte si iti cer sa lasi fruntea libera daca porti breton. Multi se plang de dureri de cap cateva zile, dupa aceasta procedura, iar o femeie care a venit de curand din Germania a spus ca dupa ce i s-a pus aparatul acela pe frunte la aeroport a simtit un gust ciudat in gura, iar cand a ajuns acasa, la Oradea, familia i-a spus ca trupul ei emana un miros urat. Altii au simtit o furnicatura la antebrat in momentul cand li s-au luat amprentele si au descopeit dupa aceea, cu ajutorul unei lampi speciale ca era un cod de bare pe antebratul lor. La noi nu cred ca bancomatele au tot echipamentul pentru a te tatua in timpul folosirii, dar e posibil sa apara in cativa ani.

    Apreciază

    • abc said, on septembrie 5, 2019 at 6:49 pm

      Altii au simtit o furnicatura la antebrat in momentul cand li s-au luat amprentele si au descopeit dupa aceea, cu ajutorul unei lampi speciale ca era un cod de bare pe antebratul lor
      serios ?!!
      si unde tineau aia unii lampa aia speciala ?
      in bucatarie ?!!
      stai sa ma uit si eu, poate am vreo doua.

      functionarii iti apropie un aparat de frunte si iti cer sa lasi fruntea libera daca porti breton
      o filmare ceva, va rog.

      Haideti mai oameni buni, ca rad astia cu implementarea lu 666 de noi de se prapadesc.

      Apreciat de 1 persoană

      • ciprian p. said, on septembrie 5, 2019 at 9:24 pm

        abc, mai nu-i de joaca cu astea !
        nu stiu daca ai dreptate !
        Pai cum zici ca unde tineauaia lampa aia ? Pai, mai… sa zicem ca o fost marcat la aeroport sau la pasapoarte sau cand o schimbat cardu la bank… bun…da apoi lampa de asta care vede la întuneric ultraviolete nu se poate cumpăra ulterior?,
        n-ai văzut videoclipul ala tot de la apărătorul.md cu un rus care cu 2 camere ..una vedea noaptea si cealaltă filma ce vedea camera cu infra…si la bancomat a filmat cum ies raze de acolo si te studiază !
        Deci e posibil marcarile astea mai !
        Sf. Paisie Agh. zice clar in carticica cu Semnele vremurilor ca ..” Si in.America cati nu sunt cipuiti si.mamarcati cu raze laser” !
        Din anii aia o fi ajuns si in.Europa treaba asta !

        Apreciat de 1 persoană

      • tataia said, on septembrie 5, 2019 at 11:37 pm

        Frate…eu unul am o lampa cu UV…si oricine isi poate cumpara asa ceva de la Dedeman de ex. Nu ca as face reclama, dar ideea era ca nu e mare filosofie sa iti procuri o lampa UV (sau black light cum le mai spune). Deci faza aia ca nu ar fi avut lampa cu ce sa vada pica….in rest nu stiu daca sa dau crezare acestor relatari sau nu….

        Apreciat de 1 persoană

      • ROrtodox said, on septembrie 6, 2019 at 1:38 am

        @abc are dreptate!

        Aparatul ala de pus pe frunte este foarte posibil termometru laser, gen „Digital Thermometer Gun Non-Contact Infrared IR Laser Forehead Body & Surface Temperature” [ https://www.amazon.co.uk/Thermometer-Non-Contact-Infrared-Forehead-Temperature/dp/B01ERNYAPG ].

        Iar toate raurile care ii iau pe oameni dupa sunt babisme romanesti gen: „aoleu, ce mi-o facut, m-o marcat cu japca?”. Ca si la Arsenie Boca, unde oamenii mai slabi de inger vad fel de fel de dude.

        Plus, vreau si eu sa vad o sursa detaliata vis a vis de cine este rusul din comentarii / ce banca i-a facut acel tatuaj pe frunte / un video mai de calitate cu tatuajul propriu zis / un comunicat al bancii careia presupun ca i-a facut o plangere pentru „pimping ilegal”, altfel suntem complet rizibili.

        Daca noi fugim de termometre de distanta atunci vom fi vazuti ca niste nebuni necredibili cand vor veni cu adevarata artilerie.

        Plus, *SUNT FOARTE MULTI CARE AU SCOPUL DE A FACE SA PARA PENIBILI PE CEI CARE FUG DE DEMENTA DIGITALA!*

        Fiti, oameni, mai obiectivi, ca Ortodoxul trebuie sa fie si inteligent!

        Avem atatea lucruri care se implementeaza in mod real, obiectiv, in momentul asta: social credit, nanotehnologie, controlul vremii, smart grid, 5g, cip, Slnedriul care lucreaza de zor, „Noahide Laws”, dorinta ‘baietilor’ sa scoata PASAJE INTREGI din Biblie pe motiv ca anti*emit*sm, nebuni care isi dau copii travestitilor sa ii ‘educe’, vaccinuri, augumentarea corpului cu fel de fel de implanturi, criptomonede, dependenta de social media si modificarea comportamentului si gandirii pentru a fi pe placul „prietenilor virtuali”, amestecarea raselor (Kalergi), chemtrails, case „inteligente”, otravirea completa a tot ce e mancare (inclusiv legume), lobby-ul insistent pentru acceptarea consumului de gandaci si apoi al carnii de om, sandilaii care se cred animale blanoase, alti posedati care isi taie membre intentionat ca nu se regasesc in corpul dat de Dumnezeu, nebunia cu abuzul de droguri / medicamente cu prescriptie, familii devenite monoparentale din cauza mediei / trendurilor impuse de afara, dependenta de pornosaguri, ETC – despre astea trebuie vorbit, de astea trebuie sa ne ferim sa nu slabim si sa cadem in altele cand se va incerca introducerea lor!

        Petrica si lupul NU E doar o carte!

        Apreciat de 2 persoane

    • vantu said, on septembrie 6, 2019 at 12:39 pm

      ROrtodox: ai dreptate. Daca promivam astfel de baluverne ne facem de râs. La punctele de trecere a frontierei sunt termometre digitale. Si noi dinastea folosim in spitale. Granicerii le folosesc uneori când sunt epidemii ca metodă de identificare a celor potential infectati. Cum in ziua de astazi populatia calatoreste atat de mult este aproape imposibil sa izolezi o epidemie. Sunt atâtea alte probleme reale prin care vor să ne controleze, nu asta. În plus „semnul fiarei” nu va fi pus pe ascuns nimănui ci acceptat de bună voie. De asta sa ne temem.

      Apreciază

      • tataia said, on septembrie 7, 2019 at 2:07 am

        Despre ce epidemie vorbesti frate aici? Ca nu inteleg. Pai daca UE inseamna ca toti cetatenii acestei structuri au drept de libera circulatie pe tot teritoriul acesteia, ce treaba au aia cu temperatura mea? Ca nu imi aduc aminte sa imi fi luat careva temperatura cind am calatorit de la Bucuresti la Sibiu. De ce mi-ar lua-o cineva cind calatoresc de la Bucuresti la Londra? NU e tot aia? Daca sintem in UE? Granicerii sint cumva medici sa puna vreun diagnostic cuiva? Si pina la urma indiferent ce boala as avea…drept de libera circulatie inseamna drept de libera circulatie…nu zice ca toti cetatenii UE au drept de libera circulatie cu exceptia celor bolnavi…

        Deci scuza-ma si povestea cu termometrul este cusuta cu ata alba. Adica eu unul nu am vazut nici un control la frontiera sa foloseasca termometre pentru a lua temperatura calatorilor. Si apoi daca s-ar folosi ar trebui ca cei care le folosesc sa aiba pregatire medicala…

        Adica noi ne intrebam aici daca aia pun cod de bare sau nu pe fruntea omului (eu cred ca nu – cel putin deocamdata) iar apoi vii tu si zici…stai linisiti ca e un termometru. Pai si cum sa stau linisitit….de cind e treaba granicerilor sa imi ia temperatura? E ca si aia ca cica si compania de telefonie iti stie datele personale, deci nu e mare problema. Iti garantez eu ca virgula compania de telefonie nu imi stie datele mele personale (cel putin nu de la mine, daca le-au obtinut pe alte cai le-au obtinut in mod ilegal). Si de cind ar avea dreptul compania de telefonie sa imi stie datele mele personale? Desigr ar avea acest drept prin lege incepind de la 1 ian. 2020…dar si asta este o ticalosie deoarece compania de telefonie nu ar trebui sa aiba dreptul sa stie datele de identificare ale clientilor sai.

        Apreciază

      • Voicu Rogojan said, on decembrie 22, 2019 at 4:11 am

        @tataia,

        UE NU inseamna libera circulatie in sens absolut. Libera circulatie in sens absolut este doar in statele Schengen, ori Romania si UK nu sunt in Schengen, ca urmare se face control de frontiera, doar ca folosesti cartea de identitate in loc de pasaport. Cand mergi in Ungaria cu masina/autocarul, de ex, se face un control dar mai simplificat (treci printr-o singura vama, nu prin doua). La aeroporturi / porturi, in schimb, esti controlat in ambele parti ale frontierei. Doar ca dai buletinul in loc de pasaport si nu ai nevoie de nici un fel de viza. La fel e la tren, controlul se face tot bilateral.

        Tarile membre Schengen pot suspenda tratatul si impune controale la fronteire cand vor, mai ales in caz de epidemii, „multiculturalism”, etc.

        In Aeroporturi se ia temperatura, mai ales cand sunt aeroporturi internationale unde circula oameni de pe toate continentele, gen Frankfurt. Sunt echipe specializate in epidemiologie, ca acolo exista un risc imens ca sa intri in contact cu unul ce are o boala contagioasa de prin Africa sau Asia. Eu am fost pus sa completez chestionar cu simptome de gripa porcina in 2009 cand am zburat din Cluj-Napoca in Antalya. Era atunci mania cu gripa porcina, cu vaccinul si cu Adrian Streinu Cercel daca va aduceti aminte. Se foloseste termometrul de frunte, deoarece ala ia temperatura cel mai rapid si eficient. Nu o sa te puna in aeroport sa te apleci sa iti bage termometrul clasic in fund sau la sub brat si sa astepte 5 minute dupa tine sa vada temperatura. Termometru de frunte am eu si eu acasa.

        Temperatura o pot lua si politistii de frontiera (graniceri nu mai exista de peste 20 de ani), care apoi raporteaza mai departe daca au vreo suspiciune. Am vazut la TV reportaje pe aeroporturi in Londra unde se ia temperatura. Heathrow e cel mai mare aeroport din europa, si hub intercontinental major, ca urmare te poti astepta sa intalnesti des asta acolo daca zbori cu Tarom sau British Airlines. E o procedura normala ce se face de ani de zile.

        https://www.theguardian.com/world/2014/oct/13/ebola-crisis-uk-fever-tests-heathrow-airport

        Acum 5 ani s-a facut pentru ebola. Politistii / medicii de pe Heathrow (Londra) fiind hub intercontinental, iti va lua temperatura de fiecare data cand exista o epidemie pe undeva in lume, deoarece acolo se zboara in toate directiile si circula lume din toate colturile lumii. E un fel de „gara de nord” a lumii….

        Libera circulatie efectiva (fara controale) este doar intre tarile membre Schengen ce sunt active in tratat. Austria, Slovacia, Franta, Suedia si Danemarca din cate stiu l-au suspendat. Aici ai link:

        https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/schengen/reintroduction-border-control_en

        Pe langa asta, libera circulatie e guvernata de niste legi destul de stricte: daca stai mai mult de 90 de zile trebuie sa iti schimbi toate actele cu acte din statul unde te-ai stabilit (permis, placute de inmatriculare, talon inmatriculare, RCA, etc.) si sa notifici ANAF printr-o declaratie ca nu mai esti rezident in Romania.

        Nu este o libera circulatie absoluta, ca si cand circuli intre Bucuresti si Cluj. De fapt chiar si in tara, daca te muti din Bucuresti in Cluj teoretic ar trebui sa iti faci viza de flotant sau sa iti schimbi buletinul, deoarece ti-ai schimbat domiciliul fiindca ai lipsit mai mult de X zile din localitatea unde ai domiciliul curent. Doar ca asta nu se respecta si nici nu se verifica niciodata 🙂 Idem cu permisul si placutele de inmatriculare. Nu poti sa stai o viata cu numar de B in CJ, sau invers.

        Apreciază

    • Grigore said, on septembrie 6, 2019 at 6:29 pm

      Baliverne!
      Devin foarte periculoase aceste baliverne, pentru ca tot strigand lupul n-o sa mai iasa satenii cand chiar o sa vina lupul.

      Si mai e un pericol urias, daca o persoana considera deja ca a fost insemnata cum spune rusul ala, atunci persoana risca sa ia semnul fiarei cand e sa fie ca stie ca e deja insemnata dinainte.
      Sau pe scurt, daca crezi ca ai ebola nu o sa iti mai fie frica sa stai intre persoane bolnave.

      Apreciază

  4. Florian said, on septembrie 5, 2019 at 5:27 pm

    Algoritmii de recunoastere faciala s-a perfectionat si nu mai pot da gres, cu tehnologia 5G devine foarte simplu de pus in functiune un sistem de recunoastere faciala care nu are cum sa rateze. Avantajul cel mai mare e ca nu trebuie nimic instalat la client, vre-un semn pe mana dreapta, pe frunte sau oriunde.
    Si totusi… recunoasterea faciala va fi data uitarii asa cum s-a intamplat cu multe altele.
    Fiindca se doreste altceva: cip…

    Apreciază

  5. Lastun said, on septembrie 5, 2019 at 5:49 pm

    SFANTUL GAVRIIL GEORGIANUL despre ZILELE LUI ANTIHRIST, pecetluire, rezistenta si MANTUIREA IN VREMURILE DE PE URMA

    Pecetea lui nu va fi nevazuta, ci se va vedea pe frunte si pe bra­te.[2] Daca pecetea se va pune cu forta, in ochii lui Dumnezeu va fi ca necinstirea unei fecioare.[3] Cea mai grea incercare a crestinilor va fi sa vada ca parintii lor primesc sa fie pecetluiti. Pecetea va fi fara efect daca va fi pusa contra vointei omului. Dar inchipuiti-va cursa intinsa de Antihrist pen­tru o mama ramasa singura cu cinci copii! Cum sa-i hraneasca altfel decat primind pecetea?

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/sfantul-gavriil-georgianul-despre-zilele-lui-antihrist-pecetluire-rezistenta-si-mantuirea-in-vremurile-de-pe-urma/

    Apreciază

  6. Lastun said, on septembrie 5, 2019 at 7:35 pm

    Aurora

    Sant foarte multi romani care merg in strainatate in Italia si Anglia poate mai putin in Germania si care vin inapoi in tara dar nici unul nu a pus pe internet nici un macar un comentariu undeva sau pe facebook ca la acele aeroporturi in Italia, Anglia sau Germania li s-ar apropia vreun aparat de frunte care sa le cauzeze dureri de cap, gust ciudat in gura sau sa emane mirosuri urate dupa cateva zile. Despre ce lampa speciala care vede coduri de bare pe mainile celor care vin din Italia, Anglia sau Germania vorbesti tu ? Spune-ne mai multe. Sa se testeze si alti oamani care au venit din acele trei tari sa se scaneze si ei. Asta daca e adevarat cea ce spui tu.

    Apreciază

    • tataia said, on septembrie 6, 2019 at 12:02 am

      Evident vorbeste despre o lampa UV (black light) pe care multi o au pentru a verifica banii (daca nu sint falsi). Iar daca nu detii o astfel de lampa se gaseste de cumparat la orice hardware store….

      Apreciază

    • vantu said, on septembrie 6, 2019 at 12:43 pm

      Este termometru digital fara contact cum se folosesc mai nou (am si acasa) Mi l-au pus si mie si la Tel Aviv si Londra de cateva ori. In timpul epidemiilor se foloseste.

      Apreciază

      • tataia said, on septembrie 6, 2019 at 8:45 pm

        Se foloseste in timpul epidemiilor la ce?

        Apreciază

  7. Aristide said, on septembrie 5, 2019 at 7:42 pm

    Vasile, nici eu știu ce să mai cred dar sincer nu cred. Motivul e simplu, nimeni nu poate fi obligat, forțat să primească semnul.
    Mulți se întreabă de ce nu intervine Dumnezeu direct pentru a înlătura atâtea rele, deși e simplu. Nu are cum pentru că intervenția în mod direct ne-ar încălca liberul arbitru, practic și-ar încălca cuvântul, ori tot ceea ce se întâmplă e consecința faptelor și acțiunilor noastre. Regret s-o spun dar la fel face și dracu. Nu are voie să intervină în mod direct. Nu poate veni sarsailă să-ți aplice ștampile pe frunte împotriva voinței tale, trebuie să te convingă să o ceri singur.
    Măi fraților o acțiune de acest gen nu poate veni pe ascuns, ori dacă va fi o constrângere trebuie să vină din partea societății. Dumnezeu lucrează prin oameni, dar la fel și michiduță.

    Apreciat de 1 persoană

  8. o idee said, on septembrie 5, 2019 at 10:15 pm

    Sistemul va specifica exact vand va pune semnul fiarei. Altfel dracul se poate ascunde in spatele unor acceptari scrise semnate sub 1 milion de forme.
    Deci ar putea pune acest aparat de marcare si in autobuze sau trenuri. (In Suedia la tren mergi cu cipul.)
    Iar acceptul sa fie prezumat in semnarea unor documente cu trimitere din alta parte. Adica sa iti dai acceptul cand schimbi niste euro la banca. Ca si daca schimbi bani la banca ti se cere acordul prelucrarii datelor cu caracter confidential intr.o forma obscura. Reteaua de telefonie iarasi cere acest accept. La fel si la o unitate medicala.
    Si accepti prelucrarea datelor si mai stiu eu ce si apoi te marcheaza in tren sau cand schimbi euro la.banca. Sau cand mergi la un control medical.
    Sau poate la permisul auto.

    Biometria exista si in actualele poze. O poza digitala este si o amprenta biometrica in acelasi timp.
    Poza digitala este o imagine 2d.
    Scanarea fetei cu laser ofera o imagine 3d. Fata omului e ca o harta 3d. E o cheie greu de copiat. La fel ca modelul irisului.

    Totusi aceste nedumeriri se pot inlatura foarte simplu. Se face o adresa oficiala cu intrebari tehnice exacte.

    Haideti sa facem o lista cu intrebari exacte si intrebam sistemul in mod oficial. Sunt obligati sa raspunda la o adresa oficiala.
    Scrieti aici intrebarile si trimitem.
    Ideea e sa fie 2 maxim 3 intrebari, nu 20, din care sa reiasa exact daca ei marcheaza cumva cetatenii.
    Formularea intrebarilor sa ceara raspunsuri ce nu pot fi ocolite.

    Intrebarile mele:
    1. In momentul preluarii datelor biometrice, cetatenii sunt marcati cu laser sau in alta forma, pentru a ajuta la identificare?
    2. Efectuati vreo forma de marcare a cetatenilor pe corpul biologic?

    Daca vreti sa adaugati ceva raspundeti si putem trimite adrese peste tot, pasapoarte, buletine etc.

    Apreciază

    • Grigore said, on septembrie 6, 2019 at 6:32 pm

      Ideea ta este extraordinara!
      Autoritatile cand sunt intrebate ori evita sa raspunda, ori raspund, DAR NU MINT. Au spus la stiri ca pasaportul biometric contine 666. Nu au mintit si nici n-au evitat sa o spuna.
      Deci in cazul unei adrese oficiale vor oferi un raspuns clar.

      Apreciază

  9. Florian said, on septembrie 6, 2019 at 12:29 am

    Curios este ca semnul – asa cum e descris in Apoc. 13:17 – se refera la actul de a cumpara si de a vinde.
    Nu scrie ca nu mai poti calatori de exemplu sau ca nu te mai poti angaja, acestea fiind consecinte.
    Totusi semnul se refera foarte specific, la a cumpara si a vinde. Nu la calatorii in strainatate, sanatate sau alte lucruri.

    Apreciază

  10. luigilucretiu said, on septembrie 6, 2019 at 12:48 am

    Cartile de identitate se schimba obligatoriu din 7 in 7 ani ???
    In 2007 se elibera numai carti cu MRZ cu care se putea calatori in strainatate fara pasaport , in 2014 se elibera numai cu recunoastere faciala si inregistrare in computerul fiarei de la Bruxelles, de care s-a aflat si s-a discutat mult abia din februarie martie 2017 .Noile cărți de identitate vor avea obligatoriu CIP începând cu 3 august 2021.
    Peste 7 ani in 2028 ce schimbare obligatorie credeti ca va apare???

    Apreciază

  11. cata said, on septembrie 6, 2019 at 1:39 am

    Nimic din ce am văzut în astfel de filmulețe pe youtube nu m-a convins că ar avea o cât de mică legătură cu pecetea. De exemplu, spoturile luminoase proiectate pe chipul omului sunt o metodă de a citi „amprenta” feţei. În funcţie de „desenul” punctelor de pe faţa omului, se citeşte şi se compară cu „amprenta” stocată anterior. N-are nicio treabă cu pecetluirea. Mă tem că sunt diversiuni, ca să ne distragă atenţia de la ceea ce e cu adevărat important.

    Apreciat de 1 persoană

    • tataia said, on septembrie 6, 2019 at 8:42 pm

      Stocarea datelor biometrice de identificare (amprenta 3D a fetei cum spui tu) nu are nici o legatura cu pecetluirea? Mai sa fie! Eu zic ca toti care au date biometrice stocate in computerul „fiara” de la Bruxelles chiar daca nu sint pecetluiti sint deja ca si pecetluiti. Clipul ar putea fi intr-adevar o diversiune dar asa cum spune si autorul articolului ABSOLUT toti marii duhovnici ne-au zis sa NU LUAM, buletin biometric, pasaport biometric, card bancar cu cip, card de sanatate cu CIP, etc. Asa au spus toti marii duhovnici SA NU LE LUAM!

      Apreciază

      • luigilucretiu said, on septembrie 7, 2019 at 10:44 am

        @tataia
        ABSOLUT toti marii duhovnici ne-au zis sa NU LUAM buletin cu CIP si acte cu CIP caci sunt premergatoare SEMNULUI FIAREI , dar nu ne-au zis nimic despre pecetluirea copiei imaginii faciale in computerul „fiara” de la Bruxelles .
        In 2014 se discuta despre cum procedam cand refuzam BULETINELE CU CIP si nimic despre pecetluirea copiei imaginii faciale stocate in computerul „fiara” de la Bruxelles .Abia in februarie martie 2017 s-a aflat si s-a discutat despre computerul fiara de la Bruxelles
        Iata un articol din 2014:
        CARMEN PADURARU despre cum procedam cand refuzam BULETINELE CU CIP. Pasul 1 – SE DEPUNE O PLANGERE PREALABILA. Pasul 2 – ACTIUNE IN INSTANTA DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV
        https://saccsiv.wordpress.com/2014/03/30/carmen-paduraru-despre-cum-procedam-cand-refuzam-buletinele-cu-cip-pasul-1-se-depune-o-plangere-prealabila-pasul-2-actiune-in-instanta-de-contencios-administrativ/
        Si mai e un pericol urias, daca o persoana considera deja ca a fost insemnata cum spune rusul ala, atunci persoana risca sa ia semnul fiarei cand e sa fie ca stie ca e deja insemnata dinainte.
        Sau pe scurt, daca crezi ca ai ebola nu o sa iti mai fie frica sa stai intre persoane bolnave.

        Apreciază

  12. cata said, on septembrie 6, 2019 at 1:45 am

    Fireste, asta nu înseamnă că n-ar trebui să ne protejăm datele biometrice. Orice-ar fi, nu trebuie să acceptăm ca acestea să ajungă pe mâna sistemului. Am deveni extrem de vulnerabili. Așadar, fără acte biometrice.

    Apreciază

  13. Florin said, on septembrie 6, 2019 at 4:41 pm

    Citind comentarile anterioare constat ca pecetea pusa fara ca omul sa fie instintat nu ar fi valabila dar oare persoana nu a fost instintata sau nu prea a vrut sa fie documentata sau daca afost documentata nu vrea sa creada asa ceva , multi din cunoscuti mei nu au vrut sa creada din cauza ca le periclita confortul ( excursi in strainatate la supr pret ) si mandria de a nu cadea in ochi celorlalti ca fiind fanatic religios etc , iar noi cei putini care vedem aceste acte un pericol neavad nici sustinerea biserici sau a preotilar din parohie preoti care de multe ori ei au acte biomatrice
    Discutand cu un preot despre pecete el socotea ca pecetluirea trebuie insotita de lepadare si atunci l-l-am intrebat , dar daca va spune la politie ca va marcheaza cu un cod de bare pe frunte invizibil dar nu va cere sa va lepadati de ceva dumneavoastra acceptati ,binenteles a raspuns ca nu ia asa ceva , i-am spus ca nu are logica si poate ca ii scapa ceva , si de ce considera el ca pecetluirea trebuie insotita de lepadare lui personala si nu de una generala cum a scris sfantul Apostol Pavel care ne lamureste
    Nimeni să nu vă amăgească cineva pre voi în nici un chip, le scrie tesalonicenilor sfântul Apostol Pavel, căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă (2 Tes. 2, 3).
    Deci este vorba de a lepadare generala , lepadare generala posibila cu ajutorul unui sinod gen cel din Creta in care ierarhi nostri tradand ortodoxia si crezul , si nu personala , personala fiind posibila probabil prin tacerea , nepasarea si partasia ta la slujbele unde sunt pomeniti ierarhi tradatori care pe zi ce trece ii vezi desfrananduse cu alte erezi neglijandusi enoriasi tematori exact cum face un desfranat care isi inseala sotia si copii neglijandui in favoarea amantei
    Facand o paranteza la partasia la erezie prin pomenirea ierarhilui tradator , multi preoti considera ca nu este momentul intreruperi pomeniri decat in momentul potirilui comun , din cate stiu eu in pidalion nu spune nimic de potirul comun ci doar ca rugaciunea in comun cu eretici este suficienta pentru a opri pomenirea , potirul comun fiind prea tarziu. Punand aceasta situatie in viata de familie sar eplica cam asa – toti iti spun ca sotia te inseala cu un barbat , sta la el , doarme in pat cu el ba chiar ea recunoaste ca se culca cu el ( in Creta ierarhi au recunoscut ereziile ca fiind biserici public prin semnatura ) ia tu sa susti sus si tare ca daca nu ramane insarcinata cu el nu crezi
    Revenind la faptul ca persoanele care nu au fost instintate si au fost pecetluite fara stirea lor , pecetluirea nu ar vi valabila tin sa contrazic , aici luand ca exemplu persoanele din jurul meu
    In 2008 cred cand au aparut pasapoartele biometrice am fost informati la stiri de Simona Gherghe si alti ca noul pasaport contine cifra 666 si spun tot ei ca ,,lumea nu pare sa fie deranjata de nr 666 din pasaport ,, dumneavoastra credeti cacei din jurul meu au fost deranjati de numarul 666 . nu , preoti si mireni au luat fara probleme avand optiunea pasaportului temporar, si vorbim aici de oameni din biserica nu mai zic ca mari duhomnici erau in viata sa ne indemna sa nu luam asa ceva Nicolae Steinhardt ne sfatuia ,, sa nu-ti pui semnatura langa a diavoluli nici pentru a recunoaste un adevar,,
    Plus de asta ne invata sf parinti ca vor fi vicleni vicleni vicleni .A fi viclean nu inseamna a te anunta ca are de gand sa te omoare , ci spunanduti tot timpul ca-ti vrea binele pana prinde momentul
    Nu vedeti circula vorba ca daca ne da carduri sau acte biometrice sa facem o cruce pe el si nu este nici o problema ( pr Constantin Necul ,Calistrat Chifa etc ) vazand ca prinde au pus pe noile pasapoarte imagini cu manastiri si nu mai este nevoie sa faci cruce pe el , asta fiind o mare viclenie
    16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Biblia actuala
    16. Şi ea va face pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Bibllia 1688
    Noua biblie umbla cu viclenie ,, Şi ea îi sileşte ,, sileste arata ca tu ai sti de pecetluire dar nu ai incotro , pe cand cuvantul ,, Şi ea va face ,, adica atunci cand afli ca cineva vrea sa-ti faca un rau inseamna ca nu-i cunosti nici momentul si nici modul in cara iti va face rau ci trebuie sa fi pregatit tot timpul
    ,,ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. ,, multi cred ca cipul implantat ar fi pecetea , dar daca opservam in multe cazuriel el este pus pe mana stanga si poate fi si scos , dar daca este tot o viclenie de-a lor ca sa credem ca aia ar fi pecetea si de fapt ar fi marcarea izotopica noi crezand cai departe de noi iar ia find chiar langa noi . Mai spun sf parinti ca cei pecetluiti nu or sa poata sasi faca sf cruce ca vor fi controlati si daca controlul ar fi posibil doar cu tehnologia 5G
    Si acum va intreb pe dumneavoastra cum vor putea sa isi faca sf cruce spre folosul mantuiri cei pecetluiti fara stirea lor ca doar fiara de la Bruxelles nu o sa selecteze spre control doar pe cei pecetluiti cu voia
    Spune un parinte in sarea pamantului parca ca Dumnezeu a ingaduit o pecetluire vicleana fiindca si noi am devenit vicleni si poate devenim vicleni tot scuzandune ca nu am stiut cand ei ne-au anuntat la stiri ca actele contin 666
    9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
    10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
    11. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.
    Iar aici spune,, Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui ,, nu adauga cu voia lui sau fara voia lui , cu stiinta sau fara de stiinta

    Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Sa ne fereasca Dumnezeu
    Iertare si mantuire la toata lumea

    Apreciază

    • alexandru said, on septembrie 7, 2019 at 10:41 pm

      Dacă marcarea ascunsă cu laser cu cod de bare a omului ar fi pecetea, atunci nu ar avea sens cele spuse de Sf. Paisie Aghioritul, ori asta nu e adevărat. Această marcare s-ar fi putut face la orice fotografie sau scanare ( inclusiv când se face un buletin simplu sau în alte situații, spre ex. la Disneyland, unde oamenii care au vrut au fost marcați cu laser, exemplul e dat de Sf. Paisie, și cred că era prin anii 80 ) cu tehnologia potrivită , nu numai la momentul facerii buletinului/pașaportului biometric.

      Conform Sf. Paisie, pecetea este ulterioară buletinului/pașaportului biometric/electronic. Asta nu înseamnă că trebuie primite acele acte până la pecete, care sunt pași către pecetea finală, nivelul 2 de care vorbește pr. Elpidie Vaianakis. Cu cât omul are mai multe acte de identitate cu numărul antihristului ( cod de bare sau cip ) cu atât mai lesne va primi pecetea.

      Cipul implantat, cu siguranță este pecetea. Prin cip poate fi controlat omul, printr-un tatuaj cod de bare realizat prin marcare laser nu se poate controla omul.

      Părerea mea este că nu ar trebui să ne expunem nici la aceste marcări cu laser cu cod de bare, întrucât se vor da mai multe drepturi diavolului, iar omului mai greu îi va fi să refuze pecetea: cipul implantat.

      Gândiți-vă și la nanocipurile ascunse în vaccinuri și pe unde or mai fi ascunse, care fiți siguri că conțin și ele numărul antihristului, dar nu reprezintă pecetea, fiind un lucru ascuns, însă ele funcționează în corp, ele putând fi anulate doar de SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE ( așa ne spun Sfinții Părinți ). Aceste nanocipuri vor interacționa cu cipul impantat ( pecetea diavolului ) la oamenii care îl primesc.

      Apreciază

  14. Aurora said, on septembrie 6, 2019 at 4:44 pm

    Acum a venit cineva din Anglia si mi-a spus ca in aeroport acolo nu iti pune nimic pe frunte, dar iti cer sa intinzi mana ca sa iti ia amprentele. Persoana o sa vina la mine zilele acestea si o sa aflu mai in amanunt.

    Apreciază

    • Anamaria magda said, on noiembrie 2, 2019 at 4:08 pm

      Aurora, aveți dreptate! Se colectează datele biometrice la aeroport!

      Apreciază

  15. […] rugamintea cititorilor, am scris déjà anul trecut un material mai lung intitulat Vor pune SEMN cu LASER pe FRUNTEA celor ce vor accepta noile BULETINE BIOMETRICE?, din care voi cita un scurt […]

    Apreciază

  16. blue blue said, on ianuarie 24, 2021 at 8:51 pm

    Cred ca ar merge ca alternativa la buletinul normal BULETINUL (C.I.) PROVIZORIU (NU SUNT 100% SIGUR ca se poate … mai interesati-va si voi) pentru care iti faci singur poza la un centru foto specializat din oras si vei da tu personal la ghiseu cele 3 poze( in format 3×4)!
    Daca nu sunteti sigur si nu vreti sa aveti mustrari de constiinta cel mai bine va faceti buletin provizoriu cu valabilitate de 1 an si il schimbati mereu la 1 an facandu-l tot provizoriu.
    -> Buletinul provizoriu se poate face daca nu ai toate actele ca sa ti-lfaci pe cel normal [pentru cetateni cu domiciliu in Romania ] (gen nu poti dovedi domiciliul prin niciun act si nimeni nu te ia in spatiu sau nu ai certificat de nastere/ sau casatorie…s.a.m.d) si iti faci poze la un centru in oras [3 fotografii (mărimea 3/4 cm., având la bază o bandă albă de 7 mm.)]
    ->Mai multe detalii tehnice privind procedura de eliberare a buletinului provizoriu gasiti aici : https://lege5.ro/Gratuit/geydamztgm/eliberarea-cartii-de-identitate-provizorii-norma-metodologica?dp=gi4tmnrvhaytc
    si acte aici (asta e pe CRAIOVA dar cred ca procedura e similara peste tot):http://spcepcv.ro/carte-de-identitate-provizorie/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.